search
top

Isä ja poika

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (32 votes, average: 3.16 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Toinen arkistojen kätköistä löytynyt novelli. Ei parhainta laatuani, mutta omasta mielestäni suht kiihottava. Nauttikaa vaihtoehtopornosta. ;) P.S. Toinen osa on jo suunnitteilla ja siihen tupsahtaa täysin uusi henkilö mukaan kuvioihin.

Päivä oli helteinen. Kuten yleensä, istui 15-vuotias Jaakko tietokoneella, päällään ainoastaan vaaleansiniset, tiukkalahkeiset bokserit.
Hänen äitinsä oli työmatkalla ja ainoa muu kuka talossa oli, oli hänen isänsä. Muut lapset olivat jo aikuisia ja muuttaneet aikaa sitten poissa kotoa.
Yhtäkkiä isä, Lauri nimeltään, astui sisään Jaakon huoneeseen, pelkät harmaat pikkuhousut jalassaan. Jaakon isä oli neljissäkymmenissä ja omasi varsin komean ulkomuodon runsaine, vaaleine karvoituksineen ja jota koristivat vielä tallella olevat vaaleat hiukset.
Jaakko tiesi heti mitä hänen isänsä aikoi. Se ei käynyt ilmi pelkästä vähästä vaatetuksesta, vaan myös hänen kovina sojottavista, suurikokoisista nänneistä. Hän muisti hyvin isänsä kanssa viettämät eroottiset hetket, joista he olivat nauttineet Jaakon murrosiän alettua pari vuotta sitten.
Nyt Jaakko oli kasvanut miehen mittoihin kaikin puolin ja halusi entistä enemmän tehdä kaikenlaista eroottista ja hiukan erikoistakin isänsä kanssa. Viime kerrasta Jaakko muisti kun hän oli saanut antaa isälleen piiskaa oikealla koivuvihdalla.
Lauri alkoi lähestymään virne huulillaan tuolilla istuvaa Jaakkoa ja jonka virne leveni, kun hän huomasi Jaakon tuijottavan haltioituneena hänen penistään, joka pilkotti näkyvästi kireiden pikkuhousujen alta.
”Taitaa jätkällä olla paljonkin tyydyttämättömiä himoja?”, Lauri kysyi ja asetti kätensä Jaakon harteille.
”Oikein arvasit.”, Jaakko vastasi virnistäen.
”No eiköhän sitten sammuteta ne.”, Lauri totesi ja liu’utti karvaisia ja voimakkaita käsiään hyväillen pitkin Jaakon yläruumista ja lopulta jalkojenväliin, jota hän välillä hiukan kovakouraisestikin hyväili. Ensin boksereiden päältä ja lopulta kokonaan ilman niitä.
Jaakko huohotti tyytyväisenä ja tunsi kuinka varmasti nuo vahvat kädet liikuttivat hänen esinahkaansa ylös ja alas hänen punaiseksi lehahtaneella terskallaan. Hän tiesi että pian häneltä tulisi, joten hän tarttui Laurin kovaan käteen ja veti sen pois penikseltään.
Kämmenen sisältä paljastui viisitoista senttinen, paksuhko vehje. Lauri oli kommentoinut asiaa näin: ”Niin monta senttiä kuin miehellä ikää.” Ja pitihän se periaatteessa paikkansa, kun jo kolmetoistavuotiaana lähenteli hänen peniksensä pituus erektiossa jo kolmeatoista senttiä.
Nyt oli isän vuoro saada tyydytyksensä ja silmänräpäyksessä olivat pikkuhousut kadonneet hänen päältään, paljastaen kovana sykkivän, miltei kahdenkymmenen sentin kalun, jota koristivat kireiksi vetäytyneet, suuret, pallomaiset kivekset.
Jaakko tuijotti haltioituneena näkyä, eikä aikaakaan, kun hän oli jo ahmaissut sisäänsä tuon kivenkovan tangon, josta hädin tuskin puolet mahtui hänen suuhunsa. Lauri voihki tyytyväisenä ja vähän väliä katsahti Jaakkoon, joka posket punoittaen imi isänsä kalua, samalla kun kurotteli käsillään tämän rintaa pitkin, josta pudotti ne alas muhkealle takapuolelle, jota alkoi sitten ahnaasti läpsytellä.
Lauri tiesi, mitä hänen poikansa halusi ja vetäisi siksi peniksensä pois tämän suusta. Jaakko huohotti pitkään. Hento punoituskin jäi hänen kasvoillensa, kun hän viimein nosti katseensa ylös leveästi virnuilevaan isäänsä.
”Hyvin meni poika. Hyvin meni.”, tämä kiitteli poikaansa ja taputteli häntä hartioille.
Isä ja poika 2
Jaakon erektio alkoi näyttää jo laantumisen merkkejä, kun hän oli saanut vuorattua peniksensä kondomilla ja likuvoiteella.
Samaa voidetta hän oli tursottanut runsaasti myös hänen isänsä yllättävän vähäkarvaiseen peräaukkoon. Jaakko kyllä tiesi, että hänen isänsä ajeli karvat pois tasaisin väliajoin juuri tällaisten tilanteiden varalta. Laurin takapuoli sen sijaan oli ihanan karvainen: juuri sellainen josta Jaakko piti.
”No niin poika. Alahan työnnellä.”, hänen isänsä tokaisi kärsimättömästi, istuen polvillaan Jaakon petaamattomalla sängyllä ja levitti jalkojaan. ”Joo joo.”, Jaakko vastasi huolettomasti ja lisäsi: ”Jätkä haluaa vaan päästä työnteleen mua.”
Lauri virnisti ja siirsi katseensa seinään. ”Ei ku oota hetkinen.”, hän sanoi ja kierähti selälleen. ”Nyt on parempi.”
”Ihan miten haluut.”, Jaakko vastasi virnistäen hieman ja työnsi kalunsa sisään. Mikä taivaallinen tunne: hänen isänsä peräaukko oli juuri sopivasti löystynyt, niin että puristus oli juuri sopiva.
Lauri näytti siltä kuin nauttisi tilanteesta, mutta Jaakko tiesi hyvin, että oikeastaan hänen työntönsä vain tekivät kipeämpää joka kerta. ”Taitaa mun kalu olla liikaa äijälle?”
”No ei helvetissä.”, Lauri vastasi suu mutrussa. ”Tää ei oo vielä mitään.”, hän jatkoi kasvot jo hieman punoittaen.
Jaakko hymähti ilkikurisesti ja tarttui Laurin veltostuneeseen siittimeen. ”Mitä sä nyt…”, hän ehti sanoa, kun Jaakko jo läimäytti kunnon mäjäyksen viisitoista senttiselle penikselle, minkä vaikutuksesta hän sai Laurin ynähtämään kivusta.
”Ei perhana…”, hänen lauseensa jäi taas kesken, kun Jaakko oli keksinyt hänen suuret kiveksensä ja latasi kunnon iskut kumpaankin peräkkäin. Lauri voihki kasvot tulipunaisina ja syvillä kurtuilla: kipu levisi koko kehoon, mitä lisäsi peräaukossa jyystävä kanki.
Mutta Lauri kesti kuin mies poikansa kiusoittelua ja monien lyöntien jälkeen, viimein Jaakon lauettua hänen sisäänsä sai hän viimein rauhan.
Jaakko hyppäsi isänsä viereen sängylle ja tunsi tämän sänkisen ja kuuman posken omaansa vasten. ”No, miten on? Jaksaako vanha ukko vielä itekin jyystää tämmöstä viatonta poikasta?”, hän visersi maireasti isänsä korvaan. ”Katotaan nyt. Ei tommosen jälkeen kyllä mitään jaksa. Hyvä ettei tullu kastroiduksi!”, tämä vastasi, virnistäen viimeisen lauseen kohdalla.
”Vai kastroiduksi! Hah, tuo ei ollu vielä mitään!”, Jaakko vastasi ja nousi ylös seisomaan. ”Kyllä täältä vielä löytyy vaikka mitä.”, hän lisäsi virnistellen ilkeilevästi.
Isä ja poika 3
Päivä oli edennyt jo iltapäivän puolelle ja lämpötila oli selvässä laskussa. Lauri makasi poikansa Jaakon sängyllä silmät suljettuina ja mietti mitä hänen pojallaan oli mielessä, kun hän oli häipynyt ulos huoneesta hakemaan jotain.
Hikipisarat valuivat noroina hänen kylkeään pitkin: kasvot olivatkin hien vallassa miltei kokonaan. Tästä huolimatta hän nautti asemastaan ja antoi poikansa leikkiä hänellä, tietäen saavansa tyydytyksensä illalla, kun he menisivät saunaan. Se oli hänen valtakuntansa.
Muutaman minuutin kuluttua Jaakko saapui takaisin, kasvoillaan sama virne kuin lähtiessäänkin. Käsissään hänellä olivat pingismaila ja outo metallinen häkkyrä, jonka käyttötarkoituksen Lauri saisi pian selville.
Kun hän huomasi isänsä makaavan sängyllä, kuin unessa, otti hän nopean spurtin sängylle ja iski tätä täysillä mailalla kylkeen. ”Herätys, äijä!”, hän samalla huudahti ja naurahti ilkeästi, kun huomasi isänsä vavahtavan hereille ihmeissään.
Oikeasti Lauri oli näytellyt koko tilanteen, mutta halusi miellyttää poikaansa, joten jatkoi esittämistä. ”Mitä vittua? Ja missä helvetissä mä oon?”, hän ihmetteli kovaan ääneen ja vilkaisi Jaakkoon. ”Selitäppä sä poika ku siinä seisot.”
”Sut tuotiin tänne ku sä olit niin tuhma poika.”, Jaakko vastasi ilkeästi virnistäen. ”Ja nyt mä opetan sut hyville tavoille.”, hän jatkoi.
Hän nosti esiin metallisen kapistuksensa ja nousi isänsä päälle, takapuoli vasten tämän kasvoja. ”Nuole sitä vaikka tässä ajan kuluks’.”, hän tokaisi ja alkoi ähertämään laitetta paikalleen.
Aluksi Lauri nuolaisi reikää kokeeksi ja huomasi, että Jaakko oli käynyt pesemässä sen ennen takaisin tuloa. ”Siks’ sillä kesti niin kauan. Viisas poika.”, hän ajatteli ja työnsi kielensä yhä syvemmälle.
Jaakkoa hänen isänsä leikittely hauskutti ja kutitti ja vaikka hän kuinka pidätteli nauruaan, ei hän pystynyt vastustamaan ja räjähti matalaan nauruun.
”No mitäs siinä hekotat?”, hänen isänsä vaimea ääni kantautui, kuin hän olisi seisonut sadan metrin päässä Jaakosta.
”En mitään.”, Jaakko vastasi vieläkin hiukan nauraen. ”No niin valmista.”, hän jatkoi normaalilla äänensävyllään.
Lauri nosti päätään ja kummasteli tovin kapinetta: se oli eristänyt paksulla rautaputkella hänen kiveksensä, jotka nyt olivat sulloutuneet kireiksi vieri viereen vasten kylmää metallia, hänen pitkästä kalustaan.
”Mitä helvettiä sä oot tehny mun munille?”, Lauri kysyi aidosti ihmeissään ja naurahti epäuskoisesti.
”Pientä hienosäätöä vain.”, Jaakko vastasi kädet rinnallaan. Hänen pullottavat hauiksensa korostuivat miehisesti vasten hänen hiukan ruskettunutta rintaansa.
”Hienosäätöä? Jätkä on kahlinnu mun munat täysin!”, Lauri älähti ja heilautti kokeeksi siitintään. Hän sai kuitenkin aikaan vain laiskan asennonvaihdon.
Jaakko hymähti hiukan isänsä turhille pyristelyille ja tarttui sivussa olevaan punaiseen pingismailaan. Hän silitti hiljaa sen karheaa pintaa: hän oli tarkoituksella ostanut mahdollisimman karhean mailan, jotta sen tuottama kipu olisi maksimaalista.
Jaakko läpsytteli mailaa muutaman kerran kämmentänsä vasten ja lähestyi isäänsä pirullisesti hymyillen. Hänen tummat kulmakarvansa ja keskeltä hiukan pystyyn nostetut ruskeat hiukset tekivät hänestä Laurin silmissä maskuliinisen voimakkaan hahmon.
Laurin silmissä välähti sekunnin murto-osan ajan pelko, kun hän katsoi verkkaisesti etenevää poikaansa, joka vähän väliä veti muutaman vedon esinahkallaan, joka puoleksi peitti puolierektiossa olevaa terskaa.
Lauri oli tarttunut käsillään kiinni patjan reunasta valmiina vastaanottamaan iskut. Nopeasti ja yllättäen veti Jaakko mailan sivulle ja läimäytti kunnon iskun kiveksiin. Isku sai Laurin ulvomaan vihlovasta kivusta ja hän saattoi huomata, kuinka hänen kiveksensä helottivat ruusunpunaisina.
Seuraavat iskut eivät olleet yhtä voimakkaita, mutta tulivat noin viiden, kuuden iskun sarjoina, jotka saivat Laurin ynähtelemään kivusta ja jännittämään hauiksensa äärimmilleen. Myös hänen erittäin karvainen rintansa jännittyi äärirajoilleen, nännejä myöten, paljastaen hiukan koholla olevat rintalihakset.
Jaakko nautti tilanteesta täysillä: hänen peniksensä oli jo alussa noussut ylös kurkottaen kohti kattoa ja kykenemättömänä hillitä himojaan riittävästi iski hän viimeisen ja kovimman iskunsa isänsä massiivisiin, täysin punaisiin ja kireisiin kiveksiin, jonka vaikutuksesta tämän kasvot rypistyivät moneksi minuutiksi ja punoittivat vielä vartinkin päästä. Laurin muhkeat jalat vääntelehtivät avuttomina ja ilmoille pääsi mitä eläimellisin karjaisu, mikä tältä on koskaan tullut.
Välittömästi tämän jälkeen hyppäsi Jaakko hajareisin isänsä rinnalle ja pakotti tämän ottamaan suihin häneltä. Lauri ynähteli vaivalloisesti, kun hän yritti saada poikansa pitkän ja paksun kullin mahtumaan kokonaisena hänen suunsa sisälle, mitä haittasi Jaakon kärsimättömät läpsytykset hänen poskilleen ja tasaisin väliajoin hänen korviinsa kantautuvat huudahdukset, kuten: ”Mela sisään vaan vanha äijä. Sun aikas’ on vasta illalla.” tai ”No niin tuhma poju, kärsi kunnolla tuhmuutes’.”
Jaakon miltei saatuaan orgasmin, käski hän Lauria nuolemaan puhtaaksi hänen karvoituksen ympäröivät kivekset.
Tämän jälkeen hän vain muutamalla, kunnon vedolla sai lastinsa lentämään suoraan vasten hänen isänsä kärsineen näköisiä kasvoja. Lasti valui pitkin poskia ja tuntui Laurista inhottavan limaiselta ja tahraavalta madellessaan eteenpäin hänen lyhyen sänkensä lävitse.
”Siinä se.”, Jaakko ilmoitti ja jatkoi perään: ”Rangaistus on kärsitty.” Hetkeen Lauri ei liikahtanutkaan, mutta kun Jaakko oli vapauttanut hänen sukukalleutensa kahleista ja hierottuaan ne taas normaaleiksi, nousi hän istumaan sängylle ja hymyili leveästi sanoen: ”No niin poika. Nyt lähettiin sitten saunaan.”
Hänen äänessään oli jotain salaperäisen kutkuttavaa, joten hän oli Jaakon päätelmien tuloksena keksinyt jonkin aivan uuden tavan nöyryyttää häntä ja maksaa takaisin se, mitä hän oli tänään saanut kokea.
Uteliaana Jaakko kietaisi pyyhkeen vyötärölleen ja harppoi kohti saunaa.
Isä ja poika 4
Saunaan astuessaan tervehti Jaakkoa kostean kuuma ilmavirta, joka oli lähtöisin suihkukaapista, josta aivan vasta oli hänen isänsä pujahtanut saunan puolelle. Naulakossa roikkui tämän vaaleanvihreä kylpytakki, josta Jaakko vetäisi kunnon henkäisyt. Hän saattoi selvästi tunnistaa isänsä käyttämän hajuveden miellyttävän mausteisen tuoksun.
Hän ripusti oman sinisen pyyhkeensä isänsä kylpytakin viereen, suihkautti kehonsa ja hiuksensa märäksi ja avasi saunaan johtavan lasioven.
Ensimmäinen asia, jonka hän pani merkille saunaan astuessaan, olivat Laurin suuret, lihaksikkaat jalat ja niiden runsas, vaalea karvoitus.
Kauaa ei Jaakko saanut tätä näkyä tutkia, kun ylhäältä kuului tiukan sotilaallinen käsky: ”Nuole ne puhtaaks’!”
Jaakolla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin totella isäänsä ja niinpä hän kumartui isänsä jalkojen päälle ja aloitti nuolemisen hänen pottuvarpaastaan.
Hänellä oli vaikeaa pitää isänsä alati ylös nousevaa jalkaa paikoillaan ja pian häntä alkoivat ärsyttää tämän jatkuva hohotus ja tokaisi: ”Piä nyt se saatanan jalka paikallaan!”
Hohotus loppui ja hetken oli haudanhiljaista, ainoa ääni oli viereisen kiukaan satunnainen naksunta. Jaakko tiesi, että hän oli saamassa rangaistuksen ja odotti tuomiotaan hermot riekaleina, uskaltamatta katsoa isäänsä kasvoihin.
”Nosta pääs’ ylös!”, Lauri huusi ja sai silmistä hiukan kostuneen Jaakon nostamaan katseensa isäänsä, joka kulmat kurtussa jatkoi: ”Ja nyt pysyt siinä!”
Jaakko terästäytyi ja sai lopetettua silmiensä kostumisen ja oli nyt valmis ottamaan vastaan rangaistuksensa. Lauri kohensi kalunsa asentoa ja pian alkoi sen päästä virrata saunan himmeässä valossa kimaltelevaa virtsaa, joka kasteli Jaakon kasvot ja rinnan täysin ja sai hänet vetämään kasvonsa niiden maksimaaliseen irvistykseensä.
Lauri hekotteli Jaakon pyristelyille ja kun virtsan tulo loppui, vaipui hän syvälle saunan nurkkaan ja huokaisi tyytyväisenä. Pieni hymynkare huulillaan hän seurasi poikaansa, joka yritti pestä kirvelevää virtsaa kasvoiltaan ja päätti ottaa tilanteesta kaiken irti: ”Meepäs’ poika tohon suihkun alle niin isäs näyttää sulle vähän mallia.”
Jaakko loi lyhyen, hämmästyneen katseen isäänsä, mutta totteli mukisematta häntä. Virtsaa oli hiukan jäänyt kasvoille, missä se kirveli inhottavasti. Sitä oli runsaasti myös rinnalla, mistä se levitti kuvottavaa tuoksuansa.
”Polvilleen.”, Lauri käski konemaisesti ja tarttui suihkunpäähän. ”Munat kunnolla esille!”, hän huudahti, kun huomasi Jaakon hiukan peittelevän niitä jalkojensa suojissa.
Vastahakoisesti, mutta valittamatta paljasti Jaakko sukukalleutensa, joihin Lauri osoitti suihkuunpäällään, mistä hän oli poistanut suihkutinpään, niin että vesivirta tuli suorana ja kovana.
”No niin, poju. Katohan tätä.”, Lauri tokaisi virnuillen ja väänsi suihkun täysille. Jaakko ulvahti, kun jääkylmä vesivirta osui paineella hänen penikseensä. Se käpertyi heti pieneksi, mutta otti silti iskuja, samoin kuin muhkeat kivekset niiden alla, jotka jo sinertivät hiukan.
Jaakon iho oli kauttaaltaan kananlihalla ja Lauri tajusi, että ei kannattaisi jatkaa tästä eteenpäin ja niinpä hänen täytyi lopettaa. Jaakko tärisi pitkän aikaa: hän näytti surkealta lihaksikkaassa kehossaan, jonka ylpeys, 15 senttinen penis oli enää kymmenen senttinen ja jonka kivekset olivat sinertyneet ja alkaisivat muutaman päivän päästä tummua mustelmista.
Lauri tajusi, ettei olisi järkeä kiduttaa hänen poikaansa enempää nussimalla tätä kakkoseen ja niinpä hän otti tämän pään karvaisten käsiensä väliin ja työnsi koko komeutensa tämän suuhun.
Jaakko äkelsi ja mumisi jotain, mutta halusi olla mieliksi isälleen, joten hän otti vastaan mahdottomaltakin kuulostavan tehtävän. Karvat kutittelivat Jaakon orastavaa sänkeä ja tunkeutuivat kaikkialle.
Lauri myhisi tyytyväisenä ja kiihdytti tahtiaan loppua kohti, jolloin valtava spermalasti valui pitkin Jaakon kurkkua ja kasvoja. Lauri huohotti kasvot punoittaen ja jätti täydessä erektiossaan olevan vehkeensä lepäämään Jaakon kasvoille.
Jaakko sen sijaan huohotti vieläkin voimakkaammin kasvot yhtä punaisina, kuin ne olivat olleet, kun he kerran painivat keskenään. Lopputulos oli ollut selvä: Jaakko voitti leikiten.
”Hyvinhän sä pärjäsit, poju.”, Lauri sanoi, leikitellen kalullaan pitkin Jaakon kasvoja. Jaakko hymähti ja oli mielessään tyytyväinen itseensä, kun oli pystynyt tyydyttämään isänsä mahtavat himot.

Yksi kommentti viestissä: “Isä ja poika”

  1. Storytumer says:

    Olisi kiva kuulla enemmänkin tällaisia! Hyvä kirjoitus, isä/poika toimii hyvin.

Kommentoi

top