search
top

Oppilas ja opettaja

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (49 votes, average: 2.43 out of 5)
Loading...

On viimeinen päivä koulussa ennen lomaa ja Elina jättää ujosti opettajalle viestin heti aamusta. Opettaja on muutaman vuotta Elinaa vanhempi, vasta valmistunut mies. Opettaja katsoo viestiä ja sanoo tunnin lopussa, muiden jo mennessä välitunnille:

-Elina jäätkö hetkeksi ja suljetko oven. Jutellaan kahdestaan asioista. Mistä haluat jutella?

-Minusta tuntuu, että rintani ovat ihan kamalat.

-Näytät hyvältä, ei sinun tarvitse tuntea noin.

Opettaja kääntyy pyyhkimään taulua ja samalla Elina avaa paitansa napit ja paljastaa rintansa. Opettajan silmien edessä ovat nuoren naisen paljaat rinnat.

Elina sanoo: -Näistä ei varmaan tykkää yksikään mies.
-Ne ovat todella kauniit.Kyllä minä ainakin pidän tisseistäsi.
-En usko sinua.
-Millä saisin sinut vakuuttuneeksi?
-Kosketa niitä, hiero ja hyväile.
-En tiedä oikein voinko. Pitäisiköhän sinun laittaa paita takaisin päällesi. Muut oppilaatkin tulevat kohta välitunnilta.

Opettaja kääntyy ja kirjoittaa taululle listaa, josta oppilaiden pitää valita yksi kirja, jonka he kesälomalla lukevat ja sitten tekevät kirjan innoittamana runoja tai oman tarinan. Opettaja olettaa, että Elinalla on jo paita takaisin päällään. Kun opettaja kääntyy hän huomaa, että Elina on täysin alasti. Vaatteet ovat tuolilla ja kohta tulisivat jo oppilaatkin takaisin.

-Mitä mieltä olet vartalostani? Haluaisitko rakastella kanssani?

-Olet uskomattoman kaunis. Haluaisin kyllä, mutta mitä jos pukisit nyt kuitenkin yllesi. Jutellaan sitten kun seuraava tunti on loppu.

Elina kävelee opettajan luokse ja suutelee häntä.
-Siinä on vähän esimakua, siitä mitä on luvassa.

Elina on kääntymässä pois, kun opettaja laittaa kätensä hänen ympärilleen. Pitkät juoksulenkit ovat tehneet miehen vartalosta vahvan. Hän nostaa kevyesti Elinan syliinsä ja suutelee kiihkeästi. Elina kietoo jalkansa miehen ympärille. Opettaja kysyy Elinalta:

-Lähdetkö mökilleni kesäksi? Voisimme jatkaa siellä vaikka koko kesän ja kuka ties pidempäänkin.

Elina suutelee miestä ja vastaa lähtevänsä ilomielin. Elina pukee päällensä ja molemmat vetävät syvään henkeä. Opettaja avaa luokan oven ja katsoo ympärilleen. Missään ei näy oppilaita. Hän huomaa, että jokaisen luokan oveen on laitettu lappu, jossa lukee: “Hyvää kesälomaa, voitte jo lähteä kotiin.”

Opettaja ottaa Elinaa kädestä ja he menevät autolle. Opettaja on kunnostanut useita vuosikymmeniä vanhan urheiluauton. Elinan kaveri Kristiina on auton luona odottamassa. Hän kysyy voisiko saada kyydin, kun busseja ei kulje pitkään aikaan ja pyörä hajosi. Hänkin lähtee sitten mukaan.

Automatkalla Kristiinan puhelin soi. Hänelle soitetaan, että rakennuksessa on tapahtunut vesivahinko ja sen hoitamisen ajan hänen olisi parempi nukkua muualla. Kristiina mainitsee asiasta Elinalle ja opettajalle ja nämä kutsuvat hänet mökille kesänviettoon. Opettaja ehdottaa tytöille, että he menisivät kaupunkiin ostoksille ennen mökille menoa ja opettaja voisi maksaa tyttöjen ostokset. Opettaja kysyy mitä tytöt haluaisivat syödä mökillä ja antaa molemmille rahaa. Tytöt kiertelevät liikkeitä ja löytävät bikineitä, mekkoja, hattuja ja vaikka mitä muuta. He käyvät erotiikkaliikkeessä ja päättävät yllättää opettajan.

Opettaja ostaa ruokaostosten lisäksi itselleen vaatteita, saunaan tuoksuja, tuikkukynttilöitä ja muuta. Hän odottelee tyttöjä autolla ja heidän saavuttuaan matka jatkuu kohti mökkiä.

Mökki on hirsirakenteinen huvila. Ulkona lähempänä rantaa on puulämmitteinen sauna. Opettaja ja tytöt purkavat auton ja laittavat vaatteet hyllyille ja ruoat kaappiin. Ilma on sen verran viileä, että he päättävät lämmittää saunan. Tytöt menevät ensin pukuhuoneeseen ja vaihtavat bikinit ylleen. Sillä välin opettaja laittaa ulkokuistille naposteltavia.

Tytöt menevät uimaan. Kauaa he eivät tarkene uida, kun täytyy jo vedestä lähteä pois. Opettaja tulee kysymään heiltä, haluaisivatko he jotakin juotavaa. Viileä vesi valuu tyttöjen vartaloa pitkin. Heidän narubikininsä peittävät vain hyvin vähän heidän kauniista vartaloistaan. Tytöt katsovat opettajan vartaloa, jota kova työ on muokannut ja kuiskaavat toisilleen, mitä aikovat tehdä illalla.

Tytöt riisuvat bikininsä opettajan nähden ja kysyvät, eikö hänkin tulisi saunaan. Opettaja tulee ilomielin. Tytöt riisuvat hänet pukuhuoneessa ja katsovat miten hänen kalunsa pongahtaa esiin housuista. Tytöt koskettelevat opettajaa kaikkialta ja vetelevät hänen kaluaan. Kolmikko menee pesuhuoneeseen ja pesee toisiaan lämpimällä vedellä. Saunassa Elina käy lauteille makaamaan ja opettaja nuolee hänen kosteaa vaginaansa ja hieroo samalla tissejä. Kristiina katsoo vierestä ja koskettelee itseään. Hän toivoo, että hänen vuoronsakin tulisi. Opettaja nuolee Kristiinaa ja Elina koskettelee vuorostaan itseään. He käyvät kaikki istumaan ja vihtovat toisiaan. Opettaja ottaa saunahunajapurkin ja pyytää tyttöjä levittämään saunahunajaa toisiinsa.

Koskaan aiemmin Kristiina ja Elina eivät ole edes nähneet toisiaan alasti. Nyt he kuitenkin hierovat toisiinsa saunahunajaa. Samalla heidän huulensa lähenevät toisiaan ja kuin yhteisestä äänettömästä sopimuksesta he suutelevat. Sitten he kaikki menevät alastomina uimaan. Pesuhuoneessa tytöt pesevät opettajaa ja nuolevat ja imevät vuorotellen hänen kovaa kulliaan. Tytöt nuolevat ja imevät, kalu pysyy kovana ja he maistelevat. Kestää kauan ennen kuin opettaja laukeaa heidän rinnoilleen. Tytöt pesevät toisiaan ja opettaja auttaa. Hän koskettelee tyttöjen tissejä, peppuja, vartaloita kaikkialta.

Opettaja ja tytöt menevät makuuhuoneeseen. Ensin tytöt kaivavat tupladildon ja pyytävät opettajaa katsomaan, kun he käyttävät sitä kahdestaan. Sitten Elina ottaa liukuvoidetta ja hieroo sitä opettajan kaluun. Hän kehottaa opettajaa yhtymään Kristiinan kanssa. Molemmat haluavat, että opettaja laukeaisi heidän sisäänsä. Tämä käy hyvin opettajalle, joka ei olisi voinut parempaa kesälomaa toivoakaan. Seuraavana aamuna opettaja tuo tytöille aamiaista sänkyyn ja kukkasia.

4 kommenttia viestissä: “Oppilas ja opettaja”

 1. 2good4u says:

  Aiheesta olisi voinut saada hyvän tarinan ja olet saanut koottua joitain juonen rakenteita, mutta kirjoitusasu oli liian tönkkö ja lapsenomainen. Itseäni ei sytyttänyt.

 2. Kiara says:

  Sori vaan, mutta todella surkea kirjoitus. Hyvin lapsellinen ote, eikä juurikaan realistinen tarina.
  Kannattaa oikeasti lukea muutakin kuin Aku Ankkaa ennen kuin itse ryhtyy kirjoittamaan.

 3. Who´s your daddy says:

  Epäaito tarina vaikka kyllä kovetti housuis

 4. Jaajaa says:

  Mitäs tähän sanos, uskottavuustaso negatiivinen ja kaikki tapahtuu tosi nopeesti ja ilman sen kummenpaa kuvailua.
  Tää vois yhtä hyvin olla viranomaisraportti päivän tapahtumista.

Kommentoi

top