search
top

Hytin oven takaa I/II

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (18 votes, average: 2.94 out of 5)
Loading...

Olimme päättäneet lähteä viettämään kesäistä viikonloppua Itämerelle laivalle. Matkoilla ollessa saamme paremman mahdollisuuden toteuttaa leikkejä, joita oman makuuhuoneen piilossa ei aina kehtaa toteuttaa ja muutoinkin makuuhuoneen ulkopuolinen seksi vieraassa paikassa piristää.

Laivassa vetäydyimme hyttiimme ja kävimme molemmat virkistävässä suihkussa siistiytymässä muualla laivalla vietetyn illan jälkeen ennen leikkimistä. Suihkusta palatessani hän makasi alastomana sängyllä vain pyyhe peittämässä parhaita paikkoja. Kuivasin itseni ja nostin leluja täynnä olevan pussin sisällön hytin sängylle. Pussista paljastui anustappeja, asusteita ja sitomisvälineitä.

Olin aiemmin heittänyt hieman vitsillään, miten hänet voisi sitoa yläsänkyjen kaiteisiin kiinni ja voisin sen jälkeen tehdä hänelle mitä vain, enkä ollut varma, tulisiko näin tapahtumaan. Illan aikana nautitut paukut olivat selvästi rentouttaneet tunnelmaa hänen noustua sängystä ja hän otti kasasta nahkaiset käsikahleet, alkoi asettelemaan niitä käsiinsä ja laski yläsängyt alas. Lopuksi hän vielä kaivoi leluista esiin mustat pvc-stringit, joihin peniksen sai herkullsesti tarjolle niissä olevan aukon ja hihnojen avulla ja mustan kumihupun joka estää näkemisen mutta suu olisi käytettävissä sen kohdalla olevan vetoketjulla suljettavan aukon johdosta.

Ohjasin hänet keskelle sänkyjä ja kaivoin hihnat, joiden avulla voisin kiinnittää hänet sänkyjen kaiteisiin. Nopein liikkein olin sitonut hänet sänkyyn ja näky oli kiihottava – mies sidottuna hupussa ja kovana sykkivä penis verhottuna kumisiin stringeihin. Itselleni valitsin myös stringit, jotta en heti runkkaisi itseäni huipulle kesken leikkien ja halusin nauttia hänestä pitkään. Painauduin häntä vasten ja aloimme suutelemaan kiihkeästi hieroessani hänen rintakehäänsä sekä nännejä. Tunsin pitkässä suudelmassa vienon alkoholin tuoksun, joka sekoittui raskaaseen huohottavaan hengitykseen. Nännit kovettuivat jokaisella kevyellä pyörähdyksellä ja peniksemme hieroivat toisiaan vasten.

Liuin hiljalleen alaspäin antaen helliä suudelmia matkalla hänen ynähdellessä hupun sisällä. Polvistuessani hytin lattialle näin edessäni sen mitä olin koko illan halunnutkin nähdä, ison ja herkullisen peniksen märkänä touhutipoista odottamassa ottamistaan poskeen tai peppuun. Otin siitä kiinni antaen pari hellää runkkausliikettä ja lipaisten hellästi aivan peniksen kärkeä. Vastaus oli välitön ylempää kuuluvien huokaisujen ja ynähtelyjen muodossa. Halusin kiusoitella antamalla vain kevyitä ja pitkiä lipaisuja pitkin peniksen päätä ja vartta. Lopulta en voinut enää itselleni mitään, halusin ottaa sen kokonaan suuhuni ja antaa maailman parhaimman imutuksen. Irrotin penistä puristaneet hihnat ja ohjasin sen suuhuni. Suuni täyttyi siitä kokonaan ja maistoin suolaisten touhutippojen maun. Työnsin sitä syvälle kurkkuuni ja jokaisella työnnöllä maistoin suolaisen tippojen virran jatkuvan. Välillä nuolin kumipussissa olevia palleja ja palasin taas peniksen kimppuun.

Oma kiihotukseni oli aivan huipussaan ja puristelin omaa penistäni stringeissä mielessäni hokien, etten vain runkkaisi liian nopeasti itseäni ja pilaisi leikkiä. Onneksi hän nousi alasänkyjen reunojen päälle ja antoi esteettömän pääsyn myös anukseen ja muualle peppuun. Sujahdin alapuolelta toiselle puolelle hyväilemään takaapäin vieden peniksen peppuvakoon samalla häntä runkaten. Mikään ei ole kiihottavampaa, kuin katsoa toisen rimpuilua halusta laueta hänen hieroessa penistä vaossaan runkkauksen tahtiin ja sitähän laukeamista en tietysti voinut antaa tapahtua. Palasin lattialle polvilleni ja raotin hänen herkullista peppua paljastaen anuksen. Vein kieleni vakoon ja annoin pitkiä märkiä vetoja palaten härnäämään aivan kielenkärjellä anusta ja sen ympäristöä. Hän liikutti lantiota nussien pepullansa kieltäni vasten ja olisi varmasti halunnut tuntea patukkani sisällään. Samalla saatoin puristella hänen kiveksiään ja hieroa penistä antaessani kunnon rimmauksen.

En voinut enää pidättää pitkään ollessani aivan märkä omasta kiimalimastani ja palasin etupuolelle jatkamaan posketusta ja tällä kertaa annoin kaikkeni ottaessani herkkupatukkaa yhä uudelleen ja uudelleen lämpimään suuhuni kuolan valuessa pitkin rintakehääni. Hän yritti parhaansa mukaan nussia suuhuni saadakseen lauettua ja riisutusin myös omista stringeistäni runkatakseni itseäni. Hytin täytti märän litinän, yninän, huokaisujen ja kiiman tuoksu. Lopulta kiima kävi liian suureksi ja laukesin kaaressa hytin lattialle jatkaen parhaani mukaan imuttamista. Ei tarvittu enää montaa imaisua, kun tunsin suuni täyttyvän lämpimästä spermasta ja hän huutaa hupun sisällä suoraa huutoa. Irrotin hänet siteistä, poistimme hupun ja rojahdimme molemmat huohottamaan sängylle. Illan parhain pano oli ohi ja olimme molemmat aivan loppu.

En voinut tietysti jättää leikkiä vain tähän yhteen kertaan ja halusin myös itse kokea jotain vastaanlaista räjäyttävää.

Tarina jatkuu…

Yksi kommentti viestissä: “Hytin oven takaa I/II”

  1. tykkäänpojista says:

    Hyvä ja kiihoittava tsrina. Lisää Kiitos!

Kommentoi

top