search
top

Raimo ja Helinä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (29 votes, average: 3.62 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tää on ihan puhdasta fantasiaa enkä oikeassa elämässä ole edes uskaltanut kokeilla miesten välisiä. Mutta eihän sitä koskaan tiedä. Jos joku haluaa kommentoida niin suomi24:ssä on tunnus nimim.noitapilli :-)

Kuuma kesäpäivä hohti kesäiseen Helsinkiin kun monenkirjava sateenkaarikansa jälleen kokoontui vuotuista Pride-kulkuettaan varten. Minä, joka en koskaan ole ollut sateenkaarikansaa, olin nyt ensimmäistä kertaa mukana seuraamassa tapahtumaa. Kamera kaulassani oli oma tekosyyni ja ikäänkuin lupalappuni olla paikalla, mutta todellisempi syy oli siinä että vaimoni, jolla oli ollut erilaisia bi- ja lesboihastuksia jo useita, oli nyt halunnut kerrankin tavata netin lisäksi myös luonnossa muutamia niistä tytöistä, joiden kanssa hän kävi netin lessupalstoilla vilkasta viestinvaihtoa.

Seisoskelin hieman syrjässä muista, kadunreunassa, ja seurasin kuinka vaimoni jutteli iloisesti isohkon naisporukan kanssa. Yhtäkkiä säpsähdin kun joukkoon liittyi yksi tuttu. Mari oli minun kanssani samassa työpaikassa. Tiesinkin jo entuudestaan, että hän oli lesbo, mutta en silti ollut tullut ajatelleeksi että voisin törmätä häneen täällä. Mari kuitenkin tuli heti juttelemaan minun kanssani ja houkutteli minut nyt mukaan porukkaan ja esitteli minut iloisesti kaikille. Olin siitä kovin tyytyväinen, sillä enää ei tarvinnut jäädä sivuun ja varjoon. Myönnän että minua ujostutti tutustua vaimon bi-kavereihin.

Aloimme vilkkaan juttelun kaikenlaisesta ajankohtaisesta ja eniten tulin keskustelleeksi erään noin nelikymppisen tummatukkaisen naisen kanssa, joka sanoi nimekseen Helinä. Ihastuttava nainen. Helinä oli hyvin provokatiivisesti pukeutunut kiiltäviin lyhyisiin shortseihin sekä vetoketjulliseen tiukkaan toppiin, joka paljasti hänen isoista rinnoistaan melkein puolet. Toppi oli tarkkaan laskelmoidusti asetettu siten, että molempien tummien nännikehien reunoista aavistus oli näkyvillä. Asun viimeisteili räikeänpunainen huulipuna ja samanväriset korkokengät. Helinän toiseen ranteeseen oli käsiraudoilla lukittu pitkä, vaalea, laiha ja poikamainen hiljainen nainen, jonka Helinä esitteli tyttöystävänään. Blondin nimi oli Virpi. Myöskään Virpillä ei ollut kovin paljoa päällään. Virpi ei ollut kovin naisellinen muodoiltaan, mutta ohuen puseron läpi kellekään ei ainakaan jäänyt epäselväksi minkämuotoiset hänen pystyt nänninsä olisivat.Muuten Virpi seurasi Helinää kuin koiranpentu hihnassa.

Pian seuraan liittyi myös yksi mies lisää, jolla niinikään oli kamera kaulassaan. Hän esittäytyi Raimoksi ja pian sain huomata että hän oli Helinän aviomies. Kuin luonnostaan minä ja Raimo päädyimme kävelemään kulkueessa yhdessä ja ottamaan valokuvia naisten kulkueriemusta. Minun vaimoni miltei katosi nettilessukaveriensa joukkoon, minä taas keskityin tutustumaan uusiin ystäviini.

Raimo oli hieman vajaa viisikymppinen, mukavanoloinen ja hauska kaveri, jonka kanssa herja lensi. Itse olen hieman yli viisikymppinen ja huomasin pian, että meillä oli paljonkin yhteistä esimerkiksi harrastuksien puolella, huumorintajusta nyt puhumattakaan. Pidin Raimosta. Ennen kuin kulkue oli ehtinyt edes puoleenkaan matkaan olimme Raimon kanssa jo ehtineet vaihtaa käyntikortteja ja Raimo – tai Rami, kuten hän halusi minun itseään kutsuvan – oli jo ehtinyt koittaa kutsua minua ja vaimoani heille kylään.

Kulkueen luonteen vuoksi juttu siirtyi aika pian myös arkaluonteisiin asioihin ja arvioimme muun muassa yhteistuumin kulkueessa edellämme olevien naisten houkuttelevia muotoja ja otimme niistä valokuvia. Puheet menivät aika estottoman puolelle ja Rami muun muassa halusi kuulla arvioni Helinän perseen muodosta. Kehuin sitä – kuten aihetta olikin – ja pyysin Ramia puolestaan arvioimaan oman vaimoni takapäätä. Satuin siinä sitten myös mainitsemaan etten ollut koskaan aiemmin ollut minkään muun kuin heteroseksin kanssa tekemisissä, mutta että vaimoni oli minua tänne houkutellut ja oli kiva tavata tätä vapaamielistä porukkaa.

– (Rami) Sama täällä. Helinä on koittanu saada mua innostutettua ja yrittäny usuttaa mua ihan bi-tai homoseksiinkin, mut eihän sitä normaali mies osaa muita miehiä silleen… Tai uskalla muuta kun nyt enintään netistä alastomia kuvia katella. Voishan se olla kivaa jos tietäis miten.
– (Minä) Nii-i. Nakurannoilla mä oon uskaltanu kyllä käydä, mut eihän se mitään seksiä olekaan. Meidän kulttuuri on jotenkin sellasta et tyttöjen on ehkä helpompi päätyä kokeilemaan tyttöseksijuttuja kuin että aikuiset miehet alkaisivat sellaisia toisilleen ehdotella.
– (Rami) Ei sillä että ehkä miehen kans vois olla kokemisen arvoista. Jos vaan tietäis kenen kanssa vois kokeilla.
– (Minä) Kaikkee kannattaa kokeilla – paitsi sukurutsaa ja kansantanssia. Niinhän ne opettaa.

Kulkue meni iloisissa tunnelmissa. Jo heti seuraavana päivänä olin iloisesti yllättynyt saadessani Ramilta meiliä sekä kaverikutsun feissariin. Ennen kuin huomasinkaan, päädyin chattijutusteluun hänen kanssaan ja aika nopeasti aihe kääntyi taas seksin puolelle. Epäsuorasti Rami vihjaisi siihen suuntaan että olisinkohan minä yhtään kiinnostunut hänen vaimostaan? Lopulta Rami rohkaistui suoraan kysymään haluaisinko minä ehkä nähdä häntä ja Helinää esittäviä alastonkuvia. Mietin hetken, mutta vastasin sitten ”Kiitos, mielellään. voin sit näyttää sulle meidän.”

Sähköposti kilahti. Meilissä luki vain, että “Pidä nämä nyt sit vaan luottamuksella itselläsi”. Avasin liitteenä olevan zippipaketin, jossa oli kymmenkunta kuvatiedostoa. Ensimmäiset viisi oli nimetty ”helinä-xxx” ja viimeisissä nimenä oli paljonpuhuvasti ”ramin kulli”. Jännityksellä avasin kuvat yksi kerrallaan. Helinä esiteltiin ensin iloisena vaatteet päällä, sitten suuret rinnat paljastettuina – Helinän tummissa nänneissä kimalsivat lävistyskorut, jotka saivat minut ihastuneesti huokaisemaan – ja sitten koko nainen lopulta kokonaan alastomana. Kaunis nainen. Hieman pyöreähkö, mutta pitkä, isorintainen ja voi, mikä namun muotoinen peppu. Alapään karvoituksen tilalla oli vain kapea musta kiitorataviiru. Viimeisen Helinä-kuvan täytti läheltä otettu näkymä suoraan Helinän raotetusta pillusta. Kaunis pillu, jossa oli aika ulkonevat sisemmät hapyhuulet. Häpyhuulten väli kimalteli kosteudesta ja Helinän sormet lakattuine kynsineen vetivät häpyhuulia auki. Naisen kaikkein pyhin oli kutsuvasti raollaan, klitoriskin näkyi vaaleanpunaisena pallona.

Jo hieman kiihottuneena avasin sitten ensimmäisen ”ramin kulli” –kuvan. Se oli pikkutarkka lähikuva jäykkänä pystyssä seisovasta miehen elimestä. Itse asiassa varsin samanlaisesta kullista kuin omanikin, paitsi että Ramilla oli näköjään isompi ja sinisempi terska. Karvoja ei ollut – kuten ei ole itsellänikään. Jäykkänä jöpöttävä elin oli itse asiassa hyvin kiihottavan näköinen ja huomasin hieman järkyttyen että se kiihotti minua selvästi, vaikka en ole koskaan itseäni minään biseksuaalina pitänytkään. Aloin miettiä miltä tuntuisi nuolla tuota. Tai peräti kokeilla 69:ää. Voisi olla kivaa. Jätin kuvan näytölle auki ja avasin seuraavan. Sekin oli lähikuva samasta kullista, mutta tällä kertaa sekä kivekset että itse kulli oli narutettu todella tiukasti narulla paketiksi, joka aivan varmasti sattui – ja varmasti lujaa. Mutta kullin kärki oli niin kiihottuneen kiiltävän kova ja paisunut kuin vain miehen elin voi ikinä olla. Huomasin kiihottuvani lisää kuvaa katsellessani ja mietin samalla sitä kuinka varsinkin nuorempana sadat kerrat olin oman elimeni ympärille kiertänyt milloin mitäkin rajustikin satuttavaa tai myöskin jopa työnnellyt neuloja kulliini. Oikeanlainen kipu saattoi olla hyvin kiihottavaa niin katsottuna kuin koettunakin. Rami siis taisi tykätä siitä että häntä satutettiin. Hyvä. Se sopii minulle. Vähän samaa maata kuin minä?

Kolme seuraavaa kuvaa esittivät niinikään Ramin kovaa elintä tiukasti paketoituina, mutta nyt myös miehen kivekset olivat saaneet osansa. Niistä oli tehty violetinpunainen tiukka paketti. Yhdessä kuvassa kiveksiin oli kiinnitetty rauta, josta roikkui painona silitysrauta. Joka kuvassa itse kulli oli tiukasti narutettuna ja hyvin kiihottuneesti kovana. Kipu taisi kiihottaa Ramia.
Huomasin hengittäväni syvään kiihotuksesta. Housuissani tuli ahdasta.

Säikähdin kun koneelta kuului ”kling” – se oli Rami, joka chattikanavalla halusi tietää olinko saanut ja katsonut jo kuvia. Kädet täristen vastasin, kiitin ja kehuin kuvia komeiksi. Rami naputteli ”jos oltais alastonsuomessa, niin painaisitko panisin-nappulaa”? Vastasin: ”Painaisin. Molempien kohdalla.” Rami: ”Hyvä. Meidän pitää varmaan kokeilla joskus.” Minä: ”niin pitää, ehdottomasti. upeeta jos voidaan.”.

Ilta päättyi siihen, että Rami pyysi saada valokuvia jotka esittäisivät minua ja vaimoani alasti. Mietin hetken voiko tällaiseen tuttavuuteen luottaa, mutta päädyin kumminkin pian siihen, että kun kerran Rami ja Helinäkin uskalsivat niin miksemme mekin? Alastonkuvia minusta ja vaimostani oli kyllä koneella vaikka kuinka paljon. Etsin hyvän kokoelman, joka esitti meistä kumpaisestakin ihan kaiken riisumisesta orgasmiin saakka, naputtelin viestiin ”Pidäthän sinäkin tämän ehdottomasti luottamuksellisena” ja lähetin. Kuvanipussa oli mukana myös pari sellaista, jossa minun kullini oli sidottuna tai kahlittuna hieman samaan tapaan kuin Raminkin aiemmin lähettämissä hänen elimensä oli ollut.

Vastausviestissä chatissä Rami kiitti, kehui terskani alla riippuvaa lävistyskorua, kertoi runkanneensa katsellessaan kuviamme ja kysyi tiesikö vaimoni että näyttäisin tällaisia heille. Kuulemma Helinä oli halunnut hyvin innolla katsoa kaikki meidän kuvamme ja oli vielä erikseen varmistanut että kyllä kai minäkin olin varmasti saanut nähdä hänet alasti. Vastasin, että kertoisin kyllä vaimolleni, mutta että hän olisi nyt viikon poissa kotoa matkatyönsä vuoksi. Lisäsin että olin ihan varma ettei Alexandralla – vaimollani – varmastikaan olisi mitään tätä kaikkea vastaan sikäli kun hänet tunnen. Lisäsin terveisiä Helinälle ja pyysin sanomaan että aivan erityisesti olin pitänyt hänen lävistetyistä nänneistään.

Rami, chätissä: Ehtisittekö meille kylään joskus ens viikolla? Helinä lähettää terkkuja ja lentopusuja.
Minä: Ens viikolla Alexandra on matkatöissä ja mä oon yksinäni täällä
Rami: No sit sulla ainakin on aikaa
Minä: Niin no periaatteessa…
Rami: Helinä menee tiistaina Virpin luo ja on varmaan yötä. Tuu sä tänne ja pidetään ukkojen ilta.
Minä: Uskaltaakohan sitä ? 😉
Rami: Sä saat ottaa johdon, päätä sit mitä uskallat
Minä: No, kai mä voin tulla
Rami: Mä tuun hakeen sut töistä autolla ni sit voit ottaa rauhassa paukun tai pari. Tai voit olla yötä meillä.

Kun chättäily loppui, jäin miettimään mitä oikein olin mennyt tekemään ja mihin lupautumaan. Ujostutti. Toisaalta tällainen viestintä kyllä kiihotti myös.
Viikonloppu meni puutarhatöissä, mutta ajatukset kiertelivät seksissä. Katselin Ramin lähettämiä alastonkuvia uudelleen ja uudelleen ja sunnuntai-iltana runkkasin pitkään kuvitellen kuinka rakastelisin Helinää. Kerroin siitä chätissä illalla myös Ramille.

Rami: Mä haluisin nähdä kaiken. Laitan meiliä.

Pitkässä meilissään Rami tunnusti, että yksi hänen pitkäaikaisista fantasioistaan olisi se, että hänet itsensä olisi köytetty alastomana tiukasti aivan avuttomaksi, kulli paketoitu kipeästi ja varustettu joillakin satuttavilla puristimilla niin että hän saisi samalla kiemurrella kivusta ja saisi vierestä katsella kuinka vieras mies samalla nussisi hänen vaimoaan. Mietin hetken ja naputtelin sitten takaisin ”Hyvä, sopii mulle :-)” Ramin vastaus tuli pian: ”Kerroin Helinälle. Sanoin sille et sen on nyt tän keskustelun jälkeen ihan pakko antaa pilluu sulle. Me on jo pitkään puhuttu et toi mun fantasia pitäis toteuttaa ku vaan ois joku sopiva. Helinä vaan hymyili, nyökkäs sit ja sit se käski lähettää sulle lentosuukon. Käytännössä se on jo luvannu nussii sun kanssa.” Vastasin: ”Lentosuukko takas Helinälle. Tää on ihan uskomattoman tuntusta viestitellä näin. Mut tosi kiihottavaa. Kerro Helinälle et mä lupaan joskus jossain sopivassa tilaisuudessa rakastella sen kanssa.”

Puhelin soi, Ramin numero. Vastasin.

– Moi, tää on Helinä. Mä halusin kuulla sun äänes. Mä oon koko ajan lukenu Ramin olan yli tota teidän viestittelyy. Mä oon ihan kuumana. Mietin kovasti, mut uskalsin sit soittaa.
– Moi. Kiva kun soitit… Sori jos mä oon vähän, tota, no, ujostunu… Mä kans oon kiihottunu. Sä oot ihana. Mun täytyy tunnustaa et mul on täs koneella koko ajan sun kuva esillä chätin vieressä.
– Ai. Millanen kuva?
– Se sellanen, missä sulla on farkut jalassa mut rinnat paljaina ja kädet ylhäällä niskan takana. Esittelet rintojas.
– Ai, kiva. Tykkäätsä näkemästäs?
– Tykkään. Sä oot upee. Varsinkin sun nännit. Aivan ihanat. Mä oisin aina halunnu et mullakin ois tyttöystävä tai vaimo jolla olis nännilävistykset, mut ne ei oo koskaan suostunu. Ja noi on muutenkin tosi kiihottavan näköset. Haluisin imee noita.
– No jos sä haluut ni näitä saat kyl kokeilla. Ihan niin paljon kun haluut ja miten usein vaan. Hei, sano mulle… Mä haluisin ihan kuulla sun sanovan ääneen et sä haluisit mua.
– Haluun. Helinä, mä haluisin rakastella sun kanssa.
– Ihanaa. Hei. Lupaatsä työntää sun lävistetyn komeen kyrvän mun sisään?
– Lupaan. Lupaatsä levittää sun pillunhuulia sun pitkillä sormilla niinku siinä kuvassa ja ohjaa mun kullin sun sisälle?
– Lupaan. Hei… oo kiltti. Ota sun kulli käteen, ihan nyt. Purista sitä ja kuvittele et se on mun käsi.
– Okei, oota, mä avaan housut… Okei. Mä teen niin nyt. Mulla seisoo. Mä rutistan mun kullia, koko nyrkillä, lujaa. Sä tuntisit mun kovan kullin kädessä nyt. Tää on ihan kivikova, kärjestä kiiltävä. Hei, laittaisitsä nyt sun sormen sun sisään? Aattele et se on mun kulli.
– Oota. Mä lasken nää housut alas… No ni. Nyt. Nyt mun keskisormi on pillussa, syvällä. Nyt mä pyöritän sitä sormella. Mmm.
– Työntele sitä sormee sisään ja ulos. Ihan hitaasti. Mä teen täällä samaa liikettä mun esinahalle. Sano sit kun sä liikutat sun sormee sun pillussa.
– Sisään, nyt… ulos. Sisään… ulos… sisään, syvälle, uloos…sisään. Hei. Rami kattoo tuolla mua ja vetää käteen. Oho. Nyt sen mälli lentää… melkonen kaari. …Hei, onks sul se valokuva mun pillusta?
– On, oota, mä avaan sen.
– Mä otan sun kullin kuvan esiin. Se on hieno. Runkkaa nyt oikeen lujaa, nii et sulta tulee. Aattele kuinka sä ruiskit sen mun sisään. Kato mun pilluu ja aattele sitä. Anna mennä.
– Jooh-jooh-joo-oo-oo… Mä panen sun ihanaa pillua, nussin, sua, lujaa-aa-aa-aa-aaa-aaaAAAHhhhh…. Ooo. Nyt… nyt mun sperma lensi… sun pilluunh. …
– Oota, mä… aah… pyöritän…ah… mun klittaa…ööh…Ööh… oh, multa tulee… aa-aa-aah… aaah… a aaAAAAAAAHHHHaaaaa-aa… aaa. Ihanaa. Hei, nyt, apua, nyt Rami tarttuu muhun, haluu nussii mua, otaa mua väkisin. Pitää panna puhelin pois. Jatketaan, sori… pusi-pusi… Hei.
– Hei, oot ihana.
– Kiitos, ite oot. Aah. Ramin kyrpä on nyt mun sisällä, se nussii mua väkisin… aah, mua raiskataan… Jatketaan, sori… Hei.

Puhelin vaikeni. Pitelin nytkähtelevää kulliani kädessä ja katselin kuinka pitkä spermavana valui siitä lattialle. Jäin katselemaan Helinän pillun kuvaa. Istuin pitkään ihan hiljaa. Pian tietokone kilahti ja kun avasin ohjelman, siellä oli viesti Ramilta otsikolla ”Nussittu Helinä”. Kuva oli lähikuva Helinän levitetyistä pillunhuulista, joiden välistä valui suuri määrä spermaa. Viestiosassa luki, että Helinä nimenomaan halusi että minä näkisin miltä hänen pillunsa näytti juuri nyt. Hain kameran ja valokuvasin oman puolilöysän kullini sekä myös aiheuttamani sotkun lattialla ja lähetin kuvat takaisin. Vastausviesti Helinältä tuli pian: ”Mä haluaisin nuolla ton puhtaaksi”.

Tiistai tuli pian – ehkä liiankin pian, sillä minua jännitti. Läksin töistä hyvin aikaisin ja kiirehdin kotiin. Laitoin Ramille tekstiviestin, jossa sanoin että hänen ei tarvitsisi hakea minua, vaan että tulisin bussilla. Mutta mietin koko ajan Ramin sanoja siitä kuinka Helinä olisi nyt tyttökaverinsa Virpin luona. Rami oli vielä yhden kerran vaatinut että jäisin tänään yöksi. Kahden sen miehen kanssa? Tulisiko tästä elämäni ensimmäinen homoseksisessio? Toisaalta… jos oli tullakseen, niin antaa tulla sitten. Hetken mielijohteesta menin makuuhuoneeseen ja pengoin laatikkoa, jossa meillä oli seksileluja. Nappasin mukaani kolmet käsiraudat, pari silikonikumista kullinpuristinta ja muutaman kipeästi satuttavan nipistimen. Nyt oli aika mennä. Pelottavaa.

Soitin Raimon ja Helinän ovikelloa ja oven avasi Rami. Muutamassa sekunnissa näin, että hän oli vähintään yhtä hermona kuin itsekin olin. Rami höpötti konekiväärivauhdilla, sekoili sanoissaan, punasteli ja hänen kätensä tärisivät kun hän haki meille molemmille lasilliset viiniä. En lopulta voinut olla hymyilemättä ja laskematta kättäni kaverin olkapäälle.

– (Minä) Taidat olla ihan yhtä hermona kun mäkin?
– (Rami) Minä? No… Joo, arvaa vaan? No, ei kai me… tai siis, en mä ainakaan oo ennen ollu tällases tilantees. Kai me nyt sitten… Tai siis, koitetaanks me tänään mennä kuinka pitkälle…?
– (Minä) En mä vaan tiedä. Mut toi viestittely oli kieltämättä kiihottavaa. Ehkä meidän pitää vaan mennä normaalin siveellisen käytöksen rajan yli ja sit kaikki muuttuu kivaksi? Sanoitsä siis et Helinä on sen Virpin luona huomiseen, vai?
– (Rami) Joo. Se sano moneen kertaan et se aikoo olla Virpin kanssa ja koittaa vonkaa siltä seksii. Mut se jätti sulle jotain… No, mä näytän kohta. Mut tuol on Helinältä pitkä juttu sulle ja ohjeet mulle kanssa. Mut otetaan nyt ekaks vähän viinii.
– (Minä) Otetaan. Ja hei… Näin mä en oo miehelle sanonu ennen, mut halaa mua nyt kunnolla. Me ollaan kai ihan tosissaan rupeemassa kokeileen miesten välistä… siis seksii? Mulle ainakin se on ihan eka kerta.
– (Rami, tiukasti halaten) Mulle kans. Mut hei, koita niinku… no, tee mulle ihan mitä vaan. Ihan mitä sun mieleen tulee.

Puristin Ramia varovasti kullin kohdalta.

– (Minä) Sua selvästi kiihotti jonkunlaiset alistamisjutut?
– (Rami) Nii, joo… Ei vittu, eihän tällasii puhuta miesten kesken. Mut siis joo, just niin. Pistä mut pakettiin.
– (Minä) Kipua kullille?
– (Rami) Mmm-m. Joo… ja ehkä mä tartten piiskaa kans… siis joskus, ei sun tartte nyt… Mut siis kysyit et mikä mua kiihottaa. Mut hei, mul on tuolla Helinältä sulle oikeen tehtävä. Haluisitsä tulla kattoon ja sano sit et suostutsä tekeen niin ku Helinä pyytää.
– (Minä) Mikä se juttu on?
– (Rami) No tuu kattoon… Helinältä on sulle kirje. Lue ja sano et suostutsä.

Rami antoi minulle Helinän tyttömäisellä käsialalla kirjoittaman kirjeen käteen. Teksti meni näin:

Hei, namu. Tein sinulle videon. Minulla olisi sinulle toivomus: Voisitko miettiä sitä meidän taannoista puhelinkeskusteluamme ja ajatella niitä kivoja sanoja joissa sanoit että haluaisit nussia minua. Toivoisin, että ottaisit vaatteet pois ja istuisit meidän kotimme sohvalla ja katsoisit minun videoni alusta loppuun alasti. Toivon että kiihottuisit. Pidä itseäsi komeasta kullistasi kiinni, mutta älä runkkaa. Ei orkkuun asti. Minä pyydän Ramia että hän ottaisi sinusta valokuvia kun katsot sitä ja minä haluan kovasti nähdä ne kuvat. Muista: Kulli pystyssä ja kädessä, alasti, katso minua ja näytä mulle se kulli. Ja muista että koko tuon videon ajan minä esiinnyin sinulle, vain sinulle, minä mietin miten sinun elimesi tunkeutuu minuun. Näytä minulle että sinä haluat minua yhtä paljon kuin minä haluan sinun komeaa kulliasi sisääni. Minä katson sitten niitä kuvia joita Rami ottaa kun katsot sitä, joten näytä minulle jos kiihotut siitä.

Ota nyt kaikki vaatteet pois ja tule katsomaan miten minä haluan sinua.

Sinun narttusi, Helinä

– (Rami) Helinä käski mun näyttää sulle DVD:n joka kuvattiin aamulla. Se halus et mä kuvaan sen. Ja jos sä vaan haluut ni sä saat sit sen omakses DVD-levynä.
– (Minä) Ohoh. Helinä haluu siis et mä katon alasti sitä esittävän seksivideon?
– (Rami) Joo. Se pyysi mua kuvaamaan sen aamulla. Siitä tuli aika kuuma, vaikka mä ite sanonkin. Se tosiaan vonkaa sua.
– (Minä) Ja entä sä? Kiihottaaks sua ajatus jos mä haluun sun naista?
– (Rami) No, tota… rehellisesti, joo. Nussi vaan sitä, saat luvan. Ja jos mä saan osallistuu, niin aina parempi, mut saat ihan muutenki. Ihan… no, koska vaan ja kuinka usein vaan. Mut oo reilu ja kerro sit mulle vaik jälkeenpäin kun oot pannu sitä. Mut pane, joo. Nussi sitä. Lujaa.
– (Minä) Helinä on upee nainen. Tottakai olis kiva panna sitä.
– (Rami) No hyvä, pane sitten. Mut tuutsä nyt kattoon? Helinä haluis et sä ottaisit vaatteet pois ja kattosit muna pystyssä kun se esiintyy sulle.
– (Minä) Okei. Mut hei, oota… (Laitoin käden Ramin polvelle.) Suahan kiihottaa ajatus et sua vähän alistetaan, eiks niin?
– (Rami) Jj-joo…
– (Minä) Alotetaas siitä… Kuvittele nyt et sut on vangittu, mä oon vanginnu sut. Ja nyt sun pitää riisuuntua mun edessäni. Nouse ylös. Esittele mulle ittes. Alasti. Näytä mulle sun alastomuutes. Me päästään tästä jännityksestä ku mennään sopivaisuuden rajan yli.

Rami katsoi minua pitkään, mutta ei sanonut mitään. Sitten hän hitaasti nousi ylös ja astui minun eteeni. Housujen jalkovälissä pullotti. Nopealla liikkeella Rami tempaisi puuvillapuseronsa pois ja heitti sen sohvalle. Sitten hän alkoi kiireesti avata paitansa nappeja.

– Ei niin kiireesti. Avaat sen paidan vähän kerrallaan. Ja tiedät kuinka mä katson. Tuijotan joka kohtaa joka paljastuu mulle. Sentti sentiltä.

Nyt hitaammin Raimo avasi paitansa ja heitti senkin sitten sohvalle. Komensin hänet lähemmäs. Rami säpsähti kun laitoin käteni hänen mahalleen. Annoin sitten käsieni kiertää miehen karvaista mahaa ja rintaa. Nipistin hänen pieniä nännejään.

– (Minä) Hyvä. Sitten noi housut auki. Laske ne alas.

Ramin farkut solahtivat nilkkoihin. Rami hengitti nyt kiihottuneesti ja minäkin huomasin kiihottuvani. Farkkujen alla Ramilla oli vain tiukahkot valkoiset alushousut. Koveneva kalu pyrki niistä innokkaasti ulos.

– (Minä) Sitten perse. Käänny ympäri, ota ne farkut ja sukat pois ja tuu tähän mun eteeni. Ja sitten kädet ylös. Niskan taa.

Raimo totteli ja asettui pelkissä alushousuissa aivan eteeni. Laskin taas käteni hänen vyötäisilleen ja silitin hieman kupeita. Sitten otin molemmin käsin pakaroista kiinni ja puristelin niitä. Hipaisin reisiä ja nostin sitten käsiäni ylemmäs, kunnes tunsin Ramin kovan kullin kädessäni alushousujen läpi. Puristin. Vetäydyin hieman taaksepäin, nousin hieman ja pudotin sekä omat housuni että alushousuni alas. Pidin omaa kovaa kulliani kädessä kun komensin taas Raimoa.

– (Minä) Käänny. Ja sitten pidät katseen tiukasti mun kyrvässäni. Ja lasket noi alas. Esittele sun kulli. Ajattele sitä kuinka sä näytät sen mulle. Mä näytän nyt mun munat sulle.

Nyt jo huohottava Raimo kääntyi hitaasti, tuijotti minun erektiotani ja laski sitten alushousunsa. Jäykkä kulli suorastaan ponnahti vapauteen.

– Hyvä. Nyt tuut ihan tähän mun eteeni, reidet levälleen. Työnnät kyrpääs mulle. Ja kädet ylös niskan taakse. Kyrpä eteen, tarjolle. Ja sun katse pysyy mun kyrvässäni.

Ojensin hitaasti oikean käteni ja kosketin Ramin kullin kärkeä. Tartuin sitten esinahkaan ja vedin sitä taakse, tai siis, alas. Kiiltävä, paisunut terska näytti upealta.

– Nyt pysyt siinä. Mä haen jotain mun laukusta.

Tulin takaisin ja venytin hyvin kireän silikonikumisen kiristimen sormillani levälleen, pujotin Ramin kullin sen läpi ja vapautin sitten kumin niin että se alkoi puristaa Ramin kullia aivan juuresta.

– No niin. Nyt me mennään sit kattomaan se Helinän video. Toi kumi pitää huolen et sä tunnet sun oman erektios niin että se pysyy mielessä. Ja kulli pysyy pystyssä.

Asetuin mukavasti sohvalle, alasti ja jalat levällään. Rami laittoi DVD:n pyörimään ja kertoi taas hermostuneesti että se oli kuvattu samana aamuna.

Se oli pitkä elokuva, enkä nyt ala tässä kuvata kaikkia detaljeja. Mutta Helinä oli nähnyt vaivaa. Ensin täysissä pukeissa ja meikissä oleva Helinä puhui videolla kiihkeitä, kertoi kuinka halusi kyrpääni. Sitten seurasi hidas striptease, joka kesti ainakin vartin. Aina välillä kuva näytti zoomattua lähikuvaa Helinän rinnoista tai niiden lävistetyistä nänneistä. Helinä leikki itse rinnoillaan, jolloin niiden tummat nännit nousivat täysin pystyyn. Huokailin ja puristelin kulliani, mutta sain oltua runkkaamatta. Kun Helinä lopulta oli videolla täysin alasti, hän kutsui minua nimeltä ja meni heidän makuuhuoneeseensa, jossa asettui selälleen sängylle ja levitti itsensä täysin auki ja tarjolle. Helinä kutsui minua taas käskien minua työntämään kyrpäni häneen. Hän levitteli häpyhuuliaan, työnteli sormeaan sisäänsä ja kaivoi sitten tyynyn alta suuren lasinkirkkaan sauvan, jolla alkoi leikkiä häpyhuulillaan ja työnnellen sitten sauvaa sisäänsä. Aina välillä Helinä kyseli minulta enhän vain runkkaa, vaan tulenhan häneen. Lopulta jo hyvin kiihottunut Helinä alkoi työntää vasemmalla kädellään sauvaa sisäänsä yhä syvemmälle ja samalla oikealla kädellä alkoi sormilla pyörittää omaa klitoristaan, levittäen paisunutta vaaleanpunaista pallukkaansa aina välillä kameran zoomattavaksi. Orgasmin tullessa Helinä suorastaan huusi minun nimeäni: ”Kato mua, multa tulee. Sä saat mut laukeemaan. Työnnä NNYYTT…”

Helinä sai videolla todella rajun orgasmin, minkä jälkeen kuva jäi zoomattuna seuraamaan miten hänen pillunsa supisteli lasisauvan ympärillä. Vaikka en tehnyt minkäänlaista runkkausliikettä, niin Helinän orgasmi vain tarttui minuun ja Helinän kirkaistessa orgasminsa huipussa minun kullistani alkoi purkautua spermaa kuin laavaa purkautuvasta tulivuoresta. Vasta nyt tajusin kameran toistuvat raksahdukset. Tämä kaikki dokumentoitiin Helinälle.

Minulta kesti hetki koota itseni ja tajuta, että Rami tarjosi minulle nyt Helinän DVD:tä mukaan otettavaksi. Vähitellen tajusin kuitenkin missä olen ja aloin kuivata spermaa sekä itsestäni että lattiasta.

– (Rami) Anna olla, kyllä se siitä sitten siivotaan…
– (Minä) Jaa? No, okei… Hei, niin… Entäs sinä? Mehän puhuttiin että sulle erikoiskäsittelyä, ehkä vähän alistamista tai kipua tai jotain…?
– (Rami) Nii… Emmä tiiä, sä oot nyt pomo…

Katseeni kiersi ympäri huoneistoa, kunnes huomasin erään rakenteen hyvin sopivaksi tarkoitukseen. Olohuoneen yhdestä laidasta lähtivät portaat yläkertaan, mutta ne eivät olleet mitkään kierreportaat, kuten tällaisissa tapauksissa olisi yleistä, vaan aivan suorat. Portaiden alla oleva tila toimi jonkinlaisena rojuvarastona ja sitä tilaa erotti muusta huoneesta puuristikkorakenne, joka oli tehty aika tukevannäköisistä rimoista, ehkä 4 cm kanttiinsa. Tuo kestäisi hyvin miehen painon. Käväisin kassillani ja hain sieltä käsiraudat. Sitten komensin Raimon seisomaan portaiden alle, selkä ristikkoon päin ja kädet suoraan ylös. Ylhäältä portailta oli helppoa naksauttaa Ramin ranteet käsirautoihin niin että hänen kätensä oli nyt kahlittu aivan suoraan ylös. Rami katseli minua nyt uteliaan odottavasti, selvästi kipua sekä odottaen että peläten.

Kapusin alas portailta ihaillen näkymää: mies oli nyt täysin tarjolla ja komea kulli ihan pystyssä. Mutta tämä ei riittänyt, käsittelynhän piti sattua. Rami hämmästyi ja melkein menetti tasapainonsa kun tartuin häntä vasempaan nilkkaan, napsautin sen ympärille toisen parin käsirautoja ja vedin hyvin pitkälle sivulle ennen kuin lukitsin toisen puolen kiinni ristikkoon. Sitten otin kolmannet käsiraudat ja lukitsin niiden toisen puolen Ramin nyt ainoaan tukijalkaan.

– (Rami) Hei !!…
– (Minä) Joo, oo hiljaa. Sä halusit kipua ja alistusta ja nyt sitä on tulossa. Sut laitetaan nyt roikkumaan koko painollas noista raudoista ja se sattuu.

Sain kiskaista kahdesti koko voimillani Ramin ainoasta tukijalasta sivulle, ennen kuin hänen tasapainonsa petti. Kiljahtaen mies jäi roikkumaan ranteidensa varaan kun kiskoin nyt hänen toisenkin jalkansa hyvin kauas sivulle ja lukitsin raudan säleikköön. Nyt Rami oli täysin minun armoillani.

Pienen etsiskelyn jälkeen löysin pesuhuoneesta pyykkipinnoja. Rami katseli minua naama punaisena kun mitään sanomatta aloin kiinnittää niitä hänen kivespusseihinsa ja kullin juuren esinahkaansa. Muistelin kuinka itse olin murkkuikäisenä kokeillut 26 pinnalla omissa munissani. Rami saisi nyt saman annoksen. Mutta nämä olivatkin muovisia pinnoja todella lujilla jousilla, ei mitään mummon pula-ajan löysiä puupinnoja joilla itse olin kakarana leikkinyt. Ramin pienet kiljahdukset olivat ihan paikallaan. Rami väänteli kasvojaan mitä ihmeellisimpiin kipua ja ehkä vähän hurmiotakin ilmaiseviin asentoihin, mutta onnistui olemaan huutamatta. Lopulta 26 pinnaa oli kuin olikin mahdutettu miehen kiveksiin ja kulliin.

Ramin kulli seisoi pystyssä aivan äärimmäisen kiihottuneena. Mietin hetken mitä tekisin seuraavaksi ja mieleeni tuli etten ollut koskaan kokeillut ottaa toisen miehen elintä suuhuni. Aloitin hyvin varovaisella suudelmalla äärimmilleen jäykistyneen, kiiltävän terskan päähän. Ramin kulli nytkähti vastaukseksi. Sitten annoin kieleni kärjen vaeltaa terskan ympäri useaan kertaan, sitten terskan laitaa pitkin. Sitten uskaltauduin ottamaan koko terskan huulieni väliin. Imin sitä hieman samalla nuollen aivan kullin kärkeä. Rami piti jotain epämääräistä mölisevää ääntä. Sitten aloin milli milliltä ottaa koko Ramin kullia suuhuni, syvemmälle ja syvemmälle.

Ovi raksahti ja joku tuli. Minulla oli Ramin terska aivan kurkussa asti ja miehen koko jäykkä kulli suussani kun kuulin selkäni takaa iloisen naisen äänen.

– Moi, mä tulinkin kotiin. Virpillä oli PMS eikä siitä saanu kun vittuilua irti. Aattelin et jos tääl olis….

Helinän lause jäi kesken. Itse yritin saada kullia ulos suustani.

– Oi. Anteeks jos mä häiritsin. Ei ollu tarkotus. Aattelin vaan… Oi. Sulla on Ramin kullin käsittely menossa. Moi. Saanks mä osallistuu? En haluu häiritä, mut toi näyttää hienolta.
– Ööh. Moi, Helinä. Ei ootettu sua. Joo, mä paketoin tän sun miehes kun se kuulemma kiihottuu sopivasta kivusta. En oo ikinä ennen miehen elintä maistanu joten olin just kokeilemassa.
– Sori jos mä häiritsin. Se mun tyttökaveri Virpi on nyt ihan PMS-vittuiluvaiheessa ni mä jätin sen vähäks aikaa sauhuumaan ja aattelin et tuun kattoon mitä täällä, mut en halunnu häiritä… Joko sä katoit sen mun videon?
– Joo. Herrajumala, nainen. Mä sain runkkaamattakin orkun siinä kohdassa kun sä sait kans,
– Toivottavasti toi miehenpuoli kuvas sen?
– Koitti ainakin, joo. Mut mä olin niin tutinoissa et en edes huomannu et mua kuvattiin.
– Muuten, tota, mitä sä oot aikonu tolle Raimolle tehdä seuraavaks?
– Ai. Tota, emmä tiiä… Oikeesti, ei mulla ollu suunnitelmaa. Mut se haluu jotain mika sattuu ja on kiihottavaa ni mä sidoin sen niin et nyt ainakin ranteisiin sattuu ja sit noi pyykkipojat on sama määrä mikä on mun ennätys kakarana mun kikkelin seudulla. Sen kivun mä ainakin tiedän.
– Saanks mä kans osallistuu? Mä tietäisin millä tota kyrpää kidutetaan.
– Ai? Joo… Tota, Helinä…? Muistaessaan… Ton Ramin yks haave on joutuu paketoituna ja kyrpää satuttaen katteleen miten joku muu nai sen naista ja sä toisaalta lupasit taannoin naida mua… Sä nyt törmäsit just nyt tähän. Luuletsä et sä voisit mahollisesti pussata mua? Niinku kokeeks?

Sain valtavan pitkän kielisuudelman Helinältä.

– Kelpaaks?
– Joo… Varsinki jos sä et oo noin pukeutunu. Näytä mulle ne sun upeet isot rinnat. Kaikkine lävistyksineen. Ota noi sun pusero ja liivit pois. Mä haluisin leikkii sun nänneillä. Nännit esiin.
– Yhellä ehdolla… Lupaat sit nussii mua saman tien. Ei mitään esileikkei.
– Oon jo luvannu et joskus ku on sopiva hetki… Oisko nyt? Sulla on vielä se etulyöntiasema et mä satun oleen jo alasti. Oikeesti, hei, Helinä… esittele mulle sun pillu kans, ei pelkät rinnat. Sä oot pyhästi luvannu et mä saan tulla sun sisään. Nyt ois hyvä hetki, varsinki ku Rami kattelee.
– Joo. Oota vähän…

Helinä katosi hetkeksi ja palasi sitten alasti. Alkajaiseksi sain kuuman ja pitkän suudelman. Seurasin Raimon ilmeitä pussatessani hänen naistaan. Sitten otin Helinan rinnoista kiinni, puristelin niitä ja imin molempia lävistettyjä nännejä vuoronperään. Helinä tarttui lujasti kulliini.

– Oota. Mul on täs tolle Ramille yks juttu… Tällanen, mikä on ennenki saanu sen ulvomaan sopivasta kivusta. Oota, mä esittelen sen Ramille… Kulta, sä tiedät et tää pureutuu sun kyrpään nyt… ja sit samalla mä saan kyrpää, sun kaverin kyrpää. Sä saat katella kuinka toinen mies haluu sun naista. Sä tiedät et se kipu alkaa nyt… sun kyrpä on jo ojennuksessa. Anna mä laitan sen sun kyrpään. Huuda, kulta, huuda…. se puree sun kyrpään ihan paisuvaisen sisälle asti. Ja mikään ei auta mut me katellaan. Anna sun kyrvän paisua, tunnet miten ne piikit uppoo sinne sen sisään…
– A-hai-aiiIIIIIIIIIIHHHHHHHAAAAAAAAAAHHhhhhhh….

En nähnyt kunnolla mitä Helinä teki, sillä olin hänen takanaan ja pidin käsiäni naisen ympärillä. Mutta Helinä laittoi jotain miehensä kullin ympärille, joka sai Raimon kiljahtamaan. Miehen kivun kiljahdus kiihotti minua ja tartuin Helinän rinnoista molemmin käsin ja puristin niitä. Sormillani tavoittelin Helinän nännejä. Satuin vilkaisemaan Raimon kasvoja: ne olivat tulipunaiset ja vinkuva ääni pääsi hänen suustaan samalla kun hänen katseensa ahnaasti tuijotti käsiäni, jotka puristivat Helinan suuria rintoja.

– Hiusklipsi. Sellanen iso, putkimainen, missä on isoja, teräviä muovipiikkejä sisäänpäin. Ja ihan hirveen vahva jousi. Se puree Ramin kyrpään niin et ne piikit uppoo monta millii sisälle asti. Viimeeks se sai aivan upeet kolme viikkoo kestävät mustelmat sen kyrpään ku ne piikit uppos sen paisuvaiseen sisälle saakka.
– Se tosiaan nauttii tosta kivusta, kato miten se kiemurtelee.
– Joo, ne piikit uppoo sen kyrvän sisään hitaasti. Se ulvoo kun se uppoo. Nussi mua nyt. Kato Ramin naamaa. Kato sitä ja työnnä sun kyrpä mun sisään, nyt. Näytä Ramille miten sä nussit mua. Sit sen kyrpä paisuu vielä lisää ja ne piikit uppoo sen lihaan.

Helinä kääntyi lattialle selälleen ja minä kiipesin hänen päälleen. Vilkaisin Raimon kasvoja siinä vaiheessa kun Helinä ahnaasti tarttui jäykkään kulliini ja ohjasi sen märkien häpyhuultensä väliin. Työnsin – ja upposin naiseen syvälle, pohjaan asti. Painoin silmiäni kiinni, mutta kuulin silti Ramin parkaisun kun hän vieressämme sai orgasminsa.

Nussin Helinää pitkään, hellästi. Aina välillä kumpikin meistä katsoi Raimoa, jonka pyykkipinnojen ja hiusklipsin kiduttamasta kullista valui pitkä spermanoro kohti lattiaa. Ramin äännähdykset panivat vauhtia meidän naimiseemme.

Kahden orgasmin jälkeen Helina hellästi vapautui minusta, irrotti miehensä käsiraudoista ja pakotti Ramin nuolemalla siivoamaan lattialta, minun kullistani ja Helinän pillusta sotkun, jonka seksi oli aiheuttanut. Vavahdin kun Ramin kieli koski minuun. Raimo totteli sokeasti herrattarensa käskyjä ja konttasi kaikki siirtymät. Ymmärsin, että häntä oli treenattu. Sitten Helinä pyysi minut ja suorastaan ärähtämällä komensi Raimon minun viereeni heidän suurelle parivuoteelleen selälleen, minä vasemmalle ja Raimo oikealle. En ihan tarkkaan edes tajunnut mitä minulle tehtiin ennen kuin lukot napsahtivat kiinni. Minun oikeaan ranteeseeni tuli käsiraudan puolisko, jonka toinen pää oli kiinni Ramin kiveksissä. Ja minun pallieni ympärille tuli toinen rauta, johon kiinnitettiin Ramin vasen ranne.

– Nii… Sä et kai ehkä oo ees kuullu, mut mä oon ammatiltani lukkoseppä ja teen ite kans kaikenlaisii telkiä, kuten nää. Nää käsiraudat on siitä erikoiset et niissä vaan toinen puoli on käsiin suunniteltu. Toinen on littee ja pieni, varta vasten mitattu silleen, että sen saa ton Ramin kivesten ympäri niin et ei oo mitään toivoo saada sen munia tosta irti ellei sit leikkaa siltä kiveksii pois. Se näkyy sopivan sullekin hienosti. Ja noi lukot ei tosiaan oo mitään seksikauppojen hupirautojen lukkoja, et tiirikoinnin voitte heti unohtaa. Teidän kädet on nyt nätisti lukittu toistenne kyrville – leikkikää nyt niillä kiltisti.

Ja kyllähän te nyt sitten sen ymmärrätte et jos te haluutte mennä vessaan tai jotain ni te meette nyt sit yhdessä. Ja toi estää kans kätevästi sen, et ette te kaks nyt ainakaan kovin paljoo laita vaatteita päälle tai lähe kaupungille…. Mun tarttee nyt tästä lähtee… Mä jätin sen Virpin alasti sängyn päälle ja sähkökullin sen sisään sen pilluun, se on varmaan huutanu äänensä käheeks niistä orkuista mitä se on väkisin saanu yhen toisensa jälkeen. Se on raudoissa kaikista raajoistaan. Sil aikaa te voitte hiplaa toistenne munia ja miettii huomista. Ramille on luvassa sähköä suoraan terskaan ja siitä kiveksiin. Rami kirku hienosti ku viimeeks koitettiin. Ja meidän vieraalle – kiitos ku nussit mua noin hyvin, mä tykkäsin – sulle on luvassa palkkio: Sut lukitaan huomenna kiinni Virpiin kunnes oot nussinu mun tyttökaveriikin ainakin muutaman kerran. Saat ihan silleen vapaasti naida sitä miten haluut. Voit lähtee siitä et sit voit ehkä haaveilla vapaudesta sit ku oot saanu vähintään kolme orkkuu Virpin pilluun yhen päivän sisään ja vähintään yhen lisää mun sisään. Tai ehkä pari.

Runkatkaa ny hyvin toisianne ja koittakaa sit nukkuu…. Ai nii… mieti sitäki et mul on tuotekehityksen alla sellaset raudat mis ketjut tulee mun reisien ja lanteiden ympäri ja yks ketju pillun välistä ja millä sun käsi saadaan lukittuu mun pillun kohdalle. Pääset sit kokeileen joku päivä… saa nähdä kuinka pitkäks aikaa.

Makasin selälläni sängyllä sormet Ramin jäykän kullin ympärillä. Vetelin sormillani hiljaa Ramin esinahkaa edestakaisin ja tunsin kuinka Ramin sormet tekivät samaa itselleni. Käsiraudan metalli kilahteli. Tuntui aivan helvetin hyvälle. Mietin miten kummallista elämä voikaan olla. Niin kummallista, että kohta olisi aika ruiskauttaa taas uusi spermalasti.

2 kommenttia viestissä: “Raimo ja Helinä”

  1. typy69 says:

    JATKOA !!!

  2. geo232 says:

    Lisää ja reilusti rajumpaa!!

Kommentoi

top