search
top

Valmistujaisissa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (68 votes, average: 3.04 out of 5)
Loading...

Olin menossa serkkuni valmistujaisiin. Hän oli minua 3 vuotta vanhempi mutta meitä luultiin usein samanikäisiksi. Hän tuli minua ovella vastaan ja halasin hätä toivottaen onnea valmistumisen johdosta. Hän hymyili, otti kukat vastaan ja siirtyi seuraaviin onnittelijoihin. Eteisestä päästyämme käytävällä vastaan tuli serkkuni poikaystävä. He olivat valmistuneet samalta ammattilinjalta, mutta Anssi oli 7 vuotta serkkuani vanhempi. Äitini kätteli häntä ja toivotti onnea. Tulin Anssin luo ja olin kättelemässä kun Anssi kysyi:
-Halataanko?
En edes ajatellut mitään vaan hymyssä suin halasin häntä ja toivotin onnea.Myöhemmin Anssi tuli takkahuoneessa istumaan viereeni sohvalle ja jutteli mukavia. Pidin Anssista jo silloin kun serkkuni ekankerran esitteli Anssin. Vaikka hän olikin itseäni 10 vuotta vanhempi ei sitä ihan heti uskonut. Hän oli ihan söpö, todella pitkä, mutta pidin pitkistä jätkistä. Myöskin urheilullinen ja hänen kanssaan oli helppo puhua. Kun muut puhelivat keskenään Anssi kääntyi korvani juureen ja kuiskasi:
-Tuu pihalle muutaman minuutin päästä, mul on sulle asiaa.
Sitten hän suoristui ja lähti vessan suuntaan. Ajatukset alkoivat pyöriä päässäni. Olin toki katsellut Anssia silläkin silmällä, mutta koska Anssi seurusteli serkkuni kanssa en ollut edes uskaltanut ajatella että hänellä olisi tunteita minua kohtaan. Kuunneltuani hetken pappojen keskustelua viikonloppuisesta onnettomuudesta päätin lähteä ulos.

Astuin ulos pienelle terassille. En ensin nähnyt Anssia, mutta sivusilmällä näin hänet talon kulmalla odottamassa. Kävellessäni häntä kohti huomasin hänen riisuneen kravatin ja pikkutakin.
-Sul oli siis jotai asiaa ?
Anssi otti minua käsivarresta kiinni ja talutti talon ikkunattomalle seinälle.
-Mä en kestä enää. Sä oot nii kaunis ja mukava ja kaikkee muuta ku Riina.
Anssi painoi minut vasten talon tiiliseinää ja tuijotti silmiini. Hänen kätensä valuivat olkapäiltäni intiimisti lantiolleni. Hän nosti toisen kätensä poskelleni ja silitti sitä peukalollaan. Hänen kasvonsa lähenivät omiani ja tunsin hänen hengityksensä kasvoillani. Sitten hän painoi vahvasti huulensa omilleni ja suuteli minua. Ensin ajattelin panna vastaan, mutten voinut. Painoin silmäni kiinni ja vastasin suudelmaan. Hänen kielensä pyöri omani ympärillä ja kädet hakeutuivat rinnoille. Hän puristeli rintojani ja hänen lantionsa painautui kehoani vasten. Nostin käsivarteni hänen kaulalleen. Anssi alkoi nostaa hamettani ylöspäin, mutta jatkoi suutelemista. Äkkiä hän nosti minut syliinsä ja kantoi lähimmän auton nokkapellille. Suutelimme yhä kiinni toisissamme.

Hän nosti päänsä ja katsoi minua silmiin. Nyökkäsin kuin myöntymisen merkiksi ja hän laskeutui polvilleen. Sitten Anssi alkoi valuttaa sukkahousujani nilkkoihin ja potkin korkkarit jaloistani. Seuraavaksi pikkuhousut. Anssi laski housuni kasalle auton viereen ja katseli hetken avonaista alapäätäni, Hän painoi kasvot pillunsuulleni. Hitaasti hän alkoi nuolla alhaalta ylös häpyhuuliani. Hän painoi kielensä klitorikselleni ja alkoi kieputtaa kieltään villisti. En voinut muuta kuin voihkaista. Anssi näki ilmeeni. Hän levitti häpyhuuliani. Sitten hän työni yhden sormen suoraan pilluuni. Olin jo valmiiksi märkä mutta vasta nyt tajusin sen. Anssi lisäsi toisen sormen tiukkaan pilluuni ja pyöritti ja pumppasi niitä siellä. Hän siirsi kädet rinoilleni ja puristeli niitä voimakkaasti, Anssi vetäytyi kauemmas ja nosti minut taas syliinsä konepelliltä. Hän painoi minut uudestaan tiiliseinäävasten ja suuteli. Olin hengästynyt ja kiimainen. hän joutui hieman kyyristymään että sai kyrvästään hyvän otteen ja sai sen pillunhuulilleni. Ja sitten, sitten hän työntyi sisääni voimalla. Kiljahdin ja kyyneleet nousivat silmiini. Hän painoi huulensa huulilleni ja aloitti tasaisen pumppauksen. Hän piteli minua ilmassa ja olin kietonut jalkani hänen kantiolleen. Tunsin valtavaa kipua, mutta samaan aikaan myös kiihotuin. Tunsin suonikkaan kivikovan kyrvän sisälläni. Anssi huohotti vasten kasvojani kiljahdellessani. Olin aivan orgasmin partaalla ja kroppani jäykistyi. Anssi pumppasi entistä kovempaa ja huomasin melkein huutavani. Juuri kun saavutin orgasmin Anssi painoi huulet jälleen omilleni etten herättäisi koko talon huomiota. Kun orgasmi alkoi olla lopuillaan Anssi vetäityi minusta ja ruiskutti spermakasan aivan viereeni. Hän huohotti raskaasti kuten minäkin. Lysähdin maahan.Tajusin kiskoa hameeni alas ja Anssi kantoi housuni viereeni. Hänkin lysähti maahan istumaan. Katsoimme toisiamme ja Anssi painoi huulet jälleen omilleni ja työnsi kielen suuhuni. Vetäydyin suudelmasta ja kiskoin pikkuhousuni takaisin jalkaani. Sukkahousuja en jaksanut joten heitin ne pusikkoon. Kun nousimme ylös hymyilin Anssille joka veti sepalustaan kiinni. Hän hymyili takaisin ja kääntyi mennäkseen takaisin sisälle. Katsoin hänen kiinteää persettään ja puristin sitä hellästi. Hän hymyili olkansa yli, mutta jatkoi matkaansa. Lykkäsin korkkarit jalkaani ja ryntäsin perään.

Yksi kommentti viestissä: “Valmistujaisissa”

  1. Who´s your daddy says:

    Hyvin kirjotettu, oisko jatko-osa paikallaan?

Kommentoi

top