search
top

Kuuman kesäpäivän yllätys

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (34 votes, average: 3.59 out of 5)
Loading...

Ratikassa oli tukahduttavan kuuma. Pitkän työpäivän jälkeen hikikarpalot valuivat otsaltani ja kaipasin kuumeisesti viileään suihkuun.Helteet jatkuivat jo toista viikkoa ja kesälomasta ei ollut vielä tietoakaan. Onneksi oli sentään perjantai-iltapäivä ja mielessäni liikkui terassi-ilta kavereitten kanssa ja mahdollisesti jonkun kuuman kissan kaataminen. Hyppäsin ratikasta ja lähdin harppomaan kohti kotia.

Olin jo lähellä kotiovea kun huomioni kiinnittyi vastaantulevaan naiseen. Pitkä vaalea tukka oli sidottu huolimattomasti päälaelle ja muutamat seksikkäät kiehkurat valuivat kohti rintoja, jotka pompahtelivat kiihottavasti naisen kävellessä kohti minua. Kirkuvanpunaiset korkokengät kopisivat katukiveykseen ja katseeni kiinnittyi naisen pitkiin sääriin ja siitä edellen ylöspäin ruskettuneisiin reisiin ja siitä aivan liian lyhyeeseen hameeseen, joka pisti mielikuvituksen valloilleen.

Ohittaessamme toisemme sain katseeni käännettyä jo naisen kasvoihin ja huomasin hänen katsovan minua samankaltaiset ajatukset mielessään. Yhtäkkiä nainen horjahti, hänen käsilaukkunsa putosi ja sen sisältö levisi pitkin jalkakäytävää. Herrasmiehenä pysähdyin toki auttamaan tuota sadattelevaa naista.

Kerätessämme tavaroita nainen ennätti kertoa, että oli ollut matkalla kaverinsa opiskelupaikan bileisiin, mutta kadottanut osoitteen matkalla. Yritin muistella mitä bilepaikkoja lähistöllä olisi, kun nainen yhtäkkiä kysyi asuinko lähellä ja voisinko lainata tietokonetta, että hän voisi tarkistaa osoitteen. No mikäpäs siinä! Jätin kertomatta, että mukanani olisi ollut muutamakin laite josta olisi voinut tuon asian tarkistaa. Jos on tilaisuus taluttaa tällainen pakkaus kotiinsa en sitä ihan helpolla hukkaisi.

Kävelimme asunnolleni ja avasin oven. Nainen astui sisään ja jäi ensin hieman orpona seisomaan eteiseen. Kutsuin hänet peremmälle ja sanoin ettei tarvitse riisua kenkiä. Poikamiehen kämpässä ei koskaan niin siistiä ole, ettei siellä voisi kävellä pornonpunaisissa korkokengissä.

Käynnistin tietokoneen, laitoin musiikkia soimaan ja kysyin naiselta haluaisiko hän jotain juotavaa kun on niin kuumakin. ”Joo kiitos, on kyllä tosi kuuma!” nainen vastasi. Hain jääkaapista pari kylmää siideriä ja tarjosin toisen naiselle. Hän painoi kylmän tölkin poskea vasten ja pyyhkäisi hiuksia otsaltaan. ”Kylläpä osaakin olla tosi kuuma kesä” hän sanoi ja alkoi avata toisella kädellä kireän paitansa nappeja. Oho, olipas tässä melko reipas tapaus. Istahdin nojatuoliin ja nautin näkemästäni. Nainen silminnähden ilahtui kiinnostuksestani, laski tölkkinsä pöydälle ja alkoi keinua musiikin tahtiin. Paita avautui kokonaan paljastaen punaisten rintaliivien verhoamat täydelliset pyöreät rinnat. Nainen jatkoi tanssiaan silmät suljettuna, nosti kätensä ylös ja käänsi selkänsä minuun päin. Kiinteä takamus pyöri silmieni edessä ja en voinut enää hillitä itseäni. Nousin ylös tuolista tuntien etumukseni pullottavan. Kosketin naista ensin kyynärvarsiin ja liutin sitten käsiäni hitaasti alas kohti vyötäröä ja lantiota. Keinuimme musiikin tahdissa ja sivelin hänen silkinpehmeää ihoansa nousevan kiihkon vallassa. Uskalsin siirtää käteni noille uhkeille pyöreille rinnoille ja ujutin käteni liivien sisään tuntien kovettuneen nännin sormissani. Jumalauta, tämä nainen on kiimainen! Tunsin itseni koko ajan rohkeammaksi ja liikutin käsiäni alaspäin. Tuon lyhyen hameen alle ei ollut vaikeaa mennä, käteni nousi hiljalleen reittä pitkin kohti naisen jalkoväliä. Tässä vaiheessa viimeistään tajusin: Käsilaukku ei todellakaan ollut pudonnut vahingossa. Tämä nainen halusi nussia. Tällä naisella ei ollut lainkaan alushousuja jalassa!

Liikutin sormeani kosteassa pilluvaossa ja nainen jatkoi itsensä keinuttamista.Yhtäkkiä hän kääntyi ympäri ja tönäisi minut pois luotaan. Istahdin taas nojatuoliin ja katsoin miten hän musiikin tahtiin liikkuen riisui itseltään hitaasti rintaliivit ja hameen. Siinä tuo nyt seisoi, upea nainen pitkine säärineen, pelkät punaiset korkokengät jalassaan. En tiennyt oliko tämä unta vai totta.

Nainen istahti pöydän reunalle ja levitti jalkansa paljastaen silmieni eteen kiihoittuneen kostean pillunsa. Hän nojautui taaksepäin toisen kätensä varaan ja häpeilemättä katsoi minua suoraan silmiin samalla kun toinen käsi kulki rintojen kautta kohti haaroja. Sormet tavoittivat klitoriksen ja alkoivat hieroa sitä hitain liikkein. Nainen katsoi minua raukein silmin, eikä puhunut yhtään mitään.

Pakotus housuissani alkoi tuntua jo sietämättömältä. Riisuin nopeasti paitani ja housuni. Nainen katsoi toimiani samalla itseään hieroen. Nähtyään seisovan kyrpäni hän oli ilmeisesti tyytyväinen koska lähes komentavalla äänellä hän käski: ”Tule nyt nussimaan mua jumalauta!”. Siirryin naisen jalkojen väliin ja käsittämätön tilanne lähes pyörrytti minua.

Tartuin kovana seisovaan kyrpääni ja vein sen naisen nyt jo litimärkien pillunhuulten väliin. Työnsin sen hitaasti ja nautinnollisesti sisään. Nainen puraisi alahuultaan ja ynähti tyytyväisenä. Kuljetin kyrpääni koko mitalta rytmikkäästi edestakaisin tuossa ruusunpunaisessa ihanuudessa. Pillu oli täydellisen tiukka ja kostea. Nainen jatkoi klitoriksensa hieromista ja voihki nautinnosta. Kiihdytin hieman rytmiä ja katselin kuinka suonikas kyrpäni upposi tuohon kuumaan märkään pilluun. Nainen huohotti ja vaikersi ja huusi: ”Ihana kyrpä, ihana. Nussi saatana, nussi mun kiimaista pillua”. Otin kiinni naisen vyötäröstä ja rynkytin niin kovaa kun ikinä pystyin.

Sitten mieleeni juolahti tuo täydellisen kiinteä takapuoli. Vedin kovana seisovan kyrpäni ulos ja tartuin naista käteen vetäen hänet ylös pöydältä. Olin jo oppinut, että tämä nainen piti hieman kovemmista otteista joten rohkenin tönäistä hänet sohvalle ja komensin: ”Kontilles siitä. Nyt saat kyrpää niin, että tuntuu”. Järjettömän kiihoittavat pyöreät pakarat levittäytyivät eteeni ja hurjan kiihkon vallassa työnsin kivikovan kyrpäni takaapäin naisen kireään pilluun. Otin kiinni naisen lanteista ja nussin kuin viimeistä päivää. Katsoin kuinka kyrvänvarsi kiilteli pillumehuista sen liikkuessa sisään ja ulos. Nainen vaikersi ja voihki kovaäänisesti, taisi tykätä saamastaan. ”Nussi saatana, nussi mut hengiltä!” nainen huusi ja hieroi samalla toisella kädellään klitoristaan. Huomasin, että tuleminen ei ollut nyt kaukana kummaltakaaan. Naisen lantio jäykistyi hieman, ääni muuttui katkonaiseksi ja lopulta hän huusi suoraa huutoa. Sitten en enää minäkään kestänyt, naisen tuleminen sai aikaan kivissäni tutun tunteen, josta tiesin että ei ole enää paluuta. Vielä muutama työntö ja vetäydyin pillusta antaen kuuman spermani roiskua noille pyöreille pakaroille. Jumalauta mikä pano, tuntui etten saa edes henkeä.

Rojahdin naisen viereen sohvalle ja huohotin. Nainen laskeutui vatsalleen ja suuteli minua. ”Kiitos, se tuli tarpeeseen!” hän sanoi. Sitten hän nousi ylös, pukeutui ja lähti. Ovelta hän vielä huikkasi: ”Oli tosi kivaa, jätin puhelinnumeron pöydälle jos tarvitset toistekin!”. Käsittämätön nainen. Minä vedin henkeä hetken, menin suihkuun ja lähdin kavereiden kanssa terassille ihmetellen oliko tapahtunut ollut lainkaan totta. Pöydältä aamulla löytämäni puhelinnumero kertoi niin olleen.

3 kommenttia viestissä: “Kuuman kesäpäivän yllätys”

 1. noitapilli says:

  Hyvin kirjoitettu tosiaan. Toki tietysti voi sanoa että kuinka todennäköistä oikeassa elämässä olisi että noin kävisi – mutta ihan samaa voi sanoa minunkin kirjoittamistani tarinoista 🙂 Jatka ihmeessä ja hyvää ja seksipitoista kesää toivottaa nimim. Noitapilli 🙂

 2. Who´s your daddy says:

  Hyvin kirjotettu, tykkäsin

 3. Nami says:

  Tosi hyvin kirjotettu ja mun mielestä sopivan pitunenkin.
  Kiihottavaa tekstiä, oli mukava lueskella 😉 kostuin kyllä…
  Jatka ihmeessä !

Kommentoi

top