search
top

Seksiä kanssasi.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (23 votes, average: 3.17 out of 5)
Loading...

Olen 25v. nainen jolla on tummat pitkät hiukset, vihreät silmät, 165cm pitkä ja C-kupin rinnat. Makoilen alasti leveällä parisängyllä ja hyväilen itseäni. Hivelen kosteaa vakoani ja välillä työnnän sormea sisääni. Voi kun tuntuu ihanalta. Puristelen rintojani ja huokailen nautinnosta. Tulet alasti vierelleni makaamaan ja suutelet minua ahnaasti. Alat hieroa rintojani ja nautin siitä. Otan kullistasi kiinni ja alan runkata sinua. Murahdat tyytyväisenä. Runkkaan kovaa kulliasi ja sinä alat hieromaan kosteaa pilluani. Hierot klittaani ja työntelet sormeasi syvälle pilluuni. Liikuttelen lantiotani ja nautin sormestasi.

Nuolet ja imet rintojani ja minä runkkaan kulliasi lujempaa. Käännän sinut selälleen makaamaan ja menen itse vatsalleni vierellesi kullisi kohdalle ja alan imeä sinua. Huokailet silmät kiinni kun imen kulliasi syvälle suuhuni. Hieron kiveksiäsi samalla kun imen ja lutkutan kulliasi ahnaasti. Olen paikallani ja työntelet lantiotasi ylöspäin kasvojani vasten ja nait mua suuhun. Kullisi uppoaa syvälle suuhuni ja pyörittelen kieltäni kullisi ympärillä. Hetken päästä kierähdän selälleni ja levitän jalkani auki sinulle. Tulet päälleni ja suutelet minua. Alat liukumaan alas päin ja nuolet rintojani ja vatsaani ja häpykumpuani. Sitten alat nuolla pilluani ja se tuntuu tosi ihanalta. Sormetat pilluani ja imet klittaani. Puristelen rintojani ja nautin kun nuolet minua. Minä alan kohta tulla ja huomaat sen. Sormetat kovempaa pilluani ja nuolet klittaani. Nyt minä tulen! Aaahhh…. Oooohhhh…. Lauken kasvoillesi ja huudan orkuissani! Ai että tuntuu hyvältä.

Nouset takaisin päälleni ja alat työntymään sisääni. Mmmmhhh…Huokaisen kun kullisi liukuu pilluuni. Pidät kulliasi sisälläni hetken ja alat sitten nussimaan minua ensin hitaasti ja sitten kovennat työntöjesi lujuutta. Nussit minua kovaa ja levitän jalkojani enemmän että pääset syvemälle sisääni. Imet ja nuolet rintojani jotka heiluvat naimisen tahdissa. Voihkin kun kullisi tuntuu pillussani niin hyvältä ja kun hyväilet suullasi rintojani. Nussit minua rajusti ja murahtelet päälläni. Minä voihkin kovasti allasi ja otan pakaroistasi kiinni ja painan sinua syvemmälle minuun. Haluan että nussit nyt minua takaapäin.

Menen kontilleni sängyn reunalle ja sinä menet seisomaan taakseni. Työnnyt samantien kokonaan pilluuni ja alat nussia minua kovaa takaapäin. Puristelet pakaroitani ja nait lujasti minua. Kurottaudut pikkasen päälleni ja puristelet rintojani. Nautin tästä mielettömästi. Nussit minua lujaa takaapäin ja työntelen persettäni sinua vasten. Voihkin kiimasena kun saan kulliasi syvälle pilluuni.

Murahtelet takanani ja nautit mun ihanasta pillustani. Kullisi hankaa pilluani niin ihanasti että olen kohta taas tulossa. Sinulla on mahtava kulli sanon sinulle. Sinä nussit minua tosi hyvin. Pusken persettäni lujasti sinua vasten ja kullisi takoo piukkaa pilluani rajusti. Aaaahhh… Minä rakastan sun kulliasi. Nussi kulta minua kovempaa! Otat lanteistani kiinni ja nussit minua kovempaa takaapäin. En halua vielä tulla joten haluan ratsastaa vielä päälläsi.

Menemme sohvalle seuraavaksi. Istut sohvalle ja menen povilleni lattialle eteesi ja alan imeä kulliasi. Huokailet kiimaisena. Hierot päätäni ja pumppaat hellästi päätäni samaan tahtiin kun otan suihin sinulta. Maistelen omaa pillunestettä kullistasi ja nautin siitä. Seuraavaksi laitan kullisi rintojeni väliin ja alan antamaan sinulle tissipanoa. Kullisi liukuu edestakaisin rintojeni välissä.

Puristan rintojani lujasti yhteen että kullisi saa hyvää puristusta ja liukua kun pumppaan ylösalas itseäni. Nautit tästä suunnattomasti. Katselen sinua samalla kun annan sinulle tissipanoa ja huokailet silmät kiinni. Nousen sitten ylös ja tulen istumaan syliisi. Kullisi hankaa häpyäni vasten kun liikuttelen itseäni sylissäsi ja sinä puristelet ja nuolet limaisia rintojani. Huokailen silmät kiinni ja nautin tilanteesta. Liikuttelen itseäni kullisi päällä ja kiusottelen sinua silleen että kullisi saa kunnon hankausta häpykummustani. Otan kullistasi kiinni ja ohjaan sen sisääni. Alan ratsastamaan sylissäsi ja otat pakaroistani kiinni ja painat minua lujasti itseäsi vasten. Vatkaan ja pyöritän persettäni lujasti päälläsi ja kullisi painuu syvälle pilluuni. Mikä mahtava tunne! Huohotan päälläsi ja imet nännejäni. Puristelet kovasti persettäni ja minä pompin ylösalas päälläsi ja kullisi takoo pilluani. Voihkin kovaan ääneen ja nautin naimisesta. Sinulla alkaa olla spermat tulossa ja minä nopeutan ratsastuksen liikettä sylissäsi. Vatkaan lantiotani nopeammin ja sinä puristelet persettäni ja rintojani kiimasena. Työntelet kulliasi rajummin pillussani ja laukeat! Kullisi pumppaa lämmintä spermaa pilluuni ja laukean samalla kun tunnen spermasi leviävän sisääni. Aaaaahhh Voiiihh…. Mmmmmhhh… Ihanaa! Murahtelet allani kun roiskit spermat mun pilluuni. Minä tärisen lujasta orkusta sylissäsi voihkien ja huohttaen himosta. Olipa ihana nainti. Olemme hetken sohvalla sylikkäin ja tunnen lämpimän spermasi pillussani. Nousen päältäsi ylös ja spermaa valuu reisilleni ja osa tipuu lattialle. Menen vessaan siistiytymään.

Sinä tulet perässä ja alat huuhdella kulliasi suihkulla. Katselen sinua vierelläsi kun olet suikussa. Tulen mukaan suihkunalle kanssasi ja pesemme toisemme jokapaikasta. Saippuoit minua takaaltapäin ja hierot rintojani kiusottelevasti. Hieron persettäni kulliasi vasten joka alkaa kovettua uudestaan. Viet sormesi pillulleni ja työntelet niitä sisääni. Otan kullistasi kiinni ja alan runkata sinua. Kullisi on tosi kovana ja sormetat märkää vakoani. Laukean hetken päästä kädellesi ja huudan kiimasta. Lopetan runkkaamisesi ja jatkan kullisi hieromista pakaroitteni välissä.

Kullisi liukuu persvaossani kun työntelen persettäni ylösalas. Puristelet lujemmin rintojani ja nautimme molemmat tilanteesta. Käännyn ja menen polvilteni suikun lattialle ja alan imeä kulliasi lujasti. Runkkaan ja imen sitä voimakkaasti. Teet nainti liikkeitä ja otan kulliasi niin syvälle suuhuni kuin vain voin. Huohotat ja nautit tästä. Otan pakaroistasi kiinni ja imen sun kullia lujasti ja syvälle suuhuni. Menen istumaan wc-pöntölle ja tulet eteeni kulli pystyssä.

Laitan taas kullisi rintojeni väliin ja alat naida mun tissejä. Puristan rintojani lujasti yhteen ja liikuttelen niitä samalla kun nait mua tissien väliin. Katselen kun kullisi liukuu edestakaisin tissieni välissä ja välillä nuolaisen terskaasi kun se tulee esiin sieltä. Nautit tästä niin paljon että olet taas laukeamassa.

Pumppaan tissejäni lujasti kaluasi vasten ja katselen sinua. Kohta sinä laukeat ja katson kun kullisi roiskii spermaa tisseilleni ja osa niistä lentää myös kasvoilleni ja auki olevaan suuhuni. Liikuttelet kulliasi tissivaossani ja kullisi levittää spermaa rinnoilleni. Otan kullisi suuhuni ja imen loputkin spermat nieluuni. Hieron ja levitän kasvoilleni roiskahtanutta spermaasi ympäri kasvojani. Sitten jatkamme pesuamme… 🙂

7 kommenttia viestissä: “Seksiä kanssasi.”

 1. KesäpäiväT says:

  Wow, kuvailit upeaa rakastelua 🙂

 2. Jasu says:

  Vau mikä tarina. Kuvasit yjden oman fantasiani.

 3. kape says:

  Hyvä juttu. Oli pakko runkata!

 4. Carita M. says:

  Olen ihan sinkku nainen ja fantasioin tässä minun ja jonkun kivan ja halukkaan miehen välistä seksiä. 🙂

 5. noitapilli says:

  Kiitos, tosi hyvä. Osaat kuvailla tapahtumia hienosti. Ehkä jotain kehystarinaa kuitenkin kaipaisin, keitä te olette? 🙂

 6. jawohl says:

  Tykkäsin paljon.

 7. Imagenarium says:

  Upee Tarina

Kommentoi

top