search
top

Jani – Mies jota niin kaipaan

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (13 votes, average: 2.54 out of 5)
Loading...

Tämä tarina perustuu osittain todellisuuteen ja osittain fantasiaan. Tarinassa on muutamia asioita joita en suosittele, mutta tämä on kuitenkin vain tarina, ei muuta, vaikka oikeasti haluaisin että saisin kokea tämän joskus oikeastikin.
. . .
Olin sopinut näkeväni tuttuani jota en pitkään aikaan ollut nähnyt. Hän oli kutsunut minut hänen kämppään ja tulin sovitusti sinne. Juttelimme niitä näitä ja mitä elämässä menee.

Joimme muutaman oluen. Jani otti viiva kokaiinia. Olin itse käyttänyt huumeita aikaisemmin, mutta en pitkään aikaan. Jani kysyi jos haluan viivan, ja päätin ottaa (HUOM! En suosittele enkä halua hehkuttaa huumeita!) . Olo muuttui mahtavaksi, ja olin hyvällä tuulella. Piristynyt mutta samalla jotenkin rentoutunut. Olen tavallisesti aika ujo eikä itsetunto ole kovin hyvä. Nyt olo oli jotain täysin muuta, ja oluen ja kolan myötä minusta tuli enemmän estoton. Ja samalla rupesi panettaa.

Tiesin että Jani oli homo. Hän ei kuitenkaan tiennyt että minä myös olen. En pitkään aikaan ollut harrastanut seksiä ja Jani oli niin hyvännäköinen, että oli vaikeaa olla miettimättä miten ihanaa olisi naida hänen kanssa.

Jani oli tietokoneella ja kosketin hänen olkapäitä pehmeästi. “Jani, tiedän että olet homo. Mutta tiedätkö että minäkin olen.” Jani kääntyi ja katsoi minua hieman hämmentyneenä. “Oikeasti?”, hän kysyi. Katsoin häntä silmiin enkä vastannut. Rupesin hieromaan hänen olkapäitä ja nyökytin. Ei tarvinnut sanoa mitään. Hän ymmärsi mitä halusin. Ja hän halusi samaa. Rupesin hellästi nuolemaan hänen niskaansa kunnes suumme kohtasivat ja rupesimme suutelemaan. Kun hänen lämmin kielensä kohtasi minun, kaluni täyttyi verestä ja koveni. Farkuissa oli tukalaa olla. Janikin huomasi tämän. Hän avasi vyöni, farkkujen napin ja veti sepaluksen auki. Boksereiden läpi hän ensin hyväili kyrpääni ennen kuin veti sen esiin. Olin jo niin kiihottunut, että terska oli kiimatipoista märkänä. Jani runkkasi minua hellästi ja jatkoimme suutelua.

Hetken päästä asetuin seisoimaan niin että Jani saisi imeä kyrpääni. Ja niin hän teki. Voihkin ja tärisin kun hän imi kaluani, välillä hyväillen pakaroitani ja pallejani. Yritin viestiä, että laukean kohta, ja että en vielä halua laueta. “Jani, lopeta, laukean kohta suuhusi. Vaihdetaan rooleja. Haluan imeä munaasi”. Jani nousi seisomaan ja pehmeiden treenihousujen läpi pullisti hänen seisokkinsa. En malttanut odottaa, en enää halunnut suudella, halusin jotain rajumpaa. Vedin hänen housunsa ja bokserit alas ja otin hellästi terskan suuhuni. Nuolin terskaa kielelläni hetken ennen kuin otin koko kalun suuhuni. Imin Janin kyrpää kovaa ja hän voihki. Päätin yrittää syväkurkkia. En ole koskaa onnistunut siinä, mutta nyt onnistuin ottamaan koko kyrvän niin syvälle että se tuntui kurkussa. Janin pallit koskettivat kasvojani kun jatkoin imemistä. Välillä nuolin Janin palleja, ja ne olivat kohta aivat märät.

Suuseksi ei riittänyt minulle. Halusin kalua anaaliin. Harva asia tuntuu niin intiimiltä ja ihanalta, kun toinen mies on sisälläni, reikäni avautuu hänelle ja hän työntyy syvälle sisääni. Halusin vain tätä. Mikään muu ei kelvannut.

“Jani…Haluan sinut sisääni. Syvälle sisääni”.”Mene sängylle nelinkontin ja pyllistele minulle, levitä jalkojasi” Jani käski. Tein niin kuin käskettyä. Jani otti liukuvoidetta ja hyväili anustani, välillä laittaen sormia sisääni. Osaan rentoutua hyvin, joten tunsin olevani valmis vastaanottamaan Janin todella isoa kalua nopeasti. “Anna munaa”, toistin monta kertaa. “Nussia minua, tule sisääni” Tunsin kuinka lämmin terska kosketti reikääni ja kuinka sulkijalihas rentoutui, ikään kuin toivottaen ison kyrvän tervetulleeksi. Huusin melkein nautinnosta kun kalu työntyi sisääni. Jani runkkasi minua kädellä hän nussi peräreikääni. Tunsin kuin olisin taivaassa. Tärisin kiihotuksesta ja nautinnosta.

“Käänny sivulle”, Jani sanoi. Käännyin makaamaan sivulle ja levitin pakaroitani. Jan sai nopeasti työnnettyä kalunsa sisääni samalla kuin suumme kohtasivat ja rupesimme suutelemaan. Kielemme kohtasivat ja voihkin, tuntui niin hyvältä kun kyrpä takosi minua että oli vaikeaa suudella. Vaihdoimme asentoja monta kertaa. Kun ratsastin Janin päällä, hän oli kaikkein syvimmällä minun anaalissa. Terska kosketti eturauhastani ja meinasin laueta vaikka en edes koskettanut kaluani. Tuntui paremmalta kuin koskaan ennen.
Ikinä ei ollut tuntunut näin hyvältä kun minua naidaan.

Kohta Jani oli laukeamassa. Rakastan spermaa, ja mietin ensin että haluan niellä koko lastin, että Jani laukeaisi suuhuni. Mutta ehkä vielä kiihottavampaa on kun pyllyyni lauetaan. Ajatus siitä että lämmin sperma täyttää minut vei voiton. “Laukea sisääni, laukea reikääni” pyysin. Jani laukesi sisääni, ainoastaan hänen terkansa oli perseessöni ja kun hän veti kalunsa ulos tunsin kuinka lämmin sperma valui ulos pakaroitani ja reisiäni pitkin. Yritin kerätä sitä käsilläni ja nuolin hänen spermaansa käsistäni. Sperma maistui suolaiselta mutta hyvältä. Rakastan spermaa, se on kuin rakkausnestettä joka tulee toisen miehen sisältä.

Jani vaikutti hieman uupuneelta ja sanoi että haluaa ottaa rauhallisesti hetken, jotta voi jatkaa. Hänen kalunsa oli löysä ja kului hieman aikaa ennen kuin hän oli juhlakunnossa. Itse halusin vain jatkaa. En malttanut odottaa. En ollut saanot tarpeeksi. Otimme molemmat vielä yhdet viivat kolaa ja mieli piristyi heti. Oli aika jatkaa.

Käännyin ja katsoin Jania. Hän oli taas kiihottunut ja hänen katseensa kertoi kaiken; hän halusi kyrpää sisäänsä. Tykkään enemmän olla ottavan kuin antavana osapuolena, mutta halusin suoda Janille sitä nautintoa jota hän janosi. “Mene kontillesi” sanoin. Janin pylly oli ajettu posliiniksi ja näytti hyvin kiihottavalta. “Varovaisesti” hän kuiskasi. Janin reikä oli tiukka joten otin ensin liukuvoidetta ja hieroin hänen reikäänsä samalla kun varovaisesti laitoin muutaman sormen hänen sisäänsä. Jani äänteli kiihottuneesti ja tärisi kiihotuksesta.

Otin keskikokoisen tapin ja työnsin sitä hitaasti Janin sisään. Hänen aukkonsa rupesi rentoutumaan ja aukesi minulle ikään kuin sanoakseen: “työnnä kyrpäsi sisääni”. Minulla seisoi taas ja päätin että nyt Jani saa tuntea kaluani. Latoin runsaasti liukuvoidetta kyrvälleni ja asetuin Janin taakse niin että saisin hyvän asennon. Varovaisesti työnsin kalua sisään, tunsin kuinka reikä aukesi ja rentoutui kun terskani liukui sisään. Jani jännitti välillä ja tunsin kuinka hänen pyllyaukkonsa puristi kaluani ihanasti. Aina kun hän rentoutui, työnsin kyrpääni sisään enemmän. Ei kulunut kauan kuin olin hänen sisällä. Kivekseni koskettivat hänen pakaroita. Jani melkein huusi nautinnosta ja toivoin että naapurit eivät vain kuule liikaa…

Rupesin pikkuhiljaa naimaan häntä kovempaa. Tässä vaiheessa olimme molemmat hiestä märkänä, huusimme melkein nautinnosta ja olo oli miltei eläimellinen. Samalla tuntui hyvin intiimiltä olla toisen miehen sisällä. Kun tuntui siltä että kohta laukean, vedin kaluni ulos Janin anaalista ja asetuin istumaan hänen vatsalle kun hän makasi selällään. Hän runkkasi minua kunnes olin laueta, ja otin itse kyrvän käteeni. Ei tarvinnut sanoa mitään. Jani tiesi että haluan laueta hänen suuhunsa. Näin tein. En ollut lauennut aikoihin, joten spermaa tuli runsaasti. “Älä niele” sanoin tiukasti. Jani ei muutenkaan tykännyt niellä niin paljon, joten hän piti lastia suussaan, odottaen että suutelisin häntä. Jani avasi suunsa ja imin sperman suuhuni. Yritin suudella niin että sitä ei valuisi ulos. Spermaiset kielemme kohtasivat, lämpimät ja hikiset kroppamme olivat toisiinsa tarrautuneina, kyrpämme koskettivat toisiaan, ja hetki oli hyvin intiimi.

“Älä niele vielä”, Jani käski tiukkaan sävyyn. “Jos niin paljon tykkäät spermasta, tehdään pieni leikki”. Janilla seisoi taas. Hän meni keittiöön ja haki shottilasin. “Katsotaan mitä tykkäät tästä, senin pieni likainen lutka”, hän sanoi hieman vitasillen. “Katso tiukasti”, Jani sanoi. Hän runkkasi kyrpäänsä nenäni edessä eikä kulunut kauaa ennen kuin hän laukesi. Seurasin haltioissani, spermat edelleen suussani, kun hän tyhjensi lastinsa shottilasiin. “No niin, tässä olisi hieman lisää sinulle. Avaa suusi”. Käänsin kasvojani kohti kattoa ja avasin suuni. Suljin silmäni ja tunsin kuinka lämmin sperma valui lasista suuhini. “Nyt voit niellä, jos pystyt siihen” Jani sanoi. Nielin kaiken heti. Sitä oli paljon, ja kurkussa tuntui hieman litkuiselta. Maku oli taivaallinen. Janin kyrpä oli edelleen kasvojeni edessä, ja päätin puristaa viimeisetkin tipat ulos. Imin samalla hänen kyrpäänsä viimeisen kerran.

Olimme molemmat puhki. Koksu oli lakannut vaikuttavasta ja otimme yhden oluen. Menimme sänkyyn makaamaan ja hyväilimme meidän alastomia vartalojamme. Jani hyväili hellästi peräreikääni joka ei vielä ollut täysin sulkeutunut, kun oli ottanut niin isoa kalua sisäänsä. “Täällä on vielä jotain sinulle”, hän kuiskasi. Minusta oli vielä valunut hieman spermaa ulos jota oli mennyt syvälle Janin lauettua anaaliini. Jani otti sitä sormilleen ja työnsi muutaman spermaisen sormen suuhuni. Imin ne puhtaaksi. Jatkoimme vielä hellää suutelua ja koskettalua tämän jälkeen. Ehdotin että menisimme suihkuun yhdessä, mutta olimme molemmat niin uupuneita että nukahdimme toistemme sylissä.

Aamulla heräsin ensin ja menin suihkuun. Jani nukkui sitkeästi enkä halunnut herätä häntä joten yritin olla mahdollisimman hiljaa kun lähdin.

Olin monta päivää kuin pilvesssä tämän kokemuksen jälkeen. En ikinä ollut saanut niin hyvää seksiä, joka oli rajua, kinkyä mutta samalla hyvin intiimiä ja läheistä. Minulla oli paikat ja etenkin perse aika hellänä, koska en ikinä ollut saanut niin isoa kalua. Mutta se oli sen arvoista. Toivoin, että taas saisin tuntea Janin ihanan ihon minun ihoa vastaan, kieltemme koskettelua kun suutelemme, hänen kalua suussani ja pyllyssäni, hänen lämmintä spermaa ja hellää koskettelua seksin jälkeen. Mutta näin ei käynyt. Tämän jälkeen en ikinä nähnyt Jania, ja unelmoin ja fantasioin hänestä usein. En ikinä ole tavannut miestä tämän jälkeen joka olisi samanlainen kuin Jani. Hän oli miehistä paras, mutta tästä eteenpäin ainoastaan muistot ja fantasiat voivat tuoda hänet edes mielessäni minun luo.

3 kommenttia viestissä: “Jani – Mies jota niin kaipaan”

  1. anonyymi says:

    TYLSÄ

  2. kihokki says:

    Minua häiritsi, ettei tarinassa ollut scifiä tai fantasiaa eli esim. robotteja tai lohikäärmeitä. Määritelmien mukaan olisi pitänyt olla.

  3. Pp says:

    upeesti kirjotettu! 😛

Kommentoi

top