search
top

Taru

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (97 votes, average: 2.94 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit:

Taru kävelee kaukaisilla vuorilla. Linnut kaartelevat taivaalla, korkealla hänen yllään. Taivas on pilvetön ja kirkas. Aivan yllättäen keli kuitenkin huononee ja alkaa sataa kaatamalla. Taru juoksee luolaan suojaan. Hänen vaatteensa ovat liimautuneet sateen takia ihoon kiinni. Yllään hänellä on vain vaaleansininen silkkipaita ja minihame. Viileä ilma on saanut nännit nöpöttämään. Hänen ruskettunutta ihoaan pitkin valuvat vesipisarat. Liikunta on saanut hänen himonsa heräämään. Hän kampaa vähän hiuksiaan ja istahtaa luolassa olevalle pehmeälle sängylle. Hän käy hetkeksi makaamaan pehmeään sänkyyn ja nukahtaa. Taru näkee unta, jossa hän suutelee kauniita naisia, joilla on kaikilla rubiinisormus ja yllään kaikilla narubikinit.

Taru herää ja huomaa olevansa alasti. Hän antaa käsiensä vaeltaa vartalollaan. Hänen ihonsa on vielä sateen jäljiltä kostea. Hän on ihan varma, että kävi peiton päälle makaamaan, mutta onkin sen alla lämpimässä. Taru nipistää nännejään ja hieroo pyöreitä rintojaan. Hän voisi vaikka vannoa, että ne ovat aiempaa isommat. Hän avaa peittoa ja huomaa, että hänen rinnoistaan ovat kadonneet silikonien laiton aiheuttamat arvet. Hän tunnustelee ja puristelee rintojaan. Ne ovat paljon isommat kuin ennen silikonien ottamista, mutta silikonit tuntuvat kadonneen. Taru ei ole uskoa asiaa. Hän vie sormiaan alemmas. Hän on edelleen kostea. Taru antaa sormiensa seikkailla ja vaeltaa. Tuottaessaan itselleen nautintoa, hän katsoo itseään ja huomaa, että hiukset ovat entistäkin pidemmät ja vartalo on sileä. Karvat ovat kadonneet ja iholla on ruusuntuoksuista hierontaöljyä.

Tarun nautinnon lähestyessä huippuaan hän voihkii entistä kovempaa ja lopulta hymyilee ja naurahtaa nautinnon hiipiessä kaikkialle hänen suloisessa vartalossaan. Hän nousee istumaan ja huomaa, että hänen vaatteensa ovat puhtaina ja kuivina sängyn vieressä. Ketään ei näy missään. Taru napittaa silkkipaidan ja laittaa minihameen päällensä. Hän lähtee kävelemään luolassa eteenpäin. Luola tuntuu jatkuvan iäisyyksiin.

Lopulta Taru on luolan päässä. Siitä lähtee vesiliukumäki, jonka vieressä on kyltti, jossa lukee: “Vesiliukumäen laskeminen sallittu vain lesboille, jotka ovat kosketelleet itseään ja ovat alasti.” Taru riisuu vaatteensa ja jättää ne luolaan. Hän ajattelee tarpeen tullen saavansa jotakin vaatetta ylleen sieltä mihin on matkalla. Taru menee vesiliukumäkeen. Vesi tuntuu vuoroin viilenevän, vuoroin lämpenevän. Taru hengittää rauhallisesti ja hänen nenäänsä tulvii laventelin, vaniljan, mansikan, vadelman, ruusun tuoksu. Vesiliukumäessä tuntuu koko ajan vaihtuvan tuoksu. Yhtäkkiä vauhti alkaa hiljetä, mutta Taru on kuitenkin vielä vesiliukumäessä, joka on jatkunut jo monta minuuttia. Vauhti pysähtyy. Taru makaa paikallaan ja miettii, mitä seuraavaksi mahtaa tapahtua. Hän tuntee selässään hierontaa ja nänneissään kosketusta. Hän tuntee miten hänen vaginaansa ujuttautuu näkymätön dildo. Taru voihkii vielä aiempaakin kovemmin. Hänestä tuntuu, etteivät tämän päivän orgasmit vielä olleet tässä. Matka jatkuu, eikä kestä kauankaan kun Taru putoaa veteen. Hänellä on puhdas olo. Taru ui kohti rantaa ja on hämmästynyt näkemästään. Kohti rantaa juoksevat seepra ja gepardi. Gepardi kiihdyttää vauhtiaan ja on juuri hyppäämässä seepran kimppuun, kun seepra muuttuukin haikaraksi ja lentää tiehensä. Gepardin tilalla on nuori nainen. Aurinko on juuri noussut.

Nuori nainen nousee pystyyn ja esittäytyy Dianaksi. Hänen tummat hiuksensa ylettyvät alaselkään asti. Hänen ympärillään lentävät tuhannet violetin ja vaaleanpunaisen väriset perhoset. Nainen menee vesiputoukseen uimaan. Siellä on hänen viisi pikkusiskoaan. Heillä kaikilla on eriväriset pitkät hiukset. Tytöt ovat öisin eri kissaeläimiä. Leijonia, gepardeja, tiikereitä. Taru yrittää kysyä jotakin, mutta samassa kaikki tytöt sukeltavat veteen. Kun he nousevat ylös, heillä on yllään samanväriset leningit, kuin heidän hiuksensa ovat. Taivaalta lentää kurki, joka muuttuu naiseksi. Hän kertoo olevansa siskoista nuorimman tytär. Tarun on aika vaikea uskoa asiaa, kun hän voisi vaikka vannoa, että nuorimmaisen on pakko olla 16, mutta kurkena lennellyt nainen näyttää kolmekymppiseltä. Nainen kuitenkin sanoo, etteivät he itsekään tiedä minkä ikäisiä oikeasti ovat. He ovat olleet jo kauan laaksossa ja tuntuvat joka aamu heräävän edellistä aamua selvästi vanhempina tai nuorempina.

Syynä yöllisiin eläimiksi muuttumisiin on eräs velho, joka taikoi heidät kissaeläimiksi ja kurjeksi. Aina pimeän tulleen he muuttuvat. Sinänsä he ovat ihan tyytyväisiä elämäänsä, mutta vieraita käy kovin harvoin, joten Tarun vierailu on mukava yllätys. Tyttöjen iholla helmeilevät vesipisarat. Ne kimaltelevat auringossa kuin jalokivet.

Taru menee uimaan tyttöjen kanssa ja huomaa, että heillä on kaikilla rubiinisormukset. He sukeltelevat veden alla ja aina kun Taru on noussut veden pinnan yläpuolelle hän huomaa, että yksi tytöistä ei olekaan veden pinnalla. Joka kerta hän myös tuntee, että hänen vaginaansa kosketellaan. Kun hän kysyy kuka häntä koskettelee, tytöt eivät ole tietävinäänkään asiasta.

Lopulta Taru nousee vedestä ja käy vatsalleen makaamaan rannalle ilmestyneelle hierontapöydälle. Muut tulevat hieromaan häntä ja levittävät hänen jalkojaankin, että saavat kunnolla hierottua kaikkialta. Yksi tytöistä ottaa hierontaöljyä ja antaa sen valua joka puolelle Tarun vartaloa. Kun Taru kääntyy toisinpäin, hän saa kasvohierontaa ja suudelmia. Tyttöjen huulet maistuvat mansikoilta. He lipovat vuorotellen Tarun huulia kielillään ja Taru vastaa lipomalla heidän kieliään omallaan. Samalla kun Taru saa kielisuudelmia, toiset hierovat hänen täyteläisiä rintojaan, nuolevat hänen nännejään ja koskettelevat hänen kosteaa vaginaansa. Taru katsoo tyttöjä ja yhtäkkiä he kaikki näyttävät 17-vuotiailta, myös kolmekymppiseltä näyttänyt. Taru tulee vielä kolmannen kerran ja nukahtaa onnellisena.

Taru herää keskellä yötä ja huomaa makaavansa maassa. Hierontapöytä on tipotiessään. Hän katsoo veden pintaa ja huomaa kuvajaisensa olevan mustan pantterin. Muutkin ovat muuttuneet eläimiksi. Taru kokeilee ketteryyttään ja kiipeilee puihin. Lopulta hän menee uimaan ja aamuauringon säteiden tullessa alkaa muuttua taas tytöksi.

Diana kutsuu Tarun ja muut saunomaan. Jostakin on löydetty vihdaksia koivuvihtoja varten, vaikkei Taru nähnytkään yhden yhtä koivua aiemmin. Yksi tytöistä lisäilee vähän puita takkaan ja sitten on aika heittää löylyä. Kun tytöt menevät ulos vilvoittelemaan, siellä sataa lunta. Lumi satelee maahan miljardeina erilaisina hiutaleina. Kinokset muotoutuvat jalan alla narskuviksi kasoiksi. Ulkona on kylmä.
Kun he tulevat ulkoa vilvoittelemasta, taukotuvassa on pieniä lasillisia punaista ja vaaleaa glögiä, jäävettä, sitruuna-lime-limonadia ja kivennäisvettä. Vieressä on tarjottimella pieni koristeltu piparkakkutupa ja suolaisia alkupaloja. Kun Taru käy katsomassa tarvitseeko saunasta hakea jotakin pois, oven takaa paljastuu olohuone. Muut tulevat myös sinne. Taru näkee nojatuolien selkänojilla iltapukuja. Kun hän katsoo ovesta ulos, sataako lunta vielä, siellä onkin lämmintä ja kesäistä. Taru katsoo taas sisälle ja tytöillä on iltapuvut yllään. Hänen ylleen on ilmestynyt iltapuku, jota hän ei edes huoneessa nähnyt.

Lattioilla on ruusun terälehtiä ja tunnelmallinen musiikki soi taustalla. Tytöt pyytävät vuorotellen Tarua tanssimaan ja Taru miettii, että hän voisi vuorostaan tuottaa tytöille nautintoa. Hän huomaa, että he kaikki kahdeksan ovat nyt 16-vuotiaan näköisiä. Hän räpsäyttää silmiään ja kaikki ovat alasti ja kaikki muut paitsi hän itse makaavat vatsallaan hierontapöydillä, jalat levitettynä, jotta pääsisi paremmin hieromaan sisäreisiä ja kosteita pilluja. Taru aloittaa hieromalla yhden hartioita ja sitten siirtyy seuraavan hartioihin, jotta kenenkään ei tarvitsisi odottaa mielettömän pitkään. Hän on niin keskittynyt hieromaan tyttöjä, ettei huomaa, että aivan hänen näköisensä tyttö hieroo edellistä. Taru siirtyy taas hieromaan seuraavaa ja taas ilmestyy tyttö, joka näyttää häneltä. Heillä on erilaisin jalokivin koristetut sormukset. Taru kääntyy katsomaan, eikä näe ketään. Hän jatkaa ja hieroo seuraavaa tyttöä. Aina kun hän ei katso ilmestyy uusia tyttöjä hieromaan.

Lopulta kun Taru hieroo viimeisenä vuorossa ollutta hän näkee, että muiden hierontapöytien ääressä ovat aivan hänen näköisensä tytöt. Kun hän kysyy mistä he ilmestyivät, nämä kertovat olevansa merenneitoja, jotka olivat vastarannalla puiden takana piilossa katsomassa kun Taru sai hierontaa ja päättivät rohkaistua ja tulla hieromaan toisia. Tarunkin vuoro tulisi vielä. Samoin merenneitojen, jotka pystyvät halutessaan olemaan päiviäkin kuivalla maalla ja saamaan silloin jalat pyrstön tilalle.

Taru etenee vaginan hierontaan ja merenneidot ottavat mallia. He oikein odottavat, että saisivat itsekin hierontaa. Merenneidot ja Taru vuorottelevat niin, että kaikki hierovat kaikkia tyttöjä. Taru pyytää hierontapöydillä olevia tyttöjä olemaan kontillaan. Hän nuolee heidän kaikkien vaginoita välillä villein, välillä rauhallisin vedoin. Jokaisen pillu maistuu erilaiselle, mutta kaikki ovat ihanan makuisia. Mitä enemmän Taru nuolee, sen kosteampia tytöt ovat. Taru suutelee välillä merenneitoja. Kun tytöt ovat saaneet orgasmin, saavat merenneidot hierontaa.

Taru menee istumaan lähelle ilmestyneelle sängylle. Yksi tytöistä, joka oli vähän aiemmin hierottavana tulee istumaan hänen viereensä. Hän kuiskaa Tarun korvaan: “Haluaisitko käyttää tupladildoa yhdessä”. Taru suutelee tyttöä ja sanoo käyttävänsä sitä ilomielin hänen kanssaan. Vuorotellen Taru käyttää tupladildoja kaikkien muidenkin tyttöjen kanssa, antaen merenneitojenkin kokea nautintoa.

6 kommenttia viestissä: “Taru”

 1. elsasex says:

  I-HA-NA

 2. uhah says:

  Kiehtova idea sanoisinko. Kiihotuin, mutta seksi kohtia pitää pidentää ehdottomasti, ja kerro tarkemmin. Paras fantasia tarina minkä olen täältä löytänyt. Ainoa miinus seksi kohtien lyhyydestä ja epätarkkuudesta.
  4/5

 3. Es jonne says:

  Kiihottava, laukesin 2 kertaa 🙂

 4. jani 19v says:

  olli hyvä lesbo tarinna vois tulla jatkoa jos voita kirjoitaa sen

 5. tyttyeli says:

  omituinen,en tykänny.liian sekava,enkä oikeen tajunnu juonta.

 6. nokian says:

  tää oli tusi hyvä

Kommentoi

top