search
top

Kesä maalla 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (69 votes, average: 3.58 out of 5)
Loading...

Oli kulunut noin kaksi viikkoa siitä kun minulla oli tätini kanssa varsin mielenkiintoisia kokemuksia. Olimme olleet koko päivän töissä marjapuskia siistien ja kun ilta tuli, niin olin todella poikki. Ajattelin että nyt vain saunaan, ja sitten nukkumaan.

Annoin kohteliaisuussyistä muiden käydä ennen minua ja kun näin, että rantasaunalla ei ollut enää väkeä, menin sinne ja eipä aikaakaan, kun makoilin jo lauteilla ja annoin lihasteni rentoutua ja nautin saunan lämmöstä.

Yhtäkkiä kuulin kuinka saunan ulko-ovi avautui ja kuulin kuinka joku riisuutui pukuhuoneessa. Nousin istumaan lauteilla ja mietin, että onkohan setäni tulossa vielä löylyihin.

Yllätykseni oli suuri, kun näinkin ovesta ilmestyvän tätini täysin alastomana. Tuijotin hetken hänen paljaita rintojaan ja punertavaa karvakolmiota hänen haarojen välissään. En tiennyt mitä sanoa, ja tätini avasikin suunsa ensin.

– Ajattelin että tulisin yhtäaikaa sinun kanssa saunaan niin säästyy puita, jos se vain sinulle sopii, hän sanoi pehmeällä äänellä.

– Joo tottakai, sain soperrettua ja tätini nousikin lauteilla viereeni.

Nakkasin hieman löylyä, ja mietin miten asiaan pitäisi suhtautua. Samalla tunsin pientä epätoivoa, sillä pikkuveljeni oli herännyt uuteen tilanteeseen ja reagoi selvästi tätini alastoman vartalon läsnäoloon.

Koitin laittaa nostaa polviani kaidetta vasten, ettei heräävä seisokkini näkyisi niin selvästi. Tätini ei tuntunut reagoivan mitenkään vaan nojasi seinää vasten silmät suljettuina. Vilkuilin sivusilmällä hänen paljaita rintojaan, jotka olivat vielä kauniin muotoiset ja niissä oli kivaa ryhtiäkin vielä jäljellä. Yhtäkkiä huomasin, että tädilläni olivat nännit kohollaan.

Tämä sai kaluni nousemaan täyteen seisokkiinsa ja kohta se seisoikin täydessä valmiudessa vatsaani vasten. Tunsin punan nousevan kasvoilleni ja toivoin, ettei täti huomaisi mitään.

– Voisitko heittää hieman löylyä, tätini sanoi silmät yhä suljettuna.

Otin löylykauhan käteeni, mutta huomasin, ettei vettä ollut kuin pieni liraus enää jäljellä. Heitin ne kiukaalle, mutta ei siitä tullut kuin pieni pihaus löylyä. Mietin, mitä pitäisi tehdä. En päässyt hakemaan lisää löylyä tädin huomaamatta, koska hän oli kulkureitilläni.

Samassa tätini havahtui, ja kysyi oliko löylyvesi lopussa. Vastasin myöntävästi ja näytin tyhjää sankoa. Voisitko hakea lisää vettä tätini kysyi ja siirtyi hieman sivummalle. Tunsin kuinka naamani oli tulipunainen, mutta en voinut muuta kuin nousta ylös ja paljastaa samalla täyden seisokkini tädilleni.

Tätini ilme hätkähti hieman kun hän huomasi mitä haarojen välissäni oli tapahtunut. Hän punastui hieman ja siirsi katseensa sitten sivuun. Minä käytin tilaisuuden hyväksi ja livahdin pesuhuoneen puolella hakemaan lisää vettä.

Täytin sangon vedellä ja sen jälkeen laskin kylmää vettä kaluni päälle, kunnes se rauhtoittui sen verran, että kehtasin mennä takaisin saunaan. Huomasin tätini jälleen vilkaisevan kaluani kun astuin sisään löylyhuoneeseen. Minä vilkaisin myös hänen haarojaan, ja huomasin kuinka tätini piti niitä hieman harallaan. Kun kumarruin kohti omaa paikkaani, vilkaisin vielä kerran tätini punertavaa häpyä ja olin erottavani sen keskeltä jotain kirkasta ja kosteaa.

Jatkoimme löylyttelyä vielä kunnes tätini kysyi yllättäen:
– Mitä ajattelit näkemästäsi silloin saunanikkunan takana, kun katsoit minua?

Menin hieman hämilleni ja en oikein tienyt mitä vastata.
– Ajattelitko minua silloin vintillä, kun teit sitä itsellesi, hän jatkoi.

Mutisin jotain myöntävää vastaukseksi ja tunsin oloni yhä tukalammaksi.

– Oletko tehnyt sitä naisen kanssa, tätini kysyi.

En ole, myönsin. Mieli oli kyllä tehnyt, mutta en ollut vielä päässyt niin pitkälle.

– Oletko päässyt kokeilemaan tätä, tätini sanoi, ja nosti toisen jalkansa lauteille, niin että hänen haaransa levisivät erilleen, ja näin hänen pillunsa levittyneenä edessäni.

En, myönsin jälleen. Haluisitko kokeilla, tätini kysyi. Nyökkäsin vastaukseksi ja tuijotin tätini haarojenväliä posket punottaen ja tunsin kuinka veri kohisi suonissani.

Tätini otti kädestäni kiinni ja vei sen häpykummulleen. Tunsin hämen pehmeän karvoituksen ja hänen vakonsa kosteuden.

– Nyt voit koskea siihen ihan rohkeasti hän sanoi ja veti minua hieman lähemmäksi. Voit kokeilla sitä sormellasi hän opasti. Kokeilin etusormellani hänen pimppiään ja kokeilin painaa sitä hieman sisään. Tätini otti sormestani kiinni ja ohjasi sen hieman alemmas. Nyt tunsin selvästi kuinka kostea hänen alapäänsä oli. Työnsin sormeani hieman eteenpäin ja tunsin kuinka se liukui kosteean ja lämpöiseen koloon tätini sisään.

Tätini huokaisi hieman ja samalla hän otti toisella kädellään niskani takaa kiinni ja veti minua itseensä päin. Hän veti minut syliinsä ja tunsin kuinka hänen pehmeät rintansa painautuivat paljasta ihoani vasten. Tätini hyväili toisella kädellä selkääni ja tunsin kuinka hän toi huulensa omiini kiinni ja suuteli minua suoraan suulle.

Maistoin hänen huulensa ja haistoin hänen tuoksunsa. Hänen kätensä siirtyi täydessä stondiksessa olevan kaluni päälle ja hän puristi terskani sormiensa ympärille. Tämä oli minulle liikaa, ja tunsin kuinka lastini lähti sykkien liikkeelle.

Kaluni nytkähteli ja sylki sisästään nuorenmiehen valkoista spermaa. Spermaa lensi tätini käteen sekä hänen vatsalleen. Tätini jatkoi silti kaluni hyväilemistä kunnes sen nytkähteleminen loppui ja sitten hän katsoi minua hymyillen ja sanoi.

– Ei hätää, ei tämä vielä tähän loppunut, ja samalla hän painoi päänsä alas minun haaroihini ja otti veltostuneen kaluni suuhunsa. Näin kuinka tätini oli kumartunut syliini ja tunsin kuinka hän alkoi imemään kaluani. Tämä sai kaluuni välittömästi eloa, ja tunsin kuinka se alkoi taas täyttymään verestä.

Hetken kuluttua kaluni seisoi taas juhlakunnossa ja tätini nousi ylös ja suuteli minua pitkään ja tunsin hänen kielensä suussani.

– Nyt käydään vilvoittelemassa hieman ja sen jälkeen viedään sun poikuus hän sanoi, ja iski silmää.

2 kommenttia viestissä: “Kesä maalla 2”

  1. Jussi says:

    Saunassa se tapahtui minullekin, nimittäin tätin naiminen takaapäin.

  2. Ziuuuum says:

    Jatka ehdottomasti! Vähän ontuvasti kirjoitettu, ja juontanut voisi olla enemmän, mutta antaisin 3/5.

Kommentoi

top