search
top

Ensimmäinen yö yhdessä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (19 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Joel ja Johanna tapasivat Johannan vanhempien grillijuhlissa. Johanna on Joelia 11 vuotta nuorempi, ja tämä on heidän ensimmäinen yönsä samassa sängyssä.

Makasin peittoni alla, ja olin juuri nukahtamassa, kun ovi kävi. Tiesin Joelin saapuneen kotiin töistä. Hän oli matkustajalentokoneen kapteeni, ja oli usein uupunut töistä palatessaan.

Kun Joel saapui makuuhuoneeseen, minä nousin polvilleni ja konttasin jalkopäätyyn. Joel nojasi sängyn puiseen päätyyn, ja minä annoin hänelle lämpimän suukon leualle. Avasin hänen paidan nappinsa, yksi kerrallaan, ja heitin lopulta paidan lattialle. Hänen lihaksikas rintansa kohoili hengityksen tahdissa. Minä silitin sormellani koko matkan häntä rintalastan päältä housuihin asti. Aukaisin hänen vyönsä ja tiputin sen lattialle. Sanoja ei kaivattu, Joel seisoi hiljaa, hänen hengityksensä tiheni hetki hetkeltä, ja hän katsoi minua purren huultaan.

Minä avasin hänen housujensa vetoketjun ja laskin ne alas. Selvä kohouma lymyili hänen boksereidensa alla, mutta minä peruutin makaamaan sängylle siksi aikaa, kun hän riisui ne ja paljasti puoliksi jäykistyneen kullinsa. Solmionsa hän jätti kaulaan, samoin lakkinsa. Hän oli niin komea, hänen tummat silmänsä ahmivat minua, ja hänen leveät hartiansa olivat uskomattoman miehekkäät.

Joel ryömi luokseni ja veti yöpaitani päältäni. Minulla ei ollut rintaliivejä, pelkät sievät alushousut, ja hän hymyili nähdessään rintani. Hän suuteli minua ensin huulille, sitten nenänpäähän, ohimolle, otsaan ja molemmille poskille. Hän suukotti koko kasvoni, kunnes siirtyi kaulan kautta toiselle rinnalleni. Aloin jo kostua tuntiessani hänen lämpimän kielensä nännini ympärillä, ja huokaisin kuuluvasti. Hän kiersi toisen rintani ympäri, kunnes jatkoi matkaansa kiemurrellen vatsaani pitkin alushousujeni rajalle.

“Joel”, minä kuiskasin hänen nimeään humaltuneena hänen suudelmistaan. Hän suuteli ensin minua alushousujen päältä, kierteli reisissäni, ennen kuin otti pikkuhousuni minulta pois. Minä huohotin raskaasti ja vartaloni kaartui ylöspäin, kun Joel silitti sormellaan minua karvoitukseni seasta. Sekava kiima sai minut tolaltani, ja vingahdin, kun hän suuteli klitoristani.

“Johanna, avaa vähän jalkojasi”, Joel kuiskasi, ja minä levitin reiteni niin auki, kuin vain ne sain. Hänen kielensä alkoi leikitellä häpyhuulteni välissä, kiemurteli klitoriksen päällä ja tunkeutui välillä sisääni. Otsani rypistyi, suljin silmät ja jännitin pakaroitani. Näin hänen kapteeninlakkinsa lipan ja hänen kätensä, jotka olivat tarrautunet reisiini. Olin jo aivan märkä, minusta tuntui, että alapääni kylpi tahmeassa rakkauden medessä.

Joel lopetti nuolemisen juuri ennen kuin sain orgasmin, ja minä kiljahdin vihaisesti.
“Älä lopeta!” minä huusin, mutta samalla tunsin hänen terskansa leikittelevän pilluni suulla. Olin hurmiossa, tarrasin käteni peittooni, jonka päällä makasin ja huokaisin. Joel kiusoitteli hetken minua, odotti, että anoin huutaen häntä sisääni. Sitten, sentti sentiltä hänen valtava elimensä upposi sisääni, pohjaan asti. Silmäni laajenivat ja sydämeni takoi. Minusta tuntui, että koko vaginani oli tulessa.

Joel alkoi työntää kaluaan edestakaisin sisälläni, sisään ja ulos, sisään ja ulos. Mitä enemmän minä ulvoin hänen nimeään, sitä nopeampaa hän pumppasi itseään sisälleni. Näin pimeässä hänen himokkaat silmänsä ja raollaan olevan suun, joiden välistä kuului kiihtyvää hengistystä.
“Joel! Älä lopeta!” minä kiljuin ja purin tyynyäni. Naapuri hakkasi seinää, mikä sai meidät kiihdyttämään vauhtia. Joelin koko ruumis vavahteli, hänen kätensä puristuivat reisiini ja hän laukesi sisälleni. Täsmälleen samaan aikaan minun vartaloni vapisi Joelin voimasta ja sain orgasmin, isoimman orgasmin kuin koskaan ennen. Itse sormetetut, kylpyhuoneessa nopeasti tehdyt orgasmit olivat pientä Joelin kalun aiheuttaman nautinnon vierellä.
“Joel!”
“Johanna!”

Hän rojahti vierelleni hengittäen kiivaasti ja raskaasti. Minun pilluni sykki, klitorikseni oli kireä kiihotuksesta ja Joelin sperma sisälläni valui hieman peitolle. Minä katsahdin Joelin tummiin, huumaantuneisiin silmiin ja pyyhkäisin hiestä märät hiussuortuvat pois hänen kasvoiltaan. Hän laittoi lakkinsa päähäni ja löysti solmiotaan ja painoi suukon poskelleni, ennen kuin nukahdimme tyydytettyinä ja hikisinä vierekkäin, alasti.

Kommentoi

top