search
top

Ex-vaimoa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (39 votes, average: 3.23 out of 5)
Loading...

Olin eronnut entisestä vaimostani Mirasta jokunen vuosi sitten ja hänellä on nykyään uusi mies ja muutama lapsi hänen kanssa. He asuvat viereisessä kaupungissa. Välimme ovat ihan hyvät, vaikka ei olla nähty pitkään aikaan. Eräänä päivänä Mira soitti ja sanoi tulevansa käymään seuraavana päivänä omien vanhempien luona, kun oli kesälomalla ja jotka asuivat samassa kaupungissa kuin minä ja olihan hän itsekkin kotoisin täältä ja sanoi että olisi mukava nähdä minuakin. Mira sanoi tulevansa yksin kun mies lähti kuulma lapsien kanssa käymään miehen omien vanhempiensa luona. Sanoin että kylhän se sopii kun olin itsekkin kesälomalla ja sanoin että ilmottele kun olet sitten tulossa.

Seuraavana päivänä Mira soitti ja kysyi että voisiko tulla ja kohta käymään kun hänen vanhempansa ei ole vielä kotona kun ovat vielä matkalla tulossa takaisin kaupunkiin mökiltä. Mikäs siinä sanoin ja Mira kertoi tulevansa puolen tunnin päästä. Mira sitten saapui asunnolleni ja hänellä oli kivan tiukat farkut jalassa ja valkoinen paitapusero päällä jonka alta näkyi violetit rintsikat. Mira näytti tosi hyvältä. Kysyin häneltä että haluaako jotain juomista mutta ei kuulma tarvinnut. Juttelimme töistä, ystävistämme, matkustelusta jne… Sitten jutut kääntyivät seksiin. Mira kertoi että nykyään seksiä on aika vähän kun miestä ei niin paljoa haluta kuin häntä, koska miehen mielestä on perhekiireitä ja kova stressi töissä. Sanoin että niinhän se varmaan onkin kun teidän molempien pitää hoitaa lapsia ja miehelläsi on aika paljon töitä ja vastuuta.

Sitten Mira kysyi että onko hän vielä mielestäni haluttavan näköinen nainen kuin silloin meidän avioliiton aikoina. Sanoin että kyllä olet ja kyllähän miehet sinua varmasti katseleekin. Mira kysyi sitten suoraan että haluaisnko minä nussia häntä. Menin hieman hämilleen kysymyksestä vaikka todellisuudessa halusin todellakin panna Miraa. Sanoin että kyllä, mutta sinullahan on mies ja lapset ja kaikkea. Mira sanoi että tää olisi vain meidän kahden salaisuus jos haluaisin sitä. Kysyin että oletko nyt varma ja tosissaan asiasta. Mira rupesi riisumaan paitaansa ja sanoi että kyllä ja tehdään todellakin tämä. Mira riisuitui melko nopeasti. Paita, farkut, rintsikat ja stringit lähti päältä nopeasti pois sohvalle. Itselläni oli vain olohousut ja t-paita jotka lähti kanssa nopeasti pois päältäni.

Menimme sängylleni makaamaan ja suutelimme ja hyväilimme toisiamme. Mira tarttui kalustani kiinni ja alkoi runkkaamaan minua. Minä vein sormeni Miran pillulle ja hyväilin liukasta vakoa. Mira rupesi huohottamaan ja imin ja nuolin hänen rintojaan. Mira meni vatsalleen makaamaan ja minä menin hänen päällensä. Rupesin imemään ja näykkimään Miran niskaa ja kaulaa samalla kun puristelin hänen rintojaan alakautta. Muistin että Mira tykkää siitä ja Mira rupesi pyörittämään persettänsä minua vasten huokaillen. Kaluni hankasi välillä reisien välissä, pakaroilla ja välillä terska hieraisi kosteaa pillua ja Mira voihkaisi samalla. Olin tosi kovana ja halukkaana. Jatkoin Miran kiusottelua ja hän piti siitä todella. Siirryin alemmaksi ja levitin pakaroita ja aloin nuolemaan Miran pillua. Mira huokaili ja nosteli persettänsä minulle että pääsisin nuolemaan ja sormettamaan pillua paremmin takakautta. Hetken sitä tehdessä Mira halusi minut sisäänsä. Sanoin että haen kondomit mutta Mira sanoi että niitä ei tarvita kun hänellä on pillerit. Mira kääntyi selälleen ja levitti itsensä minulle. Menin Miran päälle ja suutelimme kiihkeästi. Terskani hieroi pillua ja Mira huokaili allani ja sanoi haluavansa kullini sisäänsä. Nousin käsieni varaan ja painoin kaluni Miran lämpimää pilluun hitaasti. Miran suusta kuului nautinnon huokaisuja ja aloin nussia Miraa. Mira liikutteli itseänsä allani ja voihki himosta. Nussin häntä ja voi kun se tuntui hyvältä.

Imin ja nuolin rintoja jotka heiluivat panon tahdissa. Mira ynisi kovempaa allani ja työnteli kovemmin lantiota mua vasten. Mira sanoi että kohta tulee ja kiihdytin tahtia. Nussin kovempaa ja Mira alkoi huohottaa nopeammin ja kovempaa ja sitten hän laukesi. Pillu imi ja puristi kaluani ahnaasti. Mira voihki suu auki silmät kiinni. Sitten Mira sanoi että voisin naida häntä takaapäin. Mira meni sängyllä kontilleen ja menin kulli tanassa hänen taakseen. Rupesin työntymään taas ihanaan pilluun. Otin lanteista kiinni ja nussin lujasti Miraa takaapäin. Mira voihki ja työnteli persettä minua vasten. Puristelin pakaroita ja välillä kurotin puristelemaan rintoja. Mira voiki edessäni ja olin kohta tulossa. Sanoin sen Miralle ja Mira halusi vielä ratsastaa. Menin makaamaan sängylle ja Mira otti kalustani kiinni ja imi ja runkkasi sitä lujasti. Ai että se tunti hyvältä. Sitten Mira nousi päälleni ja ohjasi kaluni pilluunsa. Mira aloitti ratsastuksen ensi hitaasti mutta kohta Mira pomppi päälläni lujasti voihkien. Kourin Miran rintoja ja persettä. Mira sanoi tulevansa kohta uudestaan. Nussin vastaan minkä pystyin ja sitten Mira laukesi voihkien päälläni. Mira sanoi että onpa ihanaa naida sun kanssa. Mira alkoi taas liikkua päälläni vauhdikkaasti ja sanoin että kohta tulee. Mira sanoi haluavansa lämpimän spermani pilluunsa. Mira ratsasti todella kiihkeästi ja sanoin että nyt tulee. Mira vatkasi persettä lujasti ja sanoi että tule mun pilluun kulta. Spermaa mun pillu kokonaan. Sitten laukesin murahdellen Miran alla ja roiskin spermat syvälle pilluun. Mira voihki samalla ja hymyili silmät kiinni kun sai spermani sisäänsä. Olimme hetken paikalla ja Mira makasi päälläni. Sitten Mira nousi ja spermaa valu irstaasti pillusta. Mira vielä imi spermaista kaluani hetken ja katseli minua samalla. Mira ja minä menimme sitten suihkuun. Sen jälkeen puimme ja Miran vanhemmat soittivat että ovat kohta kotona ja Mira voisi tulla heillä käymään. Ennenkuin Mira lähti niin hän tokaisi että tämä pitää ottaa vielä uusiksi. Minulle se kyllä sopisi…

4 kommenttia viestissä: “Ex-vaimoa”

 1. noitapilli says:

  Niin… Aihe ja tarina hyvät, mutta ihan kauhea määrä kirjoitusvirheitä kyllä v-uttaa lukiessa…

 2. hupsis says:

  työlästä lukea kun pilkut puuttuvat, haittasivat keskittymistä niin paljon etten jaksanut lukea kuin kaksi ensimmäistä kappaletta.

 3. One says:

  ihan ok, jatka ihmees

 4. karri45 says:

  Sinulla on todella kivoja tarinoita 🙂

Kommentoi

top