search
top

Eira

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (70 votes, average: 3.03 out of 5)
Loading...

Tutustuin Eiraan muutama vuosi sitten erään treffipalstan keskustelufoorumilla tai oikeastaan hän bongasi minut, syystä jota
en tiedä vieläkään. Meillä luisti juttu kuitenkin hyvin ja yhteisiä mielenkiinnon kohteita oli paljon. Eira oli lähes kuuskymppinen ja jäänyt vastikään varhaiseläkkeelle. Hän oli laillani aviossa, ja miehensä oli vielä työelämässä. Lapsia heillä ei ollut.Koska oma tilanteeni oli samankaltainen, meillä oli päivisin hyvää aikaa vaihdella posteja ja keskustella kaikesta mahdollisesta.

Vaihdoimme myös kuvia. Eira oli sävähdyttävä näky. Kuva oli otettu jossain etelän rantalomakohteessa. Eira loikoili aurinkotuolissa mustissa bikineissä. Hän oli siro, lyhyet mustat hiukset, melko täyteläiset huulet ja hänen kokoonsa nähden muhkeat rinnat. Hän oli huomattavasti ikäistään nuoremman oloinen.

Näin kului kolmisen viikkoa. Sitten jostain syystä keskustelu lipsahti erotiikan alueelle. Keskustelimme avoimesti siitäkin ja Eira kertoi, että viime vuosina heidän liittonsa oli mennyt aina vain seksittömämpään suuntaan. Hän epäili syyksi, että miehensä Aimo oli aivan työnarkomaani, yksityisyrittäjä kun oli. Eira paljasti hänellä paljonkin haluja olevan, muttei ollut vieraisiin lähtenyt eikä uskonut Aimonkaan sellaista harrastavan. Aimoa oli myös vaikeaa saada avoimesti puhumaan asioista. Pahoittelin tietysti Eiralle moista, mutta miten olisin voinut auttaa?
Samalla kuitenkin mielessäni kehittyi suunnitelma. Olin jokin aikaa sitten nähnyt videon, jossa oli nainen ja kaksi miestä, kaikki ehkä yli viisikymppisiä ainakin. Siinä oleva nainen oli hyvin paljon Eiran oloinen, joskin vaaleampi. Jonkin aikaa emmin, mutta sitten lähetin videon Eiralle. Tuli pitkä hiljaisuus ja ajattelin, että tämä oli sitten tässä. Sitten, yli viikon päästä tuli postia.

Eira kertoi, että aluksi oli aikonut lopettaa koko jutun kanssani, kun oli havainnut, mitä videossa oli. Hieman häpeillen hän oli katsonut sitä mutta mitä pidemmälle se eteni, sitä enemmän hän kiihottui ja lopuksi oli mennyt tyydyttämään itsensä.Niinpä hän myönsi, että haluaisi olla tuollaisessa tilanteessa, mutta ei uskonut Aimon missään nimessä suostuvan. Ehdotin, että yrittäisimme kuitenkin avittaa kohtaloa. Pyysin Eiraa kopioimaan videon ja jättävän sen sopivassa tilaisuudessa Aimon nähtäväksi.
Eira epäröi pitkään, mutta sanoi lopulta yrittävänsä.

Tilaisuus tulikin seuraavana viikonloppuna, kun Eira meni sisarensa luokse yöksi. Seuraavana päivänä hän palasi kotiin sydän pamppaillen. Mitä jos Aimo suuttuisi? Aimo oli ovella vastassa ja yllättäen halasi. Se oli uutta pitkään aikaan. Eira sai tuskin päällystakin yltään, kun Aimo johdatti hänet makuuhuoneen puolelle, riisui hänet ja he rakastelivat kuin vimmatut. Edellisestä oli kulunut varmaan yli puoli vuotta ja Eira paljasti, että aito tuntui taivaalliselta. Hän oli ollut aivan täynnä, kun Aimo oli yllättäen tullut toisenkin kerran. Jälkeenpäin Aimo kysyi, halusiko Eira oikeasti. Hieman arastellen Eira myönsi. Aimo oli tosin epäileväinen, mistä sopiva mies. Olin kertonut Eiralle mistä.
Asia eteni niin, että Eira laittoi ilmoituksen ilmoittamaani sivustolle ja minä tietenkin vastasin. Eira kertoi, että vastauksia oli tullut melkein sata, mutta hän oli poistanut muut saman tien.

Oli nimittäin sovittu, että Eira sai valita ja onnekseni valinta ei ollut minulle yllätys. Nyt oli se päivä. Ensitapaaminen. Eira ja Aimo tulisivat pian.
Ilta oli vähitellen hämärtymässä, lunta ei juuri ollut, vaikka elettiin vuoden loppua. Olin tullut mökille hyvissä ajoin. Nyt oli jo kotoisan lämmintä ja takassa puut räiskähtelivät kilvan. Sauna oli myös lämpenemässä, koska niinhän oli sovittu. Olin myös valmistellut pienen iltapalan, varmaan illempana hiukoisi. Oloni oli aika jännittynyt, mutta oli varmaan matkalaisillakin eli tasoissa oltiin. Kaadoin lasiin pari sormenleveyttä Scapaa ja maistoin tuota kullankeltaista nektaria. Tarjolla oli myös punkkua, valkkaria ja olutta, vaikkakaan mitään juominkeja ei ollut tarkoitus viettää.
Menin terassille ja tähyilin maisemaa. Rauhallista ja hiljaista kuten aina. Kauempana liittymätiellä näkyi joku auto kulkevan. Yleensä liikenne oli näillä kulmilla aivan olematonta. Pian musta maasturi tulikin risteykseen ja kurvasi siitä mökin pihaan. Ovet aukenivat ja ennätin nähdä mustiin sukkiin verhotun reiden vilahtavan hameen halkiosta. Ovet paukahtivat ja Eira ja Aimo tulivat kimpsuineen ja kampsuineen terassille.
– Tervetuloa matalaan majaani, huikkasin.
– Kiitos vaan, he sanoivat kuin yhdestä suusta.
Kättelimme ja tutkailimme toisiamme.
En saanut silmiäni Eirasta. Hän oli pukeutunut pitkään vihertävään talvitakkiin, mustat sukat verhosivat sääriä ja lilat korkokengät täydensivät asun.

Aimo oli melko roteva, tumma ja ihan rennonoloinen. Vihdoin sain kuitenkin itseni liikkeelle ja ohjasin heidät peremmälle, Autoin Eiralta päällystakin ja vinkkasimme toisillemme silmää. Alta paljastui huima, eikä juuri mitään piilotteleva lilanvärinen toppi. Aimoa hieman näytti huvittavan kiinteä tapitukseni.
– Olkaa kuin kotonanne, kehotin.
Eira istuutui keinuvaan nahkanojatuoliin ja pyöri siinä kokeilevasti. Aimo kierteli tuvassa ja kurkkasi wc:n puolelle.

Kyselin juomatoivomuksia. Eira halusi valkkaria ja Aimolle kelpasi laillani viski. Skoolasimme ja toivotimme toisillemme viihtyisää iltaa. Istuimme tuvan pöydän ääreen juomia maistelemaan. Heiltä matka oli mennyt hyvin eikä paikalle löytämisessä ollut vaikeuksia. Taisi sinä jopa tunti vierähtää, kun juttelimme niitä näitä ja tunsimme viihtyvämme toistemme seurassa. Selvästikään he eivät olleet mitään tiukkapipoja, vaan huumoria löytyi. Vähitellen aloimme kaikki olla pikku hiprakassa. Aimo varmasti huomasi toistuvat katseeni, joita loin hänen vaimoonsa, muttei tuntunut millään lailla pahastuvan, hän oli selvästi nyt rohkea ja epäilemättä kiihottunut. Hän vilkuili hieman erikoisesti Eiraan ja minuun, kunnes nousi ja meni istuvan Eiran taakse. Minuun kiinteästi katsoen hän alkoi riisua Eiran toppia. Eira oli hieman hämillisen oloinen, muttei vastustellut. Toppi lähti ja alta paljastuivat uhkeat, mustien pitsirintsikoiden verhoamat rinnat. Minulla jämähti heti. Nännit näkyivät selvästi kovina. Taisi olla Eirakin kiihottunut ja olihan tilanne todella sähköinen.

Huomasin Aimon farkuissa selvää pullotusta. Yhtäkkiä muistin saunan ja kipaisin lisäämään puita. Kun palasin, tuvan valoja oli hieman hämärretty. Eira oli seisaallaan ja Aimo hänen takanaan, taisi niskaa suukottaa.
Hame oli mytyssä jalkojen juuressa ja jäljellä olivat vaan rintsikat, stayupit ja stringit. Suutani kuivasi.
Stringit olivat olemattomat, mistä näin, ettei karvoitusta ollut, se oli ollut toivomukseni. Aimo kehotti minua istumaan. Oloni oli vaikea. Eira lipaisi huuliaan, kun Aimo rullasi stayupit vuorotellen pois, Minun oli pakko nousta. Menin lähelle ja suutelin Eiraa kysymättä tai olihan siitä puhetta ollut, että jos teki mieli koskea, niin siitä vaan. Eiran kieli vaelsi kuumana omallani, kun tartuin hänen rintoihinsa ja samalla Aimo pudotti ritsikat lattialle. Uhkeat rinnat polttivat kämmeniäni ja nännit olivat kivikovina, kuten minäkin. Vastahakoisesti irrottauduin, koska saunaan oli mentävä, niin oli sovittu. Ei ehkä niinkään löylyjen vuoksi, vaan tunnelman nostattamiseksi ja nälän kasvattamiseksi, vaikka oli se jo korkealla nytkin. Eira kaivoi laukustaan ison punaisen kylpypyyhkeen, ja kietoutui siihen samalla kun vinkkasi taas silmää. Aimo alkoi riisuutua ja hieman salaa kurkkasin hänen alastomuuttaan. Kalu pompahti boksereista ja osoitti tähtiin, kuten olin arvellutkin. Eira sipaisi sitä hieman virnuillen. Kalu taisi olla sellaista normikokoa, mutta todella paksu. Hieman arastellen riisuin itsekin ja tietenkin kovuuteni paljastui. Katsoin Eiraa, jolla näytti olevan jotain sumeaa kiiltoa silmissään. Himoa? Eira katsoi takaisin, tarttui toisella kädellä kaluuni ja toisella Aimon.
– Huh, tällaista en olekaan ennen kokenut, hän naureskeli ja päästi irti nyt jo selvästi rentoutuneena.
Eira lähti edellä saunaan, jonne mentiin ulkokautta. Hänen peppunsa keinahtelu oli upeaa katseltavaa.
Eira istui keskellämme, kun viskasin löylyä. Kiuas sihahti kiivaana. Saunassa oli juuri sopivan hämärä valaistus. Istuimme hetken vaitonaisina, kunnes Aimo siirsi kätensä Eiran reidelle. Uskalsin tehdä saman toiselle. Vilkaisin Eiran upeita rintoja, teki mieli syödä ne. Heitin kuumaa lisää ja piti mennä kyyryyn. Löylyt olivat sopivan kosteat ja hipiämme norui kosteutta.

Näin, kun Aimo kuiskasi jotain Eiran korvaan. Samassa Eira keinahteli lauteilta ja meni seisomaan suihkun alle selin meihin miehiin. Aimo viittasi minulle kehottavasti. Minua ei tarvinnut kahdesti käskeä, tiesin, mikä oli pelin henki.
Menin perässä ja asetuin Eiran taakse niin lähelle, että kaluni kosketti peppua. Eira värähti hieman. Avasin suihkun,
valutin lämmintä vettä ja samalla käänsin Eiran Aimoon päin. Hänen kalunsa oli pystyssä kuin lipputanko. Tunne oli huima minullakin. Valutin shampoota ja aloin hitaasti hyväillä kaulasta alaspäin. Vai oliko se sittenkin pesemistä. Käteni taisivat viipyä aika kauan Eiran rinnoilla, jolloin hän alkoi huokailla. Menin lähemmäs ja painoin kaluani hieman hänen peppuvakoonsa, mutta vetäydyin heti irti. Vein käteni takakautta hänen sileälle kummulleen, oli pakko. Tunsin selvästi kosteuden. Jatkoin aina varpaisiin asti ja huuhtelin.
– Kiitos, olet hyvä pesijä, Eira totesi hieman tukahtuneella äänellä.
– Terassilla on olutta, jos kelpaa, kehotin Eiraa.

Ovi kolahti Eiran mentyä. Mietin vähän, olisiko Aimo antanut pestä itsensä, mutta en kuitenkaan rohjennut kysyä. Niinpä kävimme suihkussa vuorotellen ja palasimme terassille.
Eira oli kietoutuneen pyyhkeeseen ja siemaili oluttansa kasvot ihanan punehtuneina, saunasta tai ties mistä.
Korkkasin kahdet lisää ja istuimme ihailemaan ja kuuntelemaan maaseudun rauhaa. Tosin mieli ei ollut rauhallinen, vaikka ulkoilma sitä vähän viilensikin. Olisipa ollut lunta, olisi ollut mukavaa telmiä hangessa. Olimme kaikki omissa mietteissämme, mutta todennäköisesti ne olivat samansuuntaisia.

Kysyin, halusivatko he mennä vielä saunaan. Aimo sanoi, että ehkäpä myöhemmin sitten ja hänen ilmeensä oli jotenkin ilkikurinen.
Alkoi tuntua jo vähän vilpoiselta, joten palasimme tupaan. Takassa välkkyi vielä kirkas hiillos. Istuimme pöydän ääreen juominemme, Eiravieressäni ja Aimo pöydän toisella puolen.

Kaadoin Aimolle ja itselleni tuhdit viskit. Eira siihen tokaisi, että eikö hän saa mitään? Taisin hieman punehtua, mutta otin sitten hänellekin lasin, johon lorautin aimo annoksen. Skoolasimme hartaasti.

Huomasin, että Eiran katse hakeutui silloin tällöin parivuoteen suuntaan, kuin salaa. Yhtäkkiä hän kohottautui ja suuteli Aimoa pöydän toiselle puolen ja pian tunsin hänen kuumat huulet omillanikin. Seisokki yltyi heti, vaikka oli se sitä koko ajan ollut. . Olikohan tuo merkki, ajattelin. Aimo ei tuntunut aloitetta tekevän, myhäili vain tyytyväisen näköisenä viskiä siemaillen.

Rohkea rokan syö, mietin ja nousin ylös. Menin Eiran taakse ja suukotin hänen niskaansa. Tunsin värähdyksen hänessä. Aloin hyväillä hartioita ja kaulaa, kunnes vein käteni pyyhkeen alle, hänen rinnoilleen. Sormeni tavoittivat kuumaa, joiden pinnalla kovaa. Vilkaisin Aimoa, joka näytti hyvin kiihottuneelta. Autoin Eiran seisaalleen ja hänen takana ollessani avasin pyyhkeen ja vein käteni rinnoille, joita aloin hitaasti hyväillä. Samalla putosi minunkin pyyhkeeni ja Eiran hengitys tiheni.

Näin Aimon nousevan ja heittävän pyyhkeensä pois. Kalu oli melkoisen jyrkässä kulmassa. Painauduin Eiran pakaroita vasten ja Aimo tuli Eiran eteen. He suutelivat. Eira oli kuumana ja haluttavana välissämme. Tuntui, että kohta laukean käsin koskematta siihen paikkaan.
Johdatin Eiran sängyn viereen ja kevyesti läpsäisin häntä pakaroille. Hän hymyili ja vetäytyi selälleen sängylle reidet hieman auki. Aimo siirtyi hänen päänsä kohdalle polvilleen. Hieman aavistin, mitä hän halusi, ja minäkin tiesin, mitä minä halusin. Menin polvilleni ja levitin Eiran reisiä enemmän.

Tunsin kiiman tuoksun, mutta halusin lisätä sitä. Kumarruin alas ja aloin nuolla hitaasti reisien sisäpintaa vuorotellen, varoen koskemasta kuumaan lähteeseen, joka sykki kasvojeni edessä. Eira näkyi tarttuneen Aimon kaluun ja vain puristi sitä. Kieleni jatkoi tutkimusmatkaansa ja Eira alkoi huohottaa kuuluvasti ja työnsi lantiotaan ylemmäs. Sekös minua kiihotti ja painoin huuleni hellästi tuolle sykkivälle ja aloin juoda mahlaa ensin pinnalta ja sitten yhä syvemmältä. Eirasta lähti mumiseva ääni. Katsoin ja Aimon kova, paksu kalu oli jo hänen suussaan. Kiihottava näky, josta innostuin lisää ja aloin nuolla Eiran lähdettä alhaalta ylöspäin ja päästyäni klitorikselle pysähdyin siihen. Eiran hengitys
tiheni merkittävästi. Jatkoin samalla tavalla toisen, kolmannen kerran. Neljännellä hidastin ja kun kieleni tavoitti klitoriksen, se oli Eiralle liikaa ja hänen suustaan, jossa Aimon kalu souti, purkautui matala, kuin eläimellinen ääni ja hän laukesi suuhuni vavahdellen rajusti.

Aimo veti kalunsa Eiran suusta ja näin, että hän oli äärimmäisen kiihottunut, mutta minä varmaan vieläkin enemmän.
Näkihän hän ensimmäistä kertaa, kun vieras mies koski hänen vaimoonsa. Aimo tuli paikalleni ja itse siirryin polvilleni Eiran pään taakse. Katsoin, kun Eira avasi reisiään lisää Aimon painuessa sisään. Näky oli todella kiihottava. Kaluni vaappui Eiran kasvojen yllä, mutta hän ei koskenut siihen. Ajatteli kai, että saatan vaikka laueta hänen kasvoilleen ja kaipa hän halusi myös vielä minua, vierasta, kun oli luvan saanut. Aimo liikkui hitaasti syvään ja Eira vaikeroi kiihottava puna kasvoillaan ja koski lopulta huumassaan minuun ja puristeli sileitä, tiukkoja pallejani. Aivan huimasi.
Ajattelin laittaa hieman vauhtia kehiin ja menin alemmaksi. Aimo arvasi ja nousi hieman pystympään, jolloin ujutin pääni väliin ja aloin nuolla klitorista, jolloin Eira alkoi jännästi korahdella.

Jatkoin kielellä painamista ja taisi siinä kieleni pakostakin välillä lipaista Aimon mehuista kiiltelevää kalua. Yllättäen hän vetikin sen ulos ja viittasi minua tilalleen. Olin hieman hämmästynyt, mutta ei minua kahdesti tarvinnut kehottaa. Ehkäpä Aimo halusi vielä minun jälkeeni? Tartuin kaluuni ja vein terskaa nyt jo hyvin turvonneille huulille ja vedin hitaasi alhaalta ylös. Aimo suuteli Eiraa ja alkoi sitten leipoa hänen upeita rintojaan. Upotin hieman syvempään, terskaa myöten. Eira oli todella tiukka, kuuma ja liukas. Aivan kuin joku parikymppinen nainen, huomasin ajattelevani. Painoin lisää ja olin kuin pätsissä. Aimo katsoi. Aloin liikkua tarkoituksellisen hitaasti ja katsoin takaisin. Tunsin, että jossain sisälläni jo lasti hiipi, ja yritin ajatella muita asioita, mutta ei se oikein onnistunut.

Painoin Eiran reisiä kiinnemmäksi ja puristus tiukkeni entisestään, kun hieman kiihdytin vauhtia ja samassa tunsin Eiran käden hapuilevan pallejani, puristavan ja pitävän kiinni. Se sai minut aivan hulluksi ja aloin paukuttaa kuin viimeistä päivää Eiran kirkunan säestämänä. Aimo oli tullut lähelle ja katsoi, kun tykitin tuota kuumaa vakoa. Sitten se lähestyi, tuntui päässä ja varpaissa, kun painoin syvään, pysähdyin siihen ja tunsin, kun spermat lähtivät voimalla. Jatkoin vielä muutaman kerran liukkaalla, kunnes vedin ulos. Spermaa valui lakanalle ja Eira huohotti, mutta ei saanut hetken rauhaa, kun Aimo tuli tilalleni ja survaisi kerralla pohjaan ja Eira suorastaan ulvoi. Minulla vielä jotenkuten oli kovana ja siirryin ylemmäs, koska halusin vielä Eiran hyväilyjä. Hän tarttuikin spermaiseen kaluuni ja otti tukevan otteen, samalla kun Aimolla oli selvästi loppukiri ja ilmeensä himosta tuskainen.

Pian kuuluikin kova karjahdus ja hän purkautui vielä voimalla painellen. Kävin pitkälleni Eiran viereen ja Aimo toiselle puolen. Hyväilimme molemmat Eiran rintoja, suukotimme häntä vuorotellen, jolloin hän tarttui kaluihimme ja piti kiinni. Olo oli huikea. Olimme aivan hiljaa, tasasimme hengitystä. Sauna odotti.

Saunassa hetken löylyteltyämme, sattui hieman erikoinen tapaus. Eira sanoi, että hän haluaisi katsella, kun miehet pesevät toisiaan. Se oli yllättävää. Katsoimme Aimon kanssa hieman hämmentyneinä toisiamme. En ollut koskaan toiseen mieheen koskenut, eikä kukaan minuun, mutta voisihan se olla mielenkiintoista. Laskeuduin alas, menin suihkun alle ja Aimo tuli kuin tulikin perässäni. Avasin suihkun, valutin shampoota yllemme ja hieman varoen sivelin vaahtoa Aimon rintapuolelle ja hän teki samaa itselleni. Vein kättäni alemmas ja tartuin hänen kaluunsa, joka kovettui heti ja samoin kävi itselleni. Vilkaisin Eiraan ja näin hänen hyväilevän itseään.

Taisimme olla Aimon kanssa melko hämmentyneitä kiihottumisestamme. Naurahdimme kuitenkin ja huuhtelimme ja samassa Eira oli keskellämme ja sai oikein kunnon pesun neljällä kädellä.

Saunan jälkeen söimme pientä iltapalaa ja juomaakin taisi kulua melkoisesti. Sitten pikkuhiljaa halut tulivat taas pintaan. Eira oli todella rohkaistunut ja sanoi haluavansa kokeilla yhtä juttua, koska miesten pesu oli niin hyvin sujunut. Hän ohjasi meidät seisomaan vieretysten ja otti molempien kaluista tukevan otteen, veti muutaman kerran ja sai seisokit aikaan. Vähän aavistelin, mitä oli tulossa. Hän vei kalumme aivan kiinni toisiinsa, avasi suunsa aivan ammolleen ja vei kalut terskaa myöten suuhunsa. Olo oli huimaava. Hän otti vielä syvempäänkin ja pumppasi edestakaisin, kunnes naurahtaen lopetti ja totesi, että onnistuihan se.

Samalla Eira siirtyi sänkyyn ja tarjosi itseään takaapäin. Aimo nyökkäsi minulle ja menin taakse. Eira näkyi valuvan ja survaisin kerralla pohjaan. Otin rinnoista tukevan otteen ja aloin painaa, kun Eira jo vatkasi Aimon kalua. Eiran tuttu murina alkoi pian ja nyt kesti todella kauan, ennen kuin laukesin. Aimo tuli tilalleni ja saunaepisodin jälkeen uskalsin koskea hänen kireisiin palleihinsa, joita puristelin ja siitä hän sai lisää vauhtia. Temmellys jatkui vielä myöhään. Eira todella halusi kunnolla eikä välillä pesulla käyty.
Jossain vaiheessa sitten sauna, ruoka ja toiminta vaativat veronsa ja nukahdimme autuaina, Eira keskellämme.
Heräsin siihen, kun aurinko osui verhojen raosta silmiini.

Eira nukkui kääntyneenä minuun päin. Laskin peittoa ja paljastin hänen ihanat rintansa, joita hipaisin. Hän säpsähti, avasi silmänsä ja hymyili. Toivotin hyvät huomenet ja suutelimme. Tunsin hänen kätensä hipaisevan reittäni ja sitten kiertyvän kalulleni, joka ei muuta tarvinnut. Nousin ripeästi, autoin hänet ylös ja kipaisimme saunaan. Tiesimme molemmat, mitä olimme vailla. Hän meni alemmalle lauteelle istumaan ja häpeilemättä avasi reitensä. Menin eteen, tartuin molemmin käsin rintoihin ja vein kivikovani kuuman lähteen huulille käsin koskematta. Eira alkoi huohottaa välittömästi ja painoin syvään. Olen yleensä aamuisin herkempänä ja aloitinkin heti vimmatun pumppaamisen. Eiran sisin suorastaan imi kaluani, joka souti kiihtyvällä vauhdilla. Nopeutin maksimiin, jolloin Eiran kirkuna alkoi ja samalla lastini syöksyi syvällä sisään. Jäimme siihen huohottaen, kun ovi kolahti ja Aimo astui sisään, toivotti huomenet ja totesi, että täällähän sitä jo aamupalaa nautitaan. Ja näytti siltä, että hänkin halusi. Vedin kaluni ulos ja spermaani valui lauteille. Aimo tuli tilalleni, menin viereen, tartuin hänen kaluunsa, ja ohjasin sisään aarteeseen.
Kirkuna alkoi pian uudelleen. Katselin, kun paksu mäntä liikkui kosteassa posliinissa hyvää tehden. Eikä aikaakaan, kun Aimo karjahtaen purkautui Eiraan.

Aamupalan, siis ruuan jälkeen he tekivät lähtöä. Oloni oli hieman haikea. Eira tuli lähelle ja halasi. Aimo katseli hymyillen.
Kun auto katosi mutkan taakse, mietin, tapaisimmeko vielä.
Jos emme, niin olinpahan saanut olla antamassa uutta sykettä heidän seksielämäänsä.

 

Yksi kommentti viestissä: “Eira”

  1. joik2ww says:

    Kappelejakoa muokattu.

    Terv. Joik2ww

Kommentoi

top