search
top

Nettituttavuus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (42 votes, average: 3.45 out of 5)
Loading...

Löysin internetin välityksellä naisen jonka kanssa sovin tapaamisen hotellihuoneeseeni. En tiennyt hänestä mitään mutta sähköpostin kautta lähetetyissä viesteistämme olin luon mielikuvan hänestä.

Saavuin hotelliin aikaisin päivällä ja olimme sopineet tapaamisen klo. 19:00. Kävin suihkussa ja kampasin tukkani rennosti antaen nuorekkaan vaikutelman. Laitoin siistit farkut ja rennon kauluspaidan. Jätin pari ylintä nappia auki näyttääkseni ikäistäni nuoremmalta.

Viimein oveeni koputettiin ja kiiruhdin ovelle. Kulkiessani ovelle tarkistin ohimennen peilistä ulkonäköni ja tiesin etten voi enää perääntyä. Avasin oven ja edessäni seisoi jumalaisen kaunis nainen. Tummat kiharat hiukset, syvänsiniset silmät ja juuri sellainen vartalo josta olin uneksinut. En välitä langanlaihoista naisista vaan sopivasti pyöreyttä antaa miehelle luvan ottaa kiinni. Hänellä oli yllään syväänuurrettu paita joka paljasti täyteläisten rintojen muodon. Minihame peitti vain vaivoin hänen upean lantion.

Sanaakaan sanomatta hän astui lähelleni ja painoi kuumat huulensa omiani vasten. Suudelma oli viedä jalat altani sillä tämä nainen tiesi todella mitä teki. Hän irtautui minusta ja esitteli itsensä Tuulaksi. Kiihkeästä alusta hämmentyneenä esittelin itseni ja pyysin häntä astumaan sisään.

Istuuduimme vastakkain hotellihuoneen pöydän viereen ja nautimme lasilliset ostamaani valkoviiniä. Keskustelimme omista taustoistamme ja sitten päätin rohkaistua ja tehdä aloitteen. Siirsin Tuulan viinilasin pöydälle ja kosketin hellästi hänen käsiään. Siirryin hänen viereensä, katsoin suoraan silmiin ja annoin kevyen suudelman hänen huulilleen. Suutelumme muutttui intohimoisemmaksi ja leikittelin kielelläni hänen kieltään vasten. Suutelin poskea, kaulaa ja puraisin hellästi hänen korvaansa. Rakkaani värähti nautinnosta ja siitä rohkaistuen nostin käteni hänen kaulalleen. Hyväilin Tuulan kaulaa ja käteni vaelteli alaspäin koskien hänen rintaansa. Tunsin miten nänni kovettui kättäni vasten ja hän voihkaisi nautinnosta. Hengitys kiihtyi…

Avasin paitaa nappi napilta ja huomasin hänen jättäneen rintaliivit pois. Tuulan täyteläiset rinnat olivat käsieni ulottuvilla ja hieroin niitä hellästi. Jumalattareni kaatoi minut sängylle, riisui paitansa ja painautui minua vasten. Hän suuteli intohimoisesti ja siirty ylöspäin tarjoten rintansa minun nuoltaviksi. Pyörittelin kieltäni nännin ympärillä ja purin varovasti venyttäen nännin äärimmilleen. Tuulan voihkinta täytti huoneen ja itselläni alkoi olla hankaluuksia farkkujeni kanssa. Kulli seisoi ja pelkäsin pussieni hajoavan paineesta. Edellisestä runkkauskerrasta oli yli viikko ja pelkäsin laukeavani heti.

Kuin yhdestä päätöksestä riisuuduimme ja siirryimme peiton päälle kietoen toisemme hellään syleilyyn. Suutelin hänen kaulaa, rintoja, ja jatkoin matkaa alspäin suudellakseni hänen reisiään. Tuula levitti jalkansa äärimmilleen mutta kiusoitellen suutelin reisiä ja navan seutua koskematta hänen pyhimpäänsä. Viimein Tuula tarttui hiuksiini ja ohjasi pääni kohti pilluaan.

Nuolin hellästi klitorista ja tunsin miten pillumehut valuivat lakanalle. Imin klitorista ja työnsin sormen hänen kuumaan pilluunsa. Liikuttelin sormeani varovati hänen sisällään ja laitoin sisään toisen, lopuksi myös kolmannen sormen. Tiukka pillu antoi lopulta periksi ja aloitin rytmikkään työntelyn. Jatkoin samalla leikittelyä klitoriksen kanssa ja Tuulan selkä taipui kaarelle. Anoin hänelle tajunnan räjäyttävän orgasmin.

Painauduimme toisiamme vasten ja suutelimme kiihkeästi. Tuula maistoi suussaan pilumehunsa ja raapi selkääni raivoisasti. Käännyin selälleni ja tunsin käden hyväilevän kovaa kulliani. Hän hyväili terskaani hellästi ja pian koko käsi puristi kullini vartta.

Sanaakaan sanomatta jumalattareni nousi päälleni ja ohjasi kullini pillunhuulilleen. Kulli painui sisään sentti sentiltä ja tunsin miten tiukka hänen pillunsa olikaan.

Tartuin hänen pakaroihin ja työntelin kulliani niin syvään kuin vain pystyin. Löysimme yhteisen tahdin ja puristelin hänen pakaroitaan siirtäen sormiani varovasti kohti hänen anaaliaukkoaan. Pillumehujen liukastama anaali supisteli kosketuksesta ja aistin hengityksen kiihtymisestä kiihkon lisääntymisen. Painoin sormen sisään tiukkaan anaaliin ja puskin kulliani raivokkaasti pillua vasten. Rakkaani sai ensimmäisen orgasmin, toisen voimakkaamman ja vielä kolmannen joka sain vartalonsa vapisemaan. En voinut enää pidätellä vaan kerroin tulevani pian. Tartuin lantiosta tiukemmin kiinni ja muutaman rajun työnnön jälkeen tunsin miten pussini alkoivat sykähdellä. Laukesin rajusti hänen sisäänsä ja tunsin miten spermaa valui ulos kastellen meidät molemmat. Tuula kääntyi vierelleni kyljelleen ja kertoi että ei ole koskaan aiemmin kokenut yhtä rajua orgasmia. Hengityksemme tasaantui ja nukahdimme hetkeksi.

Heräsin pian kun Tuula nuoli kulliani. Hän katsoi minua silmiin upottaen kullini syvälle suuhunsa. Tuula pyöritteli kieltään terskani ympärillä ja imaisi kullini suuhunsa nin syvään kuin vain pystyi. Olin täydessä mitassa ja halusin työntyä Tuulaan takaapäin.

Tuula kääntyi sängylle vatsalleen ja ohjasin kullini hänen pillunhuulilleen. Työnsin kullia sisään ja Tuula muutti asentoaan niin että pääsin työntymään mahdollisimman syvään. Työntelin ensin hellästi kiihdyttäen tahtia. Tuula oli laukeamaisillaan mutta halusin pitkittää nautintoa. Kaadoin hänet kyljelleen joka on suosikkiasentoni. Hieroin klitorista samalla kun nussin rajusti. Tuula huusi nautinnosta toistaen nimeäni ja alkoi vavahdella orgasmin kourissa. Jatkoin vielä muutaman työnnön verran kunnes vedin kullini ulos ja annoin kuuman sperman lentää hänen lantiolleen ja rinnoilleen. Nojauduin häntä vasten, annoin suudelman ja käännyimme sängylle vierekkäin. pidimme toisiamme kädestä kiinni kunnes hengityksemme tasaantuivat.

Hotellihuoneessani oli sauna ja päätimme käydä rentoutumassa rankan seksisession päätteeksi. Kaivoin kaapista pyyhkeet ja suuntasimme suihkuun. Tuula kulki edelläni ja katseeni oli kuin naulittu kaarevaan lantioon. Suihkunurkkaus oli pieni ja yhdessä siellä ollessamme kullini kosketteli Tuulan vartaloa. Tuula kääntyi selin minua kohti ja otti tukea seinästä antaen sanattoman vinkin pieneen hyväilysessioon. Hellän koskettelun jälkeen siirryimme saunan puolelle.

Tuula nousi lauteille ja asettui minua vastapäätä nostaen toisen jalkansa lauteelle. Minulla oli esteetön näköyhteys siististi ajeltuun pilluun. Vain pieni karvakolmio häpyhuulten yläpuolella näytti kiihottavalta. Kullini alkoi osoittamaan heräämisen merkkejä. Tuula huomasi katseeni ja alkoi hyväilemään pilluaan hellästi. Hän levitti häpyhuuliaan ja kova klitoris avautui esille. Tuula liikutteli sormiaan kuin kiusoitellen häpyhuulia pitkin kunnes yksi sormi uposi kuumaan pilluun. Hän voihkaisi nautinnosta.

Tuula keskeytti itsetyydytyksensä ja kertoi ottaneensa mukaan pienen yllätyksen. Hän poistui saunasta ja palasi pian kädessään suonikkaan kullin näköinen dildo. Tuula asettautui lauteille makaavaan asentoon ja koukisti jalkansa. Hän liikutteli dildoaan häpyhuulten välissä hiljalleen kunnes alkoi upottaa sitä pilluunsa. Tuula työnsi dildon yhdellä työnnöllä pohjaan saakka ja aloitti edestakaisen työntelyn. Pillun litinä täytti saunan ja silloin pyysin häntä kääntymään kontilleen. Dildo liikkui edelleen pillussa mutta anaaliaukko suorastaan kaipasi nuolemista. Nuolin sitä varovasti ja Tuula nytkähteli jokaisen nuolaisun vaikutuksesta. Työntelin kielenkärkeä sisään ja sulkijalihas antoi hiljalleen periksi.

Tuula oli aikaisemissa keskusteluissamme kertonut ettei ollut aikaisemmin kokeillut peppuseksiä mutta nyt hän halusi kokea miltä se tuntuu. Tyydytin häntä anaaliin ainoastaan sormella sillä en halunnut tuottaa kipua laittamalla kullia sisään. Työnsin keskisormen sisään varovasti ja liikuttelin sitä edestakaisin. Tunsin että orgasmi alkoi olla lähellä. Tuula vavahteli orgasmin kourissa ja jäi makaamaan lauteille. Kuumuus alkoi olla sietämätön ja siirryimme suihkun puolelle.

Suihkussa Tuula totesi että taisin jäädä jotakin vaille sillä kullini seisoi pystyssä kuin sotilas. Tuula kääntyi ympäri ja sanoi haluavansa kullia takaapäin. Hän nojautui eteenpäin ja otti tukea lavuaarista. Ohjasin kullini sisään kuumaan pillun ja se upposi sinne helposti äskeisen dildosession jälkeen. Dildo ei nimittäin ollut mitään kaikkein pienimpiä malleja. Työntelin hellästi kunnes Tuula vaati nopeuttamaan tahtia. Työntelin kuin mielipuoli ja tunsin miten sperma alkoi lähteä liikkeelle. Puristin hänen rintojaan ja muutaman rajun työnnön jälkeen laukesin kuuman pillun sisään. Olimme vielä hetken aikaa sisäkkäin kunnes käännyimme vastakkain ja annoimme hellät suudelmat. Peseydyimme ja siirryimme sänkyyn nukkumaan tietäen että tämä ei vielä lopu tähän. Aamuun on vielä aikaa…

3 kommenttia viestissä: “Nettituttavuus”

 1. good says:

  hyvä kaiva loputkin laatikosta

 2. Nice says:

  jatkoa!

 3. joik2ww says:

  Mahtava! 🙂 Toivottavasti kirjoitat lisää! 🙂 <3

  - Joik2ww

Kommentoi

top