search
top

Anoppia auttamassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (50 votes, average: 3.46 out of 5)
Loading...

Olen 35-vuotias maaseudulla kasvanut nuorimies ja elämänarvoihini kuuluu toisten auttaminen aina kun apua tarvitaan. Vaimoni on minua 5 vuotta nuorempi hänen vanhemmillaan on edelleenkin maitotila keskellä kauneinta maaseutua. Vietän paljon aikaa heidän tilallaan sillä työtä riittää. Appiukkoni joutui olkäpään murtumisen vuoksi jäämään sairaalaan muutamaksi päiväksi ja anoppi pyysi minua tuuraamaan miestään.

Anoppini on saanut tyttärensä jo 20-vuotiaana ja siksi häntä on mukavaa katsellakin. 50-vuotias pientä pyöreyttä omaava nainen, joka ei turhia meikkaile ja uskaltaa ottaa kiinni isomapaankin työkaluun. Olen kiinnittänyt huomiota erityisesti hänen suuriin rintoihinsa ja näyttää siltä että hommia tehdessään hän on usein jättänyt rintaliivit pois. Mietin jo puhelun alussa että mitä hän tarkoitti miehensä tuuraamisella, koska anoppi on aina salaa flirttaillut minulle ja joskus jopa vilauttanutkin strategisia paikkojaan.

Kerran saunasta tullessaan ja juuri silloin kun muita ei minun lisäkseni pirtissä ollut, ikäänkuin vahingossa pudotti pyyhkeen lattialle eikä anteeksipyynnön jälkeen pitänyt minkäänlaista kiirettä sen nostamisella. Näin suuret nännipihat joiden keskellä nöpöttivät pitkät nännit. Rinnat suorastaan uhmasivat painovoimaa ja huolimatta siitä, että oli maatalon emäntä, alapään karvoitus oli huoliteltu.

 Appiukkoni on aika jörö luonteeltaan, hieman hiljainen ja kova tekemään työtä. Iltaisin navettatöiden jälkeen sauna, pari kaljaa ja sitten nukkumaan. Ei mikään romantikko mutta saa varmaan vaimonsa tyydytettyä. Heinäkuun hellesäät oli parhaimmilaan ja vaimoni ei kesälomastaan huolimatta halunnut lähteä mukaani. Sanoi vaan, että saanpahan aikaa tehdä enemmän töitä kun ei tarvitse antaa hänelle aikaa. Saavuin tilalle ja anoppini tuli pihalle vastaan ja tavanomaisesti antoi tervetulohalauksen. Katsoin pitkään ja ihastuin maalaisromanttiseen näkyyn. Ruutuhame, valkoinen nappipaita alhaalta solmittuna ja huivi. Rintaliiveistä ei tietoakaan ja tummat nännit näkyivät hieman paidan läpi. Mietin, että mitähän tästä seuraa, olen pääsyt vasta autosta ulos ja nyt jo ajatukset harhailevat.

Siirryimme pirttiin juomaan kahvit. Anoppi harmitteli miehensä sairaalassaoloa ja kyseli onko minulla kiire kaupunkiin. Kerroin olevani varautunut viikkoon sillä vaimoni ei minua kaupungissa kaipaa. Anoppini on monesti kysellyt, että onko parisuhteessani kaikki hyvin sillä aina välillä tuntuu olevan pientä kireyttä ilmapiirissä. Täytyy myöntää että viimeaikoina olemme vaimoni kanssa etääntyneet toisistamme ja puolen vuoden seksipuute tuntuu jalkovälissä. Joimme kahvit loppuun ja siirryimme iltapäivän töihin. Ennen lypsämistä täytyy navetasta kärrätä sonnat pois, tuoda kuivikeheinät ja rehut sekä varmistaa vesiastioiden toimivuus. Anoppi hoiti lypsämisen ja hommat sujuivatkin mallikkaasti sillä olimmehan tehneet näitä hommia yhdessä ennenkin.

Navetan jälkeen anoppini pyysi minua lämmittämään saunan. Tila rajoittuu kauniiseen keskisuomalaiseen järveen ja ulkosauna sekä pitkä laituri ovat rannalla aivan ulkorakennuksen tuntumassa. Kannoin vettä pesutilaan ja anoppi saapui saunalle muutamat kylmät oluet mukanaan. Hän antoi minulle pyyhkeen ja itse oli jo valmiiksi kietoutunut pyyhkeeseen. Pyyhe tuskin peitti alapään ja itse kun olin ohuissa shortseissa, täytyi olla tarkkana, etten vain näyttäisi pikku veijarini heräämistä. Anoppi kävi ottamassa ja alkulöylyt ja tuli laiturille vilvoittelemaan pyyhe ympärillään. Hän istuutui laiturin reunalle ja kastoi jalat viileään veteen. Olin juuri uimassa takaisin laiturille ja huomaamattani uin suoraan anopin jalkojen eteen. Jalat olivat sopivasti harallaan ja minulla oli täysi näköyhteys hiestä kiiltävään pilluun. Anoppi ei laittanut jalkojaan yhteen vaan veti niitä erilleen. Hän huomasi punastumiseni ja kysyi leikkisästi, että mitäs se vävypoika siellä oikein vilkuilee. Täytyyhän sitä katsoa kun kerran katsottavaa on, vitsailin takaisin ja silloin se koko tapahtumaketju alkoi.

Hän pyysi minua mukaansa saunaan, koska on aika tylsää istua yksinään ilman juttuseuraa ja turha kainostella sillä aikuisia ihmisiä tässä ollaan. Onneksi viileä vesi oli hieman laskenut seisokkiani ja oli helpompi siirtyä saunaan sisään. Sauna oli tyypillinen vanhanajan rantasauna, jossa oli pukeutumistila ja peseytyminen hoidettiin pienen saunatilan sisällä. Otin kiukaan vesisäiliöstä lämmintä vettä ja kastelin itseni. Pidin kulliani kädessäni kun huuhtelin siitä hikeä pois ja anopin katse oli kuin liimattu puoliseisovaan kaluun. Hän otti rennomman asennon, levitti hieman jalkojaan ja nojautui taaksepäin antaen suurten rintojensa työntyä eteenpäin aivan kuin antaen luvan niiden kosketteluun. Nousin lauteille ja tilanpuutteen vuoksi suuri kaluni kosketti ohimennen anopin reittä. En enää piilotellut seisokkiani ja anoppi katsoi minua ilkikurisesti hymyillen.

Hän kysyi voisiko hieman koskettaa kullian,i koska ei ole aikaisemmin pitänyt niin suurta kalua kädessään. Olenhan aina ollutkin ylpeä kaluni koosta ja vaimoni ihailee sitä usein ääneen. Hän veteli esinahkaani hiljalleen edestakaisin ja en voinut estää huokauksia. Hän kiihdytti tahtia mutta minun oli pakko pyytää häntä lopettamaan sillä en halunnut laueta kuumassa saunassa. Siirryimme laiturille ja anoppini laskeutui laiturinreunalta veteen ja pyysi minua istumaan reunalle. Laitoin jalat veteen ja anoppini otti polvistani kiinni levittäen jalkani. Hän painoi päänsä jalkojeni väliin ja otti kullin hellästi suuhunsa. Hän otti taitavasti suihin ja kerroin olevani lähellä laukeamista. Hän ei lopettanut vaan sain antaa kosko lastin purkautua hänen suuhunsa. Sain hengitykseni tasaantumaan ja näytti riettaalta kun anoppi nousi vedestä ja sperma valui suupielistä.

Anoppi kääntyi laiturille pyyhkeen päälle selin makaamaan ja minä asetuin hänen viereensä. Suutelimme kiihkeästi ja maistoin sperman maun hänen suussaan. Otin vasemman rinnan käteeni ja puristin nänniä hellästi. Anoppi voihkaisi syvään. Suutelin otsaa, korvaa, kaulaa ja olkapäätä. Laskeuduin alemmas ja imin molempia rintoja vuorotellen. Venytin nännejä ja purin niitä hellästi. Anoppi pyysi nuolemaan pilluaan ja erityisesti anaaliaukkoa sillä hän rakastaa peppuseksiä yli kaiken. Anoppi nosti jalkansa koukkuun ja levitti reitensä äärimmilleen. Tein pitkiä nuolaisuja peppureiältä klitorikselle asti. Imin klitorista ja työnsin kaksi sormea pilluun. Lisäsin vielä kolmannen. Hän työnteli lantiotaan sormiani vastaan ja pyysi peppuseksiä.

 Pillumehut olivat valuneen anaaliaukolle saakka ja ei ollut vaikeata työntää sormea perseeseen. Liikuttelin sormeani hetken ja kun sulkijalihas antoi periksi, asetuin hänen päälleen. Työnsin kulliani sisään sentti sentiltä ja lopulta sain kullini sisään kokonaan. Aloitin hitaan työskentelyn ja hieroin klitorista hellästi. Anopii vaikeroi allani ja kertoi tulevansa pian. Itsekin aloin olla lähellä huppua ja kiihdytin tahtia. Anoppi sai useita peräkkäisiä orgasmeja ja oma spermani lähti liikkeelle kuuman suolen syövereihin. Annoin kullin olla sisällä vielä hetken ja suutelimme hellästi. Anoppi kiitti uskomattomasta kokemuksesta. Teimme pienen uintiretken ja siirryimme takaisin saunaan.

Pesimme itsemme ja anoppi oli lähes koko ajan minussa kiinni tilanpuutteen vuoksi. Otin saippuaa käteeni ja aloin hieromaan anoppini vartaloa, erityisesti jumalaisia rintoja. Nännit kovettuivat kosketuksesta ja kullini nousi uuteen seisokkiin. Pyysin häntä nojaamaan hieman eteenpäin voidakseni huuhtoa saippuat pois. Laskin vettä vartalolleen ja hieroin häntä hellästi. Kosketin jalkoväliä ja huomasin pillun olevan erittäin liukas. En edes kysynyt lupaa vaan siirsin kullin pään pillun suulle ja painauduin pohjaan uhdellä rajulla työnnöllä.

Hän pyysi naimaan niin rajusti kuin vain pystyin ja rintoja puristellen jyskytin kuin mielipuoli. Tunsin poltetta pusseissa kun orgasmi lähti liikkeelle. Anoppi laukesi samanaikaisesti ja kullini sykki viimeisetkin pisarat kuuman pillun sisään. Vedin kaluni ulos ja anoppi kääntyi eteeni kontilleen nuollakseen kaluni puhtaaksi. Hän pyöritteli arkaa kulliani suussaan hetken ja pian tunsimme olevamme valmiita siirtymään tupaan kunhan vain huuhtelimme itsemme loppuun.

 Appiukko joutui viettämään sairaalassa lopulta 5 päivää joten minulla oli aikaa kokeilla anopin kanssa kaikkea mahdollista. Nussimme navetassa, heinäladossa, laiturilla… Lähdin lopulta kotiin ja lähtiessäni anoppi sujautti salaa taskuuni pillumehuista märät pikkuhousunsa. Hän halasi ja kuiskasi korvaani muistaen nämä päivät ikuisesti. Hän lisäsi vielä että jos satun kaipaamaan häntä, niin nuuhkaise pikkuhousuja ja tiedät mikä maalla odottaa. Nykyään vierailen työmatkoillani usein anoppilassa ja aina kun mahdollista niin otamme pienen seksituokion.

9 kommenttia viestissä: “Anoppia auttamassa”

 1. aadam says:

  Kyllä se on vanhassa vara parempi.Olen itse nauttinut eniten iäkkäistä naisista.

 2. Mofo says:

  Muutama kirjoitusvirhe, mutta erittäin kuumaa tekstiä

 3. cadman says:

  Kiitos Juholle kannustavista sanoista. Virheitä sattuu mutta yhden iän kirjoitusvirheen ei ole tarkoitus pilata koko tarinaa.

 4. Juho says:

  Ei voi mitään, mutta repesin aivan totaalisesti kun luin nää ikäkomentit. Jaksaako lukija ihan oikeasti tarkistella että ovatko päähenkilöiden iät vuodelleen oikeellisesti ilmaistu? Eikö näiden novellien merkitys ole aivan ja ihan muu kuin täydellisen loogisuuden tavoittelu?

 5. MatikkaMasa says:

  Päähenkilö on 35-vuotias, vaimo viisi vuotta nuorempi eli 30 ja anoppi synnyttänyt vaimon 20-vuotiaana. Eli anoppi ei voi olla 45-vuotias, vaan 50. Meni kaikki uskottavuus tuossa vaiheessa enkä enään päässyt tunnelmaan mukaan 🙁

 6. tattaraa1 says:

  Heti aluksi silmään pisti virhe iässä. Jos vaimo on 5 vuotta nuorempi ja mies 35 vuotias niin anopin olisi pitänyt synnyttää jo 15 vuotiaana jos ikä on nyt 45 vuotias. Muutoin kertomus oli hieman laiha. Enemmän flirttiä ja tarkempaa kuvausta, niin pääsee paremmin jutun sisälle.

 7. cadman says:

  Olen pahoillani rivityksen osalta. Tekstiohjelmani muokkasi rivityksen itse enkä huomannut korjata sitä liittäessäni tekstiä sivustolle. Toivottavasti teksti on lukukelpoinen.

Kommentoi

top