search
top

Laatuaikaa pt.4

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (54 votes, average: 3.22 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jatkoa on vielä luvassa, kommentoikaa, positiivisesti ja negatiivisesti. Kiitos

Jähmetyin paikoilleni. En tiennyt mitä tehdä. Tilanne oli erittäin nolo. Isäni poistui huoneestani vihaisena ja äitini meni hänen peräänsä yrittämään selittää koko asiaa. Sanna jäi ovenraolle tuijottamaan minua ja puolierektiossa olevaa kulliani. En osannut sanoa, mitä hänen päässään liikkui tuolla hetkellä, mutta hyvin yllättynyt hän oli varmasti.

”Lauri? Olittekste… äidin kanssa… sängyssä yhdessä?” kysyi Sanna ymmällään.
”No t-tota… siis.. joo, näin kävi…” vastasin änkyttäen. Lähdin äkkiä juosten hakemaan vaatteeni olohuoneesta ja painuin takaisin omaan huoneeseeni ja heitin oven kiinni. Siskoni meni omaan huoneeseensa varmaan itkemään tai jotain. Ymmärtäisin sen täysin.

Vanhempamme riitelivät pitkään heidän makuuhuoneessaan ja pelkäsin pahinta. Jos vaikka isä jättäisi äidin ja emmekä olisi enää ikinä puheväleissä. Toivoin heidän pääsevän jonkinlaiseen sopuun. Olin huoneessani ja kuuntelin musiikkia koneeltani, niinkuin mitään ei olisi tapahtunut.

Joku koputti oveani.
”Lauri? Äitisi tässä. Voinko tulla sisään?”
”Joo.” vastasin poissaolevasti. Äitini tuli istumaan sängyn reunalleni. Olimme molemmat hetken hiljaa.
”Lauri… juttelimme isäsi kanssa tapahtuneesta, ja hän kertoi olevansa hyvin vihainen asiasta. Pyysin häneltä anteeksi, myös sinun puolestasi ja hän hyväksyi anteeksipyyntömme. Hän rauhoittuessaan oli hyvin ymmärtäväinen.”
Nyökyttelin kuunnellessani äitiäni. Hän jatkoi vielä.
”Aluksi hän hyvksyi anteeksipyyntömme, ja sitten hän kertoi olevansa itsekin anteeksipyynnön velkaa. Kysyin, miksi. Hän.. tuota oli tehnyt itsekin jotain pahaa. Hän oli pettänyt minua jonkun toisen naisen kanssa.”

Isä? Pettänyt äitiäni jonkun toisen kanssa? En voinut uskoa, mutta se oli totta. Eli he pettivät toisiaan. Eli periaatteessa voisi sanoa, että he olivat nyt tasoissa. Tai siten ei, sen verran vakavasta asiasta on kyse.

”Vau.. isä petti sua kans.. huhhuh. No kuka tää nainen oli? Tunnenksmä sitä?” kysyin hiljaa. Äitini katsoi minua silmiin ja vastasi. ”No, itse asiassa sä tunnet tämän naisen oikein hyvin. Tää tyttö oli nimittäin… sun oma isosiskos.” Vastaus tuli täysin yllättäen. En voinut uskoa tätä, mutta siskoni harrasti seksiä isämme kanssa ja minä taas äitimme kanssa.

Isä astui oveni eteen ja pyysi meitä kaikkia tulemaan olohuoneen puolelle keskustelemaan. Minua alkoi jännittämään, miten tässä käy. Siskoni tuli viimeisenä huoneestansa hitaasti. Istuimme kaikki sohville ja isäni aloitti keskustelun ja kertoi mitä hänen ja Sannan välillä oli tapahtunut. Sitten äitini kertoi mitä hänen ja minun välillä oli tapahtunut. Siskoni kertoi olevansa pahoillaan ja myös järkyttynyt näkevänsä minut alasti äitini kanssa. Me kaikki halasimme toisiamme vielä keskustelun päättyessä. Jatkoimme normaalisti illan loppuun ja menimme nukkumaan.

Seuraavana aamupäivänä lähdin heittämään isäni ja äitini töihin ja sen jälkeen menin suoraan koriskentälle pelaamaan kavereitteni kanssa pariksi tunniksi. Siskoni jäi yksin kotiin.

Pelien jälkeen kävin kaupassa hakemaan täyttöä jääkaappiin. Tämän jälkeen olisin koko loppupäivän kotona rentoutumassa, eikä edes tarvinnut hakea kumpaakaan töistä, koska he päättivät tulla kotiin bussilla yhdessä.

Kello oli nyt puoli neljä ja astuin ulos autosta ja otin kauppakassit mukaan. Sisällä menin suoraan keittiöön ostoksien kanssa. Sitten menin etsimään Sannaa. Ei ollut omassa huoneessansa. Sitten astuin omaan huoneeseeni ja siellä hän oli. Meinasin tervehtiä häntä, mutta päätin säikäyttää hänet. Hiivin hiljaa hänen taakseen ja pelästytin hänet. Hän säikähti ja sulki läppärin nopeasti.

”Mitäs sä oikein teit siellä?” kyselin kiusoitellen.
”Öööh emmä m-mitään… Ei kuulu sulle!” vastasi Sanna huutaen aivan kuin hän salaisi jotakin.
”Kerro nyt.. en kerro kellekkään, lupaan!” pyysin udellen. Sanna oli hetken ihan hiljaa sanomatta mitään.

”No..tota mää…öö.. emmä haluu kertoo, se on niin noloo..”
”Kerro vaan, ei haittaa, Sanna. Mä lupaan olla kertomatta kenellekään. Okei?”
”No.. okei sitten. Mä näytän sulle, millä sivustolla mä olin äsken. Lupaathan ettet kerro?”
”En. Lupaan sen.” sanoin Sannalle rauhalliseen sävyyn. Sitten hän avasi läppärin ja näytti. Ensiksi siihen ilmestyi jotain tekstiä, ajattelin sen olevan harmitonta, mutta näin sivun otsikon, ja siinä luki ‘Sängyssä veljeni kanssa’, ja nettisivu oli sama jolla olin käynyt joskus itsekin. Sivuilla löytyi eroottisia tarinoita, myös insestiin liittyviä sellaisia. Tämä oli selkeästi sellainen tarina.

”En voinut olla ajattelematta sua ja äitiä harrastamassa seksiä. En vain voinut. Se oli vaan niin kiihottava ajatus. Sitten ajattelin, että miltä tuntuisi olla.. oman veljen kanssa silleen…anteeks Lauri.” Olin luonnollisesti yllättynyt kuulemastani. Siskoni oli siis kiinnostunut insestistä. Niin kuin minäkin.
”Ei se mitään Sanna. Kuten sanoin, ei haittaa. En kerro kenellekään. Hyvä että kerroit.” vastasin lempeästi. Halasin häntä lujaa. Suutelin häntä poskelle kerran ja poistuin. Sanna sanoi nimeni ja pysähdyin paikalleni. Hän tuli lähelleni ja katsoi silmiini hetken… ja suuteli minua huulille. Katsoin häntä uudestaan silmiin ja kehuin häntä kauniiksi, todella kauniiksi. Suutelimme vielä muutaman kerran ja hän koski minun puolikovettunutta kulliani kankaan läpi. Minä asetin käteni hänen olkapäilleen ja laskin hiljalleen alemmas peppuun asti. Hänellä oli mini-farkut yllään ja otin niitä hitaasti pois. Farkut pudottuaan Sanna puolestaan repi minun housujani alaspäin. Suutelimme hetken vielä ja sitten otin paitani pois ja Sanna otti toppinsa pois päältään, ja nyt olimme melkein alasti. Sannalla oli päällään kauniit lilat tissiliivit ja mustat pikkarit. Hän oli niin kaunis. Itse otin valkoiset bokserini pois ja paljastin hänelle jo ennestään tutun kullini täydessä koossa. Seisoimme hiljaa kun katsoimme vaatteemme vähenevän.

Nyt Sanna irrotti liivien hakaset ja pudotti liivit lattialle. Siskoni rinnat olivat pienet, mutta täydellisen pyöreät ja terhakkaat. Aloin vedellä esinahkaani edes takaisin samalla kun Sanna pudotti viimein pikkuhousunsa lattialle. Sieltä paljastui hieman ajeltu pillu, kaunis sellainen. Olimme nyt molemmat täysin alasti. Sisko ja veli, samassa huoneessa alasti yhdessä. Astuin lähemmäksi häntä ja suutelin häntä kiihkeästi ja koskettelin hänen ihania tissejään. Ne tuntuivat mukavan pehmeiltä. Äitini tissit olivat isommat mutta siskoni olivat pyöreämmät.

”Sanna, ootsä nyt varma, et sä haluut tätä?”
”Kyllä. Täysin varma. Rakastan sua, Lauri.”
”Rakastan myös sua, Sanna.”

Siskoni meni makuulle sängylleni ja menin hänen päälleen ja suutelin vielä kerran. Asettelin kullini siskoni pilluun rauhallisesti ja aloitin työntelyn. Aloitin hitaasti ja varmistin Sannalta että tuntuuko tämä hyvältä. Hän vastasi sen tuntuvan erittäin hyvältä ja voihki hieman. Kiihdytin tempoa ja suutelin häntä samalla ja hieroin hänen tissejään. Välillä huulet kävivät nänneillä.

Jatkoin hetken työntelyä ja sitten tulin hänestä ulos hetkeksi ja hyväilin sormillani hänen kosteaa pilluaan.

”Mmmmhh, toi tuntuu tosi hyvältä.. älä lopetaahh…” voihkien Sanna kiemurteli sängylläni ja jatkoin työskentelyä. Nyt käskin hänen mennä kyljelleen ja tulin hänen taakseen ja asetin kyrpäni jälleen siskoni vakoon. Työnnyin sisään ja panin häntä lujempaa ja lujempaa siskoni voihkiessa kovempaa. Tunsin laukeavani pian joten tulin muutaman työnnön jälkeen ulos hänestä ja laukesin hänen mahalleen ja sängylleni. Spermaa tuli todella paljon.

Suutelimme ja halasimme toisiamme.
”Lauri. Oot tosi ihana. Rakastan sua todella paljon. Parempaa veljeä sisko ei voi toivoa. Kiitos.”
”Kiitos rakas sisko. Tämä oli väärin, mutta sisimmässäni tunsin että tämä oli oikein. Rakastan sua tosi paljon, Sanna.” vastasin hymyillen. Suutelimme vielä kerran ja menimme peseytymään.

3 kommenttia viestissä: “Laatuaikaa pt.4”

  1. Puskarunkkari says:

    Jatkoa voit kirjottaa

  2. kyllä minäkin says:

    toivon jatkoja,mahista vaikka mihin…

  3. lisää äiti poika tarinoita says:

    kaivattaisiin lisää äiti poika materiaalia.

Kommentoi

top