search
top

Helposti

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (63 votes, average: 3.60 out of 5)
Loading...

Kävelin rannalta suolaisena kohti bungalowia. Väljä pehmeä mekko antoi tilaa muodoilleni ja tuntui hyvältä liivittömiä rintojani vasten. Lämmin tuuli oli jo kuivattanut minut ja levitteli hiuksiani paksuna myttynä silmilleni. Olisin voinut painaa ne hellehatulla kuriin, mutta en viitsinyt ottaa sitä selästäni roikkumasta, ja oikeastaan oli hauskaa painua välillä kadoksiin hiusmeren taa. Aurinko vajosi nopeassa tahdissa, ja lomakylän pyöreät pihavalot olivat jo syttyneet.

Kävelin takaportista sisään ja näin vastaanottotyöntekijän tulevan vastaan omaan hameeseensa vaihtaneena ja iso laukku olallaan. Hän tervehti minua hiljaa ja ilahtuneen näköisenä ja katosi kulman taa. Näin pitkän baarimikon paikallaan allasbaarin tiskin takana, ja tutut kauniit lomalaistytöt, vaalea ja tumma, vilkuttivat minulle altaasta. Leveäharteinen talonmies kalasteli pudonneita lehtiä altaan toisesta päästä, ja nutturapäinen, pisamanaamainen siivooja työnsi kärryjään kohti huoltorakennusta. Kaikki, niin vieraat kuin työntekijätkin, olivat olleet minulle koko viikon välittömän ystävällisiä, ja ventovieraiden mutkaton arvostus oli tuntunut hyvältä. Silti olin jotenkin pysytellyt etäällä kaikista, vetäytynyt pöydistä vain pari sanaa sanottuani, viettänyt päiväni rannalla lukien ja uiden.

Avasin bungalowin oven ja lukitsin sen perässäni. Se tuntui hölmöltä, olinhan pitänyt verannan ovea raollaan koko loman ajan, jotta kuulisin meren ja tuulenhuminan aina asunnossa ollessani ja yöllä unessakin. Kukapa täältä olisi mitään vienyt, kun arvoesineetkin olivat vastaanoton kassakaapissa.

Sytytin kynttilän ja avasin suihkun, josta tuli ihanan viileää vettä. Tunsin ihoni kuumotuksen hellittävän ja tunnustelin samalla turvonneita ja aivan aavistuksen arkoja rintojani ja pikkuisen nipistelevää alavatsaani. Käteni eksyi pyyhkäisemään myös häpyhuulia, jotka tuntuivat turpeilta ja vähän limaisilta, ja samassa huokaisin kun tunsin kutituksen kohdussani. Suljin suihkun, kuivasin vartaloni, käärin pyyhkeen turbaaniksi hiusteni ympärille ja astuin varovasti lämpimälle kaakelilattialle.

Lomakylässä oli taas näköjään lyhyt sähkökatko, joten huoneen puolella oli melkein pilkkopimeää, vain naapurikaupungin valot vähän kajastivat verannan säleikkunoista ja apposen avoimesta ovesta.

”Hnnh”, sanoin kuuman suun ja pienen kielen ahmaistessa nännini. Siro käsi, ja toinen, painoivat käteni seinää vasten, ja toinen suu imaisi toisen rintani, ja kolmas suu, pehmeä naisen suu, painautui huulilleni ja tunsin lipaisevan kielen tunkeutuvan niiden välistä. En ehtinyt sanoa tai tehdä muuta, kun minut jo keinautettiin sokkona valtavalle vuoteelle, ja suut painautuivat tulessa oleville rinnoilleni ja suu vaiensi minut, ja sitten vielä yksi kieli tunkeutui häpyhuulieni väliin ja kumpuani vasten. Ei kestänyt kai minuuttiakaan, kun tulin ensimmäisen kerran, hätäisesti ja säikähtäneenä, suutani tutkivan naisen suuhun puuskuttaen.

Käsistäni pideltiin yhä lujasti kiinni, mutta naiset imivät ja puristelivat tissejäni nyt rauhallisemmin, silitellen päätäni, työntäen välillä sormensa suuhuni ja levitellen sylkeäni poskilleni. Pilluani nuoleva nainen työnsi sisälleni ensin sormen, sitten toisen ja ainakin kolmannen, ja työnteli sinne tänne emätintäni avartaen ja välillä sen etuseinämää kourien. Joku pudotti sylkeä napaani ja nuoli sitä pitkin, latkivin vedoin niin kuin koira, ja värinä alkoi kohta taas yltyä sisälläni. Minä ja nuolijani ja sorminussijani aloimme hengittää vähitellen samaan, kiihtyvään tahtiin, kunnes karkasin heiltä ja sanoin: ”AI-AI-AAAIIIIH” ja nytkyin ihanasti rinnat heiluen ja pyllyreikä supistellen.

En ehtinyt rauhoittua, kun pillunnuolijanainen jo nosti kätensä vatsaltani ja reisieni ympäriltä, ja tunsin että lujat kädet tarttuivat nilkkoihinikin. Samassa aistin, että naiset ympärilläni jähmettyivät ja pidättelivät hengitystään, ja sitten leveät kourat tarttuivat vyötäisiini ja tunsin kivikovan kalun pilluni suulla. Sätkähdin pari kertaa, mutta lujat, työhön tottuneet kädet pitelivät minua aloillani. ”Äh… ä-läh”, yritin sanoa, mutta paine häpyhuulillani oli jo alkanut kasvaa ja pitkä kulli tunkeutua emättimeeni, joka oli niin levennetty ja limainen, että mies upposi minuun yhdellä työnnöllä kohdunsuulle asti. Miehellä oli selvästi kiire, ja hän survoi minuun kyrpäänsä niin että se upposi joka työnnöllä vähän syvemmälle. Tunsin käden silittävän tukkaani ja kasvojani ja tunkeutuvan välillä suuhuni, ja imin ynisten sormia selkä koko ajan pienellä kaarella. Pian miehen työnnöt sekosivat, ja haukoin itkien henkeä, kun hän päästi spermatulvahduksen syvälle kohtuuni.

Mies veti kyrpänsä pois, ja makasin hiljaa huohottaen sängyllä käsien hyväillessä vatsaani ja lantionkaartani. Vähitellen tajusin, että avaran sängyn toisella puolella tuntui pientä keinutusta, ja hämärään tottuneena näin, että kaksi nuorta naista nuoli siellä nopeasti ja hiljaa toisiaan. Kohotin äkkiä käteni – siitä oli päästetty – työnsin sen ensi yrittämällä silittelijäni litimärkään vittuun ja käännähdin sitä kohti. Nainen huokaisi ja meni selälleen, ja tulin perässä tunkemaan kättäni syvemmälle ja painoin suuni valuvaan kosteuteen.

Tätä ei kestänyt kauaakaan, kun kuulin kauempaa kohonnutta hengitystä ja vingahtelua, ja pian tytönkädet tulivat kohottamaan lantiotani ja työnsivät paksuja tyynyjä vatsani alle. Tunsin aroilla huulillani taas kovan kalun, joka hivuttautui hiljaa ja hellästi perille asti. Se oli isompi. Se alkoi työnnellä rauhallisesti, terskaa aina hetken pohjassa pidellen. En tiedä milloin aristus katosi, ehkä silloin, kun nainen parahti hiljaa ja alkoi täristä suutani vasten, ja sitten hän vetäytyi pois ja minua kohotettiin hellävaroen vähän ylemmäs ja tunsin että suuhuni haluttiin työntää kolmas kalu, ja avasin suuni ja pyörittelin kieltäni kyrvännupilla, ja ennen kuin huomasinkaan, rasvattu peukalo levitteli pyllyreikääni ja työntyi lopulta syvälle suoleen, ja vähän ajan kuluttua suuhuni suihkusi kirpeänsuolaista spermaa jonka nielaisin, ja kyrvällänussijamies piteli minua takaapäin hartioista samalla kun työnteli vähitellen kiivaammin, ja kädet ympärilläni hieroivat rintojani, lähmivät kasvojani, vatsaani ja jalkoväliäni, kohottivat sivuille ojennettuja käsiäni vähitellen korkeammalle, ja sitten minusta tuntui että laukean tähän paikkaan vaikka iso ihana ihana kyrpä ja perseessä sormi eivät anna tilaa tilaa supistella ja sitten laukean, ja sitten orgasmilta putoaa pohja ja minä putoan kauas jonnekin tyhjyyteen ja huudan ÄÄÄÄÄH-ÄÄÄÄÄÄH-ÄÄÄÄÄÄH-ÄÄÄÄÄÄH, vaikken ole koskaan ennen huutanut, ja spermaa tursuu tulikuumana vittuun ja minä varmaan huudan vielä.

Kun tulin vähitellen tajuihini, bungalowissa oli tyhjää ja hiljaista. Konttasin takaisin kylpyhuoneeseen, kohottauduin ammeenlaitaa pitkin pystyyn ja näin syttyneiden pihavalojen kajossa kokovartalopeilistä vartaloni jota oli kosketeltu, reisiä pitkin valuvat spermat ja myllätyn kostean hiuspehkoni, joka peitti puolet kasvoistani, ja ajattelin miltä voisin näyttää puolen vuoden päästä.

3 kommenttia viestissä: “Helposti”

 1. Kesäpäivät says:

  Aistikas 🙂

 2. noitapilli says:

  Ihan HIRVEEN hyvin kirjoitettu ! Kiitos. Tee lisää tällaisia!

  • Mmmh :p says:

   Ihan loistava. Hieman jäi kaipaamaan yksityiskohtaisuutta mutta pisti kyllä panettamaan huolella.

Kommentoi

top