search
top

Kesällä kerran

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (64 votes, average: 3.73 out of 5)
Loading...

Aurinkoinen aamu, päivästä tulisi varmasti kuuma ja hellettä oli odotettavissa muutenkin. Ajelin hitaasti Keuruun keskustassa ja etsin kauppaa, jossa olimme sopineet tapaamisen, kellokin kohta 16. Missähän se nyt…tuossahan se K-market onkin? Kurvasin parkkiin ja astelin sisään. Ihanan viileää. Yksi kassatyttö näkyi istuvan, ketään asiakkaita ei näkynyt. Mietin, että oletkohan tullutkaan, jospa sinulle on tullut joku este.

Harhailin edestakaisin hyllyrivistöjen välissä, ei ketään. Sitten seuraava väli, pakasteita näkyi olevan. Silloin huomasin sinut, tunsin sinut vaikka olit selin minuun. Päälläsi oli hihaton sininen urheilupaita ja juuri ja juuri miniä pitempi valkoinen, ohut läpikuultava mekko. Ihailin sinua hetken aikaa. Mekko puristui kiihottavasti pakaroitasi vasten, kun kumarruit kurottamaan jotain altaasta. Sokeakin olisi nähnyt, ettei mekon alla ollut muuta. Hiivin varovasti lähemmäksi. Näin, että etsit jotain. Sitten otit grillimakkaran käteesi ja pidit sitä kuin se olisi ollut…hmmm. Tulin hitaasti taaksesi ja samalla painauduin hellästi sinuun kiinni ja tunsin pehmeät pakarasi etumustaani vasten. Minulla oli farkkushortsit, eikä tietenkään mitään alla. Seisokki tärähti heti. Säpsähdit voimakkaasti, kun tunsit kovuuteni itseäsi vasten ja käännyit samalla minua vasten syvä puna kasvoillasi, mutta kun havaitsit, että se olin minä, hymy valaisi kasvosi hetkessä. Suutelimme, tuntui hyvältä.

Kasasimme yhdessä loputkin ostokset, joita arvelimme mökillä tarvitsevamme ja astuimme ulos kuumaan iltapäivään. Ja sitten eikun menoksi.
Hieman kidutusta oli katsella sinua siinä vieressä, ruskettuneet reitesi hyvin näkyvissä ja tarkoituksella vielä pidit niitä aika harallaan. Välillä hyväilin toisella kädelläni reisiäsi ja sinunkin kätesi etsiytyi jalkoväliini hetkellisesti kovaa puristaen, mutta tarkoituksella emme menneet pidemmälle. Sitten käännyimme päätieltä metsätielle, josta oli vielä muutama kilometri maataloon, josta hain mökin avaimet. Sinä et vielä tiennyt millaiseen paikkaan olimme menossa.

Hetken päästä tulimme rantaan, jossa oli vene valmiina.
– Mitä, menemmekö veneelläkin vielä, kysyit hämmästyneenä?
– Totta kai, täytyyhän meidän saada olla rauhassa, vai mitä, sanoin virnuillen.

Lastasimme tavarat autosta veneeseen, autoin sinut perään ja istuin itse soutajan paikalle. Kerroin, että saari on aivan lähellä, alle puoli kilometriä. näkyikin aivan pian. En saanut pidettyä silmiäni irti sinusta. Kun kiusaten kävit penkille vähän makaavaan auringonottoasentoon, näin todella, että sinulla ei ollut mekon alla mitään. Onneksi matka ei ollut pitkä ja pian veneen kokka karahti rantaan.

Saari ei ollut suuren suuri, mutta sen kokoinen, että siellä toista kyllä piiloon pääsi. Muita mökkejä ei saaressa ollut, eikä vuokraajan mukaan lähimaillakaan. Hyvä juttu meille. Veimme tavarat sisään ja kiertelimme mökissä. Viihtyisä hirsimökki, tupa, keittokomero, kaksi makkaria ja oikein kunnon puulämmitteinen sauna. Korkkasin meille oluet ja maistelimme niitä ääneti, toisiamme kiinteästi katsellen.

– Eiköhän mennä aurinkoa ottamaan laiturille, kun on noin makea keli, sanoin ja uikkareitahan täällä ei taideta tarvita ollenkaan, kun ei naapureita mailla eikä halmeilla.

Siinä samassa pudotit mekkosi nilkkoihisi, vetäisit paidan pois päältäsi ja olit alastomana edessäni. Olin kuin ällikällä lyöty. Annoit pikaisen suukon minulle ja sitten jo viuhahditkin olutpullon kanssa ovesta pihalle. Katselin kyrpä kovana, kun lanteet keinuen askelsit laiturille. Näytti olevan hyvä auringon ottopaikka – laituri oli pitkä ja sillä oli kaksi pehmustettua laveria, joita pystyi säätämään ylemmäs ja alemmas, huomasin, kun näin sinun jo puuhaavan toisen kimpussa.

No eihän tässä muuta kun perään vain, ajattelin ja riisuin itseni, otin meikkilaukkuni mukaan ja astelin ulos. Olit jo ottanut mukavan asennon, kääntänyt laverin aurinkoa vasten ja loikoilit siinä istuvan ja makaavan asennon välimaastossa. Olit selin minuun, et nähnyt, vaikka varmaan kuulit, että olen tulossa.

Hiivin hiljaa laverin päädyn taakse yläpuolellesi ja toin huuleni huulillesi. Ne olivat kuumat ja kosteat. Olit tosi kiihottavan näköinen siinä alastomana, kuuma aurinko hipiääsi hyväillen. Samalla kiersin eteesi ja minulla todella seisoi, kyrpä osoitteli taivasta. Havaitsin, että lipaisit kielelläsi huuliasi ja katsoit kiinteästi. Siirryin kuitenkin pian jälleen taaksesi ja suutelin sinua uudestaan yläpuolelta. Irrottauduin ja otin meikkilaukustani jotain.

– Mitä sä siellä oikein rapistelet? kysyit, mutta et kääntänyt päätäsi.
– Enpä kummempaa, kohta näet tai sitten et.

Kohottauduin, tulin yllesi ja samalla kietaisin nopeasti pääsi ympärille mustan kumilangan, johon oli kiinnitetty musta silmälappu, mikä nyt peitti vasemman silmäsi.

– Mitä tämä nyt on, huudahdit!

Et kuitenkaan noussut ylös ja olin aistivani äänessäsi jännityksen kiihkoa. Sitten kiinnitin vielä toisen lapun oikean silmäsi päälle. Tulin eteesi ja katsoin. Olit todella seksikkään näköinen ja nuo laput vielä lisäsivät arvoituksellisuutta. Värisit ja levitit vähän reisiäsi, näin, että paljaaksi ajeltu pillusi kiilteli aivan kosteana.

– Tuntuu aika hurjalta, kun ei näe mitään, sanoit käheällä äänellä.

– Kulta, tämä vielä paranee tästä, odotahan vaan.

Huomasin, että laverin molemmilla sivuilla oli sopivasti renkaat, sattuipas. Otin oikeasta kädestäsi kiinni ja toin sitä jonkun verran taaksepäin, että sain kätesi pujotettua renkaasta läpi. Liikuttelit päätäsi koko ajan oikealle ja vasemmalle. Sitten kietaisin pehmeän köyden ranteen ympäri ja solmin sen renkaaseen. Sitten oli toisen kätesi vuoro. Vartalosi hieman nousi ylöpäin, kun sidoin toisen käden. Oli hiljaista, vain laineiden liplatus ja lintujen pieni sirkutus kuului.

Tulin eteesi. Nuolaisit huuliasi ja rintasi kohoilivat kiihottavasti. Et oikein tiennyt mitä pitäisi tehdä, luulin, mutta olin väärässä.

– Jalat myös, sanoit.

Tein työtä käskettyä, se kiihotti valtavasti, sinä vaan et sitä nähnyt. Levitin jalkasi ja sidoin ne molemmat vastaavanlaisiin renkaisiin. Olit kyllä aika erikoisessa asennossa. Kuulin hengityksesi selvästi kiihtyvän. Ajattelin, että täytyypä tehdä olosi mukavammaksi ja niinpä otin pari tyynyä, jotka asetin peppusi alle. Tuoksuit ja tihkuit kiimaa.

– Eihän tunnu pahalta, kysyin.

– Ei tunnu, ei ole koskaan tuntunut näin kiihottavalta ja haluan sinut tekevän minulle kaikkea, mitä itsekin haluat.

Aurinko porotti vielä kuumana ja sinun on varmaan jano, huomasin ajattelevani. Kostutin sormeni olutpullon suulla ja toin sormen huulillesi, suuhusi, otit sen ihanasti huuliesi väliin ja imeskelit.

Katselin sinua, näytit olevan tuskissasi, jota auringon lämpö lisäsi ja ihosi kiilteli ihanasti. Paha olisi, jos vielä polttaisit itsesi siinä. Niinpä otin aurinkorasvapullon. Tipautin siitä yksittäisiä tippoja kasvoillesi, rinnoillesi, vatsallesi, reisillesi. Värähdit joka kerta, kun tippa osui kuumalle ihollesi. Lisäsin ainetta ja aloin hieroa nilkoista ylöspäin, sääriäsi ylös ja alas. Sitten siirryin polvilleni reisiesi väliin ja jatkoin niistä, sisäpinnat erityisen hiljaa sivellen, koska kuulin huokaustesi jo voimistuvan. Eipä ollut helppoa minullakaan, tuoksuva ja jo aivan kostea pillusi edessäni. Kullini seisoi tanakkana ja kuumana. Ajattelin vähän vilvoittaa sitä ja valutin nestemäistä voidetta terskan päähän reilusti. Kun pidin kyrpää ylöspäin, valui valkoinen neste hitaasti alaspäin. Silloin kurotuin ja siirsin toisen silmälappusi syrjään; silmäsi oli aivan ammollaan ja haukoit henkeä ja temmoit siteissäsi, kun näit nesteen valuvan alaspäin ja lopulta saavuttavan sileät kivekseni. Näit mielestäni tarpeeksi ja laitoin lapun takaisin ja samalla suutelin huuliasi pehmeästi.

Tartuin vasempaan rintaasi molemmin käsin ja pyöritin hellästi, nännisi olivat aivan pystyssä. Samalla huomasin syrjäsilmin liikettä vasemmalla olevan niemen lähistöllä. Mitähän se, eihän täällä pitänyt ketään olla. Toisaalta, järvi oli iso eli varmaan jossain muitakin mökkejä. Se oli vene ja soutaja. Pitäisikö pukeutua ja laskea sinut irti? Mitä vielä, omalla tontillahan me olimme. Vene lähestyi ja kun toisella puolella oli niemeke, sen oli pakosta tultava tästä ohi. Katsoin sitä tarkkaan, mutta vielä en nähnyt.

– Vene on tulossa tännepäin, on jo aika lähellä, sanoin.
– No, eihän siitä mulle vaaraa ole, mullahan on laput silmillä, sinähän
se munasillasi olet, naurahdit.

Äänesi oli selvästi jännittynyt ja ajattelit varmaan, että mitä jos joku ihan vieras näkee sinut siinä sidottuna, mutta uskonpa, että tilanne kiihotti sinua entisestään.
Nyt näin jo selvemmin. Soutaja oli nainen ja millainen nainen. Erotin tummanpunaiset, hyvin niukat bikinit, jotka olivat rintojen kohdalta selvästi aivan pienet, tukka oli aivan musta, sellainen lyhyt poikatukka. Nainen hiljensi vauhtia ja katsoi laiturille päin. Eikä aikaakaan kun hän jo oli muutaman metrin päässä laiturista.

– Komea päivä, moikkaa vaan, hän huikkasi. En kai vaan tunkeile, olen heittänyt tässä melkoisen soutulenkin ja juomani loppui ja pikkuisen on takki tyhjä enkä heti jaksaisi takaisin. Olen muuten Erja.

Samassa vene oli jo aivan laiturin kupeessa. Melkoisen upea ilmestys, ehkä neljänkympin korvilla ja hurmaava hymy. Sitten äkkäsin, että minulla ei ollut mitään päällä ja huomasin, että hän tapitti vuoroin sinua ja vuoroin seisovaa kaluani.

– Tässä on Arja ja minä olen Ari, sain väkinäisesti sanottua.
– Hauskapa tavata, mutta hei, mitä te oikein puuhaatte?
– Aurinkoa me tässä, otamme.
– Mutta miksi Arjalla on noin tummennetut aurinkorillit.
– No, hänen silmänsä ovat aina olleet vähän arat auringolle.
– Ja on vissiin karkailevaa sorttiakin, kun on noin tiukasti kiinni?
– Näin on, täytyi vähän varmistella, ettei heti lähde kylille.
– Voisinko todellakin saada jotain juotavaa? Erja kysyi huuliaan lipoen.

Näin hänen silmistään, että hän oli selvästi kiihottunut tilanteesta, johon oli tahtomattaan joutunut.

– Mitäs sanot Arja, lasketaanko Erja maihin?
– No totta kai, pitäähän sen verran vieraanvarainen olla, sanoit hymyillen.

Autoin Erjan laiturille ja kiinnitin veneen laiturin tolppaan.

– Terve vaan, Erja aikoi kätellä, mutta laskikin sitten kättään ja tarttui tiukasti kulliini ja puristi pari kertaa lujasti.

Huh huh, olipas rohkea nainen, viivähti mielessä, mutta olin selvästi otettu moisesta tervehtimisestä.

– Ai niin sua ei voikaan kätellä, Erja sanoi sinuun päin kääntyen, mutta kumartui samalla ja antoi suukon suoraan huulillesi.

Selvästi nautit tilanteesta. Niin, sitä juomaa sitten. Kipaisin mökkiin hakemaan olusia. Kun tulin takaisin, Erja oli aurinkovoiteen kanssa jatkamassa siitä, mihin olin jäänyt ja hän oli riisunut bikininsä pois. Katselin kiihottuneena, kun hän siveli nestettä ihollesi ja sinä kiemurtelit kuumissasi.

– Tämä alkaa olla kohta valmista, kiva että toit olutta, Erja heitti.

Katselin hievahtamatta, kun Erjan huulet kulkivat vatsallasi, molemmilla nänneilläsi ja lopuksi pysähtyivät huultesi eteen. Varmaan aistit hänen hengityksensäkin jo. Samassa Erjan huulet painautuivat hellästi omillesi ja temmoit siteissäsi, kun yritit syödä häntä. Erja vetäytyi nopeasti ja laskeutui yhtä nopeasti alaspäin ja vei suunsa tihkuvalle pillullesi ja saman tien sinulta lähti ja nautinnon äänet purkautuivat huuliltasi.

Menin lähemmäs ja vein kovan kyrpäni huulillesi, vain terskan verran. Tärisit aivan, ja yritit saada lisää, mutta vetäydyin pois. Mutta tätähän olit halunnutkin, pitkittämista ja suorastaan kiduttamista, kunnes vapautus tulisi. Erjaakin tilanne selvästi kiihotti. Hän meni kuitenkin tyynenoloisesti toiselle laverille ja vetäytyi nautinnollisesti selälleen aurinkoa vasten, olutta maistellen.

– Nyt kyllä kohta olisi mukava nähdä vieraammekin, sanoit.
– Aivan kohta kulta, malta, malta.

Mietin, mitä keksisin. Erja oli selvästi halukas, jos vaan uskaltaisin. Ja miksen uskaltaisi, ei kai hän tuohon ilkosilleen olisi käynyt, ellei haluaisi. Löysin jostain lähistöltä parin metrin narunpätkän, jonka solmin silmälappujesi nyöreihin. Katsoin pilluasi, se oli litimärkä kiimasta. Oliskohan liikaa kidutusta, eipä kai, pälkähti päähäni ja otin tyhjän olutpullon ja vein sen suutaan myöten varovasti pilluusi. Äännähdit voimakkaasti ja yritit liikkua, mutta se vaan pysyi siinä.

Siirryin naru kädessä Erjan laverin eteen. Hän loikoi nautinnollisesti, silmät kiinni, rinnat kiivaasti kohoillen. Ruskettunut hipiä ja aivan paljas, kuten sinäkin. Laskeuduin hänen eteensä ja aloin hyväillä hänen reisiään. Silmäluomet hieman värähtivät, mutta silmät pysyivät kiinni ja kieli käväisi huulilla. Jatkoin hitaasti ja otin huuleni mukaan ja aloin lähestyä tuoksuvaa, jolloin Erja alkoi liikehtiä, voihkia ja yritti painaa pilluaan suutani vasten, mutta kiertelin ja kaartelin sen ympärillä.

Kuulit selvästi ääniä, mutta et tarkkaan tiennyt, mitä oli tekeillä.

– Ari, anna katsoa, äänesi oli aivan paksua ja tukahtunutta halusta.

Vetäisin nopeasti narusta ja silmälaput irtosivat kerralla. Siristit silmiäsi auringossa. Odotin vähän aikaa, että näkisit kunnolla. Katseesi kääntyi meihin päin ja tumma puna levisi kasvoillesi, kun näit, missä olin. Löylyä lisää. Nappasin Erjan klittan huulieni puristukseen, vilkaisin välillä sinua, ja katseesi oli todella ennennäkemättömän kiihottunut. Et meinannut millään pysyä paikoillasi, mutta siteet kestivät ja pullo pysyi pillusi huulilla.

Erja oli myös aivan märkä, kun söin hänen pilluaan suullani ja aavistin että häneltä tulisi pian ja niin varmaan minultakin, olihan tämä kidutusta. Nousin ja menin Erjan sivulle seisomaan, niin että sinulla oli hyvä näköyhteys. Kyrpäni sojotti kivikovana, kun Erja tarttui siihen lujasti ja vei sen suuhunsa samalla pallejani puristellen ja tunsin kuuman kielen vaeltavan, kun hän liikkui suullaan. Välillä vilkaisin sinua ja haluni kasvoi, kun näin katseesi. Huohotit äänekkäästi ja sen täytyi kiihottaa Erjaakin entisestään. Hän veti kullini suustaan ja vetäisi kädellään nopeasti pari kertaa ja kääntyi samalla kontalleen patjalle, pillu houkuttelevasti edessäni, kuin tarjottimella. Menin hänen taakseen ja vein kyrpäni käsin koskematta tuohon kuumaan samettiin. Tartuin lantioista ja vein terskan pillun huulille hiljaa, sitten vähän syvempään, vain terska sisällä. Samalla painoin sormeani hitaasti peppuun. Silloin Erjan tärinä ja huuto alkoi ja hän kouri patjaa kiimoissaan, jolloin jysäytin kerralla pohjaan ja aloin paukuttaa häntä, että pallien läiske kuului äänekkäänä. Tiesin, että minulta tulisi tällä vauhdilla pian ja varsinkin kun näin epätoivoisen katseesi. Sisuskuntani antoi merkkejä lähtevästä, kauan pidätettynä olleesta lastista. painoin pari kertaa syvään, sitten vedin kullini nopeasti ulos, tartuin molemmin käsin lujasti juuresta, siirryin viereesi, jonne Erjakin oli kuin ihmeellä ennättänyt ja vedin kovaa ja nopeasti ja ruiskutin spermat vuorotellen sinun ja Erjan kasvoille, rintojakaan unohtamatta.

Halailimme huohottaen toisiamme yhdessä. Vähän toivuttuamme aloitte nuolla spermoja toistenne kasvoilta ja rinnoilta ja minäkin tulin siihen mukaan. Olimme aivan kuumissamme, eikä vähiten polttavasta auringosta. Sinä olit jo varmaan ihan puuduksissa ja niinpä irrotin käsi- ja jalkasiteesi. Vedin sinut ylös ja otin syliini ja hyväilin hiuksiasi ja olit kuumana minua vasten. Samassa Erja tuli taaksesi ja olit kuin vahaa välissämme.

– Hei, eiköhän pulahdeta veteen vähän jäähdyttelemään, huudahdin.

Nappasin teidät kainalooni ja yhdessä hyppäsimme laiturilta veteen.
Ihanan viileää. Pulikoimme vedessä sikin sokin ja roiskutimme vettä toistemme päälle kuin lapset ikään.

– Hitsi kun on nälkä nyt, jostain täytyy saada energiaa.

Kiipesin laiturille ja menin mökille etsimään jotain murkinaa.
Mitähän mielenkiintoista keksisi? Kun palasin mansikoiden ja kermavaahdon kanssa, paistattelitte kumpikin omalla laverillanne. Minua alkoi himottaa, kun katselin. Erjalla ei näyttänyt olevan mihinkään kiirettä, mutta mikäs siinä ja varmaan aavisti, että jotain mielenkiintoista tulisi vielä tapahtumaan.

Laitoin mansikat ja kermatölkin laiturille ja tulin viereesi kyljelleni aivan kiinni sinuun, suukotin korvalehteäsi ja käteni liukui rinnoillasi, vatsallasi, reisilläsi. Lopuksi pysäytin kämmeneni kupruna pillusi päälle. Se oli kuuma ja hyvin kostea. Tuntui hyvältä. Käänsit pääsi minuun päin ja painoit huulesi huulilleni, se tuntui kuin kuumalta sähköiskulta. Samalla kätesi etsiytyi kullini lähistölle ja hyväilit pallejani. Tunsit kun kyrpä alkoi nostaa päätään.

– Haluaisitko tuntea kovaa, mutta samettia sisälläsi, kuiskasin korvaasi.Hengitit suuhuni kuumana
– Haluan valtavasti juuri nyt, henkäisit suuhuni.
– Erja, tulepas tänne meidän viereen, huikkasit.

Erja tuli rinnat keinuen ja asettui viereeni, että minä jäin keskelle. Alkoi olla tukala olo. Se lisääntyi, kun käänsit minut selälleni ja molemmat olitte kyljissäni kiinni. Tartuit napakasti heräävään kulliini ja Erjan käsi hamusi pallejani. Vedit hitaasti mutta kovaa alaspäin ja paljastit tummanpunaisen terskan, mikä kiilteli kovana. Seisokki oli valmis. Tuntui älyttömän hyvältä. Mutta vielä parempaa oli tulossa. Kohottauduit vähän ylemmäs ja veit suusi terskan sivulle ja kielesi poltti sitä kuumana. Erja teki pian samaa toisella puolella. Nousit vielä vähän ja aloit ottaa syvempään, hitaasti, syljelläsi kostuttaen, ja pian annoit Erjalle tilaa samaan puuhaan.

Olin kuin kuumassa pätsissä. Sitten vielä vaihdoitte nopeasti. Kun Erja vuorostaan irrottautui, otit kerma-aerosolipullon ja ennen kuin tajusin mitään aloit suihkuttaa sitä ylhäältä kyrpäni päälle, niin että se lopulta oli kokonaan kermassa, ja se oli vielä kylmää. Lipomisenne alkoi heti, tuntui, että laukean siihen paikkaan., molempien kädet tanakasti kyrpäni juuressa. Vihdoin kyrpä oli nuoltu ja maiskuttelitte vaahtoa suupielistänne. Seisoi ihan sikana ja näin katseestasi, että kohta olisi kullille töitä.

Erjakin varmaan huomasi katseesi, nousi, veti minut ylös ja löysimme narunpätkät. Katsoimme sivullamme sinuun, kun kiinnitimme ranteesi laverin sivulla oleviin renkaisiin. Jalkasi jätimme vapaaksi. Nyt oli sinun vuorosi saada – kermavaahtoa. Ruiskutin sitä runsaasti rinnoillesi ja pillullesi ja lopuksi painoin isot mansikat rintojesi ja pillusi päälle, kuin koristeeksi. Katseesi vaikutti vähintäänkin epätoivoiselta.

Levitimme reitesi aivan haralleen, tulin vatsalleni niiden väliin ja aloin nuolla kermaa pillusi ympäriltä samalla kun Erjan kieli leikki kermaisilla rinnoillasi. Aloit kiemurrella toden teolla, mutta pidin sinua lanteistasi tiukasti laverissa kiinni. Kermavaahto väheni ja enää oli mansikka, mikä taiteili pillusi huulilla.
Otin se kokonaan suuhuni ja toin uudelleen pillusi huulille ja painoin sen kielelläni syvempään. Suorastaan nyyhkit himosta. Otin mansikan takaisin suuhuni, nousin ylös ja vaihdoimme Erjan kanssa paikkaa. Toin mansikan huulillesi ja otit sen suuhusi vavahdellen, kun Erjan suu söi pillusi lihaa. Katseesi etsiytyi seisovaan kyrpääni. Huomasin sen ja siirryin pääpuolellesi, nojauduin yllesi niin kauas, että sait hamuttua kullin huulillesi. Otit ahnaasti suuhusi, sitä mukaa kun annoin myötä. Hetken päästä vedin sen suustasi, koska pelkäsin, että ruiskuan suuhusi, sitä en nyt halunnut.

Tulin jalkopuolellesi, jossa Erja edelleenkin oli jo aivan turvonneen pillusi kimpussa. Hän väisti kun tulin eteesi. Katselit huumaantuneena, kun kullini liikahteli pillusi edessä ja samassa Erja tarttui siihen, upotti sen pari kertaa suuhunsa ja sitten asetti sen aivan valuvan pillusi huulille. Aloit voihkia äänekkäästi, kun kulli oli terskaa myöten sisässäsi. Aloin liikkua hitaasti että tuntisit terskan liikkeet. Erja oli taas siirtynyt ylemmäs, suudellen välillä huuliasi ja välillä nännejäsi näykkien. Painoin hitaasti syvempään. Olit todella liukas, mutta tiukka. Kuuma mäntä liukui rauhallisesti pillussasi molemmille hyvää tehden. Huomasin, että Erjakin oli tilanteesta aivan kiimassa.

Välillä kun olin aivan syvällä sinussa, olin aivan paikallani, että pystyit tuntemaan kyrvän hiljaisen värinän sisälläsi.

– Aaah, anna kovempaa, melkein huusit.

Pillusi todella imi kulliani, niin kuin olisit saanut ensimmäistä kertaa. Hidastin tahallani tahtia, vedin välillä kyrvän kokonaan ulos pillusi huulille ja sitten survaisin nopeasti syvään. Pidit siitä selvästi, kasvosi olivat punertavat jatkuvasta kiimasta ja niin varmaan minunkin. Toistin tuota paukautusta muutaman kerran mutta sitten alkoi tuntua, että pian lähtee, jos näin jatkan. Vedin kullin nopeasti ulos, irroitin kätesi siteistä ja kuin arvaten ajatukseni käännyit kontallesi patjalle ja samassa Erja livahti allesi ja alkoi syödä kivikovia nännejäsi. Olit herkullisen näköinen, kiihottavat pakarasi ja valuva pillu edessäni odotti poraajaansa.

Eikä tarvinnut kauan odottaa, kun survaisin kerralla pohjaan ja silloin huutosi alkoi nousta. Se kiihotti minut uudenlaiseen vauhtiin, otin tukevasti lantioistasi kiinni ja aloin painaa todella kovaa. Läiskis…läiskis..läiskis..kuului, kun välillä läimäytin pakarallesi ja se sai sinut aivan hulluksi. Mutta painoin vastaan ja nopeutin tahtia. Erja oli noussut ylös ja yritti sormellaan osua peppuusi ja onnistuikin lopulta ja huutosi yltyi.

Silloin, aivan syvällä pysähdyin ja pidin sinusta lujasti kiinni, ettet pääsisi liikkumaan, vedin kyrvän kokonaan ulos, jolloin Erja ennätti pikaisesti lipaista sen vartta, ja jysäytin voimalla pohjaan, ja uudelleen ja uudelleen ja alkoi olla tunne, että kohta halkeaisin. Kurotin rintoihisi, nipistelin nännejä ja kourin niitä kun aloin kiihdyttää tahtia, tuntui todella, että oli loppukirin aika. Liikuin niin nopeasti kuin kykenin ja sinä huusit

– Anna, anna kaikki, tule jo, minääääkin, sopersit

Minä painoin, tuntui melkein, että taju lähtee. Erja veti sormensa pepustasi ja minä painoin peukaloni tilalle. Tunsin sinun jännittyvän, pillusi supisteli voimakkaasti kun tulin todella syvään ja alkoi tuntua, että taivas halkeaa. Huumaava tunne, lähtee, liikkeelle, hitaasti, voimistuen sisällä, kyrvässä, terskan suulla, ja ensimmäinen suihku ryöpsähtää pillusi perukoille ja karjahdukseni leikkaa ilmaan, kun jatkan vielä nopeaa liikettä, pallien läiskähdellessä pilluasi vasten, kurottaudun päällesi, oikaiset jalkasi, olen peittonasi, sisälläsi yhä, kun huohotamme yhdessä, kaikki kolme.

3 kommenttia viestissä: “Kesällä kerran”

  1. Valmista kamaa says:

    Kiitos, aivan älyttömän kiihottava.

  2. Kiihottunut ämmä says:

    Aivan uskomattoman kiihottava tarina! Lisää samanlaisia! 😛

  3. Runkku-Koira says:

    Olipa erityisen hyvä novelli! Sata kiitosta!

Kommentoi

top