search
top

Uusinta

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (51 votes, average: 3.16 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Toinen osa Tuomas-sarjaa. Ensimmäinen osa on niin kökkö (omasta mielestäni), etten sitä aio täällä julkaista. Nauttikaa vaihtoehtopornosta. ;)

Tuomas oli jo ehtinyt unohtaa keväällä tapahtuneen kohtaamisen nuorempien poikien kanssa. Hän ikään kuin sysäsi koko asian taka-alalle ja keskittyi nyt skeittiharrastukseensa. Hänellä oli myös uusi harrastus: kehonrakennus.
Osaltaan hän teki sitä itseään varten, mutta myös omaa vetovoimaansa silmällä pitäen. Juuri nyt oli hän tekemässä sarjojaan: tällä kertaa vatasalihasliikkeitä. Päällään hänellä oli ainoastaan miltei läpinäkyvät sloggin bokserit, joista kuulsi läpi hänen levossa oleva kymmensenttisensä.
Oli kesäloma ja asteita miltei kolmekymmentä, joten liikavaatetus olisi ollut vain haitaksi. Tuomas tiesi tämän ja myös sen, ettei helteellä juuri kannattanut rehkiä, joten hän lopetti sarjojen tekemisen kahteenkymmeneen ja nousi ylös.
Hän katsahti pöydälle ja nappasi mukaansa sillä lojuvan kameran ja laskeutui alas portaita, jääden ulko-oven läheisyydessä seisovalle vaatekaapille poseeraamaan näkyä peilistä.
Tuomaksen puoli pitkät, vaaleat hiukset olivat osittain liimautuneet hänen kaulaansa, josta alaspäin mentäessä saattoi huomata tiivistyneen rinnanseudun ja voimakkaasti pullottavat käsivarret. Sixpackiakin oli jo hiukan ja hentoja vaaleita karvoja sen päällä. Jalatkin olivat suuret ja lihaksikkaat ja niissä karvoitus oli huomattavan runsasta.
Tuomas katsahti kädessään olevaan kameraansa ja nosti sen päänsä tasolle, alkaen räpsiä kuvia. Mielessään hän näki jo tyttöjen ihailevat kommentit, kun hän lisäisi kuvat Facebokiin.
Tuomas oli niin tohkeissaan, että kouraisi mielihyvästään kaluaan, niin että muutama touhutippa tipahti boksereille. Tämän nähdessään veti Tuomas ne pois ja asteli kylpyhuoneeseen.
Viileä vesi virkisti koko ruumista ja niinpä Tuomas halusi jäädä suihkuun pidemmäksi aikaa. Lorinasta johtuen hän ei kuullut kun raollaan oleva ikkuna työnnettiin kokonaan auki ja sisälle astuivat kaksi poikaa, iältään toinen 10- toinen 12-vuotta, jotka päättäväisesti marssivat pesuhuoneeseen. Vasta nyt hän huomasi, että hänellä on seuraa.
Kyseessä olivat häntä keväällä piinanneet kymmenvuotias Joonas ja hänen kaverinsa. Kahta muuta ei ollut nyt mukana. Tuomas jähmettyi paikalleen suihkukoppiin ja tajusi, ettei pääsisi karkuun ja päätti siksi taistella vastaan.
Juuri kun hän avasi oven, iskivät kaksi poikaa häntä suoraan palleaan, saaden Tuomakselta täysin ilmat pihalle, mikä sai hänet tuupertumaan voimattomana lattialle haukkomaan henkeään.
Lattialla istuessaan hän ei aluksi edes huomannut kun hänen jalkansa ja kätensä sidottiin, vaan tajusi ainoastaan sen, että pojat olivat kadonneet maisemista, mikä taasen osoittautui vääräksi kun hän huomasi makaavansa selällään kylmällä lattialla kädet ja jalat sidottuina, poikien pilkkaavan katseen alla.
Uusinta 2
Toisen pojan nimeksi paljastui Kari, jota Joonas nyt käskytti vähentämään vaatteitaan, samalla kun itse teki samoin.
Joonas riisuuntui täysin, eikä häntä hävettänyt näytellä muutaman sentin pituistaan, karvatonta penistään.
Muutaman vedon jälkeen oli Joonaksen penis saavuttanut noin viiden sentin maksimipituutensa, jolla hän nyt alkoi läpsytellä Tuomaksen kasvoja. ”Kato, mitä sä kohta saat.”, hän ilkeili Tuomakselle, joka silmät ummessa ynähteli vastaukseksi.
Joonas pyysi Karia hakemaan hänelle ja itselleen energiajuomat. Tuomakselle hän hymyili pirullisesti paljastamatta kuitenkaan vielä mitään.
Pian paidaton Kari saapui ovelle käsissään puolilleen juodut energiajuomapullot. Joonas nappasi niistä toisen ja hörppäsi ison kulauksen, maiskauttaen kuuluvasti lopetettuaan. ”Maistuis’ varmaan sullekin?”, hän kysyi ja kääntyi selin Tuomakseen. Hän kallisti pulloa jyrkästi ja Tuomas tunsi tahmean aineen valuvan pitkin hänen sukupuolielimiään.
Joonas ja Kari nauraa räkättivät turhaan pyristelevälle Tuomakselle ja hörppäsivät yhtä aikaa pulloistaan.
Lopetettuaan Joonas nousi ylös, samalla ojentaen pullonsa Karille, joka mielenkiintoisena jäi seuraamaan mitä Joonas nyt oli keksinyt. Joonaksen erektio oli jo laantunut, mitä hän käytti hyväkseen, kun antoi virtsan virrata Tuomaksen alastoman kehon päälle: aluksi navan seudulle, sitten energiajuomasta kosteille nivusille ja lopuksi rinnan kautta suoraan kasvoille. Tuomas yritti turhaan estää virtsan pääsyä hänen herkemmile alueilleen ja kasvoille, missä se inhasti alkoi kirvelemään, vaikka hän kuinka piti silmiään kiinni.
Joonas ja Kari nauroivat vielä makeammin ja ilkeämmin, kun he katselivat Tuomaksen lihaksikkaan kehon hyödytöntä pyristelyä. Hetken päästä sai Karikin innostuksen ja laski virstalastinsa miltei kokonaan Tuomaksen kasvoille, jättäen kuitenkin vähän velttona heiluvalle penikselle ja kiveksille.
Pojat päättivät pitää pienen tauon, mitä nyt välillä klimppivät Tuomaksen alastomalle keholle, jota Tuomas ei enää viitsinyt vastustella, kun oli huomannut sen turhaksi ja tyytyi kohtaloonsa.
Häntä alkoi jo kuvottamaan pistävän virstan katkun ja lemuavan energiajuoman iljettävä yhdistelmä, joka roikkui velttona heidän yllään pienessä kylpyhuoneessa. Tästä kaikesta hän sai viimein tarpeekseen ja oksensi ruskeaan vivahtavaa, höyryävää oksennusta suoraan kaakelille, mistä Joonas sai uuden, kiihottavan idean.
Sekunnissa hän ponnahti ylös ja kiepsautti Tuomaksen ruumiin toisinpäin, niin että kasvot läsähtivät vellimäiseen oksennukseen. Tuomaksen sieraimiin tunkeutui pistävän yököttävä haju, mutta hän kesti sen parhaansa mukaan.
Nyt kun Tuomas oli selällään, avautui Joonakselle aivan uusi näkymä: hän saattoi nähdä Tuomaksen muhkean ja yllättävän pehmeän takapuolen, joka oli sileä kuin vauvalla. Hän tunsi kuinka jöpötys jalkojen välissä kasvoi ja muutama vetaisu riitti erektion saamiseksi täydeksi.
Karikin oli saanut housunsa pois ja veteli ylpeänä kahdeksan senttistä, muutamalla hennolla karvalla varustettua kaluaan Joonaksen lyhyemmän vierellä. Joonas ei tästä viitsinyt välittää sen enempää vaan nosti farkkunsa lattialta ja sujautti mustan vyönsä niiden ympäriltä käteensä.
Metallit kilisivät uhkaavasti ja Tuomas tiesi tarkalleen, mitä oli tulossa. Pian ensimmäiset sivallukset kuuluivat ja Tuomas ynähteli voimattomana lattialla, kasvot omassa oksennuksessaan.
Kari ei malttanut vain seurata vierestä, vaan nappasi suihkun pään sen pidikkeestä ja väänsi lämpötilan mahdollisimman kylmälle. Tämän jälkeen hän kumartui kasvot tuskaisen punaisena kärvistelevään Tuomakseen ja väänsi suihkun hanat apposen auki. Kylmä vesivirta lamaannutti Tuomaksen, mutta puhdisti hänet samalla kaikesta oksennuksesta ja virtsasta. Siltikin hän tunsi joka kerralla paremmin vyön sivallukset punoittavassa takapuolessaan.
Kari oli lopettanut suihkuttamisen ja katseli nyt tyytyväisenä työnsä tulosta: Tuomaksen jo hiukan sinertävät huulet värisivät ja vaaleat ripset valuivat vedestä. Hän sai tästä kurjasta näystä uutta puhtia erektioonsa, joka kasvoi pienen tauon jälkeen taas uuteen mittaansa.
Samalla kun Joonas sivalteli vyöllään Tuomaksen iskuista aina hieman nytkähtelevää ja vaaleasta ihosta selvästi punoittavaa takapuolta, työnsi Kari kahdeksan senttisen, jo hieman karvoitusta saaneen, punaisena helottavan peniksensä Tuomaksen suuhun.
Tuomas tunsi kuinka vehje tökki hänen kitalakeaan ja kuinka iskut hänen takapuoleensa voimistuivat kerta kerralta. Kari ei tyytynyt pelkän peniksen imemiseen, vaan ahtasi pian pienet kiveksensäkin Tuomaksen suuhun.
Joonaksen otsalla helmeili muutama hikipisara ja kasvot olivat miltei yhtä punaiset, kuin Tuomaksen takapuoli, jossa alkoi näkyä selviä, voimakkaimpien iskujen jälkiä.
Hän lopetti lyömisen ja seurasi Tuomaksen avutonta ähkimistä hänen koittaessa tyydyttää Karia. Kari oli tyytyväinen Tuomaksen työhön ja ei kauaakaan, kun hän voimakkaasti nautinnosta ähkien valutti kiimatippansa Tuomaksen suuhun.
Nyt Karikin vetäytyi Tuomaksen luota ja yhdessä pojat antoivat katseidensa lipua tämän kehossa. Joonaksella oli vielä tyydyttymätön erektio, jonka tuotteen, hänelläkin kiimatipat, laski hän Tuomaksen mansikan punaiselle takapuolelle.
No niin, Joonas henkäisi, kun oli vetämässä farkkuja takaisin jalkoihinsa. – Meillä on sulle pikku pyyntö.
Tai oikeestaan käsky, Kari oikaisi.
Niin oikeestaan, Joonas jatkoi. – Katsos, jos sä et haluu samaa käsittelyä uuestaan nii sun pitää tulla tyydyttämään meijän himot sillon ku me käsketään.
Eli kun me soitetaan, sä tuut heti sinne minne me käsketään sut, Kari selvensi.
Tuomas mutisi jotain hyväksyvää ja sai siten itsensä vapaaksi. Hän jäi istumaan lattialle vielä pitkäksi aikaa poikien lähdön jälkeen, ajatukset jo tulevassa ”käsittelyssä”.

6 kommenttia viestissä: “Uusinta”

 1. asd123 says:

  10 ja 12 vuotta täyttäneet muksut raiskaavat 15-18v isokokoisen kehonrakentajan lyömällä tätä ensin palleaan, vaikka jatko-osassa näiden käsiäkin kuvaillaan hennoiksi ja pieniksi. lol

  • Punakone says:

   Eihän tämä täysin realistinen ole, pakko myöntää. Ja tosiaan Tuomas on 15-vuotias. Jatkoa tälle sarjalle on tulossa jossain vaiheessa, tarina on tosin vielä pahasti kesken.

 2. NiMiMeRkKi says:

  Iha okei, oisin oottanu et se kyrpä ois sinne perseeseenki ängetty, nää tämmöset pelkkiä poikia tai tyttöjä ei oikee säväytä mua… Ei se tietenkää sun vika oo. Oliko se Tuomas sit aikuinen ku tuolla alussa luki aikuinen mies mut sitte ei muita ku noi 3 näkyny… 3/5 tähteä

  Ota tää semmosena kommenttina, en itte oo ees mitää tämmöstä kirjottanu. Ois kuitenki kiva tietää mitä Tuomas saa kokea siellä varsinaisessa “uusinnassa”? Eli jatkoa? 🙂

 3. pate says:

  millon on tulosa jatkoa

 4. Jeesl says:

  ihan jees, jatkoa? 🙂

 5. pate says:

  hyvä kirjotus toivotavasti kirjotan lisää mitkä ikäne tuomas on

Kommentoi

top