search
top

Hytin oven takaa II/II

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (21 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

Kävimme aamupäivällä tekemässä viimeiset tax-free ostokset ja olin koko aamun palanut halusta päästä vielä kerran leikkimään ennen laivan paluuta satamaan. Mielessäni pyörittelin jo ideoita leikistä ja niiden miettiminen sai penikseni heräilemään. Oli pakko kulkea kädet taskuissa pitkin laivan käytäviä, ettei kiihottumiseni olisi näkynyt.

Toimme ostokset hyttiin ja aamuisen suihkun jäätyä väliin, sain hyvän tekosyyn käydä suihkussa. Peseydyin huolella joka puolelta yrittäen kokoajan hillitä itseäni, etten alkaisi runkkaamaan suihkussa. Kuivattelin itseni hiustenkuivaajalla joka puolelta, jotta en joutuisi odottamaan kuivumista kauan.

Suihkusta päästyäni hän odotteli minua täysin tietämättömäni suunnitelmastani. Kaivoin tutun lelupussin sisällöstä siniset läpinäkyvät pvc-alushousut, ison mustan suupallon ja käsikahleet. Tuntui kiihottavalta vetää alushousuja jalkaan jo pienessä erektiossa olevan peniksen näkyessä niiden läpi ja kumi tuntui hyvältä ihoa vasten. Kiristin käsikahleita käsiini ja lopulta laitoin suupallon suuhuni estämään kaiken puhumisen. Jokaisen vaiheen jälkeen tuntui, miten adrenaliini sai sydämeni jyskyttämään jännityksestä.

Asetuin sänkyjen väliin odottamaan, mitä seuraavaksi tapahtuisi. Hän nousi sängyltä kiinnittämään minua samalla tavalla, kuin olin hänet edellisenä iltana kiinnittänyt. Sain hieman sanomista siitä, että olin laittanut käsikahleet hieman turhan löysällä mahdollistaen pakenemisen. Viimeinenkin pakomahdollisuus estettiin hänen kiristäessä kahleita vielä yhden välin lisää ja hihnat, joilla ne kiinnitettiin sänkyihin, laitettiin myös varmasti kireälle. Asentoani muuttaakseen joutusin polvistumaan pienen hytissä olevan yöpöydän päälle.

Siinä minä olin täysin hänen panolelunaan sidottuna, enkä voisi yrittää kommentoida mitään hänen tekemisiään suupallon estäessä sen. Arvasin, että joutuisin kokemaan ensin hänen suosikkitavan minun kiusaamisessa, nimittäin kutittamisen. Hän loi sen tutun ilkikurisen hymyn ja toi varoittamatta kätensä kylkiini alkaen armottoman kutittamisen minun rimpuillessa ja ynistessä palloa vasten. Penikseni osoitti heräämisen merkkejä sen noustessa ja sykkiessä kumipussissaan ja olisin antanut mitä vain, jos saisin edes pari runkkausta painetta helpottamaan.

Hän siirtyi kutittamisesta kiusaamaan seuraavaksi nännejäni antaen niille pyörityksiä sormien välissä, kiusoittelua kielellä ja palaten välilä suutelemaan kasvojani. Loimme himoitsevia katseita toisiimme ja hän varmasti nautti tilanteesta saadessaan käyttää minua miten vain. Viimein hän levitti pyyhkeen lattialle ja hieroi jo kasvanutta penistäni housuissa sekä ottaen sitä välillä hellästi suihin. Joka kerta tuntui mahtavalta tuntea, miten penis katosi lämpimään suuhun katseiden kohdatessa. Välillä taas penistä pidettiin takaisin vedetyissä housuissa ja runkattiin rajusti rimpuillessani kiimassa peniksen liukuessa kumia vasten tuntien lämpimän käden kumin läpi.

Matkoille varaan yleensä ison määrän leluja mukaan ja hyvin alkanut runkkaus-suihinotto esileikki pysähtyi hänen tutkiessaan lelukasaa ja kysyen, missä liukkaripullo on. Sain vain vaivoin ynistyä pullon olevan kylpyhuoneessa olevassa pussissa. Hän palasi liukkaripullon kanssa eteeni ja kaivoi lelukasasta pumpattavan anustapin. Hän tietää, että tappi on heikkouteni ja hän voisi sen avulla sorvata anustani ilman vastarintaa miten vain. Levitettyään liukkaria tapille, hän laski alushousujani alemmas tieltä ja liukasti anustani valmistellen tapin sisäänvientiä.

Tunsin, miten tapin kärkeä aseteltiin reiälleni ja paine kasvoi hiljalleen. Tuntui, ettei tappi voisi liukua sisääni, kunnes kehoni petti minua hiljalleen tuntiessani tutun lämpimän ja märän suun penikseni ympärillä hänen ottaessa suihin. Sentti sentiltä tappi liukui liukumistaan kohti päämääränsä ja ynisin nautinnosta. Lopulta hän painoi vielä viimeisen työnnön ja tappi sujahti syvälle anukseeni täyttäen sen. En voisi enää päästä siitä vapaaksi sen ollessa paikallaan ja tunsin liikettä letkussa, tiesin sen merkitsevän vain yhtä asiaa. Kuului sihahdus ja tappi sisälläni heräsi henkiin kasvaen hieman, tätä tapahtui toisen ja kolmannenkin kerran. Aloin tuntea paineen kasvavan anuksessani ja samaan aikaan erektioni muuttui yhä kovemmaksi. Sekosin pumppausten määrässä tapin tultua aivan täyteen ja hetkeä myöhemmin sen venttiilin avaus tyhjensi paineen mutta vain hetkeksi uuden pumppaussarjan alettua.

Hän toisti tapin kanssa anukseni täyttämisen äärimmilleen ja tyhjennyksen muutamia kertoja, kunnes viimeisellä kerralla loi tutun ilkikurisen hymynsä ja pumppasi tapin aivan täyteen nousten polviltaan lattialta. Arvelin hänen hakevan jotain lelupussista tai kumin mentyään vessaan. Yritin naida ilmaa penikseni tunnuttua aivan kivikovalta ja alas katsoessa näin tapin pumpun allani lepäämässä alushousujen päällä. En voinut mitenkään vapauttaa sen painetta, jonka se loi vasten eturauhasta ja täyttäen minut kokonaan. Havahduin hänen seisovan vaatteet päällä edessäni ja mitään sanomatta hän veti siniset alushousuni takaisin ylös verhoten penikseni kumiin ja jättäen tapin niiden sisälle. Hän tarkasti siteideni pitävyyden, kouraisi etumustani, nuolaisi korvaani ja kähisi ”pidä hauskaa” perääntyen. Yritin turhaan osoittaa vastalausettani asialle pallon läpi hänen suunnatessa kohti hytin ovea ja sammuttaessaan valoja.

Hytin ovi napsahti lukkoon ja jäin yksin pimeään täydessä kiihotuksessa polvilleni pöydän päälle ja en tiennyt, miten kauan joutuisin olemaan hänen panoleluna. Pimeydessä en voinut tarkastaa ajankulkua hyttipuhelimen kellosta ja kuulin, miten hyttikäytävällä meni ihmisiä molempiin suuntiin heidän ollessaan täysin tietämättömiä, mitä yhden oven takana tapahtuu. Pelkäsin, että joku saattaisi löytää minut hytistä vahingossa ja se kasvatti sydämeni jyskytystä sekä totesin rimpuiluni olevan aivan turhaa.

Minuutit kuluivat ja aloin jo huolestua, miten kauan joutuisin vielä olemaan tapin tehdessä oloni tukalaksi. Yhtäkkiä kuulin avaimen rapsahduksen oven lukossa ja kehoni valmistautui uudella adrenaliiniryöpyllä tulevaan. Hyttiin tulvahti valoa käytävältä ja tuttu miehen silhuetti näkyi ovella. Hitaasti hyttiin syttyi muutama pieni valo ja yritin yninällä ja rimpuilulla kertoa haluavani helpotusta. Hän alkoi riisuuntua tuskaisen hitaasti vaatteistaan pitämättä mitään kiirettä katsoen minua. Housujensa pudottua lattialle näin miten hänen penis pullotti kiimaliman kostuttamissa boksereissa, jotka hän lopuksi vielä nakkasi hytin lattialle. Hän suuntasi selkäni taakse hyväilemään minua takaapäin ja riisuen alushousuni. Tunsin vihdoinkin sen helpottavan sihahduksen saatteleman tunteen tapin tyhjentyessä sisälläni ja paineen helpottavan. Tappi vedettiin ulos sisältäni maiskahtaen jättäen suoleeni tyhjentyneen tunteen. Hän nakkasi tapin eteeni lattialle aloittaen rapistelemaan kortsupakettia. Tiesin saavani vihdoinkin aitoa patukkaa sisääni ja siirryin sen verran, että sain peppuni hyvin tarjolle.

Hän lorautti liukkaria kortsun verhoamalle patukalle ja se saisi raiskata reikäni. Tunsin sen liukuvan peppuvaossani kiusoittelevasti ja hakeutuvan reiälle. Nopealla työnnöllä se sujahti aivan perälle asti tapin avaamaan reikääni ja tuntui, että laukean siihen paikkaan. Hitain kiusoittelevin liikkein hän aloitti patukkansa soutamisen anuksessa ja huohotin sen tökkiessä joka työnnöllä eturauhastani. Liikkeet nopeutuivat joka työnnöllä ja jouduin nojautumaan käsikahleideni varaan ynisten yhä kovemmin suupalloa vasten. Hytissä kuului vaimeaa tukahdettua yninää, litinää, huohottamista ja pakaroideni läpsettä hänen painautuessa voimalla vasten minua, josta varmasti osa kantautui oven läpi käytävälle.

Muutama raju työntö sisään ja ulos, jonka kruunasi työntö kahvaa myöten sisääni sekä sykkivä tunne suolessani. Hän oli saanut rajun tulemisen sisääni ja halusi vielä päästää panolelunsa paineesta. Tunsin hänen peniksen vielä sisälläni hänen aloitettuaan runkkaamiseni takaapäin. En tarvinnut montaa vetoa, kun laukesin lattialla olevan pyyhkeen päälle lysähtäen kahleiden varaan. Molemmat valuivat hikeä päästyäni vapaaksi kahleista ja halusin vain suunnata suihkuun. Upea matka oli saanut ravistavan päätöksensä.

Yksi kommentti viestissä: “Hytin oven takaa II/II”

  1. Tiukkapillu says:

    Oooh aivan mahtava sai kyllä limat pillusta housuun

Kommentoi

top