search
top

Miniän geo-kätkö

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (160 votes, average: 3.83 out of 5)
Loading...

Pyydän jo etukäteen kaikilta anteeksi kieliopillisesti huonoa kirjoittamistani. Sillä tämä on ensinmäinen kerta ja varmaan viimeinen, kun kirjoitan, muttta halusin jakaa tämän minulle sattuneen tapauksen. Pyrin tässä vain kertomaan tapahtumien kulun, enkä toteuttamaan mitään kirjallista draamaa. Komentit olisivat tietenkin kivoja.

Poikani Jari(31v)soitteli, että ovat päättäneet tulla avopuolisonsa Jaanan(35v) kanssa mökillemme Juhannuksen viettoon. Sehän sopi meille mainiosti, sillä niin pojan kuin miniän kanssa ollaan tultu aina hyvin toimeen. Pidän Jaanaa luonteeltaan todella mukavana ja avoimena ihmisenä. Hän on sellainen 2 kertaa viikossa kuntosalilla käyvä, kaikin puolin sopusuhtainen, n.170cm pitkä nätin näköinen vaaleaverikkö. Hänellä on vaaleat pitkät hartioille ulottuvat tuuheat hiukset, rinnat ovat B – C kupin välimaissa. Hieman notko selkä, mistä johtuen takapuoli on aavistuksen taaksepäin kaartuva, tuoden pakaroihin hieman pyöreyttä, voisi ehkä käyttää sanontaa, hiukan takapillu. Kapeahkon vyötärön ansiosta lantion kaarevuus tulee hyvin esille. Toisin sanoen takapuoli saa miesten päät herkästi kääntymään.

He saapuivat torstai-iltana kimpsuineen ja kampsuineen sekä kissat mukanaan mökillemme, lapsia heille ei ole vielä siunaantunut. Iloiset tervehdykset vaihdettiin pojan kanssa ja halaukset miniän kanssa. Tuntui aivan siltä kuin halaus olisi kestänyt normaalia pidempään ja se oli jotenkin intiimimmän tuntuinen tai sitten vain kuvittelin vai johtuikohan tunne vain Jaanan tavallistakin avonaisemmasta kaula-aukosta, johon huomio väkisin kiinnittyi.

Juhannusaamuna päätettiin lähteä etsimään geokätköjä koko porukalla, tähän geokätköily harrastukseen varsinkin Jaana oli hurahtanut tosissaan. Tehtiin suunnitelma mistä päin etsintöjä tehtäisiin ja mistä aloitettaisiin. Aloituspaikka oli reippaan puolen tunnin ajomatkan päässä. Koiramme kultainennoutaja Rekku(8v) otettiin tietenkin mukaan, sillä hän saisi juoksennella luonnossa vapaana.

Rekku olikin ehtinyt vallata autosta jo oman vakiopaikkansa, makuupaikan kuskin penkin takaa takapenkiltä. Vaimoni Ulla(55v) suostui kuskiksi, kun aattoillan jälkeen muista ei siihen vielä varmuudella ollut. Jari meni kartturin paikalle isokokoisimpana ja hän myös osasi käyttää kännykän geo kätköjen etsintään tarkoitettua reittiohjelmaa. Minä(54v) istuin takapenkille Rekun viereen, kartturin taakse ja yritin saada koiran siirtymään ja istumaan keskelle, jotta Jaana mahtuisi kuskin taakse. Mutta Rekkuhan ei hyvästä makuupaikasta suostunut liikahtamaankaan, sillä se on ollut aina hänen reviiriään. Jaana sanoi ” ei raaskita sitä väkisin siirtää, hän voi kyllä istua vaikka minun syliin, jos se vain sopii” ja minullehan se sopi. Jari sanoi ”ukon polvet ei varmaankaan kestä sinun painoa noin pitkää matkaa”, mutta Jaana lupasi siinä tapauksessa siirtää Rekun pois tieltä ja istuutua penkille. Ulla huuteli ”onkohan tuo tuollainen ihan soveliasta”, johon Jaana totesi ”on on, jos hän ei vaan paina liikaa ja aiheuta jaloilleni liian kovaa painetta ” ja paino oli sanalla paina.

Lähdettiin liikkeelle, jolloin Rekku nousi istumaan, tarkisti mihin päin käännyttiin ja totesi, että tähän suuntaan on lähdetty useasti ennenkin ja täällä ei ole mitään uutta nähtävää, joten se päätti mennä makuulle heti uudestaan. Onneksi Jaana ei ehtinyt reagoida tähän mitenkään.
Jaanalla oli yllään lyhkäinen avokaulainen punasävyinen polvien kieppeille ulottuva kesämekko ja sen päällä aukinainen hihaton taskullinen villakankaan tapainen takki, tukkansa hän oli sitonut poninhännälle. Kun hän istui syyliini, nosti hän mekon helman, niin ettei se jäänyt peffan alle ryttääntymään. Minulla oli jalassa sellaiset löysähköt farkkukuvioiset shortsit.

Mielessä alkoi pyöriä pikkuhiljaa Jaanan paljaat reidet. Ne ja ajatus siitä, että häpy oli hyvin hyvin lähellä, vain housuni ja hänen pikkarinsa välissä, niin ei mennyt kauaakaan, kun pikkuveli alkoi osoittaa heräämisen merkkejä. Piakkoin hän ilmeisesti huomasi tämän, koska löysät shortsit eivät kummoista suojaa antaneet, sillä hän alkoi aavistuksen omaisesti, kuin puolihuolimattomasti aina välillä pyöräyttämään takapuoltaan, ilmeisesti vain kiusoitellakseen minua. Ensiksi ajattelinkin, että se on aivan tahatonta, enkä ollut huomaavinani tätä, vaan yritin kääntää ajatukset muualle ja keskinäisiin keskusteluihimme. Mutta pikkuveli oli asiasta eri mieltä, sen keskittyminen kohdistui ihan muualle ja se pyrki nostamaan päätään entisestään. Kun pyöräytysliike oli toistunut jo useasti, ja se tuli selkeämmäksi, niin olin varma, ettei se ollut enää ainakaan tahatonta. Päätin, kun kerta aloit härnäämään, niin sitten maksetaan potut pottuina.

Ajattelin riskeerata ja työntää käden avonaisesta kaula-aukosta sisään, mutta en uskaltanut ja peruin tämän viime hetkellä ja vein käden vain mekon päältä oikean rinnan päälle. Kun ei tullut ainakaan heti kyynärpäätä silmään eikä alettu kiljumaan, niin hieraisin rintaa pari kertaa ja puristin sitä kerran vähän voimakkaammin. Jäin vähän pelokkaana odottelemaan mitä tapahtuisi ja miten hän tähän reagoisi. Ainoa mitä tapahtui, oli se, että pyöräytysliike voimistui entisestään, niinpä jatkoin rinnan käsittelyä. Hänellä oli mekon alla myös ohuet rintaliivit, niin nänniin en saanut kunnon tuntumaa. Hetken kuluttua uskaltauduin nostamaan toisen käden mekon alle paljaalle reidelle ja aloin hivelemään sen kiinteää pintaa. Pyöräytysliike tuli selvästi ahnaammaksi, joten laajensin hivelyn reisien sisäpinnoille ja samalla otin toisenkin rinnan käsittelyyn. Jaanan takapuolen liike muuttui edestakaiseksi ja entistä vaativammaksi ja arvaahan sen miten siinä kävi, kohta oli täys seisokki päällä. Hän taivutti päätään taaksepäin, jolloin uskalsin suudella keveästi hänen niskaansa sekä varovasti näykkiä ja imeä korvalehteä . Hän muutti liikkeensä sellaiseksi, että kullinpää vastasi joka liikkeellä häpyyn. Jaana lisäsi kullinpään painetta häpyään vasten ja pysäytti liikkeen siihen, ja avasi samalla reisiään, joten pääsin tunnustelemaan häpyä pikkareiden päältä, mitkä olivat kostuneet. Hän aivan selvästi nautti tilanteesta, sillä hän painoi samalla korvaansa suutani vasten, jolloin pystyin ottamaan myös kielen käyttöön.

Hetken päästä Jaana kysyi rohkein sanavalinnoin kuin puoli huolimattomasti, ”alkaako paine käydä liialliseksi”, vastasin nopeasti ”ei mitään hätää, kyllä minä kestän hyvin ainakin vielä toistaiseksi”. Samalla hän alkoi hapuilla shortsieni etumuksen vetoketjua sekä vyötärön nappia. Hän sai ne avattua ja kaivettua kullini alkkareiden halkiosta esiin. Miniän kädet paljaalla iholla tuntuivat tosi hyvälle ja jännittävälle. En ollut ikinä edes kuvitellut, että jotain tällaista joskus tapahtuisi. Tunne vain parani, kun hän toisella kädellä puristi kullia juuresta ja toisella kädellä vetäisi esinahkaa muutamia kertoja, ennenkuin hän asetti sen häpyään vasten pystyyn. Hän puristi sitä kiinteillä reisilihaksillaan, aah mikä ihana tunne, kulli puristuneena paljaiden kiinteiden reisien välissä. Hän tehosti toimintaa ja alkoi hivellä toisella kädellä hellästi kullin päätä ja välillä vartta, aina silloin kun löysäsi reisien puristusotetta. Minä puolestani hieroin ja puristelin vuoroin molempia rintoja ja hyväilin häpyä nyt, pikkareiden alta, koska kullini oli niiden päällä. Häpyhuulet ja klittan nipukka alkoivat tuntua aina vaan selkeämmin ja kosteus lisääntyä, jatkoin myös niskan ja korvien suutelua sekä imeskelyä ja kielen käyttöä. Hetken kuluttua hän taas kysäisi ”oletko aivan varma, ettei painetta tarvitse yhtään edes yrittää keventää”.

Ensimmäinen ajatus oli, ei hitto soikoon, nyt tämä menee jo liian pitkälle ja käry käy ja ero tulee meille molemmille, sillä Ulla ei ainakaan ymmärrä tällaista leikkiä alkuunkaan, tuskin Jarikaan riemusta ratkeaisi, jos narahtaisimme. Tein nopean tilanne analyysin.

Ulla on vetänyt kuskin penkin niin lähelle rattia, ettei voinut nähdä peilin kautta meitä ja lisäksi hän on ajanut autoa hyvin vähän ja vielä kun käännyimme juuri kapeahkolle soratieosuudelle, niin hänen keskittymisensä on kokonaan auton hallinnassa, joten hän ei kerkiä vilkuilemaan meitä takaviistoon. Jari puolestaan antaa hänelle koko ajan ajo-ohjeita ja neuvoo muutenkin ajamista sekä seuraa samaan aikaan reittiä puhelimesta, joten hänenkin keskittymisensä on muualla kuin meissä. Lisäksi Jaanan mekko oli sen verran pitkä ja leveä alaosasta, että se peitti ja suojasi meidän touhut varsin hyvin. Suurin vaikutin johtopäätökseeni oli varmaan kuitenkin se, kun Jaana oli tällä välin siirtänyt stringejään sen verran sivuun, että sai painettua kullin nupilla paljaita häpyhuuliaan, jotka tuntuivat vietävän hyvälle, niin kiihottumiseni aste alkoi olla jo sitä luokkaa, että se sumensi selkeän ajattelun. Joten vastasin ”eihän kevennyksestä tietenkään haittaakaan olisi”, jolloin Jari tokaisi ”arvasinhan, etteivät ukon polvet kestä sinun painoa”. Jaana tähän ” en tietenkään halua tuottaa isällesi epämukavaa oloa”. Tämän jälkeen hän sai työnnettyä kullin nupin sisälle tiukkaan pilluunsa, tunne oli taivaallinen ja olin niin kiihottunut, että teki mieli survaista kulli kerta työnnöllä nopeasti pohjaan saakka. Hän kysyi kun yritti työntää kullia syvemmälle ” helpottaisiko tämä yhtään”. Halusin vähän rauhoittumis aikaa sekä antaa hänelle ensin vähän lisää ja parempaa käsihoitoa. Sanoin ”riittää oikein hyvin jos muutat vain hieman asentoa” ja siirsin samalla oikeaa jalkaa sivulle ja pakotin oikealla kädellä häntä siirtymään vasemman jalkani varaan. Ilmeisesti pillun tiukkuus nupin ympärillä tuntui hänestäkin hyvälle, koska hän pani hantiin, eikä olisi halunnut millään luopua tikkaristaan, vaan yritti pitää sitä viimeiseen asti sisällään. Estelyistä huolimatta kulli tuli kuitenkin ulos pillun suulta ja hän siirtyi vastahakoisesti vasemman jalkani varaan, nyt minulle avautui esteetön pääsy hänen pyhimpäänsä.

Autoradiosta tuli musiikkia, pyysin Jaria lisäämään volyymiä, vedoten siihen ettei tänne taakse kuulu kunnolla, Jaana ymmärsi yskän ja pyysi vielä vähän lisäämään ääntä, kun kerrankin tulee hyvää musiikkia, johon Jari totesi ” ethän sinä tuollaista tykkää”. Jaana vastasi ”tällaisesta minä juuri tykkään eikä vielä tiedä mitä tuleman pitää” iskien samalla minulle silmää.

Jaanalla oli hyvin ohuet narustringit, jotka oli helppo siirtää sivuun. Tunnustelin aluksi varovasti häpyä altapäin, se oli nyt jo hyvin kostea ja häpyhuulet olivat mukavasti turvonneet ja ne olivat vähän auki äskeisen jäljiltä, myös klitan nipukka nöpötti terhakkaana. Työnsin aluksi hitaasti vasemman käden keskisormen tiukan tuntuiseen pilluun, jonne se liukkaudesta johtuen upposi kuitenkin helpohkosti. Toisella kädellä hieroin sisäreisiä sekä välillä pillua sekä pyörittelin nöpöttävää nipukkaa. Kiihdytin tahtia, pillun liukkaus lisääntyi vielä entisestään ja kohta Jaana hiukan kiljahti, puristaen samalla kulliani rajusti molemmin käsin. Rekku nosti päätään ja Jari kysyi ”mikä hätänä” keskittyen kuitenkin samalla lukemaan reittiohjeita kännykästään, Jaana vastasi nopeasti, ”no kun tuo isäsi alkoi hieromaan minua ja löytyi hyvin herkkä kohta, ei sen vakavampaa”. Rekulle hän totesi ”ei mitään hätää” ja taputti sitä päälaelle, jolloin se laski päänsä takaisin etujalkojensa väliin.

Minulla alkoi olla hyvin tuskainen olo sillä samaan aikaan Jaanan kädet kullin varrella olivat tehneet ja tekivät uskomattoman taitavaa työtä. Esitinkin ”jospa hyödynnettäisiin tämä matka mahdollisimman tehokkaasti ja muuttaisit asentoa vielä sellaiseksi, että voisin hieroa vähän paremmin, kun kerta noita herkkiä kohtia tuntuu löytyvän”. Jaana vastasi pelottavan rohkein sanavalinnoin ”tuohan on erittäin hyvä idea, hänpä yrittää hakea oikein hyvältä tuntuvan istumapaikan ja parhaan mahdollisen asennon. Mutta älä kuitenkaan pelästy, vaikka sattuisin taas kiljahtelemaan, sillä en voi sitä estää, tekee aina niin kutaa, kun löytyy oikein herkkä paikka”.

Jaana nousi sen verran, että sai ohjattua kullin pään häpyhuuliensa väliin ja aloitti varovaisen istumis yrityksen, taivuttaen samalla päätään etupenkin selkänojaa vasten. Pillu oli tiukka eikä kulli, nuppia enempää, meinannut mennä, millään sisään useista yrityksistä huolimatta, vaikka kullini on vain sellaista keskikokoa, ehkä se johtui vain Jaanan jännittyneestä asennosta. Sen olen kyllä huomannut, että kullini on keskimääräistä paksumpi, ja onpa useat naiset minua siitä kiitelleetkin, olen jättänyt ne omaan arvoonsa, sillä kohteliaisuuksia näissä tilanteissa jaetaan yleensä puolin ja toisin, mutta esim. Jarilla se on aika paljon ohuempi, joskin vähän pidempi. Jaana ei antanut periksi, vaan yritti sinnikkäästi ja sai sen kerta kerralta vähän syvemmälle ja syvemmälle, tuo ähellys tuntui erittäin ämäkälle, piti yrittää miettiä ihan muita asioita, ettei kävisi kuin nuorelle pojalle, lopulta hän kuitenkin istui kokonaan sylissäni keihästettynä.

Tunne oli hyvin autuaallinen, niinpä mietin, voiko ihminen toivoa enää miellyttävämpää matkantekoa tai olotilaa, kuin nyt oli, istut mukavasti auton takapenkillä, monen nuoren miehen unelma peffa sylissäsi, kiimainen tiukka pillu kullin ympärillä, toivottavasti tämä matka kestää ikuisuuden. Onneksi hän istui liikkumatta paikallaan jonkin aikaa, tasaten hengitystään, sillä Jari olisi saattanut kuulla hänen puuskutuksensa, niinpä minäkin pääsin pahimman yli, enkä lauennut siihen autuuteen. Hänen takapuolensa luontainen asento oli kuin luotu tällaista varten, sillä kulli oli juuriaan myöten sisällä, harmikseni alkkarini estivät täydellisen ihokosketuksen. Hän vei toisen käteni oikealle rinnalleen, jonka hän oli ottanut esille mekon kaula-aukon päälle. Rinta oli kimmoisa ja vadelman muotoinen nänni nöpötti kovana ja terhakkaana, hieroin ja puristelin sitä, ja se tuntui kovenevan entisestään, teki kovasti mieli saada tuo mehukas marja suuhuni, mutta sehän ei ollut mitenkään mahdollista.

Kohta pillu tuntui tiukemmalle, enkä aluksi tajunnut mitä oikein tapahtuu. Pian selvisi että hän puristeli kulliani pillulihaksillaan ja puristus voimistui kerta kerralta. Kohta olin kuin pihdeissä sillä pillulihasten voima kullini vartta vasten oli joitain aivan käsittämätöntä. Olin kokenut joskus vähän samantapaista, mutta en koskaan lähellekään näin voimakasta puristusta. Olin ällikällä lyöty, sillä tunne oli niin uskomaton sekä taivaallinen ja vielä tällä iälläkin aivan uusi, ettei sitä pystynyt heti käsittämään. En pystynyt hieromaan rintaa enkä tekemään mitään muutakaan, sillä nautin vain tilanteesta. Palasin takaisin maan pinnalle, kun sanottiin erittäin kovalla äänellä ”ei kun oikealle eikä sinne vasemmalle”. Kohta Jaana kysyi ”käykö tämä”. Hetkisen vielä henkeä haukottuani, vastasin vähän harkitsemattomasti, ” asento on erittäin hyvä, ja hierontakin tuntuu toimivan”, painotin sanaa tuntuu. Hän vastasi tähän hyvin viekoittelevalla hymyllä sekä pitkällä ja erittäin voimakkaalla puristuksella.

Jaana löysäsi aina välillä ja puristi uudelleen aivan kuin olisi lypsänyt kulliani. Hän sai tällä tavoin aikaan myös hiukan edestakaista liikettä, nautinnollista toimintaa, en tiedä miten hän tämän teki ja miten se on ylipäätään mahdollista ja miten hän on oppinut näin erinomaisen taidon. Laukeamisen pidättely oli todella vaikeaa, sillä olo oli niin euforinen. Vaivoin ja taistellen sain koottua itseni ja siirsin toisen käden klitalle ja hän kiljahti hiljaa, aloin pyörittämään klitan nipukkaa välillä kahden sormen välissä ja toisella kädellä puristelin paljasta rintaa, joka oli juuri sopivan kokoinen kämmenelle. Jaana kiljahteli hiljaa aina välillä puristellen samalla kulliani aivan uskomattoman taitavasti ja nautinnollisella tavalla.
Minun oli pakko keskeyttää tämä tai olisin lauennut siihen paikkaan, joten siirsin käden klitalta Jaanan peffan alle pakottaen häntä samalla nousemaan. Kulli lipsahti ulos, jolloin painoin sormet kiimaiseen pilluun ja sain sieltä kiimanesteitä sormiini, levitin nesteet anusaukolle, hain nesteitä lisää vielä parilla sormella lisää muutamia kertoja ja sitten työnsin etusormen varovasti aukkoon sisälle, jolloin Jaana kiljahti oikein kunnolla. Rekku nousi välittömästi ylös ja alkoi nuolla Jaanan suuta ja kasvoja(se tekee aina niin kun luulee että jollakin on hätä) samalla Jari sanoi ”ovatpas sinulla hartiat nyt tavallista kipeämmät”, johon Ulla totesi ”ei välttämättä, mutta isäsi on taitava hieromaan ja löytää ne herkät kohdat vai mitä Jaana”? Jaana sai vaivoin vastattua ” tuntuu löytävän”.

Jaana ilmeisesti luuli että haluan kullini kakkoseen eikä uskaltanut tehdä oikein mitään, jolloin sanoin” minä jaksan vielä ainakin jonkin aikaa, niin eiköhän jatketa samaan tapaa kuten äsken, mutta vähän pidemmin vedoin, jotta saadaan tuo kireys kunnolla pois”. Jaana vastasi helpottuneen oloisesti ”se sopii mainiosti” ja Rekulle ”kaikki on hyvin, ei mitään hätää” ja työnsi sen pois, Rekku siirtyikin kiltisti takaisin omalle paikalleen.
Jaana ohjasi kullini takaisin tuonne tiukkaan ja liukkaaseen pilluunsa, ja se meni nyt perille helpohkosti parilla voimakkaan hitaalla painalluksella. Nyt tuo hidas liu´utus oli hyvin aistikasta, minkä aikana kullini tunnisti tiukan pillun seinämistä useita erilaisia toinen toistaan kiihottavimman tuntuista yksityiskohtaa, kun kullini nuppi ahtaudessa aurasi tietään perille. Jaana jatkoi tuota omaperäistä ja kiihottavaa puristeluaan, lisäten siihen nyt vähän aiempaa enemmän ylös/alas liikettä. Hetken kuluttua lisäsin myös keskisormen kakkoseen, jonka jälkeen puristelu tuntui myös sormissani selkeämmin.

Jaana otti takin reunan puristi siitä mytyn ja laittoi sen suuhunsa. Toisella kädellä pyörittelin ja hieroin terhakasti nöpöttävää klitan nipukkaa. Lisäsin sormien liikettä myös kakkosessa, sillä se oli vielä liukas ja alkoi selvästi antautua. Pillulihasten puristus/löysäämis tiheys kiihtyi kiihtymistään ja Jaanan hengitys kävi yhä vain kiivaammaksi. Yhtäkkiä liike pysähtyi kokonaan. Hetkeen ei tapahtunut mitään, mutta pian hän alkoi täristä ja vapista kauttaaltaan, myös anus ja pillu supistelivat kiivaasti, mutta nyt ilman sitä rajua puristusvoimaa. Jaana puri myttyä posket punaisena eikä suusta kuulunut nyt kiljahduksia, ainoastaan hiljaista ininää, onneksi juuri silloin radiossa soi reippaanlainen musiikki. Hieroin ja pyörittelin, koko orgasmin ajan, madollisimman hellästi klittan nipukkaa ja lopussa otin sormet pois kakkosesta, siirsin käden paljaalle rinnalle, hieroin ja puristelin nänniä mahdollisimman hellästi ja puristin rintaa välillä vähän tiukemmin. Jaana tuntui pitävän tästä, koska laittoi oman kätensä oman käteni päälle ja silittäen sitä.

Itse olin jälleen lähellä laukeamista, mutta juuri sillä hetkellä pelotti pirusti, että Jaanan hengityksen kiivaus sekä se vaimea ininä käräyttävät meidät. Ja jostain syystä samalla iski huoli myös siitä, voinko purkautua pilluun. Nämä yhdessä estivät purkautumiseni nippa nappa.
Jaana sai hengityksensä tasaannutettua pienen tauon aikana, jonka jälkeen tuo ihanan tiukka sekä lämmin ja nyt suorastaan märkä lemmenpesä aloitti toiminnan uudelleen, aluksi varovaisesti, mutta teho palautui pikkuhiljaa entiselleen ja taivaallinen tunne välittyi kullini kautta koko kehoon. Yritin keskeyttää tämän ennenkokemattoman ainutlaatuisen nautinnon, laittamalla toisen nyrkin väliimme, sillä tiesin etten kestäisi enempää. Hän ilmeisesti arvasi tämän ja nykäisi käteni nopeasti pois ja jatkoi tajunnan rajamaille vievää lypsämistään ja pian leijuin aivan muissa maailmoissa. Polte nivusissani kasvoi niin sietämättömäksi, etten pystynyt enää millään pidättämään laukeamistani. Painoin Jaanan paikalleen syliini, vedin toisella kädellä häntä lujaa poninhännästä ja toisella kädellä puristin lujaa hänen rintaansa ja annoin tulla koko voimalla. Tuntui kuin purkaus kestäisi ikuisuuden eikä loppua tulisi ollenkaan, Jaanalla oli edelleen mytty suussaan enkä ainakaan kuullut hänen ääntelyään. En ole varma saiko hän toisen orgasmin, oman kiihkoni ja hurmioni takia tajuntani ei tällaista rekisteröinyt, sillä olin jossain seitsemännessä taivaassa. Hän kuitenkin suorastaan rojahti minua vasten voimattoman ja velton oloisena, saattoihan olla että hänen voimat vain yksinkertaisesti loppuivat.

Viimein siemensyöksyt loppuivat ja olimme liikkumatta muutaman minuutin ajan. Mitä nyt loppuajasta, kun olin laskeutunut tähän maailmaan, vähän hivelin hänen paljasta rintaansa sekä poskea ja korvaa. Sitten yht`äkkiä hän säpsähti, kuin olisi herännyt syvästä unesta ja piilotti rintansa sekä pudotti mytyn suustaan oikoen sitä samalla, hän näytti suussa ollutta kohtaa minulle, samalla hymyillen vekkulisti, siihen oli tullut neljä reikää, se siitä takista. Kullini alkoi supistua ja pyrkiä ulos pillusta. Hän otti taskustaan kaksi valmiiksi avattua tamppoonia, nousi nopeasti kullini päältä ja työnsi tamppoonit tilalle. Hänellä oli myös paperinenäliinoja joilla hän kuivasi reitensä ja kullini sekä etumustani. Taskusta löytyi vielä pikkuhoususuoja, jonka hän laittoi stringiensä alle. Laitoin kuivatun ja hellän kullini takaisin housuhini ja Jaana huolehti vetskarin kiinni. Kun hän tämän jälkeen istuutui taas syliini, niin nyt mekko jäi väliimme ryttääntymään.

Luin hänen huuliltaan kysymyksen, ” mitä pidit Geo kätköstäni”, vastasin äänettömästi ” Su-per, löytyyköhän tällaisia useamminkin”, vastauksena viehkeää hymyä. Aloin aprikoimaan, oliko hän suunnitellut tämän kaiken jo etukäteen tai varautunut johonkin muuhun vai kulkeeko hän aina tuollaiset välineet taskussaan. Tarkemmin asiaa mietittyäni, muistin että Jaana oli käynyt avaamassa auton oven hyvissä ajoin ennen lähtöämme. Hän tietää, että Rekku hyppää aina heti kyytiin, kun huomaa auton oven olevan auki, sillä se pelkää, ettei sitä muistettaisi muuten ottaa mukaan ollenkaan.

Jari sanoi ”seuraavasta vasemmalle ja olemme kohta perillä”, hän kysyi samalla, ”joko hieronta sessio on ohi, kun ei ole enää hetkeen kuulunut mitään”. Sanoin ”ohi on, jäihän se vähän puolittaiseksi näin hankalissa oloissa, enkä ole varma sainko lievitettyä juurikaan Jaanan kireyttä”, johon Jaana vastasi ”vai puolittaiseksi, olisipa mielenkiintoista tietää millainen vaikutus on hieronnallasi, joka ei ole puolittainen, kun tästäkin tuli näin täysinäinen ja raukea olo, herkät kohdat löytyvät hyvin ja kireys on poissa. Muuten istumapaikka on ollut sopivan kova, minulla ei ole senkään suhteen valittamista, päinvastoin voisipa sanoa, kaikin puolin täyteläinen matka, mitenkä sinulla sujui”? Vastasin ” eipä tunnu painetta, osasit keventää täydellisesti” ja puristin häntä rinnasta sekä vetäisin poninhännästä, vastauksena silmänisku, viehkeä hymy sekä lentosuukko. Jaana otti juomapullon kassista ja siitä muutaman kulauksen ja sanoi, ”näin kuumana päivänä nesteytys on erittäin tärkeää ja se on aloitettava varhain ja tehtävä perusteellisesti, omalta osaltani se on jo hyvin hoidossa, kuka muu ottaa juomaa”?

12 kommenttia viestissä: “Miniän geo-kätkö”

 1. geo345 says:

  Kiihoittava, hyvin kirjoitettu tarina. Tapahtumat hieman huvittavankin epärealistisia pienessä autossa käsitöineen, tamponeineen ja laukeamisineen kenenkään huomaamatta.

 2. elämänihuipulla says:

  siirryin lux-luokkaan! ostin just 65E:t 😉

 3. yrhö says:

  Hyvä tarina, jatkoa nimenomaan siitä tuliko toteutettua koko hieronta. Nuo kielioppi virheet eivät olleet ollenkaan pahoja. 5 tähteä

 4. Penaali says:

  Hyvä ja kiihottava tarina. Lisää tietty!

 5. TJ811 says:

  Mahtava kuvitella tää tositarinaks samalla ku lukee ja haluun kyl uskoo et näin vois käydä. Hienosti kirjotettu, 5/5

 6. vamecum says:

  Hyvin kirjoitettu, mukavasti etenevä tarina. Geokätköily viitekehyksenä toi hyvän säväyksen. Jatka ihmeessä.

 7. melekosen says:

  Hyvä,jatkoahan uattelin pyytöö,ajatustahaa oes vaeikka syntiseenpäähin juttuhun,eli uattelehan jos vaekka jatkoo

 8. Tarutar says:

  Aivan loistava tarina!!! Lisää tällaista!!! =D

 9. töttöröö12 says:

  Hieman epäuskottava tositarina. Kuvailemasi asioita on erittäin vaikea tehdä salaa takapenkillä sylikkäin istuen. Jätä ensikerralla laittamatta “tositarina” kategoriaan. Muuten ihan hyvä. Jatka ihmeessä kirjoittelua. Tarinoita, joissa on osattu kuvata yksityiskohtia ja viettelyä on aina mukava lukea. 🙂

 10. Imagenarium says:

  Ihan ok, jatka jos haluat

 11. Miniä itsekin says:

  Aivan ihana tarina, toivottavasti kirjoitat jatkoa tähän.
  Jäikö tämä ainoaksi kokemukseksi miniän kanssa vai pääsitkö toteuttamaan koko hieronnan myöhemmin.

  Kiihottava lisätieto olisi ollut, että oliko Jaanalla ehkäisyä käytössä, vai tuliko tästä jälkiseurauksia?

  -Täydet 5 tähteä!

 12. Hande says:

  Hyvin kirjoitettu, mutta olisit jättänyt kategorialuettelosta “Tositarinat” pois.

Kommentoi

top