search
top

Laatuaikaa pt.1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (69 votes, average: 3.04 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Olkaapa hyvä. Jatkoa luvassa...

”Missä mun bikinit on?” huusi siskoni Sanna lujaa suihkuhuoneesta. ”Ne on pyykkikorissa lojunu jo vaikka kuinka kauan” vastasi äitini Tanja vanhempieni makuuhuoneesta.

Siskoni oli pakkaamassa matkaa varten tapaamaan isäämme Pekkaa Itä-Suomeen viikonlopuksi. Sen jälkeen he tulevat takaisin kotiin. Isä on ollut työmatkalla jo tovin ja Sanna oli innoissaan isänsä tapaamisesta. Heidän on tarkoitus tavata jollain hotellilla.

Siskoni oli jo valmiina lähtöön ja äiti lähti viemään häntä autolla kohti juna-asemaa. Nyt olin siis yksin kotona rauhassa. Päätin kuunnella musiikkia kovalla volyymillä ja katsella hieman mukavaa aikuisviihdettä.

No siinä tuli jo jonkin aikaa vietettyä internetin parissa ja kello oli sen verran että äiti oli varmaan kohta takaisin kotona. Äiti avasi oven ja astui sisään. En ollut kuullut, että äiti palasi kotiin. Jatkoin puuhiani ja käsi teki töitään ja äitini kutsui minua, mutta en edelleenkään kuullut mitään. Hän huomasi minun olevan huoneessani koneen äärellä. Hän oli tarttumassa ovenkahvaan…

”Lauri, oletko sä täällä…” Hän järkyttyi hieman kun näki minut masturboimassa. Hän pyysi anteeksi ja poistui huoneestani. En ehtinyt sanoa mitään siinä tilanteessa. Minua hävetti erittäin paljon. Äitini näki minun vetämässä käteen. Miten tästä eteenpäin, mietin. Lopetin tekemiseni kesken ja jäin huoneeseeni hetkeksi aikaa miettimään.

Samaan aikaan Sanna oli saapumaisillaan perille isän luo hotellille. Hän oli niin onnessaan kun ei ollut nähnyt isäänsä moneen viikkoon. Juna-asemalta Sanna käveli kohti hotellia joka sijaitsi aivan aseman vieressä. Aulassa vihdoinkin. Katseli ympärilleen, että missä hän on, kun he sopivat näkevänsä aulassa.

”Sanna!” kuului miehen huuto. Se oli Pekka. ”Iskää! On ollut kauhea ikävä sua! Mitä sulle kuuluu iskä?” ”No ei tässä kummempia, ihan kiva nähdä sinua Sanna.” vastasi isä sarkastiseen sävyyn. ”Ihan kiva, vai?” ”Vitsi vitsi, aivan ihanaa nähdä sua, Sanna!”

He menivät hotellihuoneelle ja jutustelivat kaikesta mahdollisesta. Töistä, koulusta, kotiasioista jne.

”Mitenkäs Tanja voi? Onko hänellä mennyt töissä hyvin?” kysyi Pekka. Eihän hän ole nähnyt vaimoansa pitkään aikaan, ja eikä petikaveriakaan. ”Sillä on mennyt töissä vissiin aika hyvin, vähän se on valitellu päänsärkyä jne. Mut kummiskin.”

Keskustelu eteni ja eteni poikiin. ”No onkos koulussa ketään erityisen kivaa poikaa?” ”No onhan siellä pari ihan mukavan näköstä poikaa..” ”Jaahas. No onkos ehkäsyasiat kunnossa?” ”No emmänyt semmosiin ala kenenkään kanssa, hyi!” ”Eikun mä vaan ajattelin varmistaa…” ”No joojoo, kyl mä osaan sit ne hommata joo.” ”Hyvä.”

Sanna oudoksui hieman aihetta, jonka isä toi esille. Mutta parastahan hän ajattelee.

Takaisin kotikontuille. Olin todella hermostunut tilanteesta. Mietin mitä sanoisin äitille, ja pahempaa, mitä hän sanoo tästä.

No menin keittiöön tekemään välipalaa ja katsomaan telkkaria olohuoneeseen. Äitini tuli makuuhuoneestansa seuraani. Yritin olla neutraali. Hetken olimme hiljaa, kunnes äiti totesi: ”No mitenkäs, onkos sulla tänään mitään eritystä suunnitteilla?” ”No eipä ihmeempiä oikeestaan. Kuinka niin?” ”Eei mitään, ajattelin vain kysyä.”

Odotin peloissani koskahän mainitsee äsköisen tapahtuman. En tiennyt mitä tehdä. Puhua äitini kanssa asiasta. Voi ei. Telkkarista oli tulossa eroottinen kohtaus. Nyt äiti ainakin tuo sen esille. ”Tykkäät siis tuollasesta? Ei se mitään ihan normaaliahan se on. Ei sun tarvitse hävetä äskeistä. Ymmärrän täysin tilanteen. Olen minäkin ollut nuori joskus.” En sanonut mitään mutta olin vieläkin hieman arka aiheen suhteen.

”Haluatko puhua tästä ollenkaan, voit sanoa ei. Ei haittaa yhtään. Voimme vaikka unohtaa koko juttu.” kysyi äitini. En tiennyt miten vastata. Tuntui oudolta keskustella tällaisesta aiheesta oman äitini kanssa, mutta toisaalta asia kiinnosti hieman. ”No siis tota ennoo ihan varma, kun tuntuu oudolta puhua sun kanssa tästä ja..” ”Kerro vaan mulle. Minä kuuntelen. Ei tarvitse hävetä. Mulle voit kertoo mitä vaan.” äitini rohkaisi. ”No, tuota kun viime aikoina oon jutellut yhen kivan tytön kanssa ja en tota oikeen uskalla…niinkun mennä eteenpäin.” ”Okei. Ei se mitään, eihän se ole helppoa kertoa tunteistansa. Mutta ehkä mä voisin auttaa sua jotenkin,jos haluat? Voit sanoa ei.” Jäin miettimään äitini ehdotusta. Kummastuin ehdotusta. Mutta toisaalta se kuulosti mielenkiintoiselta. ”No, mitä tarkotat?” ”No voisin auttaa sua keräämään rohkeutta. Voitais vaikka kuvitella että mä oon se tyttö, johon olet kiinnostunut ja kokeillaan missä voitaisiin parantaa. Miltäs kuulostais?” Hämmennyin hieman. Päätin katsoa mihin tämä johtaa.

”Selvä. Suostun.” ”Hyvä homma. Elikäs kuvittele, että mä oon se tyttö.” ”MMm okei.. öö mistäs alottaisin?” ”Voisit vaikka kehua hänen ulkonäköä ja kuinka paljon sä tykkäät hänestä.” ”Näytät todella upealta. Ja tykkään susta todella paljon. Olen viime aikoina ajatellut sua koko ajan.” Katsoin äitiäni silmiin ja oli pakko myöntää, oli hänkin kaunis. Ikää on karttunut mutta kaunis hän silti oli. ”Kiitos, ajatteletko tosiaan niin?” äitini sanoi. Vastasin kyllä. ”Voit esimerkiksi koskettaa häntä aloittamalla olkapäästä taikka reideltä.” Tein niin. Aloitin hieroa hiljaa äitini reittä. Aloin jo innostua tästä. Sain jopa pienen erektion. Ajattelin tämän menevän hieman liian pitkälle, mutta päätin kutienkin jatkaa. ”MMmmhh, tuntuu erittäin hyvältä.” Äitini sanoi puoliksi kuiskaten. Jatkoin koskettelemista. Äitini näytti nauttivan minun koskettelusta. Nyt siirsin toisen käteni äitini hiuksille ja toisen pidin reidellä. Jatkoin työskentelyä kunnes äiti keskeytti. ”Mmmh, hyvä. Erittäin hyvä, Lauri. Tuntuuko susta että tää menee liian pitkälle?” ”Ei tunnu. Jatketaan vaan.”

3 kommenttia viestissä: “Laatuaikaa pt.1”

  1. The Phantom Of The Opera says:

    Hyvää settiä, ehdottomasti pakko lukea jatko osa

  2. ray62 says:

    Laita jatkoa ilman muuta

  3. minä says:

    Missä loput? 🙂

Kommentoi

top