search
top

Salaisen puutarhan salaisuudet

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (4 votes, average: 2.50 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä novelli on kirjoitettu yhdessä toisen kirjoittajan kanssa. Kirjoitustyylimme ovat hieman erilaiset, toivottavasti ei häiritse.

Olit kutsunut minut portille, jonka takana kertoisimme toisillemme tarinan, johon kutoisimme itsemme, toisemme, toiveemme ja salaisimmat halumme. Jyhkeän portin edessä odotin sinua, salaisen puutarhan portinvartijaa. Astuit varjoista ja avasit portin.
– Olen odottanut sinua, sanoit äänellä, jonka tunsin ihollani, joka sai minut haluamaan läheisyyttäsi, kosketustasi. Ohjasit minut sanattomana kohti päämääräämme. Seurasin sinua kutsun mukaan hiljaisena.

Lopulta olimme ovella, joka avautui kolkutuksestasi. Astuimme eteishalliin, jonka hämäryydessä riisuit viitan, jolla olin verhonnut kutsun mukaisesti punaisen, silkkisen kaapuni. Tunsin lämpimän hengityksesi kaulallani avatessasi viittani solmuja, kuulin hiljaisen odottavan hyminäsi, joka sai minut värisemään odottavana, lämpimänä, kosteana. Pudotit oman viittasi ja tummaan silkkikaapuun verhottuna ohjasit minua hämäriä käytäviä huoneemme, kammiomme ovelle.

Astuin huoneeseen, jonka täytti musiikki, joka oikeastaan kuului pään sisällä, kuin jokaisesta suunnasta, lempeänä, kutsuvana, kiihottavana.
Huone oli verhottu silkein ja sametein, lattia lämpimin taljoin. Keskellä tilaa seisoi valtava vuode, odottavana, kutsuvana. Sen viereen oli sijoitettu liinalla verhottu pöytä tuoksuvine öljypulloineen.

Kosketit olkapäitäni pysäyttääksesi minut. Käännyin ja pidit käsissäsi liinaa. Kehotit minua sulkemaan silmäni ja kiedoit liinan silmilleni.
Tunsin miten kiersit minua, koskettamatta. Tunsin miten lähestyit minua koskettamatta kuitenkaan. Tunsin lämpimän hengityksesi äänen ja lämmön kasvoillani, saatoin aistia lämpimän vartalosi silkkien läpi. Hipaisit kasvojani. huulillasi, nenälläsi.

Jatkoit kierrostasi hengitykseni kiihtyessä. tunsin sormesi kaapuni vyöllä, avaamassa sitä. Teit sen hitaasti. avasit, siirsit, pudotit. Tunsin putoavan kankaan koskettavan nännejäni, lanteitani, häpykumpuani, sääriäni ja laskostuvan nilkkojeni ympärille.

Vedit henkeäsi, kuten minäkin, sinä silmät avoimina, minä silmät sidottuina. Olin edessäsi alastomana, haluavana, hiljaisena kiihkeästi hengittävänä. Odotin kieltäsi, joka kosketti luomiani, jatkoi matkaansa nenääni pitkin kohti huuliani, edelleen leuan kaaren yli kaulalle.
Pitkän aikaa olin ilman kosketustasi, vain aistien läheisyytesi, kunnes ilmestyit korvannipukkaani.

Kielesi piirsi korvaani kuvan, keveästi, ja käväisi sisällä vaativana. Minun oli vaikea pysyä koossa. Värisin, vaikka minun oli kuuma. Kielesi jatkoi matkaansa pitkin niskaani toisen korvan sivuun, joka odotti kosketustasi. Kun se vihdoin tuli, se oli kuin kuuma, mutta kevyt salama, joka lävisti kaikki hermoni ja sai minut äännähtämään. Samalla kehosi sipaisi pakaraani, mutta vetäytyi heti irti. Musiikki muutti jotenkin muotoaan, mutta tulvi edelleen päähäni entistäkin kiihottavampina aaltoina. Aistin sinut takanani. Sitten kuulin askeleesi, mitkä etääntyivät. Kuului jotain vaimeaa kilinää. Palasit taakseni ja tunsin hengityksesi kuumanhuokuvana niskassani. Samassa huulesi hipaisivat niskaani, kuumaa, sitten kylmää ja kosteaa. Pieni noro lähti kulkemaan hitaasti selkääni pitkin, kunnes se hävisi pakaroitteni uumeniin. Silloin halusin, että pitäisit minusta kiinni, mutta et pitänyt. Olin kuin taivaassa, kun kätesi vihdoin tarttuivat olkapäihini ja sain lisää kuumaa ja kylmää, kun laskeuduit kiduttaen alemmaksi selkärankaani pitkin. Kun olit selkäni alaosassa, kätesi siirtyivät pakaroilleni ja kielesi sipaisi niiden väliä. Kylmä loppui, oli vain kuumaa ja hengitykseni tiheni.

Tunsin sinun nousevan ja menevän taas kauemmaksi ja sitten tulevan eteeni. Nännini olivat kivikovina, tiesin että ne kiihottivat sinua. Kuin ajatusteni lukemana molemmat kätesi painautuivat niihin lämpiminä, mutta kylmät tulivat varoittamatta. Ne kiersivät ja kiersivät pystyjä nännejä ja valuttivat pikkuhiljaa nesteensä vatsalleni, kunnes tyyni kuumuus palasi hetkeksi ja sitten kätesi olivat poissa. Oli vain hengitykset ja hiljaisuus.
Olin kuulevinani jossain vaimean kolahduksen, oviko? En saanut selvää.

Tiesin, että olit edessäni. Kuitenkin takaapäin kuulin ääniä. Ei, ei ääniä, vaan uuden tuoksun, mitä ei aikaisemmin ollut. Tuoksu selvästi lähestyi. Se ei ollut makea, ei pistävä, ei imelä. Se oli miehen tuoksu. Nyt se oli oikealla puolellani, mutta pysyi paikallaan. Samassa tartuit käsiini ja tulit lähemmäs ja siirsit käteni kaapusi vyölle. Tiesin, mitä oli tehtävä ja tein sen laillasi hyvin hitaasti. En antanut toisen tuoksun häiritä, kun avasin vyön solmun ja kuulin vyön solahtavan lattialle. Avasin kaapua, kosketin rintakehääsi ja puristin ihanan kovia nännejäsi. Yritin viedä kättäni alemmas, mutta estit. Tartuin kaapuun ja valutin sitä alas. Seurasin kädelläni se laskeutumista.

Se ei pudonnut suoraan, vaan oli jonkun aikaa kiinni jossain, johon olisin halunnut koskea. Hiljaisuus. Tuntui, että sitä kesti vaikka kuinka kauan. Sitten yhtäkkiä aistin, että tuoksu liikahti ja etääntyi. Jossain kolahti. Ovi varmaan.

Kuulin hengityksesi tasaantuvan, kuin rentoutuvan ja keskittyvän vain minuun. Vieras tuoksu ja sen kantaja olivat saaneet sinut varuilleen kuin laumaa vartioivan suden. Tartuit käsiini keveästi ja ohjasit minut sängyn viereen. Käänsit minut selin vuodetta kohti ja painoit minut istumaan… nostit jalkani vuoteelle. Olin edessäsi ja tunsin kasvojesi liikkuvan vartalollani, varoen kosketusta. Kädessäsi olevasta pullosta kaadoit tipan nänneilleni, jatkoit kaatamista keskiviivaani pitkin, täytit napani tuolla tuoksuvalla öljyllä. Jatkoit valuvaa matkaa ja kastelit häpykumpuni kukkulan pienen pensaan ja valutit nestettä paljaana kukkivaan ruusuun, joka odotti kosketustasi kuumana ja hehkuvana. Laitoit pullon pois ja siirryit viereeni, koskettamatta.

Sormesi lähti piirtämään öljyistä nännitarhaani ja sitten toista. Tunsin hipaisun reidessäni. Kätesi jatkoivat matkaa vatsalleni ja levittivät navan öljyn sille. Huulesi koskettivat kuin perhoset väräjävää vatsaani, joka vastasi kosketukseesi ja sai minut ynähtämään kiimaisena. Kätesi pysäytti ääneni, liikkeeni. Hengitystäni se ei kuitenkaan saanut rauhoittumaan, halusin sinua.

Otit pullon ja jatkoit öljyn kaatamista häpyyni, jonka olin sinulle paljastanut. Vakoa pitkin neste valui suoraan sisääni, salaiseen luolaani, joka odotti. Jatkoit öljyämistäni reisiä alaspäin, jokainen varpaanvälini sai osansa. Laskit avoimen kämmenesi kaulalleni ja sipaisit huulillasi huuliani ja sait taas sähköiskun aikaan. Tartuit käsiini ja veit ne palleillesi, halusit antaa vähän esimakua. Ne olivat aivan sileät. Vein käsiäni vähän ylemmäs ja puristin kovana seisovaa kaluasi. Se oli aivan kuuma. Hengähdin. Samassa vetäydyit irti ja lisäsit tuskaani. Tartuit käteeni ja vedit minua ylemmäs, ymmärsin, että minun piti mennä selälleni vuoteelle. Kohottauduin ylemmäs ja kuuntelin vaimean musiikin täyttämää hiljaisuutta. Haluni oli taas portaan ylempänä. Mietin kuinka monta porrasta kestäisin, ehkä kaksi tai kolme, mutten enempää, sitten tapahtuisi räjähdys ja sitä en halunnut yksin kokea.

Olisinpa halunnut olla sinun niin sanotuissa housuissasi nyt. Miltä sinusta tuntui, ehkä vaikeammalta kuin minusta, koska et nähnyt mitään ja olit selvästi aivan kiimassa. Pallejani suorastaan pakotti. Mutta oli aika ottaa seuraava askel. Sipaisin pystyjä nännejäsi ja koko vartalosi värähti. Poistuin. Avasin oven varovasti. Mitään ei puhuttu. Ovi sulkeutui. Liikutit päätäsi puolelta toiselle, kun yritit kuulolla havainnoida, mitä oli tapahtumassa. Tiesin, että tunsit nyt tuoksut. Samassa huuliasi suudeltiin. Säpsähdit ja vetäydyit vähän, mutta sitten rentouduit. Olitte kiihottavaa katseltavaa. Sellaista en ennen ollut nähnyt. Nostit käsiäsi ja tavoitit suutelijan rinnat ja syvä puna levisi kasvoillesi. Selvästi nautit, vaikka se olikin ennen kokematonta. Sitten oli aika avata silmäsi. Irrotin liinan hitaasti. Räpyttelit silmiäsi kiivaasti himmeässä valossa ja rekisteröit nopeasti, missä mentiin. Pariskunta oli noin kolmekymppinen. Nainen oli hymyssä suin kumartuneena yllesi. Katsoit vasemmalle ja näit sängyn vieressä seisovan miehen. Tapitit hänen isoa kulliaan, joka jökötti tanakasti vaakasuorassa. Samassa nainen siirtyi viereesi selälleen ja mies tuli kahareisin hänen päälleen, kullinsa naisen kasvojen edessä vaappuen. Nainen tarttui kaluun ja alkoi ottaa sitä suuhunsa. Hänen suunsa oli aivan ammollaan, jotta se mahtui. Tuijotit näkyä silmäsi ammollaan. Eikä minullakaan helppoa ollut. Nainen puristeli palleja ja välillä lopsautti kullin suustaan ja laittoi takaisin. Hän oli nauttivan näköinen. Näki miehestä, että suu teki hyvää ja että pian häneltä lähtisi. Nainen irrotti kätensä kalusta, tarttui oikeaan käteesi ja kiersi sen kalun ympärille ja nyökkäsi sinulle. Olit niin kiimassa, että sinua ei tarvinnut kahdesti käskeä ja aloit liu’uttaa kättäsi kalulla, joka välillä kosketti naisen huulia. Näin kuinka pyöritit välillä kämmentäsi tummanpuhuvalla terskalla ja miehen hengitys tiheni selvästi. Jos joku olisi koskenut omaan kaluuni nyt, olisin varmasti räjähtänyt. Mies alkoi voimakkaasti painaa kaluaan syvempään naisen suuhun ja samalla sinä kiihdytit kätesi liikettä. Samassa miehen urina lähti jostain syvältä ja se oli merkki, jonka tunsit. Vedit kullin naisen suusta ja silloin ryöpsähti kovaa naisen huulille ja kasvoille, toisen, kolmannen ja neljännen kerran. Lypsit koko ajan kiivaasti, kätesikin valui spermaa ja haukoit henkeäsi. Nainen hymyili kasvot nesteiden peitossa ja antoi lopuksi suukon terskalle. Mies nousi ylös nainen perässään. Nainen kumartui puoleesi ja suukotti sinua lähtiäisiksi, sillä saman tien he poistuivat ja olimme kahden. Katsoit minua pitkään. Siinä katseessa oli himoa. Olin edessäsi alastomana öljystä kiiltävänä.

Katsoin syvälle silmiisi, joita puhdas kiima oli tummentanut.Ilman sanoja ojensin käteni ja kehotin sinua näin astumaan vuoteen ääreen, istuit sille. Astuin aivan lähellesi, kuitenkaan sinua koskettamatta. Tunsin suupielessäni spermajälkiä, jotka nuolaisin suuhuni. Nostin käteni kasvoilleni ja nuuhkin vieraan himon tuoksua niistä, jatkoin käsilläni vartaloani alaspäin. Katselit minua katkonaisesti hengitellen, sylissäsi kyrpäsi liikehti käsieni tahtiin. Jatkoin häpykummulleni saakka, peitin sen ja työnsin sormen sisääni… vain pikkuisen. Keräsin kosteuden sille ja maistoin ynisten omaa kiimaani. Oli tullut aika koskettaa sinua.

Tartuin hartioihisi ja työnsin sinut kevyesti selällesi vuoteelle, nostin jalkasi sille ja hain myskin tuoksuisen pullollisen tuoksuvaa öljyä… oli sinun vuorosi. Istuin rintakehäsi päälle, yritit tarttua lanteisiini, mutta siirsin kätesi päättäväisesti sivuun. Kaadoin öljyä otsallesi, kaulallesi, kasvoilleni ja kumarruin levittämään sen sinuun ja minuun, luomiisi, nenäsi varteen, poskiisi, huulillesi omilla öljyisillä kasvoillani. Hengityksesi kiihtyi ja lantiosi nousi kiihottuneena ja vaativana. Kuljetin kasvojani kohti korviasi, kuulit kiihtyneen hengitykseni, kun nuolin vaativasti korvaasi, imin sitä kuin seisovaa runsaudensarvea ja toiselle korvalle tein saman.

Nousin ja siirryin alemmaksi häpykumpusi eteen istumaan. Tunsin seisovan kalusi pakaroitani vasten, valmiina ja kuumana. Kaadoin öljyä rinnoillesi. Siirryin alaspäin yli seisovan kalusi reisille istumaan. Täytin öljyllä napasi ja vatsasi kaaren. Tartuin käsilläni rintoihisi, otin sormieni väliin pikkuiset nännisi ja pyöritin öljyä niihin, reagoit kosketukseen sävähdyksin ja syvin huokauksin. Laajensin kaarta koko rinnan alueelle, enkä saattanut olla imaisematta nännejäsi. Kätesi nousi hiuksiini, mutta heilautin sen päälläni pois. Lantiosi liikkui kiimaisin pyörähdyksin vatsani edessä. Olit uskomattoman haluttava näky. Jatkoin käsieni matkaa alas vatsalle ja levitin navan nesteen sinuun yltympäriinsä, varoen häpyäsi, joka oli turvonnut ja kokoon kuroutunut.

Hiljainen, kuuma himosi sai lantioni liikkumaan hekumallisesti pyörien reisilläsi, samalla kastelin niiden ihoa mehullani, jota valuin valtoimenaan. Halusin sinua suunnattomasti. Jatkoin jalkojasi alas öljyten, reitesi, sääresi. Reitesi öljyn levitin leveällä otteella, sisäpinnaltaan keveästi koskettaen. Sävähtelit kuin sähköiskujen kiduttamana.

Sääriesi yli jatkoi jalkaterääsi ja varpaisiisi, jotka otin suuhuni yksitellen jokaisen, imaisten kutakin hellästi ja vaativasti. Pyöritin kieltäni jokaisen varpaan kohdalla, saaden sinut kiemurtelemaan uudesta aistillisesta tunteesta.

Ovi avautui hiljaa ja nuori parimme astui uudestaan sisään. Nyökkäsin heitä lähemmäksi ja tarjosin öljypullon heille. Kumpikin kaatoi kouransa täyteen nestettä ja lähestyi sinua. Makasit kiimaisena ja odottavana. Nainen hieroi öljynsä käsiinsä ja levitti sen iholleen, saman teki myös miehensä. He tekivät tämän kumpikin omalla puolellaan, sinä makaavana välissään, minä jalkopäässäsi nauttien tilanteesta. Välillä he koskettivat toistensa öljyttyjä vartaloita ylitsesi. Kehotin heitä kaatamaan öljyä käsiisi, sen he tekivätkin. Hieroit nestettä käsiisi ja ryhdyit hieromaan kahta vartaloa, molemmin puolin sinua. Kätesi nousivat rinnoille, molemmin puolin ja lantiosi nousi osaansa vaatien. Matkasi jatkui kummankin kasvoille ja suuhun. Sormesi katosivat yksitellen, vuorotellen ahnaisiin suihin imettäväksi. Samalla öljyiset kämmenet hieroivat rintaasi, vatsaasi ja lähestyivät kuumaa, kovaa, silkkistä kyrpääsi ja tarttuivat siihen kumpikin puoleltaan. Ilmeesi oli tuskainen, kun naisen kieli lipaisi terskaasi ja mies puristeli pallejasi. Pari suuteli toisiaan kalusi yllä, menivät alemmaksi molempien huulet kyrvälläsi. Mietin, että kohta varmasti laukeat, jos tuota jatkuu. Sitä en halunnut, koska halusin itse saada spermasi. Nuoripari selvästi innostui ja nainen otti kaluasi syvälle ja sen jälkeen mies. Sinä vaikeroit äänekkäästi. Nyt riitti. Komensin parin ylös ja he poistuivatkin nopeasti. Huokaisit. Kohottauduit ja painoit jotain nappia. Ylhäällä olevaan kuvaruutuun ilmestyi kuva. Nuoripari. Mies oli selällään vuoteella, nainen kyykyssä kasvot kameraa kohti. Hän piteli kyrpää kädessään ja istui päälle nautinnollinen ilme kasvoillaan. Mäntä alkoi liikkua kiihtyvällä tahdilla. Vaikka ääntä ei ollut, nainen selvästi kirkui, rinnat heilahtelivat ponnekkaasti. Kostuin lisää ja halusin sinua entistäkin enemmän. Napsautit kuvan pois. Laskeuduin eteesi, painoin kyrpäsi vatsaasi vasten ja otin tiukkoina olevat pallisi käsittelyyn. Otin niitä vuorotellen kuumaan suuhuni, välillä imin ja näykkäilin niitä. Ne olivat ihanan sileät. Se kiihotti. Olisin voinut syödä ne. Pakko oli myös välillä maistaa kovaa kyrpääsi, joka nytkähteli suussani. Voihkit nyt jo äänekkäästi. Janosin aivan valtavasti vapautusta. Valuin. Katsoit minuun kiinteästi ja käänsit minut selälleni.

Olit ihanana edessäni. Reitesi olivat yhdessä ja kasvoillasi oleva ilme oli epätoivoinen. Maistoin huuliasi hitaasti. Laskeuduin alaspäin ja levitin reisiäsi samalla kun koukistit jalkojasi. Halusit näyttää ja antaa kaiken. Tunsin kiimasi tuoksun huumaavana, kun kielelläni aloin lipoa reisiesi sisäpintoja. Lantiosi kohoili ja vaati kieltäni keskemmälle. Kidutin. Hieroin samalla rintojasi nännejä nipistellen. Nousin vähän ylemmäs, imin ja suukotin niitä. Sitten taas jatkoin. Kieleni lähestyi kuumaa lähdettäsi ja hipaisi jotain kovaa. Silloin kirkaisit. Olit herkkänä. Vein suuni taas lähemmäs, vähitellen aivan kiinni, huuleni hyväilivät lihaasi. Et meinannut pysyä paikoillasi. Vein huuliani syvemmälle sinuun ja aloin juoda mettäsi kiihkeästi imien samalla kun pidin lantiotasi tiukassa otteessa. Aänesi alkoi kuulua matalana, jostain syvältä kurkusta ja silmäsi olivat aivan selällään. Vartalosi alkoi vavahdella. Lipaisin taas kovaasi. Tärinäsi kiihtyi. Se kiihotti valtavasti ja hyvä etten lauennut siihen paikkaan. Painoin suuni niin syvälle kun pääsin ja kieleni kulki eteenpäin. Nyt, ajattelin ja vein huuleni kovasi ympärille ja imaisin kerran, kaksi. Silloin huutosi alkoi ja tarrauduit minuun kovaa. Suuni tuli samalla syvälle ja joi nesteitäsi, kun tärisit kuin krampissa. Siitä ei tahtonut tulla loppua, enkä olisi halunnutkaan. Vähitellen mainingit kuitenkin tasaantuivat ja suutelin sinua. Tunsin kätesi hapuilevan kyrpääni ja vedit liikkuvat taakse. Vedit kyrvän lähemmäksi itseäsi ja tunsin sen hyväilevän kosteaa kuumuuttasi.

Kuljetin terskaa pitkin alempia huuliani, jotka olivat pehmeät ja turpeat, odottavat. Kiepautin sinut alleni, nousin polvilleni yllesi, nuuhkin solisluun kuoppaasi, nuolaisin sen öljyistä pintaa, jatkoin alaspäin, rintani, nännini koskettivat omiasi, imaisin nännisi suuhuni, näykin niiden herkkää ihoa, imin koko rinnan suuhuni pyörittäen kieltäni suussani, alaspäin, vatsasi keskiviivaa, peppuni noustessa ylös, katsoit matkaani ja tuijotin silmiisi, huulesi olivat ihanan turvonneet, kasvosi kiimasta punaiset, hengityksesi odottavan raskas. Olin kolmiollasi, nuuhkin kiiman tuoksuasi kyrpäsi juuressa lipoen sen juurta, miten nautittavalta tuoksuitkaan, mmmm, en saattanut olla lipaisematta runsaudensarvesi vartta, se tuntui suonikkaana leveällä kielelläni lipoessani sitä kohti pinkeää terskaa. Vilkaisin kasvojasi, olit sulkenut silmäsi ja työnsit lantiotasi kohti kasvojani. Lipaisin kielelläni terskasi päätä, keräsin tipan sen kärjestä ja maistelin suolaista makuasi. Huuleni koskettivat sen huippua keveästi, puhalsin sen samettista pintaa ja lipaisin lisää.

Ujutin terskaa suuhuni, kunnes saavutin sen alapinnan. Tuolla rajalla kuljetin kieltäni, tunnustelin terskan alapintaa, kourua, johon kieleni sopi niin hyvin. Imin tätä tulppaania hellästi tunnustellen sen silkkiä kielelläni, yhä uudelleen ja uudelleen. Työnsit lantiotasi ylös, vaadit itseäsi sisääni kokonaan. Laskeuduin tunnustellen kielelläni märkää varttasi. Olit kurkussani asti. Pyöritin päätäni ja tunnustelin kurkullani kyrpäsi sileää kärkeä, tunnuit niin hyvältä, nautittavalta. Nousin ylös, pumppasin päätäni, kyrpäsi liikkui kuin mäntä sylinterissään. Annoin suukon terskalle ja jatkoin matkaa kiveksillesi, jotka pusseissaan olivat kuroutuneet miehuutesi juurelle. Otin ne suuhuni yhdessä, täyttäen suuni ääriään myöten. Imin ja pallottelin kiveksilläsi, en saattanut olla murisematta tässä kiiman kehdossa. Venyttelin pusseja ja imin. Hengityksesi muuttui haukkovaksi, kätesi nousivat kasvoillesi. Jatkoin matkaani välilihasi viattomuuden kautta kohti kahden kukkulan välistä laaksoa. Kieleni kärki saavutti yksinäisen tiukan reiän, joka värähti kosketuksestani. Jännitit pakaroitasi. Pidin kuitenkin tiukasti päätäni niiden välissä, kosketellen kielenkärjellä anustasi. Nuuhkin kiimaista hikistä tuoksuasi, olin nirvanassa, nautinnon paratiisissa.

Jossain syvällä selkäpiissäni tuntui kiehuvan, kun kielesi kosketteli peppureikääni. Piti ajatella välillä jotain muuta, vaikka nautinto oli valtava. Kurotin käteni laatikkoon ja otin sinisen esineen, kumisen kiristimen, jonka sain häthätää laitettua kyrpäni juureen. Kiristin sen. Katsoit sitä kuin et olisi ennen nähnyt. Taas kielesi käväisi pepussani ja katsoit kun kyrpä nytkähti heti ylöspäin tähtiä tavoitellen. Nousit ylöspäin ja tulit istumaan reisilleni ja samalla siirsit sormesi peppuuni. Kohottauduit ja tartuit kyrpääni ja veit sen tuoksuvasi ovelle. Katsoit silmiini ja istuit hitaasti alemmas. Hyväilin rintojasi, kun laskeuduit pohjaan asti. Tuit nyt molempia käsiäsi rintaani ja aloit liikkua hitaasti. Olin kuin kuumassa sametissa ja tiukassa sellaisessa. Hyväilin sormillani kosteaasi ja katselin, kun kyrpä sai hyvää. Aloit nopeuttaa tahtia ja tuttu syvä äänesi alkoi jostain. Se sai minut aivan hulluksi. Kiepautin sinut alleni kyrpä koko ajan sinussa, nostin jalkojasi ylöspäin ja painoin kiduttaen pohjaan. Sitten vedin ulos ja annoin vain terskan liikkua sinussa. Huohotimme molemmat ja äänesi kohosi. Vedit pepustani kiinni pitäen kyrpää syvempään ja minähän tulin. Aloin pumpata nopeammin, sitten välillä hidastaen ja kokonaan pysähtyen antaen kuumasi ja kyrpäni nauttia kiimaisesta odotuksesta.

Suumme kohtasivat ja kielemme sekoilivat toisissaan. Aloin taas liikkua, äänesi tulvi minuun kiihottavana koko ajan. Vedin kyrpäni kokonaan ulos ja survaisin saman tien takaisin pohjaasi saakka. Toistin sitä muutaman kerran, kunnes en enää kestänyt. Huutosi kohosi entisestään, kun aloin pumpata voimakkaasti koko ajan nopeuttaen. Ihana läiske ja litinä kun paukutin sinua koko lantioni voimalla. Nostin mäntäni kierrokset äärimmilleen, ja silloin tunsin kun jossain naksahti ja vyöry alkoi hiipien lähteä liikkeelle. Silmäsi olivat sumeina himosta, ja työnsit lantiotasi omaani vasten saadaksesi kaiken. Kaiken pitkityksen jälkeen vyöry tuli jostain kumman syystä hitaasti, mutta kun se sitten tuli lähelle, se oli suorastaan tuskallinen. Oli pakko karjua kuuluvasti, kun samalla vedin kyrpäni sinusta ja työnsin uudelleen… pohjaan saakka. Tunsin miten spermasi täytti minut. Tuo sykintä sai oman orgasmini lähtemään liikkeelle, sykin kuin sydämeni tahdissa. Imin jokaisen pisaran kuumaa eliksiiriäsi. Lantioni nousi sinuun kiinni, nostaen sinua ilmaan. Laukeamiseni oli lähes eläimellinen, kova ja sykkivä. Lantion vielä kieppuessa hurmiossaan lysähdin lakanoille edelleen kiinni sinussa. Olin tyydytetty kuten urokseni, tässä nautinnon kammiossa.

Kommentoi

top