search
top

Tytär

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (131 votes, average: 3.05 out of 5)
Loading...

Asumme vaimon kanssa kaksistaan isohkossa omakotitalossa, mutta vaimon edellisestä liitosta olevat tyttäret käyvät meillä edelleen lähes joka viikonloppu, joten heidän huoneensakin ovat edelleen varsin aktiivisesti käytössä ja näin ollen emme ole miettineet pienemmän asunnon hankkimista. Nuorempi tytöistä muutti toiselle paikkakunnalle opiskelujen perässä muutama vuosi sitten ja vanhempi jo hieman aiemmin, mutta alkoikin perustamaan perhettä sitten heti opiskelujensa päätyttyä.

Anni, vanhempi tyttäristä alkoi pikkuhiljaa vierailla meillä vain kaksistaan poikansa kanssa, sillä mies tuntui olevan aina vain enemmän ja enemmän töissä. Aikansa tämä selitys menikin meille läpi, mutta ei mennyt kuin vajaa vuosi, niin Anni ilmoitti hakevansa eroa miehestään ja pyysi saada muuttaa takaisin kotiin, kunnes saa asiat järjestettyä. Tämä järjestely oli tietenkin meille ok ja niin Anni muutti poikansa kanssa takaisin omaan huoneeseensa.

Onneksi olin rakentanut aikoinaan makkareista riittävän suuret, joten pojan sängyn ja lelujen mahduttaminen Annin huoneessa olevan puolitoista leveän sängyn kanssa ei tuottanut mitään ongelmia. Mikäli majoituksesta tulisi pidempiaikainen, niin sitten voitaisiin miettiä huonejärjestelyjä uusiksi, sillä onhan erillinen työhuonekin ollut pitkään lähinnä romuvarastona.

Anni piti kovista löylyistä, kuten minäkin, joten olimme saunoneet yhdessä aika usein koko sen ajan kun saman katon alla oltiin asuttu, nuoremman tyytyessä äitinsä kanssa vähän miedompiin löylyihin. Toki olimme saunoneet aika usein yhdessäkin, eli alkuun vähän kevyemmin löylyä ja arimpien poistuttua suihkuun, lisättiin lämpöä.

Nyt saunomisjärjestyksestä muodostui varsin luontevasti sellainen, että vaimoni kävi saunassa sillä aikaa kun Anni kylvetti pojan ja suihkun jälkeen vaimoni otti pojan matkaansa ja ilmoitti minulle saunan olevan vapaa. Näin pääsimme Annin kanssa jälleen hieman kisailemaan siitä kumpi jaksaa pidempään ja hyvinhän minä vielä pärjäsin. Pesuhuone oli tilava, mutta suihkuja oli tapana aikoinaan laittaa vain yksi ja joskus tuon toisen suihkun puuttuminen vähän harmittikin, mutta harvemmin nykyään.

Anni luovutti tälläkin kertaa saunomiskisan nopeammin, joten hän lähti ensimmäisenä suihkuun ja sen verran kuumahan tuota itselläkin oli, ettei siellä paljon pidempään tehnyt oikeasti mieli istua. Pesuhuoneen puolella lainasin suihkua sen verran, että vilvoittelin itseäni ja siirryin sitten seuraamaan sivusta kun Anni pesi itseään. Peseydyimme toisinaan vuoronperään suihkussa käydenkin, mutta jotenkin hänestä oli tullut niin paljon naisellisempi lapsen teon jälkeen, että oli mukavampi katsella hänen peseytymistään ja odotella omaa vuoroaan.

Rehellisesti sanottuna niin mukavaa, että nykyään meinaa myös pikkuveijari venytellä itseään enempi esille ja vaikkei Anni tuohon ole näyttänyt huomiota kiinnittävänkään, niin koitan vähän toppuutella itseäni, vaikka minkäpä sitä katseelleen voi. Parina aiempana kertana olin saanut toppuuteltua itseäni, kun tiesin voivani runkata paineet pois Annin poistuttua, mutta nyt tilanne on vähän hankala, koska pystyin vain ajattelemaan Annin paljasta vartaloa tai runkkaamista, eikä kumpikaan auta tässä tilanteessa.

Anni suihkuttelee itsensä ja sen sijaan, että hän lähtisi kuivaamaan itseään, niin hän ottaakin vettä pieneen kippoon, sekä sheivausvälineet, siirtyen sitten sivummalle. Siirryn itse suihkun alle ja alan pesemään hiuksiani, seuraten samalla sivusilmällä kuinka Anni levittelee vaahtoa jalkoihinsa ja kainaloihinsa. Ihokarvojen ajelu on ollut talon naisille sen verran itsestään selvää, että Annikin on sitä minun nähden myös aiemminkin tehnyt.

Hänen muuttaessa takaisin kotiinsa ja aloittaessamme jälleen yhdessä saunomiset, satuin kerran kiinnittämään huomiota myös siihen, että hän oli ajellut alapäänsä varsin vähälle karvoitukselle. Alapään karvoitusta hän ei koskaan minun nähden ajanut, mutta tällä kertaa huomasin hänen levittävän vaahtoa myös häpykarvoitukseensa, vaikka hän ilmeisesti häveliäisyyssyistä kääntyikin minusta poispäin.

Siinä hän sitten pyllisteli edessäni ja ajeli sääriään, joten enhän minä stondikselleni mitään mahtanut, joten käännyin seinään päin ja koitin vain peseytyä nopeasti ja päästä luikahtamaan jotenkin huomaamatta tästä tilanteesta, sillä runkkaamiseen ei nyt oikein tilaisuutta taida tulla. Taisin uppoutua kuitenkin liiaksi ajatuksiini siitä mitä takanani tapahtuu, sillä Anni olikin jo valmis ja kysyi joko olin pessyt. Joo, totesin ja koitin pyörähtää sujuvasti siitä Annin sivusta kohti pukuhuoneen puolta, mutta Anni sattuikin ojentamaan juuri sheivausvehkeitä pois samaan suuntaan ja näin ollen tulikin yhteentörmäys, jonka seurauksena hänelle ei jäänyt epäselväksi stondikseni tila.

Ups, Anni tokaisi ja säpsähdin toki vähän minäkin, mutta sen enempää emme sanoneet, vaan siirryin muina miehinä kuivattelemaan itseäni. Pian myös Anni teki seuraa ja tuli ottamaan oman pyyhkeensä. Hieman näytti hänelläkin punoitusta poskillaan olevan, mutta koitimme olla molemmat kuin mitään ei olisi sattunutkaan. Kuivattuani itseni, kiedoin pyyhkeen ympärilleni ja lähdin katsomaan vaatetta päälleni, mutta vaimo huutelikin iltapalalle, joten päätin mennä sitten keittiön kautta.

Vaimo hääräsi omiaan, eikä kiinnittänyt minuun mitään huomiota, luultavasti iho punoitti saunomisenkin vuoksi sen verran, että tuskinpa tässä nyt yhtään erilaiselta näytti, vaikka pyyhkeen alla vähän ahdasta tuntuikin olevan. Myös Anni tuli hetken päästä keittiöön, päälleen hän oli löytänyt yöpaidan, jonka muistelen olleen joskus lähelle puolireittä, mutta nyt sitä piti näemmä kiskoa hieman alaspäin, ettei kovin paikat vilku. Vaimoni koitti opettaa joskus tyttöjä pitämään vähän pidempiä yöasuja, mutta minkäpä sille voi kun itse näyttää mallia lyhkäsillä ja kieltämättä erittäin näteillä asuillaan.

Iltapalan jälkeen oli sitten pojan iltamaidon aika ja minä menin sitten tapani mukaan lukemaan pojalle iltasatua. Myös tytöt olivat pitäneet aina enemmän minun lukemisestani ja Annille olikin alusta asti selvää, että minä saisin lukea heille molemmille nyt sitten iltasadut. Vaimo otti tapansa mukaan unilääkkeensä työstressinsä vuoksi ja lähti omaan makkariinsa. Minä kävin valkkaamassa iltasatukirjan, jonka jälkeen menin Annin sängylle makoilemaan, yhäkin se pelkkä pyyhe päälläni, mutta eihän tuo ensimmäinen kerta ollut kun ei ole saunan jälkeen ehtinyt mitään päällensä laittaa. Anni vei pojan omaan sänkyynsä, työntäen sitten tuttipulloa pojalle, minun aloittaessa tarinan kertomista.

Siinä lukemisen lomassa huomioin Annin kumartuen jälleen pojan puoleen niin, että paidan helma nosti pakarat näkyville, mutta tämä oli kyllä ensimmäinen kerta kun olin varma ettei hänellä olisi lainkaan pikkareita alla. Ilman rintsikoitahan naisväkemme on useinkin ja iltapalalla huomasin Annillakin vähän taas nöpöttävän, mutta kyllä sentään pikkarit on jalassa tietääkseni pidetty. No, eihän se auttanut kuin yrittää keskittyä siihen mitä luki ja vältellä katseen harhautumista, vaikka samalla pitikin korjailla asentoa ja koukistaa jalkaa, että pyyhkeen alle saisi vähän seisomatilaa.

Tuttipullon loputtua, laski Anni sen sängyn viereen lattialle ja silitti hetken pojan tukkaa, kunnes tuli makoilemaan vierelleni. Annilla oli tapana makoilla loppusatu siinä vierelläni tai ihan kainalossanikin ja syyksi hän perusteli alussa sitä, että saisi olla siinä taas hetken lapsi ilman murheita. Nytkin Anni käpertyi tiiviisti kainalooni ja laski kätensä rinnalleni ja painaen päänsä kaulaani vasten. Aistin taas selvästi pienen halipulankin vaivaavan, sillä ilmeisesti heillä ei miehensä kanssa juuri läheisyyttä lapsen syntymän jälkeen tai liekkö raskaudenkaan loppuvaiheessa ollut.

Joinain iltoina pidinkin häntä siinä sylissäni siihen asti, että hän nukahti, joten nytkin odotin illan menevän samalla kaavalla. Sadun loputtua laskin kirjan yöpöydälle ja koska Anni oli jäänyt reunan puolelle, niin jouduin kurkottamaan hänen ylitseen ja pitämään kiinni, etten työnnä häntä sängyltä alas. Pyyhehän siinä pyöriessä pääsi tietenkin löysäämään, mutta en nyt välittänyt ottaa illan tapahtumia puheeksi, joten en vienyt Annin huomiota lainkaan siihen suuntaan.

Annikin rauhoittui yleensä melko pian nukkumaan siihen kainalooni, mutta nyt hänen kätensä alkoi hieman hapuilla ja silitellä ihoani, joten osasinkin odottaa hänen ottavan jotain puheeksi ja aiheen jo melkein arvasinkin. Anni kysäisi varovasti, etten taida pitää häntä enää ihan pikkutyttönä, johon oli helppo todeta näin olevan, sillä raskauden myötä hänestä tuli kieltämättä aikuisempi ja naisellisempi. Ehdin jo huokaista mielessäni, ettei hän tuon vaikeampi kysy, mutta seuraavaksi tulikin jo kysymys, että olen ilmeisesti nykyään joutunut päästämään jonkun kerran paineita meidän saunailtojen jälkeen.

Vaikka äänensävy oli hieman leikkisä, niin mietin pitkään mitä sanoisin ja oikeastaan kun alkoi tuntua jo siltä, ettei tuohon nyt mitään osaa sanoa, niin Anni paikkasi tilannetta hieman sillä, että totesi ettei hän siitä huonoa tykkää. Hän sanoo kokevansa sen jopa imartelevana. Kysyn pitäisikö meidän rajoittaa yhteistä saunomista, mutta Anni katkaisee puheeni, ettei missään nimessä, mitä nyt äitikin ajattelis siitä ettei voi enää yhdessä saunassa käydä. Vastaan ok ja huomaan itsekin silitteleväni häntä kädelläni.

Hetken hiljaisuuden jälkeen Anni kuiskuttaa korvaani, että saisiko hän pyytää jotain hölmöä.

Mietin mitä se voisi olla, mutta vastaan kuitenkin ettei hölmöjä kysymyksiä olekaan. Hän totetaa, ettei ole tuntenut miestä ihollaan pitkään aikaan ja haluaisi vähän kosketusta. Perään hän jatkaa, ettei tarkoita mitään rakastelua, vaan vähän vain jotain. Sanon, etten oikein tiedä mitä hän tuolla tarkoittaa ja tunnen samaan aikaan kuinka hän työntää kätensä pyyhkeeni alle ja pyyhe löystyy kokonaan auki. Aivot raksuttaa hetken, pitäisikö homma stopata, mutta siihen ei ehdi tulla ratkaisua kun tunnen jo kuinka Annin käsi koskettaa kaluani.

Hänen kosketuksensa tuntuu määrätietoiselta, mutta silti niin herkältä ja pehmeältä, että lamaannun hetkeksi, mutta veitikalleni tämä hetki riittääkin ja se onkin jo täydessä terässä. Anni nousee istumaan kaluni päälle ja alkaa keinuttamaan siinä itseään hiljalleen silmät suljettuna. Katson hetken aikaa, kunnes siirrän käteni hänen reisilleen ja alan hyväillä, sekä keinuttaa lantiotani hänen tahtiinsa. Sitten hän heittääkin jo paidan päältään ja paljastaa jälleen koko vartalonsa minulle.

Hyväilen käsilläni hänen rintojaan ja pyörittelen nännejä sormieni välissä. Tunnen kuinka hän on kosteudellaan saanut koko kaluni varren liukkaaksi ja tekisi mieli jo ottaa ja kääntää tuo tyttö selälleen ja painua sisään, mutta en oikeastaan vieläkään tiedä millaista kosketusta hän itse asiassa tarkoitti.

Anni laskeutuu alemmas ja pääsen ottamaan hänen nänninsä huulteni ja kieleni hyväiltäväksi, mikä tuntuu tekevän hänelle varsin hyvää ja saa hänen liikkeensä hakemaan jo selvemmin kalua sisäänsä. Enhän minä tässä tilanteessa voi tytöltä tuota iloa viedä, joten jännitän sen verran kaluani ja lantiotani, että hänen onnistuu painaa minut helposti sisäänsä.

Annilta pääsee huokaus ja hän painautuu aivan kiinni minuun, suoristaen myös jalkansa. Lasken käteni hänen pakaroilleen ja levitän jalkani koukkuun sivulle, jolloin pääsen keinuttamaan häntä tehokkaasti itseäni vasten, mutta aloitan kuitenkin hissukseen. Anni toteaa ajatelleensa vain pientä kiusoittelua, mutta ei hän pysty enää lopettamaan, joten suutelemme ja alamme keinua yhä nopeammin ja nopeammin, kunnes tunnen hänen supistelunsa ja pääsenkin toteamaan etten olisi juurikaan pidempään itsekään kestänyt, jonka jälkeen molemmilla onkin täysi työ pysyä suhteellisen hiljaa kun orgasmiaalto tulee ja pyyhkäisee yli.

Anni asuikin kotonaan pari vuotta, kunnes yhteiset hetket alkoivat käydä vähän hankalammiksi ja tapasipa hän sen uuden unelmien miehensäkin.. mutta kyllä niitä temppuja jäi opetettavaksi vielä vanhemmallekin iälle.

Yksi kommentti viestissä: “Tytär”

  1. qwerty134 says:

    Ihan hyvä..

Kommentoi

top