search
top

Laatuaikaa pt.2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (57 votes, average: 3.54 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Arvostelkaa, kommentoikaa, kiitos. Kritiikki on plussaa. Lisää tulossa...

Jatkoimme. Oikea käteni hieroi nyt äitini kylkeä ja vasen käteni äitini olkapäätä. Tämä tuntui jännittävältä ja mukavalta. Äitini nautti tästä myös kovasti. Nyt hän koskia minua oikealla kädellään minun hiuksiani ja kaulaani. ”Sä olet hyvä poika, Lauri.” Innostuin yhä enemmän tuosta kommentista. Vasen käteni hipaisi vahingossa hänen oikeaan rintaansa. ”Oi sori äiti. Ei mun pitäny..” ”Ei se mitään, voit ihan rauhassa koskettaa sitä jos haluat.”

Epäröin hetken, mutta siirsin käteni hänen rinnalle ja hieroin hitaasti kankaan läpi. Se tuntui ihanalle ja mukavalle. En uskonut että tämä olisi normaalia puuhaa äidin ja pojan välillä. Mutta päätin jatkaa. Halusin jatkaa. Niin myös äitini halusi eleistään päätellen. ”Tota.. saisinksmä kokeilla.. tota niinku suudella sua?” kysyin hermostuneena, ja enkä tiennyt miksi näin halusin tehdä. ”No tuota, en oikein tiedä. Mutta voitaisiinhan me harjoitella sitäkin.” Sain hyväksynnän. Siirryin lähemmäksi häntä ja suutelin häntä. Se ei ollut pitkä suudelma, mutta tuntui pitkältä. ”No?” kysyin. ”Ihan hyvä. Ei lainkaan huono.”

Kokeilimme suutelua vielä pari kertaa kunnes menimme vanhempieni makuuhuoneeseen. Äiti ehdotti, että mentäisiin asioissa eteenpäin. ”Mitäs jos tehtäis sillä tavalla, että harjoitellaan kunnolla loppuun asti, että tulet varmasti tietämään, miten miellyttää tyttöä oikein. Okei?” Kuulosti samaan aikaan pelottavalta ja jännittävältä. Vastasin kyllä. Jos joku asia tehdään, niin se tehdään kunnolla.

”Hyvä. No jos näin alkuun molemmat otettais vaatteet pois.” ”Okei.” Vastasin. Äitini alkoi riisumaan ensin hänen toppiaan ja minä t-paitaani. Sitten molemmat otimme farkkumme pois. Nyt minulla oli päällä vain bokserit, äitillä enään violetit rintaliivit ja pikkuhousut. ”Hyvä. Nyt vaan enään alkkarit pois, niin mennään eteenpäin.” äitini sanoi. Nyt ei muuta kuin kalsarit pois. En tiedä oliko äitini nähnyt minua kunnolla alasti pitkään aikaan, sama päti minuun. Ensiksi äitini otti liivit pois ja paljasti isohkot rintansa. Erektioni voimistui entisestään ja nyt äitini otti pikkuhousunsa pois ja sieltä paljastui ajeltu alapää. Nyt itse otin bokserini pois ja äitini nyt näki täydessä erektiossa olevan penikseni. Olin hieman nolona asiasta. ”Onpas sulla kivan kokonen vehje. En odottanut sen olevan noin kookas. Pidätkös muuten äitis tisseistä, kun ajattelin niiden olevan syypää sn erektioos?” Kysyi äiti virnistäen. ”No.. se voi olla. Pidän niistä.” Vastasin hymyillen. ”Kiitos. No jos mentäs asioissa eteenpäin.” Äitini tarttui minun peniksestäni ja teki edestakaisin liikettä kädellään. Tuntui paljon paremmalta jonkun muun tekemänä. Paljon paremmalta. ”Äiti, saisinksmä koskettaa sun tissejä?” Kysyin hieman änkyttäen. ”Toki, siitä vaan, tytöt tykkää siitä varmasti.” Koskin hänen rintojaan molemmilla käsilläni. Ne tuntuivat mahtavilta. Kankaan läpi ne tuntuivat ihanilta, mutta tämä oli vielä parempaa. ”Taidat pitää niistä kovasti, vai mitä?” ”Joo, paljon.” ”Hyvä, jatka vaan noin.” Niin teinkin. Hän runkkasi minua vielä hetken ja nyt hän astui pois luotani.

”Lauri. Me aiomme tehdä nyt jotain sellaista, joka jää meidän salaisuudeksi, onko selvä?” ”Selvä.” ”Hyvä. Tästä ei saa kertoa kenellekään, koska tämä ei ole sallittua pojan ja äidin välillä, mutta haluan auttaa sinua valmistautumaan, kun aiot olla joknun tytön kanssa.” Nyt hän istui viereeni ja suuteli minua kiihkeästi. Nyt hän meni selälleen makaamaan sängylle ja pyysi minua tulemaan päällensä. Hän tarttui kivikovaan penikseeni ja ohjasi sen hänen vaginaansa kohti. Nyt työnnyin hiljalleen hänen sisäänsä ja pidin otteen hänen jaloistaan. Se tuntui mielettömän ihanalta olla hänen sisällään. Kostea onkalo, johon minulla ei ole mitään asiaa. Mutta nyt olin hänen sisällään silti. Äitini turvallisessa sylissä. Liikuin edestakaisin ja kiihdytin tempoa. ”MMmhh, juuri noin, Lauri. Vähän nopeampaa vielähh…” Äitini voihkiminen innosti minua lisää. Työnsin itseäni yhä nopeampaa ja äitini voihki yhä kovempaa. Ai että tuntui hyvältä, olin melkein laukeamassa.

Äitini käski tulla ulos ja hän nousi sängyltä ja ohjeisti minua menemään selin sängylle. Hän nousi päälleni ja asetteli penikseni hänen vaginaansa. ”Noniin, kokeillaampas nyt hieman eri asentoa. Onko tämä hyvä mielstäsi, Lauri?” ”Juu, oikein hyvä.” Nyt olin jälleen hänen sisällään. Äitini pomppi ylös ja alas hitaasti ja hiljalleen nosti tempoa. Hänen rinnat pomppivat ylösalas. Äitini oli todella seksikäs nainen, pakko myöntää. Jatkoimme vielä tovin, kunnes olin laukeamaisillani. ”Äiti, mulla tulee kohta.” ”MMMhhh, joo laukea vaan mun sisään, Lauri.” ”Mut eihän meillä ole mitään ehkäsyä.” ”Laukea vaan..hmhmmmh aaah, käytän pillereitä. Anna tulla vaaannhh…” Oin laukeamaisillani ja äitinikin voihkiminen muuttui nyt jo huutamiseksi. ”OOOaaah AAAHH, tule mun sisään poika! OOOOH!” Sänky natisi samaan tahtiin, kun työnsin lujaa äitini sisällä ja laukesin monta kertaa putkeen. Spermaa tuli todella paljon. Äitini vartalo värisi nautinnosta. ”AAAaahh, just noin, Lauri, anna äitille sun spermat. MMmhhh” Olin vielä hänen sisällään ja vaginasta valui hieman spermaani ulos. Olin puhki. Olin juuri rakatellut äitini kanssa. ”Se oli mahtavaa, Lauri. Eikös seksi olekin ihanaa?” hän kysyi hymy huulella. ”Joo, tosi kivaa puuhaa.” Vastasin hymyillen.

Peseydyimme suihkussa tämän jälkeen ja puimme vaatteet yllemme. Kävelimme olohuoneeseen katselemaan telkkaria. Kesukstelimme samalla hetki sitten tapahtuneesta. ”Eikös ollutkin hauskaa harrastaa seksiä?” ”Oli tosi kivaa, kiitos äiti.” ”Ole hyvä. Voimme harjoitella hieman lisää, jos tuntuu siltä.” ehdotti äiti. Ehdotus kuulosti erittäin hyvältä. Halusin sen tapahtuvan uudestaan. Tiesin, että se oli väärin, mutta rakastan äitiäni. Jos rakastaa jotakuta, miksi rakastelu tulisi olla kiellettyä? ”Harjoitellaan vaan myöhemmin. Haluan oppia lisää.” ”Hyvä.” Vastasi äiti hymyillen ja tuli halaamaan minua.

4 kommenttia viestissä: “Laatuaikaa pt.2”

 1. The Phantom Of The Opera says:

  Tykkäsin, oisko isän ja tyttären välilläki jotain? Odotan innol

 2. Jussi says:

  Laita rohkeasti tarinat yhteen, tämä ja edellinen ei yhdessäkään riittänyt saamaan tarpeeksi aikaa että hommat olisi tullut tehdyksi.

 3. lukija says:

  Ihan kiva. Sanat “penis” ja “vagina” jatkuvassa käytössä ontuu, käytä välillä muitakin nimityksiä. Enemmän aktin kuvailua ja vähemmän paikallaan junnaavaa juttelua. Enemmän asiaa ja tapahtumia per novelli.

 4. joik2ww says:

  Melkeestä oisit voinu kirjottaa nämä 2 novellia yhteen.

Kommentoi

top