search
top

Äidin alusasut

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (58 votes, average: 3.38 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kommentteja ?

Lähes 30 v vuotta naisten alusasut ovat olleet fetissini. En ole ihan varma miten kaikki alkoi joskus 12-13 vuotiaaana mutta olen edelleen ihan hulluna niiden perään ja käytän niitä lähes päivittäin päälivaatteiden alla
Palaan tässä tarinassa ajassa 25 v takaisinpäin jolloin yksi merkittävimmistä ja elämääni mullistavimmista asioista tapahtui.

Asuin siskoni ja eronneen äitini kanssa samaa taloutta ja lähes päivittäin haistelin , maistelin kielellä , koskettelin tai pukeuduin jommankumman pyykkikorista nappaamiini pikkuhousuihin. Erityisesti satiini ja silkki asut olivat mieleeni ja ovat edelleenkin.
Rakastin haistella siskoni pyykkikorista otettuja pikkareita ja ja minusta on ihana pukeutua äidin pikkuhousuihin ja liiveihin.

Eräänä tiistai iltana äiti ja sisareni päättivät lähteä kuntosalille. Oli pelkkää nautintoa kuulla se heiltä sillä en ollut moneen päivään päässyt täyttämään mielihalujani ja kun he olivat poissa niin pääsisin taas hiplaamaan heidän alusasujaan ja tyydyttämään itseni.

Kun he lähtivät nousin yläkertaan siskoni huoneeseen.
Siskoni oli muuttanut takaisin kotiin opiskeltuaan vuosia yliopistossa ja minulla oli tunne että voisin löytää jotain mielenkiintoista hänen huoneestaan.
Hetken huoneessa pyörittyäni menin hänen laatikolleen jossa tiesin hänen säilyttävän alusasujaan. Katselin hänen seksikkäitä tangojaan ja rintsikoitaan ja kuvittelin miltä ne näyttäisivät hänen päällään.
Tarkistin myös sisareni likapyykkikorin mutta totesin että pyykit oli hiljattain pesty koska sieltä ei löytynyt mitään kiinnostavaa.

Kun en siskoni huoneesta mitään erityistä löytänyt niin suunnistin äitini suureen makuhuoneeseen ja siellä riisuin kaikki vaatteeni pois. Meni äidin alusvaatelaatikolle ja avasin sen. Otin muutamat satiiniset pikkuhousut käteeni ja hivelin niillä seisovaa kaluani. Mikä ihana tunne. Satiinin viileä liukkaus tuntui taivaalliselta kalullani. Tunsin miten kalun päähän erittyi jo hieman kiimanestettä.. Huomasin että yksiin mustiin satiinisiin pikkuhousuihin oli jo muodostunut tahra ja päätinkin ottaa ne ja laittaa jalkaani.
Tunsin miten väreet kulkivat pitkin vartaloani kun satiinin ihana kosketus tuntui pakaroissani ja kalullani.
Kaivoin laatikosta vielä mustat kiiltävät rintaliivit jotka laitoin päälleni. Hieroin kämmenilläni liivien peittämiä ”rintojani” ja tunsin miten nautinnon väreet kulkivat taas pitkin vartaloani.
Päätin mennä vieläkin pidemmälle koska muu perhe ei tulisi vielä pariin tuntiin kotiin ja kaivoin laatikosta vielä mustat sukkahousut jotka vetäisin jalkaani pikkuhousujen päälle

Sitten menin äidin vaatehuoneeseen ja löysin sieltä valkoisen lähes läpinäkyvän puseron sekä kivan pinkin hameen jotka puin päälleni. Sitten menin hänen kylpyhuoneeseensa ja laitoin siellä hieman huulipunaa.
Vedin hameen, sukkahousut ja pikkarit sen verran alas että sain laitettua haarustaan kylpyhuoneesta löytämäni terveyssiteen.
Olin niin kiimoissani että tiesin laukeavani kohta ja en halunnut tahrata äidin alusasuja.
Kävin äidin sängylle selälleni ja hivelin itseäni sieltä täältä. Tunsin kiiman kasvavan ja laukeamisen lähestyvän kunnes yhtäkkiä kuulin pihalta auton oven läimähdyksen.
Paniikki valtasi mieleni, minä äidin makuuhuoneessa pukeutuneena hänen vaatteisiinsa. Miten he jo nyt tulivat. Ainakin tuntia liian aikaisin .
Hyppäsin ylös ja juoksin äidin kylppäriin ja kuuntelin. Pidin kylpyhuoneen ovea pikkusen raollaan ja kuulin ulko-oven aukeavan ja sulkeutuvan. Jotakin kummallista oli tapahtunut koska he näin aikaisin palasivat. Oliko kuntosali suljettu tai jotain…
Samassa näin oven raosta miten äiti käveli huoneeseensa . Siskoni oli tainnut jäädä jonnekin kun en mitään muita ääniä kuullut.
Hän käveli avoimen alusasu laatikoston luokse ja katsoi sisään. Olin sillä hetkellä varma että hän tiesi kuka hänen laatikollaan oli käynyt.

Hän poimi laatikosta valkoiset vähän samantyyliset satiini pikkuhousut jotka minulla oli päälläni ja heitti ne vuoteelle.
Hän riisui jumppahousunsa ja huomasin että hänellä ei ollut alla lainkaan pikkuhousuja. Kaluni hypähti näystä pikkuhousujen sisällä.
Äiti riisui myös puseronsa. Alla hänellä oli valkoiset rintsikat jotka näyttivät pikkuisen liian pieniltä hänen varsin kookkaissa rinnoissaan
Yhtäkkiä hän heittäytyi vuoteelle selälleen ja puristeli nännejään liivien läpi. En voinut uskoa silmiäni.
Aluksi luulin että ehkä hän vaan tunsi kutinaa tai jotain muuta mutta sitten hän toisti tuon ja hetken päästä taas uudestaan. Kuulin jopa pienen nautinnon huokauksen hänen huuliltaan. Oli lähellä että en lauennut siihen paikkaan

Aloin hieroa kaluani vasten kylpyhuoneen pöytää vasten. Näin miten äiti otti sängylle heittämänsä housut käteensä ja painoi ne vasten vaalean karvan peittämää häpyään. äidin sormet painelivat pikkareiden läpi rytmikkäästi selvästi kostunutta vulvaa.
En voinut uskoa silmiäni. Luulin että näen unta. Unia olin toki nähnyt mutta ne olivat päättyneet aina ennen ratkaisevaa hetkeä. Sillä hetkellä en enää kestänyt vaan päätin että kävi miten kävi, haluan astua tuohon huoneeseen ja näyttää äidille mitä tuhmaa olen tehnyt hänen asuillaan.
Astuin kylpyhuoneen ovesta makuuhuoneeseen ja seisoin sanattomana äidin seksikkäät asut päälläni.

Äiti hyppäsi istualleen ja jähmettyi sanattomaksi suu hieman raollaan. Hetken mietittyään hän painui takaisin selälleen sängylle. Samalla hän pyysi minua tulemaan lähemmäksi. Hän katseli kun lähestyin vuodetta ja sanoi ”Näytät seksikkäältä noissa, otapa muut asut pois mutta jätä pikkuhousut ja liivit”
Vähemmässä kuin viidessä sekunnissa riisuin muut asut pois ja seisoin edelleen häpyään hyväilevän äidin edessä. Äiti nousi istualleen ja ojensi masturboidessaan käyttämänsä valkeat pikkuhousut minulle ja pyysi pukemaan ne päälleni. Tunsin selvästi äidin kiiman tuoksun joka lähti pikkuhousuista ja tulin aina vain kiimaisemmaksi.

Otin jalastani mustat pikkarit ja vetäisin jalkaan äidin antamat ja hänen mehuistaan kostuneet valkoiset pikkuhousut. Haistoin hänen pillunsa tuoksun joka tuli pikkuhousujen mukana ja se teki minusta entistä kiimaisemman

Äiti tarttui kädestäni ja vetäisi minut makaamaan selälleen sängylle ja ennen kuin huomasinkaan hän kumartui nuolemaan omista kiimanesteistään märkää pikkareiden etumusta jonka sisällä kivenkovana seisova kyrpäni nytkähteli.
Tunsin että en tuota pitkään kestä ja sanoin hänelle että laukean kohta jos hän ei lopeta.
Äiti lopetti nuolemisen mutta nappasi hampaillaan pikkareiden reunasta kiinni ja alkoi vetämään housuja alas. Kohtin hieman peppuani ja kohta housut olivat nilkoissani josta potkin ne pois.
Äiti kysyi haluaisinko että hän ottaa kalun suuhunsa vai haluaisinko että hän ottaa sen sisälleen pilluunsa.
Vastasin kiimaisena että kumpaakin.

Hän otti räjähtämäisillään olevan kaluni suuhunsa ja lähes heti kun hänen kuumat huulensa kosketivat kaluani syöksin valtavan lastin spermaa hänen suuhunsa. Hän nieleskeli halukkaasti suuhun sykäyksittäin syöksevää spermaa sen kuin ehti mutta sitä tuli niin paljon että osa valui hänen suupieliään alas.

Toivuttuani hetken sanoin äidille että haluaisin nuolla myös hänet sillä jos hän pystyi imemään ja nauttimaan minun nesteeni niin minä haluaisin nuolla ja nauttia hänen nesteistään.
Äiti naurahti ja sanoi että olet sinä todella tuhma poika.. ja voin toki niin tehdä sillä sisko oli jäänyt vielä salille ja luvannut mennä sen jälkeen ystävänsä luokse

Äiti heittäytyi selälleen ja kyyristyin hänen reisiensä väliin.. Näin miten häpyhuulet loistivat kosteana ja turpeana kiimasta. Painoin kieleni huulien väliin ja aloin nuolla. Äidin peppu alkoi liikahdella sitä kiihkeämmin mitä pitempään nuolin. Kieleni kosketellessa hänen pikkusormen tavoin seisovaa klitoristaan häneen lantionsa liikehti yhä rajummin.. Lopulta kuulin hänen huuliltaan pitkän matalan oohhh.. huudon ja hänen vartalonsa jännittyi kaarelle klimaksin saavutettuaan.

Olimme hetken ihan hiljaa rentoutuen kunnes tunsin haluni syttyvän uudelleen ja sanoin äidille että halusin painaa kaluni hänen sisälleen tuohon ihanan kiimaiseen pilluun.
Hän sanoi että hänellä ei ole yhtään kondomia ja minun pitää vetää kaluni ulos ennen kuin laukean sillä hän saattaisi tulla raskaaksi siemenistäni.
Sanoin äidille että tiedän mistä saamme kondomin. Siskoni laatikossa tiesin olevan muutamia.
Äiti pyysi minua hakemaan kondomit ja tuomaan samalla parit siskon pikkuhousut jotta voisimme leikkiä niillä. Tein niin kuin hän pyysi ja laitoin yhden kondomeista paikoilleen sykkivän kaluni päälle ennen kuin astuin makuuhuoneeseen takaisin.
Kun palasin äiti makasi reidet levällään sängyllä. Hänen pinkin väriset häpyhuulensa kiiltelivät häpykarvoituksen seasta.
Painuin polvilleni hänen reisiensä väliin ja painoin kaluni pään häpyaukolle. Kiusoittelin häntä kaluni härnätessä kutsuvaa tuota kiimaista aukkoa. Yhtäkkiä hän nappasi lantiosta kiinni ja vetäisi lantiotani itseään kohti. Tunsin miten paisunut terskani painui kuumaan kanaaliin. Äiti huudahti voimakkaasti ehkä kivusta tai nautinnosta sillä kaluni tuntui halkaisevan hänet . Näin hän jälkikäteen kertoi ja syyksi sen että hän ei ollut rakastellut miehen kanssa kolmeen vuoteen.

Olin kun taivaassa. Räjähtämäisillään oleva kaluni syvällä oman äitini kiimaisessa pillussa.
Aloitin naimaan hitain liikkein ..sisään ..ulos.. sisään..ulos.. Äidin vartalo kiemusteli nautinnosta..
Tunsin että en enää kauaa kestä ja sanoin äidille että kohta laukean..
Samassa äiti työnsi minut kauemmaksi itsestään niin että kaluni lipsahti ulos ja hän sanoi että ota pois se kondomi.
Hän sanoi haluavansa ottaa lastini sisälleen mihin se oikeasti kuuluu.
Otin kondomin pois ja painoin kaluni uudestaan äidin pillun perukoille. Kuinka erilaista ja herkempää kaikki olikaan. En kauaa kestänyt kun tunsin kiveksien vetäytyvän ja tuon tutun pumppaavan tunteen alkavan sperman syöksyessä syvälle äidin kohdun suulle .. Syöksy toisensa jälkeen painui hänen sisälleen äidin vartalon tempoillessa orgasmin kourissa…

Lopulta liikkeemme vaimenivat ja makasimme pitkään sylikkäin kaluni lopulta liukuessa pois äidin vaginasta.. Taisipa jossakin mielen sopukoissa pyörähtää ajatus siitä että jospa äiti tuli raskaaksi..
Onneksi ei tullut ja aika pian hän sitten hankki suojan itselleen niin että emme tarvinneet kondomeja

Tuosta päivästä eteenpäin kävimme äidin kanssa yhdessä alusasu ostoksilla. Ostimme kummallekin ihania seksikkäitä asuja, pukeuduimme yhdessä ja harrastimme mitä monimuotoisinta seksiä usean vuoden ajan kunnes sitten muutin työn perässä toisaalle ja mikä parasta saimme tehdä sen rauhassa sillä siskoni muutti pian tuon ensimmäisen tapahtumarikkaan päivän jälkeen työn perässä naapurikaupunkiin.

9 kommenttia viestissä: “Äidin alusasut”

 1. unknownjeababe says:

  Ei se äiti tullu raskaaks, siinähä sanottii nii xD oon 10v tyttö ja sain orkun ku tätä luin :3333333 seuraavan kerran mummo mukaan!!!!

 2. Seksikäs kissa says:

  Ihan paras!

 3. teija says:

  tykkäsin jatkoa ja ehdottomasti sisko mukaan

 4. poke says:

  aika upea tarina minä pidän kyllä äidin rintsikoita ja käytettyjä oikkareita ja on tosi kova kiima

 5. Samppa says:

  Alku oli tosi ok. Itsellänikin naisten pikkari/alusasufetissi. Kesken tarinaa “juoni” eteni vähän liian nopsasti.
  Ööh, tuliko äiti raskaaksi? Toivottavasti siitä syntyisi uusi tarina

 6. ihana says:

  tarina,jatkoa ja sisko mukaan…

 7. Jack says:

  Ihan kiva tarina. vähän epärealistinen.
  Ei taida kukaan sanoa: “laita kondomi, en halua tulla raskaaksi siemennesteestäsi” ja myöhemmin ota kondomi pois haluan että tulet sisääni 😀

 8. Viisi Laukausta päähän says:

  Ihan ok

Kommentoi

top