search
top

Laatuaikaa pt.3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (36 votes, average: 3.28 out of 5)
Loading...

Siskoni ja isäni olivat vielä hotellilla ja heidän oli tarkoitus mennä kaupungille. He kävivät yhdessä katselemassa paikkoja ja kävivät syömässä ravintolassa ja vaateostoksilla. Sanna osti itsellensä uudet alusvaatteet, ja isä huomasi tämän ja kiinnostui tästä. Mutta unohti asian nopeasti. Onhan se täysin normaalia kiihottua kauniista nuoresta naisesta. Tällä kertaa kyse oli hänen oma tyttärensä.

Hotellilla he jatkoivat jutustelua ja rentoutuivat television äärellä ja pelaamalla korttia. Kello kävi ja oli myöhä. Sanna meni suihkuhuoneeseen vaihtamaan hieman kevyempää päälle. Isä makasi sängyllään ja jäi ajattelemaan tytärtään. Hän oli hyvin ylpeä hänestä. Hän pärjää lukiossa hyvin ja tekee töitä välillä, kun on aikaa. Hän on sosialisesti lahjakas, on erittäin mukava ja kiltti tyttö. Nyt Pekan ajatukset kävivät jossain muualla. Hän ei saanut pois ajatusta Sannan pitävän yllä hänen ostamiaan alusvaatteita. Hän nousi ylös sängyltään ja meni oven läheisyyteen ja vilkaisi ovenraosta. Hän näki Sannan juuri pukevansa ylleen niitä rintaliivejä ja pikkareita. Pekka kiihottui näystä ja hieroi kulliansa hieman. Hän osui kädellään oveen ja ovi aukeni hieman. Sanna pelästyi kun näki isänsä pitelevän kättä haarojen välissä ja Sanna oli melkein alasti.

”Mitä sä iskä oikein teet!? Mee pois!” Sanna huusi ja sulki oven.

”Sanna, anteeksi, ei mun pitänyt säikäyttää sua tuolla tavalla.” vastasi isä vihaisena itselleen.

”Tule ulos niin jutellaan.” pyysi isä lempeästi Sannalta. Hän tuli ulos suihkuhuoneesta ja tuli hiljalleen makuuhuoneeseen.

”Sanna-kulta, olen todella pahoillani mitä äsken tapahtui. En tiedä mikä minuun meni.”
”Saat anteeks. Ei se mitään, ymmärrän kyllä. Mutta miks sä kattelit mua?” kysyi Sanna leppyneenä.
”No, kun, minulla on ollut Tanjaa niin ikävä ja kaikki purkautui näin. Ei minun pitänyt järkyttää sua. Anteeksi.”
”Ei se mitään, iskä. En kerro kellekkään tästä. Lupaan.”
”Hyvä. Kiitos, kulta.” isä kiitti helpottuneena. Molemmat oliva jonkin aikaa hiljaa, kunnes Sanna kysyi isältänsä.

”Iskä? Oonksä susta.. kaunis?”
”Sanna, sinä ja äitisi olette maailman kauneimpia naisia. Rakastan teitä molempia todella paljon.” vastasi isä.
”Niinkö?”
”Ehdottomasti, kulta.”
”Kiitos, iskä. Mä rakastan sua kans tosi paljon. Ja mun mielestä sä oot maailman komein mies.” sanoi Sanna hymyillen ja halasi isäänsä lujaa. Sanna ja Pekka katsoivat toisiansa silmiin. He lähestyivät toisiaan ja suutelivat toisiaan.

”Anteeksi, Sanna, ei olisi pitänyt suudella..”
”Ei ei, iskä, suutele vaan mua. Se oli ihanaa.” Isä suuteli häntä vielä kerran ja hieroi Sannan hiuksia ja katsoi häntä silmiin ja kertoi rakastavansa häntä hyvin paljon.

He jatkoivat kiihkeää suutelemista vielä tovin kunnes isä keskeytti suudelman.

”Sanna, ei me voida. Me ei voida tehdä tätä. Äitisi ei hyväksyisi tätä.”
”Miks?” kysyi Sanna viattomalla sävyllä.
”Ei äitin tarvi tietää. Kenenkään ei tarvii.”

Isä mietti hetken. Sekavin tuntein hän yritti päättää, miten tästä eteenpäin.

”No.. hyvä on, teen tämän, koska rakastan sinua. Tästä ei saa kukaan tietää. Ethän kerro sitten kenellekään, lupaatko?” sanoi isä.
”Joo, lupaan. Lupaan etten kerro kenellekään tästä.”

Suutelu jatkui intohimoisena ja vaatteet vähenivät hiljalleen. Isä otti Sannan topin ja housut pois, jotka paljastivat uudet rintsikat ja pikkarit. Isä piti niistä ja hänen kullinsa koveni entisestään.

Molemmat olivat alasti ja isä hieroi tyttärensä kauniita terhakkaita rintoja ja eteni alemman hieromaan peppua ja jalkoja Sannan voihkiessa hiljaa. Nyt Sanna tarttui isänsä kullista ja veti esinahkaa edestakaisin rauhalliseen tahtiin. Tämä oli Sannan kolmas penis, jonka hän on nähnyt, ja oli tietty isoin ja komein.

Suutelu jatkui jälleen ja samalla isä asetteli kyrpäänsä tyttärensä pilluun ollessaan hänen päällään. Työntyi hiljalleen eteenpäin syvemmälle ja takaisin ulos. Edestakaisin jatkui liike ja tempo kiihtyi nopeaksi ja voihkiminen lujeni. Sanna oli saamassa isoa orgasmia ja Pekka tunsi tulevansa pian. Ehkäisyä ei ollut käytössä, joten Pekka tuli Sannan voihkiessa ulos hänestä ja laukesi hänen mahalleen ja tisseilleen. Molemmat ähkyivät ollessaan puhki rakastelusta. Pekka petti vaimoansa tyttären kanssa.

—————————-

Huhhuh. Tuntui kuin olisin jatkuvassa unessa. Koko ajan tulee mieleen, mitä minä ja äitini teimme. Rakastelimme. Harrastimme seksiä. Nussimme. Äidinnussija. Olen äidinnussija. Se hetki, jonka koimme yhdessä oli sanoin kuvaamatonta, mutta nyt kun ajattelen, se kadutti minua hieman.

Yhteisen rakastelumme jälkeen emme juurikaan puhuneet keskenämme. En ollut varma mistä tämä johtui. Ehkä häntäkin kadutti tapahtunut. Ehkä siksi hän ei pystynyt kohtaamaan minua. Tapahtuneesta kului kolme päivää, ja siskoni ja isäni olivat tulossa pian takaisin kotiin. Heräsin 12 aikaan aamupäivällä ja otin suihkun. Menin aamupalalle ja aloitin päivän rauhallisesti katsomalla telkkaria. Äitilläni oli loma alkanut juuri ja nousi ylös hieman minun jälkeeni.

”Huomenta Lauri. Nukuitko hyvin?”
”Juu, ihan hyvin.” vastasin mutisten.
”Hyvä hyvä…” vastasi ja suuntasi keittiön puolelle.

Äiti otti aamupalaa jääkaapista ja tuli olohuoneen puolelle.

”Niin toi Sanna ja isäs on muute tulossa illemmalla kotiin. Soittivat, ettei tarvitse tulla hakemaan, kun tulevat bussilla.”

”Okei.” vastasin oltuamme hetken hiljaa.
”Hei Lauri, tuota olen ajatellut hieman sitä meidän välillä tapahtunutta. En tiedä mitä sinä ajattelet siitä, mutta haluaisin jutella siitä sun kanssas. Onko ok?” kysyi äitini.
”No.. selvä. Jutellaan vaan.”
”Hyvä. Kun tuota se mitä teimme, ei ollut oikein. Tiedän, että sanoin että voit pyytää apua niissä asioissa, mutta se on insestiä. Se on kiellettyä.”
”Joo.. tiiän.. olihan se aika erikoinen kokemus, ja tiedän että se on… insestiä. Mutta mä tykkäsin siitä todella paljon. Todella paljon. Se oli ihanaa, suoraan sanottuna. Eiks se sunkin mielestäs ollut aikas kivaa?” kysyin.
”No.. tuota, olihan se ihan.. ihan kivaa. Mutta se on väärin. Emme saisi olla sillä tavalla yhdessä. Onhan niitä muitakin tyttöjä vaikka kuinka paljon maailmassa, eikö niin?”
”Totta… mutta.. pidin siitä erittäin paljon, äiti. Olet mielestäni hyvin kaunis nainen. Oothan sä jo aika vanha, ja sillee, mut tosi kaunis nainen.”
”Niinkö ajattelet? No.. kiitos, Lauri.. Olen imarreltu, mutta kun.. emme saisi.. ajattele isääsikin, mitäköhän hän tähän sanoisi. Ei varmasti hyväksyisi tätä. Tai miten siskosi reagoisi tähän, jos saisi tietää?”

Pysähdyin miettimään isääni ja Sannaa. He varmasti järkyttyisivät kuulleessaan, mitä olemme äitini kanssa tehneet yhdessä. Mutta äitini kanssa yhdessä tuntui mahtavalta. Olla äitini sylissä, niinkuin ennen vanhaan.

Juttelimme vielä jonkin aikaa asiasta, ja tulin kiimaiseksi jutellessamme. Yritin saada äitini vaihtamaan mieltänsä, ja jos vielä kokeilisimme. Ainakin vielä yhden kerran. Rakastin äitiäni, äitini, mutta myös naisena. Ennen näin vain naisen. Nyt näen erittäin kauniin naisen.

Aloitin hieroa rauhallisesti äitini reittä, jos hän muuttaisi mieltänsä. Hän yritti epätoivoisesti panna hanttiin, mutta hän oli myös hyvin kiihottunut. Silitin hänen hiuksiaan ja kehuin hänen ulkonäköään. Kurotin päätäni lähemmäksi häntä ja suutelin hänen pehmeitä huuliaan. Suutelin vielä uudelleen. Hän suuteli nyt takaisin intohimoisesti. Jatkoimme, kunnes hän nousi ylös ja aloitti riisumaan puseroaan. Hän pudotti sen sohvalle ja otti seuraavaksi farkkunsa pois. Katselin himoissani äitini strippausta. Minulla alkoi seisoa entistä enemmän ja päätin ottaa ensiksi housuni pois, ja sitten riisuin paitani. Nyt minulla oli enää bokserit ja äitilläni rintaliivit ja pikkuhousut. Suutelimme kiihkeästi uudestaan. Olin rakastunut.

”Mennään sun huoneeseen.” sanoi äitini viettelevästi. Äitini meni ensimmäisenä kohti huonettani. Tulin perässä ja katselin äitini peppua joka heilui mukavasti kävelyn tahtiin. Näky oli ihana. Astuimme huoneeseeni ja menimme istumaan sänkyni reunalle ja suutelimme muutaman kerran vielä. Otimme loput vaatteistamme pois ja sitten hän käski minun mennä selälleni makaamaan ja runkata kulliani. Nyt hän tuli haaroväliini ja runkkasi kivikovaa kulliani hitaasti. Tempo kiihtyi hieman ja nyt äiti otti kullini suuhunsa ja imi sitä. Tunne oli loistava. Hänen kostea ja lämmin suu hotki kovaa kyrpääni. Hän jatkoi tätä hetken vielä, kunnes nousi päälleni ja otti kullistani otteen ja suuntasi sen pillulleen. Pillusta, josta tulin maailmaan. Paikkaan, jonne en saisi mennä.

Kullini upposi äitini märän pillun sisään ja olin nyt kokonaan hänen sisällään. Hän alkoi pomppia ylös ja alas ja voihki hiljaa. Kiihdytimme tahtia ja panimme lujempaa. Tuntui kun olisin räähtänyt jo hänen sisälleen, mutta pystyin jatkamaan vielä.

Nousimme ylös sängyltä ja äitini meni makaamaan sängylle ja tulin hänen päälleen ja työnnyin hänen sisäänsä jälleen.

”MMmmhmhh.. AAaaahh, Lauriihh, Ihanaaa!!” Äitini voihki kiihkeästi.

Jatkoimme muutaman työnnön verran, kunnes säikähdimme pelosta. Ulko-ovi aukesi. Sanna ja isä tulivat jo kotiin. Lopetimme äkkiä ja etsimme vaatteemme. Mutta huomasimme että vaatteemme olivat olohuoneessa. Sanna huusi eteisestä meitä, mutta emme vastanneet. Sanna ja isä olivat juuri astumassa ovelleni. ”Lauri ja Tanja, missä te oikein olet…te.” Isä sanoi, ja jäi seisomaan kynnykselle ja kysyi mitä me oikein teemme. Sanna katsoi sanomatta mitään.

”Pekka, voimme selittää. Tämä ei näytä siltä, miltä se…”
”näyttää. Joo olen kuullut tuon ennenkin. Tämä näyttä juuri siltä miltä se näyttää. Te olitte sängyssä eikö vain?” isäni keskeytti. En tiedä mihin tämä oikein johti. En osannut ajatella kunnolla tilannetta, olin niin shokissa.

4 kommenttia viestissä: “Laatuaikaa pt.3”

 1. erkki says:

  Jatkoa,ehdottomasti,mainiot mahdollisiot vaikka mihin,mut ei välttämättä perheen kimppakivaa,vaan esim.teijan mukaan

 2. Puskarunkkari says:

  Jatkoa ehdottomasti, perheen kesken kimppakivaa

 3. teija says:

  pidin,tosin liian suoraan asiaan ja vois kertoa tarkemmin.Nythän sitten ainesta vaikka mihin,keskustelujen jälkeen isä ja Lauri lähtevät jo ennen suunnitelemalleen parin päivän matkalle,äiti ja tytär jäävät kotiin,sauna lämpeämään..Sannaa kiinnostaa miten äiti ja Lauri päätyivät siihen.. no saunan jälkeen Sanna haluasi pestä äidin..

 4. Penaali says:

  Ihana novelli. Olen lukenut nämä kaikki. Tietysti kirjoitat jatkoa. En anna ohjeita, koska varmasti osaat itsekkin jatkaa.
  Kuitenkin senverran että jatkossa naitte äitiä yhdessä isän kanssa, ja myös sisko saa isältä ja veljeltä yhtä aikaa moloa.

Kommentoi

top