search
top

lohduttajani

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (67 votes, average: 2.96 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: eka novellini

“Et sä voi jättää mua tänään, et just nyt!” kiljuin Miirolle, ilmeisesti entiselle poikaystävälleni. Olimme Miiron kaverin kotibileissä ja lähdin sieltä siltä istumalta, en edes takkia ehtinyt mukaani ottaa. Kuulin huutoja ja Niilo juoksikin perääni vaatien jäämään. En suostunut, vedoten Miiron ja sen uuteen muijaan, jonka takia hän jätti minut. “En ole sen vitun ämmän kanssa saman katon alla” huusin ja jatkoin matkaani. Niilo jäi hämillään seisomaan.

Miiro oli aikaisemmin pettänyt minua, mutta anellut mua jatkamaan suhdetta, ja olinkin antanut anteeksi. Nyt hän sitte jätti minut saman muijan takia. Olin vieraalla paikkakunnalla, kotiin olisi 25km, enkä tiennyt minne mennä. Onneksi en ehtinyt juomaan paljoa, lasillisen skumppaa ja pari lonkeroa. Noin 5km kävelyn jälkeen alkoi vesisade. “Voi vittu”, kirosin, sinne meni loputkin ripsarit pitkin naamaa. Päälläni ollut valkoinen toppi kastui ja näytti kaiken läpi, muutenkin alkoi tulla kylmä ja korkkareilla oli liukas kävellä. Epätoivo iski ja rojahdin maahan itkemään.

Ehdin olla siinä noin 10min kun auto pysähtyi viereeni ja nuorehko mies tuli viereenti tarjoen apua. Arvioin nopeasti helvetin komea ja noin 30. “Painu vittuun, mä en haluu nähdä ketään just nyt!” kiljuin itkusta käheällä äänellä. “Hei, mä en anna sun jäädä tänne. Mä oon menossa vahtiin mun porukoitten koiraa ja ne asuu tos kilsan päässä, tuut nyt mukaan”, mies käski. Katsoin häntä silmiin ja hän näytti oikein rehdiltä. Hän nosti minut ylös, antoi takkinsa minulle ja auttoi autoon. Hän laittoi turvavyöni kiinni ja laittoi penkinlämmittimen päälle. Matkalla hän kertoi olevansa Mikko ja viettävänsä viikonlopun täällä. Hän kertoi olevansa 31 vuotta.

Perillä hän auttoi minut taloon ja työnsi minut suihkuun. Otin kuuman suihkun, kääriydyin saamaani pyhkeeseen ja menin ilmeisesti takkahuoneen sohvaan nukkumaan. Pian Mikko tuli kuuman kaakaon kanssa viereeni ja katsoi minua pitkään. “Voisitko valaista minua, kuka olet ja miten päädyit tonne kadulle,keskelle ei mitään?” “Mä oon Mira, opiskelen lukiossa ekaa vuotta ja olin poikaystäväni, ei, entisen poikaystävän kaverin bileissä ja tää jätkä jätti mut. Meni hermot ja lähin käveleen ja en oo paikkakuntalainen niin eksyin ja nyt oon tässä” sanoin ja tunsin kuinka itku tuli uudelleen. Mikko otti kaakaon kädestäni ja otti mut kainaloonsa.

Rauhoituttuani hän nosti pääni ylös, pyyhki kyyneleeni ja suuteli minua varovasti. Ensin olin hämilläni, mutta pian vastasin suudelmaan. Aluksi se oli tunnustelevaa, mutta pikkuhiljaa se muuttui kiihkeämmäksi. Hän silitteli aluksi selkääni ja pian käsi eksyi rinnalleni. Huokaisin. Hän irrottautui suudelmasta ja kysyi: “Onks kaikki hyvin?” “Onon”, vastasin ja suutelin uudelleen. Pian Mikko pudotti pyyhkeeni pois, ja siirtyi suutelemaan ensin kaulaani ja siitä rinnoilleni, joille hän pysähtyi. Ensin hän imi niitä, vähän näykkäili ja sai minut huokailemaan. Tunsin kostuvani. Asetin käteni rinnallenni ja aloin hieromaan niitä, Mikon siirtyessä alaspäin. Päästyään pillulleni ja otti klitorikseni käsittelyyn. Työnsin lantiotani Mikkoa kohti saaden tämän naurahtamaan. Hän työnsi ensin yhden sormen pilluuni ja pian toisen. Olin jo lähellä orgasmia kun hän yllättäen lopetti ja siirtyi suutelemaan minua. Maiston omat mehuni suussa, mutten antanut sen häiritä.

Pian Mikko jo asetteli kaluaan pilluhuulilleni ja se upposi sinne hitaasti mutta varmasti. “Oot ihanan tiukka” hän kuiskasi korvaani aloitti työntämisen. Ei mennyt kauaakaan kun sain värisevän orgasmin. Pikkuhiljaa Mikko aloitti uudelleen, ja nostikin minut päälleen ratsastamaan. “Mä tuun” hän huusi ja samassa tunsin kuuman ryöpyn tulevan sisääni saaden räjähtävän orgasmin. Rojahdin Mikon rinnalle makaamaan ja suutelin häntä. “Kiitos”, hän kuiskasi ja kantoi minut suihkuun.

Hän pesi hiukseni ja selkäni, hänen kätensä eksyivät välillä rinnoilleni. “Minun vuoroni”, kuiskasin ja käännähdin häntä kohti. Suutelin ja aloitin pesemisen. Päästyäni kullin se jöpöttikin jo valmiina. Hieraisin parikertaa ennenkun otin sen suuhuni. Mikko tarttui hiuksiini ja alkoi runkkaamaan suuuhuni. Pari kertaa sain oksennusrefleksin, mutta tukahdutin ne ja päätin kestää. Otin kivekset käsiini ja leikin niillä. Tunsin kullin kovettuvan entisestään suussani ja Mikko laukesikin suuhuni karjahtaen. Nielin spermat ja huutelin suuni ja kullin vielä kerran.

Suutelin Mikkoa, kuivasimme toisemme ja menimme nukkumaan.

Aamulla Mikko kertoi olevansa naimisissa. Kirosin, puin päälleni ja olin jo ovella. Mikko kuitenkin otti minut kiinni ja suuteli minua. “Mä haluan silti tavata sua jatkossakin, Mira”, hän kuiskasi korvaani ja sujautti rintsikoihini lapun. “Soittele”, hän huusi vielä perääni.

6 kommenttia viestissä: “lohduttajani”

 1. Jenna22 says:

  Yksityiskohtia, yksityiskohtia! Seksinovellin lukija haluaa tietää muutakin kuin asennot ja missä järjestyksessä osallistujat laukeavat. Miltä tuntuu, missä kädet ovat, miltä maistuu, miltä tuoksuu, miltä kuulostaa, miltä näyttää. Käytä kaikkia aisteja, niin johan tulee ihmeesti lisää pituuttakin tekstille. 🙂

 2. N24 says:

  Kerrassaan hyvä tarina! Loistavasti kirjoitettu, mutta kuitenkin hieman lyhyehkö. 🙁 Oli sen verran hyvää settiä että toivoin pidempää! Naurahdin ääneen eräälle kirjoitusvirheelle: ”nielin SERMAT —” 😀

 3. Tino says:

  Hyvä aloitus, ei kun uutta matoa koukkuun 🙂

 4. Letkuspede says:

  Kun kiimainen nuori kolli kirjoittaa tarinan naisen näkökulmasta, se valitettavasti haisee kauas. Ankea tarina, paljon kirjoitusvirheitä. 2

 5. Ilta says:

  Jäin miettimään että miltä Mira ja Mikko näyttävät ja miten Mira pääsee kotiin. Kaikenkaikkiaan hyvä tarina.

Kommentoi

top