search
top

Pornolehdet

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (160 votes, average: 3.84 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Uploadaan tänne tämän vanhan IT.orgiin kirjoittaman tarinani.

Tapahtumat sijoittuvat pääosin kesälle 1974 ja seuraavalle talvelle.
Perheessämme oli tapana, että menin kesäisin maalle serkkujeni luokse. Niin tänäkin kesänä. Serkkuni Markku odotti jo sen verran innokkaana, että oli kävellyt viiden kilometrin päähän risteykseen maitolaiturille odottamaan, josta poimimme hänet auton kyytiin.
Olimme Markun kanssa molemmat keväällä täyttäneet 13. Markku oli minua kaksi viikkoa vanhempi ja se oli tuonut usein hänelle sen “vanhemman” oikeuden. Markku oli puhelias, hoikka, vilkkuvasilmäinen oikea elovalkea, aina puuhaamassa jotain. Välillä ideat olivat hyviä ja välillä huonoja, joista aikaisempina kesinä olimme saaneet välillä kunnollakin korville. Hän oli joka tapauksessa ehdottomasti meistä se, joka kymmenestä kerrasta yhdeksänä veti meidän joukkoa.
Markku asui oikealla maatilalla. Oli eläimiä, peltoa, metsää ja paljon järvenrantaakin. Silloin en sitä tajunnut, mutta heillä oli maata aika paljon. Serkkuni isä oli sen vanhimpana poikana perinyt isovanhemmiltani, minun isäni oli saanut muun omaisuuden. Se oli kai ollut alun perin selvää, kuka perisi tilan. Isälläni ja sedälläni oli hyvät välit ja esimerkiksi minä olin aina ollut todella tervetullut heidän luokseen maalle.
Markun perhe oli kunnon maalaisperhe. Markulla oli kolme isoveljeä ja kaksi isosiskoa, eli hän oli katraan nuorin. Ensimmäisenä oli kaksi vuotta vanhempi veli Risto, sitten kaksi vuotta vanhempi sisko Hanna, sitten vuotta vanhempi sisko Heli, sitten vuoden välein vielä Pekka ja Matti. Matti oli juuri täyttämässä 20 ja oli meidän silmissä jo aikuinen mies. Kaikki kuitenkin asuivat vielä kotona. Vanhimmat pojat olivat töissä; Matti tilalla ja Pekka kylällä. Hanna oli ammattikoulussa ja Heli juuri valmistunut ammattikoulusta. Risto ja me olimme vielä kansakoulussa, tai minä olin siis oppikoulussa. Meidän perhe asui kaupungissa. Minulla ei ollut kuin yksi, hiukan vajaa kolme vuotta nuorempi pikkusisko.
Minut vietiin aina heti koulun päätyttyä maalle. Odotin sitä aina innokkaana. Olin maalla vähintään puolikesää ja sitten teimme vaihdon, niin että Markku tuli meille toiseksi puoliskoksi kesää.
Jo matkalla Markku päätti, että heti ensimmäiseksi menisimme uimaan ja sen jälkeen menisimme kokemaan katiskat järvelle. Heti kun olimme päässeet ulos autosta pihassa ja alkutervehdykset oli käyty läpi, kävin vaihtamassa kesätamineet niskaan ja häivyimme Markun kanssa uimaan ja sitten veneellä järvelle katiskoita kokemaan. Järvellä Markku kertoi, että hänellä oli illalla todella jännittävää näytettävää, mutta että hän ei voisi paljastaa sitä, ennen kuin muut olisivat menneet nukkumaan, jotta emme vain paljastuisi.
Ilta saapui aika nopeasti, varsinkin kun maalla vielä siihen aikaan yöunet aloitettiin melko aikaisin. Me Markun kanssa nukuimme aitassa, kuten aiempinakin kesinä, tyttöjen kanssa. Tytöille oli omat huoneet ja meille oma. Vanhemmat pojat nukkuivat talossa aikuisten kanssa. Aitan huoneet olivat kaikki aika pieniä. Meillä Markun kanssa oli kuitenkin se kaikkein pienin, mutta se ei meitä haitannut: sama huone meillä oli ollut joka kesä. Huoneessa ei ollut kuin sänky ja pienehkö kaappi, johon juuri ja juuri mahtui meidän vaatteet. Muita kalusteita ei ollut.
Vihdoin aitassa ja ulkona oli hiljaista ja Markku töni minua, että olinko jo nukahtanut. Oli aika paljastaa suuri salaisuus. Markku pyysi minua nousemaan sängystä ja sen jälkeen nosti patjan ylös. Sen alta hän kaivoi kasan lehtiä, yhteensä seitsemän kappaletta.
“Näistä ei sitten puhuta kenellekään. Nää on Pekan. Löysin ne hänen huoneestaan jokin aika sitten, kun etsin muuta. En tiedä, etsiikö se jo näitä. En ole huomannut, että se etsisi. Ne oli aika hyvin piilotettu. Ihan vahingossa löysin nää, kun näin kerran ovenraosta, että Pekka laittoi jotain alimman lipaston laatikon alle.”
“Mitä ne oikein on? Mitä niissä on?” kysyin jännittyneenä kuiskaten. Puhuimme koko ajan kuiskaten.
“Nää on miestenlehtiä. Kato vaikka. Nää on niin salaisia, että miehetkin lukee näitä salaa. En ole edes Pekan koskaan nähnyt niitä lukevan”, Markku vastasi ylpeänä.
Otin yhden lehden Markun kädestä ja katsoin sitä himmeässä kynttilänvalossa. Kannessa oli naisen kuva, ja naiselta näkyi rinnat. Lehden nimi oli Ratto. Jännityksenväristys kävi lävitseni, kun tajusin, minkälaisia lehtiä ne olivat. Olin jo edellisenä talvena alkanut katsella, kun joillakin luokkalaisillani tytöillä oli alkanut näkyä povi puserossa. Edellisenä kesänä olimme Markun kanssa vakoilleet Hannaa ja Heliä saunassa ja rannassa, mutta emme olleet kuitenkaan uskaltaneet katsoa kauhean rohkeasti silloin. Nyt, tästä lehdestä niitä saattoi katsoa rauhassa.
Avasin lehden, ja sisällä oli isompia kuvia. Näkyi miestenkin elimiä, jotka olivat suuria, ja kuvia, joissa ne menivät naisen sisään. Suorastaan värisin jännityksestä. Lisäksi lehdissä oli tekstiä, ja kun luin pätkän yhdestä, se oli kertomus, missä nainen ja mies olivat harrastamassa seksiä.
“Oot sä lukenu nää kaikki?”
“Joo, oon katellut niitä ja vähän lukenut. Tää yksi on jotain vierasta kieltä. Vissiin Saksaa. Siitä en ymmärrä mitään, mutta siinä on enemmän kuvia ja niissä näkyy vielä enemmän kaikkea”, Markku vastasi.
“Näytä.”
Otin lehden Markun kädestä ja aloin selata sitä. Se oli paksumpi kuin muut ja siinä oli paljon kuvia. Oli naisten pimppejä kokonaan auki levitettyinä, miesten isoja pippeleitä naisten suussa ja pimpissä, pyllyssäkin. Miehiä oli naisten päällä ja naisia miesten päällä. Yhdessä kuvasarjassa oli kaksi miestä yhden naisen kanssa. Toinen oli laittanut elimensä pimppiin ja toinen pyllyyn. En ollut ikinä nähnyt sellaisia kuvia.
“Onko sulla koskaan seissyt?” Markku kysyi.
“Ai mitä?”
“Onko sun muna ollut koskaan tolleen isona. Ja oletko runkannut?”
“On se joskus ollut aamulla ja saunassa. Mitä runkata on?”
“No se on tota, mitä noi tekee sille kädellä. Kun tekee tarpeeksi kauan, sieltä ruiskahtaa mällit.”
Olin aivan äimän käkenä. Markku selvästikin tiesi asioita, kun osasi käyttää miehekkäältä kuulostavia sanojakin.
“Oletkos itse kokeillut?” kysyin.
“Olen muutaman kerran. Voin näyttääkin sulle. Otetaan lehti ja aletaan katsomaan kiinnostavia kuvia. Samalla mietitään vaikka jotain koulun tyttöä. Otetaan muna käteen ja aletaan ensin puristelemaan sitä, ja kun se suurenee, vedetään nahkaa taakse ja edestakaisin. Sit jos meinaa ruveta kuivumaan, sylkäistään siihen, että tulee taas liukkaaksi. Sit vaan vedetään edestakaisin ja kohta ruiskahtaa. Se tuntuu aika hyvälle.”
Samalla kun Markku selitti, miten toimitaan, hän otti lehden ja avasi sen sekä laski alkkarinsa alas nilkkoihin istuutuen samalla sängynreunalle. Siinä hän otti pippelinsä käteen ja alkoi rytmikkäästi puristella sitä. Se alkoi kasvaa melkein saman tien. Markku veti esinahan taakse paljastaen pippelin pään. Sitten hän aloitti rytmikkään nahan edestakaisin vatkaamisen. Pippeli kasvoi vielä jonkin verran. Kohta Markku alkoi huohottaa, ja saman tien hän sai krampin ja pippelistä ruiskahti valkoista ainetta muutamina kaarina lattialle. Muutama pienempi jäi pippelin päähän.
“Näin se tapahtuu.”
Nyt ymmärsin.
“Kokeile sinä vuorostas.”
Laskin alkkarini alas ja istuin Markun viereen sängynreunalle. Otin lehden ja etsin kuvan, missä naisen pimppi oli lähikuvassa sormilla täysin auki levitettynä. Kahdessa viereisessä kuvassa pimppiin oli laitettu kurkku ja toisessa joku muu tavara. Otin pippelini käteen ja mallin mukaisesti aloin puristella sitä ja ajattelin luokkaa ylempänä olevaa Merviä kuvia samalla katsoen. Kuvittelin Mervin olevan ilman housuja ja laittavan kurkkua sisäänsä ja sitten kuvittelin itseni laittamassa pippeliäni hänen sisäänsä. Vehkeeni alkoi paksuuntua. Vedin nahan taakse ja aloin vatkata. En ollut koskaan tehnyt niin ja se tuntui todella hyvältä. Samassa tunsin, kuinka outo jännitys alkoi kasvaa vatsanpohjassa. Sitten ruiskahti, toisenkin kerran ja sitten vatkaaminen alkoi sattua pippelin päähän, jolloin lopetin. Samassa pippeli alkoi pienentyä.
“Se tuntui aivan mahtavan hyvältä”, säteilin innostustani Markulle.
“Enkös minä sanonut? Nyt täytyy ruveta maata. Mutta otetaan nää huomenna rantamajaan mukaan. Siellä voidaan lukea oikein kunnolla näitä”, Markku sanoi ja kömpi peiton alle ja minä perässä. Puhalsin kynttilän sammuksiin, ja nukahdimme saman tien.
Yöllä näin unta Mervistä ja siitä, kuinka laitoin pippelini hänen sisäänsä. Aamulla herätessä pippelini oli isontuneena eikä se meinannut millään asettua alkkareiden ja shortsien sisään.
Söimme aamupalaa tuvan pöydän ääressä, ja Markku totesi, että katiskat pitäisi käydä ensin kokeilemassa ja sitten voisimme vaikka mennä uimaan. Samalla Markku vinkkasi minulle silmää.
Järvellä viimeistelimme suunnitelman: veimme lehdet rantamajaan. Ranta oli jonkin matkan päässä talolta ja rannassa oli sauna, jossa oli saunakammari. Saunakammaria ei juurikaan koskaan käytetty, mutta siellä oli kuin varmuuden vuoksi pari sänkyä patjoineen ja täkkeineen. Paikkaa kutsuttiin rantamajaksi. Se olisi loistava paikka perehtyä lisää tuohon uuteen, kiinnostavaan asiaan, josta olin saanut jo edellisenä iltana tuntumaa.
Palattuamme järveltä toimme kalat talolle, puhdistimme ne ja laitoimme kellariin. Sitten pyyhälsimme määrätietoisesti aitalle hakemaan uimavarusteet ja, tietysti, lehdet.
Rannassa menimme suoraan majalle ja aloimme heti lukea lehtiä kaivaen vehkeet esiin ja aloittaen runkkaamisen. Huomasin, että lehtien tarinat, kuvien ohella, olivat erittäin kiinnostavia. Ne saivat mielikuvituksen lentämään. Aloitettuani sain melkein heti. Olin niin kiihottunut ja innoissani, että minulta tuli oikeastaan saman tien, kun olin aloittanut. En malttanut kuitenkaan lopettaa tarinan lukemista, jossa oli nainen yksin kotona ja sinne oli tullut putkimies korjaamaan putkia. Lukiessani tarinaa eteenpäin minulla alkoi seistä uudestaan ja pääsin aloittamaan uuden runkkaamisen, joka sekin aika pian päättyi ruiskahdukseen. Markkukin ruiskaisi kahdesti. Näin hetkeksi tyydytettyinä päätimme lähteä uimaan sen jälkeen, kun olimme keksineet hyvän piilon lehdillemme.
Seuraavat lähipäivät uimme, kävimme järvellä ja teimme käskettyjä asioita ja muita omia asioita, sekä kävimme tiuhaan tahtiin rantamajalla. Rannassa yritimme vakoilla Markun siskoja, ja vedessä sukeltelimme aivan heidän ympärillään nähdäksemme haarojen väliin. Tarinoita lukiessa asiaan liittyvä sanavarasto kasvoi huimaa vauhtia.
Joidenkin päivien kuluttua tuli sateisia päiviä ja istuimme entistä tiiviimmin rantamajassa.
“Markku, tunnetko ketään sopivia likkoja, joita voitais pyytää tänne meidän kanssa?” kysyin serkultani. Runkkaaminen oli kivaa, mutta kiinnostus siitä, miltä tuntuisi laittaa muna tytön sisään, kasvoi koko ajan ja alkoi olla aikamoinen himon kohde.
“Ei tässä kulmassa pitäjää asu kyllä ensimmäistäkään sopivaa”, Markku vastasi. “Ne on kaikki liian vanhoja, että ne meijän kanssa suostuis nussimaan.”
“Juhannuksena vois onnata.”
“Nii. Se riippuu siitä, pitääkö väki täällä omat kokot vai onko tänä vuonna vuorossa kylillemeno”, Markku vastasi.
Täällä oli aika usein tapana tehdä oma kokko, jos ei ollut metsäpalovaroitusta päällä.
“Voitaishan me kokeilla toistemme kanssa”, Markku hieman epäröivänä ehdotti.
“Miten?”
“No, noissa kuvissa ne työntää munaa naisen perssilmään, siihen anukseen. Voidaanhan me silleen kokeilla. Mä työnnän sun ja sä mun”, Markku kertoi ajatuksensa.
Hetken mietittyäni suostuin.
“Kumpi ensin?”
“Mä vanhempana työnnän munan ekana sun anukseen”, Markku tokaisi oitis juuri opittuja sanoja tietävästi käyttäen.
“No joo. Luetaan ensin joku juttu, missä niin tehdään, että siitä saa oppia”, vastasin.
Eräästä lehdestä löytyi tarina “Peppuseksiä”. Siinä kuvattiin aika hyvin, että liukastusta tarvitaan ja venytystäkin ensin. Keksin myös, että samalla kun Markku tulisi minun päälle, minä voisin lukea ääneen jotain tarinaa hänelle, jotta mielikuvitus kulkisi hyvin, ettei vaan mulkku lopahtaisi.
Kävin sängylle vatsalleni jalat harallaan ja etsin sopivan tarinan, jota aloin lukea ääneen. Markku meni taakseni ja sängyn nytkymisestä tiesin, että hän oli aloittanut munansa elvyttämisen juhlakuntoon. Samalla tunsin, kuinka jotain kosteaa tippui pyllyvakooni. Äänestä tajusin, että Markku valutti sylkeä suustaan liukasteeksi. Sitten tunsin pyllyreiälläni, kuinka sormi alkoi ensin kostuttaa sitä ja sitten työntyä sisään. Ensin se hiukan tuntui, mutta kun liukkautta tuli lisää, solahti Markun sormi sisään aika helposti. Sitten tunsin, kuinka Markku alkoi laittaa toista sormea ensimmäisen lisäksi aukostani sisään. Nyt tuntui, että pyllyaukkoni alkoi kiristyä. Markku liikutti sormiaan edestakaisin ja syljeskeli lisää kosteutta sinne. Sopivan kosteina ne liukuivat sujuvasti edestakaisin.
Markku otti sormensa pois ja kävi makaamaan päälleni. Tunsin hänen painonsa, ja samalla tunsin, kuinka jotain painautui reikääni vasten. Saman tien se alkoi tunkeutua sisääni. Markku nytkytteli itseään edestakaisin ja pikkuhiljaa tunsin, kuinka yhä enemmän Markun munasta meni sisääni. Lopulta Markku makasi aivan pakaroitani vasten. Markun lantio vatkasi edestakaisin vetäen ja työntäen munaa sisään ja ulos. Ensin se ei tuntunut hyvältä, mutta hetken kuluttua se alkoi oikeastaan tuntua aika kivalta. Markun hengitys alkoi kiihtyä ja rytmikin samalla, ja sitten tunsin, kuinka Markun purkautuessa muna alkoi nytkähdellä sisälläni ja samalla tuntui lämmin läikähdys. Olin koko ajan samalla lukenut tarinaa ääneen, joissain kohdin hiukan ehkä katkonaisesti, mutta lukenut kuitenkin.
“Huh, tuntuipas tosi hyvältä”, Markku sanoi samalla alkaen liikutella lantiotaan uudelleen edestakaisin.
“Mun vuoro”, sanoin.
“Mä teen vielä toisen kerran.”
Samalla Markun lantio alkoi taas vatkata edestakaisin.
“Nyt on helpompi, kun on liukasteet sisällä.”
Markun tahti oli edellistä nopeampi ja hänen munansa luisti nyt hyvin pyllyssäni edestakaisin soutaen. Nyt kun luisto oli aikaisempaa parempi, se myös tuntui jo aika hyvältä. Välillä Markun muna painoi jotain kohtaa, niin että minunkin munani alkoi kasvaa allani hiukan. Taas Markun hengitys alkoi kiihtyä ja melkein heti tunsin Markun munan sätkähtelyt sisälläni. Markku lysähti veltoksi painoksi päälleni. Tällä toisella kerralla lukemiseni oli jäänyt kokonaan kesken.
“No, miltä tuntui?” kysyin Markulta.
“Ainakin kymmenen kertaa parempi pano kuin oman käden kanssa”, Markku vastasi reteesti ja alkoi nousta päältäni pois vetäen samalla jo aika pieneksi käyneen munansa ulos pyllystäni.
“Itse asiassa minustakin toi sun paneminen tuntui lopuks jo aika hyvälle. Ihan alkuun se ei oikein tuntunut pyllyssä hyvältä, mutta se meni ohi.”
“Ensin sattuu, sitten tottuu ja lopulta tykkää”, Markku toisti jonkun lukemamme totuuden.
“Mun vuoro nyt”, sanoin innoissani.
Markku kävi nyt vuorollaan jalat harallaan mahalleen sänkyyn ja valitsi tarinan, mitä alkoi lukea. Minä meni Markun taakse ja aloin puristella munaani ja esimerkin mukaan valuttamaan sylkeä Markun pyllyvakoon. Levitin sitä etusormellani Markun aukolle ja imaisin sormeni vielä märäksi ja työnsin sen Markun sisään. Se luiskahti sinne helposti, ja tunsin sormessani lämpimän ja pehmeän tunteen. Otin sormeni pois ja imaisin vielä kaksi sormea lisää kosteiksi ja valutin lisää sylkeä nyt jo hiukan avoinna olevaan peräaukkoon. Työnsin sisään ensin kaksi sormea ja liikutin niitä jonkin aikaa edestakaisin. Sitten tungin vielä kolmannenkin sormen. Kolmannen sormen kohdalla Markku älähti hiukan ilmeisesti säikähtäen, että sattuuko, kun kolmella sormella aukko kävi jo aika tiukaksi.
Kun olin pitänyt sormia jonkin aikaa sisällä, aukon puristus väheni, ja aloin liikuttaa niitä edestakaisin. Samalla olin koko aika runkannut itseäni ja arvelin Markun aukon olevan nyt valmis. Kävin makaamaan Markun päälle ja sihtasin käden avulla syljellä liukastamani kaluni aukolle ja aloin työntää sisään. Allani Markku luki tarinaa ääni hiukan jännityksestä väristen. Tarinassa isäpuoli työnsi juuri kaluaan tytärpuolen pimppiin.
Ensin tuntui, että kalu ei mene sisään, mutta sitten se luiskahti jonkin matkaa eteenpäin. Puristus ja lämpö paljastuneen terskan ympärillä oli sanoinkuvaamattoman hyvän tuntuista. Kuin automaattisesti lantioni alkoi nytkyttää eteenpäin ja joka työnnöllä kaluni upposi syvemmälle Markun pyllyyn ollen lopulta pohjassa saakka. Tunne oli mahtava. Lämmin puristus munani ympärillä oli taivaallista. Aloin pumpata lantiollani edestakaisin ja hetken kuluttua tunsin tutun paineen kasvavan alavatsassa, nyt vain voimakkaampana kuin runkatessa. Samassa laukesin. Se tuntui tulevan aivan pakaroistani saakka. Lysähdin Markun selkään.
Markku jatkoi lukemistaan ja minä jo runkkauksen opettamana aloin liikutella lantiotani uudelleen, ensin kevyesti ja sitten pitkillä vedoilla edestakaisin. Luisto oli nyt huomattavasti parempi ja siksi pystyin kiihdyttämään tahtiani. Pumppasin Markun pyllyä kuin höyryveturin mäntä, ja uusi, edellistäkin voimakkaampi paine kohosi sisälläni ja päättyi aikaisemmin kokemattomaan, syvään, sisuksia värisyttävään laukeamiseen. Lysähdin uudemman kerran veltoksi Markun selän päälle.
“No, miltäs tuntui?” Markku kysyi.
“Ihan niin kuin sanoit, ainakin kymmenen kertaa paremmalta kuin oma runkkaus. Miltä tää susta tuntui?” kysyin vuorostani Markulta.
“Ihan alussa, kun laitoit sen kolmannen sormen mun sisään, niin ihan hetken sattui. Mutta ei sen jälkeen. Sun toisella kerralla se tuntu jo niin hyvältä, että mulla rupes seisomaan”, Markku vastasi.
Ensimmäisen kokeilun jälkeen oli selvä, että tällä lailla tätä harrastetaan, kun se tuntui niin paljon paremmalta kuin runkkaus. Muutamia päiviä meni taas uuden asian kanssa suorastaan hurmiossa. Lehtien opastamana opimme nopeasti uutta ja rohkeasti kokeilimme myös suihinottoa ja toisen runkkaamista sekä ratsastamista. Minä en kovin paljoa pitänyt siitä, että Markku laukesi suuhuni, mutta päinvastoin Markku otti minulta usein ensin suihin ja sitten liukastutti anusaukkoni sillä. Minä taas pidin erittäin paljon Markun suuhun laukeamisesta ja Markku taasen piti siitä, että ratsastin hänen päällään.
Rantamajan lisäksi aloimme harrastaa touhuamme aitallakin nukkumaan mennessä ja välillä herätessäkin ilman tarinoita. Mutta parasta se oli tarinoiden kanssa rantamajalla. Olimme siellä päivittäin pitämässä peliämme.
Näin jatkui ehkä viikon verran. Taasen kerran olimme olleet pitämässä sessiotamme rantamajassa. Ulos tullessamme huomasimme kauhuksemme Riston istuvan majan kuistin penkillä.
“Jaahas, mitäs siellä puuhattiin? Taisitte olla puuhaamassa homotouhuja. Arvatkaas, mitä vanhukset sanoo, kun ton kuulee?” Risto aloitti heti uhkaavaan sävyyn. Säikähdimme Markun kanssa heti tosissaan. Setä oli karski suomalainen mies, suuttuessaankin. Jopa minä olin sen joskus saanut tuntea.
“Ei, älä kerro. Onko mitään, millä et kertoisi”, Markku aneli melkein jo itku silmässä.
“En tiedä. Ehkä joku keino keksitään. Mennääs tonne kammariin takaisin”, Risto totesi.
“Voidaan vaikka kokeilla niin, että annatte minullekin persettä, ja jos pysyn tyytyväisenä, en kerro. Veljeä en nai, eli jäljelle jäät sinä”, Risto osoitti minua sormella. “Markku voi ääneen lukea tarinaa lehdestä sillä aikaa. No niin, otas housut pois ja käy kontille tuohon sängynreunalle.”
Ei siinä muu auttanut. Pelotti sen verran vanhusten reagointi asiaan, ja toisaalta olihan se melko kivaa, kun pyllyyn nussittiin.
Otin housut pois ja kävin kontilleni sängynreunalle Markun alkaessa lukea.
“Ai että, pyllyhän on nätti kuin likalla”, kuulin Riston sanovan, ja samalla tunsin syljen valuvan pyllyvakoani pitkin. Hetken kuluttua tunsin, kuinka Risto painoi kalunsa pään aukolleni ja alkoi puskea sisään. Onneksi olin edellisten päivien aikana oppinut jo rentouttamaan anusaukkoani. Riston muna tuntui venyttävän ja venyttävän aukkoani ja vasta kun tuntui, että enempää ei veny, se lupsahti sisään. Ristolla oli selvästi isompi kuin Markulla tai minulla.
Risto puski kaluaan sisääni melkoisella voimalla edestakaisin nytkyttäen. Lopulta tunsin Riston lantion koskettavan pakaroitani. Olin Riston kalusta paljon täydempi kuin Markun kalusta. Risto aloitti pumppaamaan edestakaisin välillä lisää sylkeä vakooni valuttaen. Koska Riston muna oli paljon isompi kuin Markun, se hieroi tehokkaasti sitä kohtaa jossain oman munani takana ja sen vaikutuksesta se alkoi seistä oikein kunnolla. Risto jatkoi tasaista tahtia, ja sekin tuli selväksi, että Risto jaksoi paljon pidempään laukeamatta kuin me.
Pikkuhiljaa Riston tahti alkoi kiihtyä ja käsien ote lantioni päältä kiristyä. Minulla oli oudosti alkanut paine alavatsassa kasvaa Riston pumppauksen vaikutuksesta. Riston tahti vain kiihtyi ja lopulta hän jyskytti takapuoltani kuin höyryvasara kalun soutaessa kivikovana edestakaisin sisään ja melkein ulos ja taas takaisin sisään jyskyttävän kovalla voimalla. Minulla paine alavatsassa kasvoi niin, että yhtäkkiä laukesin ilman ensimmäistäkään runkkausliikettä, ja Riston edelleen vain jatkaessa jyskyttämistään laukesin uudestaan ja sitten taas uudestaan, monta kertaa peräkkäin, tai sitten ne olivat yhtä ja samaa laukeamista. Laukeamiset olivat outoja, koska vain ensimmäisellä kerralla purskahti nestettä hiukan ulos munastani. Laukeamisten jatkuessa sitä ei enää tullut.
Lopulta Ristokin laukesi vaimeasti karjahtaen. Tunsin paljon Markkua selvemmin, kuinka Riston muna nytki kouristuksenomaisesti sisälläni ja levitti lämmintä läikähdystään sinne enemmän kuin Markku. Kun Riston munan nytkähtely loppui, hän vetäisi sen välittömästi pyllystäni ulos, jolloin sperma alkoi pikkuhiljaa norua sieltä ulos. Markku tuijotti persettäni ja aukkoani, kun olin siinä sängynreunalla pylly pystyssä. Jalkojeni välistä näin, että hänellä oli seisokki, jota hän kädellään runkkasi.
“Mä haluan kanssa kokeilla sua tolleen kontillaan”, Markku sanoi ja tuli taakseni ja työnsi kalunsa sisääni. Se luiskahti sinne ilman ylimääräistä vastusta. Markku aloitti saman tien kovan pumppaamisen. Hän otti samalla tavalla lonkkaluistani kiinni kuin Ristokin.
“Todella hyvä luisto. Nyt tää tuntuu todella pehmeeltä”, Markku sanoi ja kiihdytti tahdin niin nopeaksi kuin sai ja laukesi sisään. Markku ei tuntunut juuri miltään Riston ja sarjassa tulleiden laukeamisten jälkeen.
Tämän jälkeen touhumme sai uuden suunnan. Markun kanssa jatkoimme puuhiamme, mutta Risto halusi kerätä “veroa”, niin kuin hän asian ilmaisi, ja halusi nussia minua välillä kerran päivässä, muutaman kerran jäi parin päivän välitkin ja muutaman kerran hän halusi useamman kerran saman päivän aikana. Yleensä Risto nussi minua takaapäin, niin että olin kontillani, muutaman kerran niin, että olin selälläni jalat Riston olkapäillä, ja joitakin kertoja ratsastin hänen sylissään. Lisäksi otin häneltä suihin joitakin kertoja. Riston kanssa se oli jotenkin mukavampaa, koska hänen nesteensä oli juoksevampaa kuin Markun eikä se samalla tavalla takertunut kurkkuun ja kitalakeen. Yhdellä suihinottokerralla Markku nussi minua samanaikaisesti pyllyyn. Lisäksi muutaman kerran minulle kävi uudemman kerran vielä niin, että laukesin pelkästään siitä, että Risto nussi minua. Markun kanssa ei käynyt niin kertaakaan.
Keksi Risto yhden ihan oman jutunkin. Silloin oli muodissa pyörät, joissa oli pitkä satula, ja Riston idea oli se, että hän istui taakse ja minä hänen eteensä eteenpäin kumartuneena. Siinä asennossa hän laittoi kalunsa sisääni ja minun piti sitten polkea metsässä polkuja edestakaisin. Minusta se ei ollut kovin mukava tapa ymmärrettävistä syistä. Siksi sitä kokeiltiin vain kerran.
Näin kesä kului siihen puolivälihetkeen, kun Markun kanssa vaihdoimme meille loppukesän ajaksi. Toki me ehdimme puuhata muutakin kuin vain harrastaa seksiä. Uimme ja kalastelimme, sehän se oli oikeastaan meidän natiaisten työ talossa, tuoda kalaa järveltä. Toki me jouduimme kaikenlaista muutakin tekemään, jos sopivasti toimettomina näkysille satuimme ja kaikenlaisia kujeitakin ehdimme tehdä.
Otimme Markun kanssa tietysti jo rakkaiksi käyneet lehdet mukaan toiveikkaina siitä, että meilläkin voisimme jatkaa puuhiamme, vaikkakin tiesin jo etukäteen, että meidän kaupunkikodissamme se tulisi olemaan paljon vaikeampaa, varsinkin kun siellä oli utelias maanvaiva, pikkusiskoni. Meillä majoituimme Markun kanssa minun huoneeseeni, viereinen huone oli pikkusiskoni huone. Kokemuksesta tiesin, että seinien eristys ei ollut mikään huima. Melko pienetkin äänet kuuluivat läpi.
Odotimme Markun kanssa iltaa ja sitä, että kaikki lähtisivät nukkumaan. Oli oikeastaan aika outoa, ettemme päässeet enää lähes tuosta noin vaan harrastamaan touhujamme. Lopulta se ilta ja yö sieltä saapui. Kun tuntui siltä, että kaikkialla oli hiljaista, pääsimme Markun kanssa vihdoin puuhastelemaan vanhaan totuttuun tapaan.
Aamulla aamupalalla siskoni sitten kysyi: “Mitä ihmeen meteliä teidän huoneesta kuului? Jotain jyskytystä, ja ihan kuin olis kuulunut huohotustakin…”
Tähän Markku vastasi nopeasti: “Iltajumppaa me harrastettiin.”
“Mutta kun tuntui, että ensin huohotti toinen ja sitten toinen”, siskoni jänkkäsi.
“Huone on niin pieni, ettei molemmat mahdu samaan aikaan, ja siks toisekseen toinen laski aina vuorollaan, että kaikki meni oikein”, täydensin mielestäni hyvän keksimäni jatkon Markun ideaan.
Isäni oli lähtenyt aamulla töihin ja aamupäivällä äitinikin meni osa-aikatyöhönsä sairaalaan. Yritimme olla siskolleni Sarille mahdollisimman tylsää seuraa, jotta hän lähtisi ulos. Lopulta kova yrittäminen asian eteen palkittiin, kun Sari ilmoitti lähtevänsä ulos.
Heti kun Sari oli lähtenyt, kaivoimme lehdet esiin ja linnoittauduimme huoneeseeni nautinnollisten puuhiemme keskelle. Markku otti minulta ensin suihin ja sitten taas käytti sitä liukasteena pyllyssäni munalleen. Ensin Markku aloitti takaapäin, mutta halusi sitten minun vaihtavan ratsastamaan hänen päälleen. Ratsastin rytmikkäästi Markun päällä, emmekä kumpikaan kuulleet tai huomanneet, kun huoneeni ovi aukesi hiljaa ja Sari ilmestyi huoneeseen viereemme katsomaan puuhiamme. Säpsähdimme vasta, kun Sari kysyi:
“Mitä te teette?”
Järkytyimme pahan kerran, ja jopa yleensä niin suulas Markkukaan ei saanut sanaa suustaan.
“Tai kyl mä tiedän, mitä te teette. Te panette”, Sari sanoi vierestämme silmät kirkkaina ja aidon uteliaina. Sari kumartui katsomaan pyllyni vakoon.
“Markun pippelihän on sun pyllyssä sisällä. Onks toi muka kivaa?” Sari sanoi ihmetystä äänessään.
“Sillon ku me viimeks leikittiin lääkäriä ja sä yritit laittaa sitä kynää mun pyllyyn, niin se ei tuntunut kyllä hyvältä.”
Katsoimme Saria suu auki. Samalla mieleeni tulvahti menneinä vuosina leikityt lääkärileikit, joissa oikeastaan tutkittiin toisen paikkoja. Mieleeni palautui se kynäkin parin vuoden takaa. Se oli kuvannut kuumemittaria ja ollut sinällään aivan viatonta.
“Se oli aivan eri juttu”, vastasin lähes automaattisesti.
“Miten niin? Markun pippelikin on paljon isompi kuin se kynä”, Sari alkoi taas inttää.
“No kun me ei osattu liukastaa sitä.”
“Ai liukastaa? Niin tietysti, se menee helpommin sisään, jos on liukas. Oltiinpas tyhmiä silloin”, sisko vastasi otsa kirkkaana.
Vihdoin Markkukin heräsi.
“Haluut sä tulla mukaan kokeilee tätä kans? Meillä on tosi hienoja lehtiä, mistä voi katsoa mallia. Kato vaikka.”
Samalla Markku laittoi lehden Sarin käteen.
“Hirvee, mitä kuvia”, Sari sanoi ja alkoi innokkaasti selata ja katsoa lehden kuvia. Samalla hän huomasi, että pöydällä oli lisää lehtiä. “Ai teillä on monta lehteä.”
“Voidaan leikkiä vaikka vähän niin ku sitä lääkäriä”, Markku keksi ja alkoi työntää minua pois päältään. Kömmin pois Markun päältä ja hänen limainen, ihme ja kumma, vielä seisova kalunsa lupsahti pois sisältäni. Sari jäi katsomaan sitä.
“Onpas se iso. Isompi kuin mun veljellä. Ja limainen. Toi luistaa varmaan jo hyvin.”
“Joo, mutta Markulla seisoo ja mun muna vielä lerputtaa velttona”, sanoin puolustuksekseni.
“Voikos sunkin pippeli kasvaa noin isoksi? Miten Markun pippeli mahtui sun pyllyyn, kun se on noin iso?”
“Kasvaa munkin muna isoksi. Itse asiassa vähän paksummaksi kuin Markun. Kyllä ne mahtuu sisään, kun ihmisen paikat on sellaisia, että ne venyy. Mahtuu ne sunkin sisään”, puolustauduin ja esitin asiantuntevaa.
“Ei varmasti mahdu, tai sitten sattuu ainakin ihan hirveen paljon niin ku hammaslääkärissäkin, kun suuta pitää saada enemmän auki kuin se aukeaa.”
“Kokeillaan”, Markku sanoi. “Jos sattuu liikaa, niin lopetetaan. Käytetään vaan hyvin liukastusta.”
Ja kas kumma, siskoni Sari näytti myöntyvän Markun taivutteluun kokeilusta. Sarikin riisui vaatteensa ja ihmetteli sitten:
“No, mitäs me nyt sitten tehdään?”
“Käy, kumarru tohon pöydän päälle mahalles ja laita polves noitten tuolien päälle ja ota joku lehti, mitä sä voit katella, samalla kun me tutkitaan sun paikkoja”, Markku opasti.
Sari kumartui mahalleen pöydälle, nosti polvensa tuoleille ja alkoi selailla ulkomaista lehteä. Markku meni ja siirsi tuoleja vähän kauemmaksi toisistaan, jolloin Sarin jalat joutuivat hiukan haralleen. Samassa Sarin pimppa aukeni meille hyvin näkyviin. Se oli vielä aivan karvaton. Näkyi hyvin ulommat paksut huulet ja sen sisäpuolella pienemmät ja ohuemmat. Useita kuvia ja juttuja lukeneena tunnistimme sisäpuolisten huulien alareunassa näkyvän virtsatiehyen ja klitoriksen. Ylempänä näkyi tuttu anusaukko. Markku laittoi sormensa Sarin pienille häpyhuulille ja pienen yrittämän jälkeen sai ne erkanemaan toisistaan, jolloin Sarin pilluaukko tuli näkyviin.
“Katso, tossa se on”, Markku sanoi ja sen jälkeen kumartui valuttamaan sylkeä Sarin peppuvaolle.
“Mitä te teette?” Sari sätkähti.
“Ole rauhassa vaan. Tää on sitä liukastetta”, Markku vastasi.
Syljen valuessa alaspäin ensin anusaukolle Markku tottuneesti kostutti sen ja nuolaisi vielä sormensa märäksi ja upotti sen sitten pyllyaukkoon. Sormi luiskahti märkänä aika helposti sisään. Markku alkoi vedellä sitä hitaasti edestakaisin.
“Kato, sullakin mahtui ihan helposti sormi tonne.”
“Ai sormiko se on”, Sari vastasi.
Katselin vierestä lumoutuneena, kun Markku rassasi sormellaan siskoni pyllyä, ja syljen valuttua alemmaksi levitti taas Sarin häpyhuulia auki ja alkoi kerätä kosteutta Sarin pilluaukolle ja lopulta taas laittoi sormen suuhunsa kostuttaen sen kunnolla ja työnsi sen pilluaukosta sisään. Sari sätkähti taas hiukan, mutta rentoutui uudestaan saman tien. Markku työnsi sormeaan syvemmälle pohjaan saakka koko sormen mitalta.
“Ei täällä mitään immenkalvoa ole”, Markku tokaisi kuin suurempikin asiantuntija.
“Äiti sanoi, että se meni rikki viime talvena, kun kaaduin luistinradalla”, Sari vastasi rauhallisesti pöydältä. Muistin samassa, kuinka Sarilta oli tullut silloin verta ja olimme tulleet paniikissa kotiin. Äiti oli silloin hoitanut Saria ja sanonut minullekin ohimennen, että nämä ovat näitä naisten juttuja, jotta en liikoja kyselisi.
Markku valutti lisää sylkeä Sarin peppuvakoon ja kostutti toisenkin sormensa ja laittoi sen myös Sarin pilluaukkoon. Sekin hupsahti aika helposti sinne. Markku alkoi liikutella sormiaan hitaasti edestakaisin Sarin sisällä ulos, taas sisään ja ulos tarkkaillen samalla Sarin reaktiota. Kun Sari ei näyttänyt reagoivan asiaan muuten kuin lopettamalla lehden selailun ja painamalla päänsä pöytää vasten, Markku päätti ottaa seuraavan askeleen. Markku veti sormet pois Sarin sisältä ja asetteli seisovan kalunsa Sarin pilluaukon suulle. Hän veti esinahan taakse ja valutti sylkeä suustaan pyllyvakoon ja alkoi työntää kaluaan varovasti Sarin pillun sisälle. Kun terska oli kadonnut sinne, Markku aloitti kevyen lantion edestakaisliikkeen, jolloin jokaisella sisäänpäintyönnöllä se upposi lisää tullen lopulta pohjaan saakka. Sari makasi pöydällä liikkumattomana silmät kiinni.
“Miltä tuntuu?” kysyin vierestä.
“Vähän samalta kuin sun sisällä, mutta ihan erilaiselta kuitenkin. Puristus on jotenkin tasaisempi koko elimen matkalta ja tuntuu kuitenkin paljon pehmeemmältä”, Markku vastasi ja aloitti samalla vatkaamaan lantiotaan edestakaisin. Ei mennyt kuin hetki, kun hänen hengityksensä alkoi kiihtyä ja saman tien hän purkautui Sarin sisään. Hetken huoahdettuaan hän veti jo pienenemään päin olevan kalunsa ulos Sarin sisältä.
“Sun vuoro.”
Minä meni Sarin taakse Markun tilalle ja tein samoin kuin hän, vedin esinahan taakse ja työnsin terskan Sarin pimppiaukon sisäpuolelle. Kolossa oli nyt valmiiksi liukastetta, joten saatoin työntää kaluni hiukan suoraviivaisemmin lähes kerralla pohjaan.
“Kyllä sun pippeli on vähän isompi kuin Markun. Mä tunnen eron”, Sari sanoi pöydältä silmät kiinni.
“Se on muna tai kalu”, Markku täsmensi.
Aloin vatkata lantiollani edestakaisin. Markku oli taas oikeassa: pimppi puristi kaulua jotenkin eri tavalla koko matkalta ja pimppi oli samalla kuitenkin jotenkin selvästi pehmeämpi kuin Markun pylly. Lisäsin tahtiani ja tunsin, kuinka tuttu alavatsan jännite alkoi nousta. Mutta koska pimpin puristus oli niin hyvä, en nyt lisännytkään tahtia tikanpojan jyskytykseksi, vaan pysyin rauhallisissa vedoissa. Samalla kiihotukseni kasvu hidastui ja tuntui paremmalta kuin koskaan. Lopulta saavutin huipun ja laukesin lähes sydäntä järkyttävän syvältä Sarin sisään voimakkaina kalun nytkähtelyinä, jotka pikkuhiljaa hiipuivat pois. Vedin vehkeeni pois Sarin sisältä ja jäin katsomaan, kun nyt auki olevasta pillun aukosta alkoi norua valkoista nestettä ulos. Sarin pienet häpyhuulet olivat kuin jotenkin hiukan paksumpia kuin aiemmin ja klitoriskin jotenkin hiukan isompi.
Muistin, kuinka kuvissa miehet olivat nuolleet klitorista ja tarinoista muistin, että se piti tehdä varoen. Kumarruin Sarin jalkojen väliin ja aloin kevyesti lipoa tuota Sarin pientä nystyrää. Heti aloitettuani Sari selvän nähtävästi värähti hiukan ja nosti takapuoltaan hiukan ylemmäksi. Jatkoin rauhallisesti klitoriksen ja samalla omien spermojenkin nuolemista, jota valui pimpasta ulos Sarin alkaessa pikkuhiljaa huohottaa. Samassa hän tokaisi hätäisesti:
“Lopeta, lopeta heti.”
Minä siirryin kauemmaksi säikähtäneenä, että sattuiko johonkin.
“Sattuiko?” kysyin.
Sari nousi pöydältä pois ja istui puutunein jaloin tuoliin.
“Tuntui sellainen ihmeellinen jännitys ja kihelmöinti alapäässä, että pelkäsin jotain tapahtuvan. Vaikka periaatteessa se tuntui kai ihan hyvältä.”
“Se kuuluu asiaan. Olisit voinut ehkä saada orgasmin, jos olisit uskaltanut jatkaa. Lue joku kerta noista lehdistä, niin tiedät. Orgasmi tuntuu kaikkein parhaalta.”
“Ai.”
“Ja huomasitkos, ne mahtu sun sisään ihan hyvin. Miltä susta tuntu, kun kalu oli sun sisällä ja sua nussittiin? Musta ainakin pimppi tuntuu kaikkein parhaalta”, Markku arvioi ja analysoi.
“Kyllä ne tuntui ihan hyvältä. Ensin oli jotenkin ihan outoa, vähän kuin olis ihan pieni pissahätä, mutta sitten se muuttu toisenlaiseksi. Lopulta se tuntu oikeastaan tosi hyvälle. Oli jotenkin sellainen utuinen olo, kun tuolla mun sisällä meni silleen edestakaisin. Karin pippeli on tosiaan vähän isompi ja sen loppunytkähtely tuntui paljon enemmän. Onks tää sitä siemennestettä, mitä mun sisältä tulee? Markun kohdalla en huomannut mitään, mutta Karin kohdalla tuntui kai lämpöä, kun sitä vissiin tuli mun sisään”, Sarikin alkoi analysoida asiaa.
“Se valkoinen, mitä sieltä tulee, on mälliä”, Markku valisti Saria.
“No, miltäs tää susta tuntui? Tehdäänkös vielä uudemman kerran”, kysyin Sarilta.
“Oikeastaan ihan kivaa. Vois sitä kokeilla uudestaankin.”
“No mene tuohon sänkyyn sitten selälleen, niin kokeillaan edestäpäin”, Markku alkoi ohjastaa heti innoissaan.
Niinhän sitä sitten kokeiltiin.
Puuhat helpottuivat kummasti, kun sisko oli mukana niissä. Kokeilimme kaikenlaisia asentoja ja tapoja, joita kuvissa ja tarinoissa oli. Sari pääsi kokeilemaan suihinottamista, edestä- ja takaapanemista, ratsastusta, pyllyyn panemista ja kahtakin yhtä aikaa. Toinen pani Saria takaa ja toinen sai suihinoton, ja muutaman kerran kokeilimme pilluun ja pyllyyn yhtä aikaa kuten saksalaisessa lehdessäkin oli. Siitä Sari ei oikein tykännyt. Siitä hän sitä vastoin tykkäsi paljon, että panimme häntä peräjälkeen vuorotellen klitorista samalla sormin hiplaten. Eniten Sari tykkäsi siitä, että häntä nuoltiin ja siitä, että sillä tavalla hän sai selviä voimakkaita orgasmeja. Panemisen ja klitorishiplauksen aikanakin hän sanoi saavansa orgasmeja, mutta että ne olivat jotenkin vaimeampia ja pienempiä. Ja yleensä ottaen muna pimpissä oli hänestä paljon parempi kuin pyllyssä, vaikka sekään ei pahalta tuntunut, liukastetta vaan piti olla tarpeeksi. Ja se oli Sarista erityisen kivaa, kun pantiin takaapäin samalla vain yksi sormi pyllyyn työnnettynä ja kun sitä pidettiin vain paikallaan siellä panemisen ajan.
Muutamien alkukertojen jälkeen pimppiä ei tarvinnut enää liukastaa, vaan se liukastui aina itsestään. Loppukesä kului touhuissamme. Toki kävimme Linnanmäen, Korkeasaaren ja ynnä muuta. Ehdimme kavereitakin tapailla. Mutta seksiä harrastettiin paljon. Tuona kesänä kun asiaan heräsi, tuntui kuin aina olisi tehnyt mieli. Jos uupui, hetken huilailun jälkeen taas systeemit toimi. Nykyään ei moinen tahti enää onnistu.
Lopulta kesä loppui ja Markku lähti takaisin maalle. Alkuun jatkoimme Sarin kanssa kaksistaan seksin harrastamista lähes yhtä tiheää tahtia, mutta syksyn edetessä kerrat alkoivat kuitenkin harventua. Sisarusten välinen kissanhännänveto alkoi vaikuttaa, koulukin vaati veronsa ja jopa kaverit. Kevääseen mennessä teimme sitä Sarin kanssa enää aniharvoin (kerran viikossa…) ja loppu sille tuli, kun löysin ensimmäisen oikean tyttöystävän myöhemmin keväällä. Tyttöystävälläni oli rinnat, ja karvoja alapäässä. Hän tuntui oikealta naiselta Sarin rinnalla. Ja hän antoi pimppaa todella innokkaasti sen jälkeen, kun huomasi minun osaavan aika paljon asioista seksin tiimoilta. Ansio osaamisesta oli täysin meidän puuhien ja Markun veljen pornolehtien, jotka olivat meidät seksuaalisesti herättäneet. Ja ne antoivat itse asiassa jopa paljon tietoa.
Maineeni levisikin tyttöjen keskuudessa osaavana tekijänä ja kesään mennessä tyttöystäväni oli vaihtunut jo kertaalleen. Samalla muuttui myös monta vuotta jatkunut kesäperinne. En enää mennytkään maalle serkkujeni luokse, vaan jäin kaupunkiin tyttöystävän luokse. Kesän lopussa tyttöystävä oli taas vaihtunut. Tyttöjen kanssa nurmikko tuntui aina olevan vihreämpää aidan takana. Kun mainetta oli, tyttöjä sai helposti ja lähes jokainen antoi. Joskus oli monta tyttöystävää samaan aikaan ja kerran tuli saatua jopa erään tyttöystävän äitiä, tätiä, kahta siskoa ja parhaita kavereitakin. Noista ajoista kehittyi ja jäi minulle pitkäaikainen, muutaman vuosikymmenen kestänyt tapa ja kierre siirtyä tytöstä toiseen, lyhyestä suhteesta toiseen osaamatta sitoutua, kunnes hiukan yli kolmikymppisenä viimein rauhoituin ja siirryin elämään avioliiton seesteistä elämää.
En osaa sanoa, kuinka monen kanssa olen seksiä harrastanut, joka tapauksessa aika monen. Laskea en jaksa, ja kaikkia en yhdellä yrittämällä edes muista, arviolta vaan, että satojen kanssa kuitenkin. Minkä verran sitä kerkiää, kun muutaman vuosikymmenen lähes ainoana harrastuksena on mimmien kaataminen? Olen joskus miettinyt sitä, että kun joku joutuu tai pääsee pukin maineeseen, pelkkä mainekin sellaisenaan saa jo joukon naisia levittämään jalkansa, ja siinä ei välitetä siitä, että onko pukki parhaan kaverin vai siskon poikaystävä. Kokeilemaan on päästävä… Naiset ovat aika kiihkeinä pukkien perään. Mutta eiväthän ne muuten edes olisi pukkeja…
Kas, tajusin viimein! Vanhoja viettejäni olen purkanut aika ajoin salasuhteilla, jotka rehellisesti sanottuna ovat pelastaneet avioliittoni olemaan pystyssä. Nykyään suurin osa salajutuistani on vanhoja tyttöystäviä menneiden vuosien varrelta, sellaisia jotka muistavat, että osaan rakastaa, vaikka en asettua. On joukossa toki aina välillä uusiakin.
Se, että herätys seksiin tapahtui poikien kesken, ei tarkoittanut, että minusta olisi tullut homoa tai edes bi. Alkuvaiheessa haaveilin oikeastaan koko ajan vain naisista, vaikka sitä puuhasikin poikien kanssa. Sen opin kuitenkin asiasta, että suoraan ei kokeiluja pidä tuomita. Ja minä poika se olen ollut kova kokeilemaan.
Nykyään elämme kaikki omaa elämäämme. Serkulla on perhe, siskolla on perhe ja minulla on perhe. Siskon kanssa meillä on erittäin läheiset ja lämpimät välit, ja Markunkin kanssa meillä on lämpimät välit. Tapahtumat ehkä lähensivät meitä. Siskon kanssa minulla ei tuon kesän ja talven jälkeen ollut mitään seksuaalista kanssakäymistä lukuun ottamatta yhtä lyhyttä kiihkeää kuukauden ajanjaksoa joitakin vuosia myöhemmin.
Siinähän tuo.
Suurin osa tarinasta on totta ja vain pieni osa keksittyä.

4 kommenttia viestissä: “Pornolehdet”

 1. Namusetä says:

  Paras lukemani novelli pistä vaan lisää

 2. geo232 says:

  Miten ois jatko, jossa isot miehet pistelee teinipoikaa huolella?

 3. Who´s your daddy says:

  Tossa iltajumppa kohassa nauroin, hyvin tehty tarina

 4. lukija111 says:

  Yksi parhaita lukemiani novelleja. Kiitos että kirjoitit.

Kommentoi

top