search
top

Orjanasi Paula

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (35 votes, average: 3.06 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Siveysvyö- faneille, ihka ensimmäinen novellini.

Kaikki lähti ylä-asteelta, jolloin kävin aivan kuumana erääseen luokkamme tyttöön. En ollut rakastunut, mutta hän oli uskomattoman seksikäs. Hänellä oli täydelliset tissit, söpö pyöreä perse ja kauniit viettelevät kasvot. Hänen nimensä oli Paula.

Olin yksi luokamme kovaäänisistä spedeistä, jotka huutelivat kaiken aikaa mitä kellekin, eikä Paula todellakaan säästynyt huudoiltamme. Monta monituista kertaa tokaisin härskin suorasti Paulalle, että haluiaisin tutustua hännen tisseihinsä ja olen halukas pääsemään tussun alle. Paula heitti yleensä takaisin päin vain läppää, jonka mukaan pojat eivät saa häneltä mitään ja hän ottaa ohjat käsiinsä, jos haluaa.

Molemmin puolinen kuittailu eteni etenimistään ja kävin joka päivä kuumempana Paulan täydelliseen vartaloon. Pyörimme samoissa porukoissa ja eräänä iltana meidät kutsuttiin samoihin bileisiin. Ajattelin, että tänään on se päivä jolloin pääsen vihdoin tekemisiin niiden sirojen tissien kanssa ja panen Paulan aivot niin sanotusti pellolle. Bileet etenivät ja juttelin Paulalle koko ajan rivouksia omaan huumorilla höystämääni tyyliin.

Lopulta unelmani koitti ja Paula tokaisi, että toteutetaan ne saatanan unelmasi ja saata minut meille seuraavalla bussilla. Paula vaikutti jopa hieman vihaiselta ja kysyin vielä, että oletko varmasti varma asiasta. Paula vastasi tylysti: olen.

Säpisin innosta, kun istuin Paulan vieressä bussissa. Paulalla oli päällä harmaa toppi, jonka alta näkyi kirkkaan punaiset push-up -rintaliivit. Housuissani seisoi taukoamatta. Emme puhuneet mitään koko matkalla. Lopulta bussi saapui määränpäähämme ja Paula asteli ulos tiukoissa farkuissaan ja seurasin kiimaisena perässä. Kävelimme Paulan talolle, hän avasi oven, kävelimme sisään ja laitoimme kengät naulakon alle odottamaan.

Sitten vihdoin tapahtui: Paula nappasi minua vyötäisiltä ja suuteli kaulaani. Tunsin kuinka koko kehoni läpi pyyhki ihana kiihotus. Paula kuiskasi korvaani: onko sitten selvä, että minun talossani mennään minun ehdoillani, Poika. Vastasin kiihkoissani omaan tapaani: Voi kyllä!

Paula kehoitti minua siirtymään hänen sängylleen ja odottamaan, että hän valmistautuu. Tottelin pyyntöä. Menin sängylle ja kuulin kun Paula penkoi kaappejaan. Hetken päästä hän tuli tissit pystyssä huoneeseen ja riisui paitani pois, paidan jälkeen hän riisui housuni ja istui viereeni. Vieressäni hän veti molemmilla käsillään toppinsa ylös ja topin alta paljastui rinnat, joita olin koko lukuvuoden himoinnut. Nappasin onnessani toisesta rinnasta kiinni ja aloitin hyväilyn. Silloin Paula säpsähti ja tokaisi kuin salama kirkkaalta taivaalta: Lopeta, annoinko luvan koskea minuun?

Säikähdin ja kysyin, että mikä nyt homman juoni, jos emme saa koskettaa toisiamme. Paula sanoi, että hänen talossaan on hänen sääntönsä. Heti tämän jälkeen hän käski minua todella käskevään sävyyn käymään selin makuulle ja sulkemaan silmäni. Tottelin.

Sitten kuulin kilinää, mutta en avannut silmiäni. Kilinä lähestyi oikeaa kättäni ja tajusin, että kilinä tuli käsiraudoista — oikea käteni napsahti kiinni sängyn päätyyn, samoin vasen käteni ja molemmat jalkani. Kaikki kävi todella nopeasti enkä tajunnut edes avata silmiäni.

Sitten Paula sanoi, että saan avata silmäni. Ensimmäisenä silmiini tuli taas ne kirkkaan punaiset rintaliivit ja kaluni koveni entisestään. Paula istui syliini ja keinutti lantiotaan boxereitteni päällä ja katsoi minua suoraan silmiin. Munani liikkui vastustamattomasti vastoin Paulan farkkujen haaroväliä.

Paula asetti kätensä minun nännieni päälle ja nojautui eteenpäin, niin että hänen rintansa tulivat naamani eteen. Sanoin haltioissani, että älä kiusaa enää minua ja aletaan nussia! Silloin Paula väänsi suunsa seksikkäästi mutrulleen ja kysyi minulta kysymyksen: arvaa mikä mua vituttaa?

Ihmeissäni tokaisin, että en todellakaan tiedä. Sitten Paula jatkoi kysymystään vastauksella: En tykkää yhtään siitä, kun asetat itsesi mun yläpuolelle ja kuolaat vaan mun tisseille, sä olet oikeastaan ihan täysi runkkari. Samaan hengen vetoon hän nousi pois päältäni ja laittoi paidan päällensä. Kiimani vain kasvoi ja pyysin häntä takaisin sekä kerroin kaiken olevan pelkkää huumoria. Paula sanoi, että hän on suunnitellut kyllä suunnitelman joka saa minut käyttäytymään.

Hän veti bokserini alas ja alta paljastui kivikova penikseni. Yllättäen Paula rupesi nauramaan ja sanoi, että se on yhtä säälittävä kuin omistajansa. Tiesin sen olevan ihan hyvän kokoinen ja sanoinkin tämän Paulalle. Hän vain sanoi, “voi voi, poika luulee itsestään vähän liikoja.” Tunsin häpeää.

Sitten Paula lähti kävelemään kohti keittiötä, joka oli aivan Paulan maakuuhuoneen vieressä. En uskaltanut sanoa mitään. Meni ehkä minuutti kun hän käveli keittiöstä takaisin kädessään kaksi pakastepuolukkapussia. Mitään sanomatta hän työnsi pakastepussit munani ympärille. Kylmyys sattui ja inisin tuskissani sängyssä käsirautojen vankina. Paula ei ottanut pusseja pois voivottelustani huolimatta ja lopulta kaluni lähes puutui ja lopulta veltostui pussien kylmyydestä.

Heti kun munani oli veltto hän nappasi muovisen renkaan ja asetti sen kiveksieni ympäri. Siinä vaiheessa tiesin mitä tuleman pitää: olin joutumassa siveysvyöhön. Näinhän siinä kävi ja penistuubin asetuksen jälkeen hän napsautti lukon kiinni ja laittoi avaimen rintaliiveihinsä.

En tiennyt mitä sanoa, kun Paula hymyili kiusoittelevasti kohti minua. Ainoa mitä suustani sain oli, kysymys siitä, milloin saan sen pois. Vastatessaan Paula kumartui taas niin minua kohti että maailman parhaat tissit olivat edessäni. Silmäni liimautuivat taas niihin. Samaan aikaan hän vastasi: Heti, kun opit käyttäytymään. Vastauksen perään hän jatkoi: Joka kerta, kun teet jotain tyhmää lisään lukitusaikaasi, ja aina kun käyttäydyt mallikelpoisesti vähennän lukitusaikaasi. Loppuun hän vielä tokaisi, että tienasin juuri viikon lukitusta, koska katselen hänen tissejään ilman lupaa.

Samalla katseeni pomppasi Paulan silmiin ja huusin kiihkeästi hänelle, etten tiennyt sääntöjä. Paula katsoi minua silmiin ja hymyili minulle: et kai tosissaan puhu minulle tuohon äänensävyyn? Silloin tajusin homman juonen ja huudahdin heti nöyrimmät anteeksipyyntöni, mutta anteeksipyyntöni ei auttanut tämä terhakas tyttö antoi minulle viikon lisää kärsittävää.

En sanonut enää mitään, olin täysin nöyrtynyt. Sitten Paula kumartui avaamaan käsirautoja ja kuin tahallaan hänen rintansa olivat minun naamallani. Kiihotuin hurjasti, mutta siveysvyö piti penikseni vankinaan. Kesken käsirautojen avauksen Paula pomppasi pystyyn ja katsoi minua kun nautin silmät kiiluen tissien läheisyydestä. Taas hän hymyili ja tokaisi jo hieman ärsyttävästi: Taas tuli viikko lisää.

Tässä kohtaa mietin millainen seuraava kouluviikkoni Paulan luokkakaverina tulee olemaan…

3 kommenttia viestissä: “Orjanasi Paula”

  1. lukija says:

    jatkoa pliis

  2. Huhhuh says:

    Uskomattomanhyvä, jatkoa!

  3. Mies says:

    Huikeaa! Jatko-osaa?

Kommentoi

top