search
top

Naapurin kanssa saunassa.

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (44 votes, average: 3.73 out of 5)
Loading...

Olin silloin tällöin jutellut naapurin noin nelikymppisen Timon kanssa. Toisinaan paikalla oli hänen saman ikäinen vaimonsa Annekin. Itse oli juuri täyttänyt 18 vuotta ja olin innoissani tulevasta ajokortista.

Oli lämmin kesäpäivä ja oleskelin pihalla pelkkiin shortseihin pukeutuneena. Huomasin naapurin Timon omalla pihallaan ja tervehdin häntä. Menin myös hänen jutulleen ja kerroin viimeaikaiset kuulumiset. Yllättäen myös hänen vaimonsa tuli pihalle shortsit ja bikinien yläosa päällään. Myös hän tuli juttelemaan minulle. Timo kertoi jotain juttua siitä, kun oli saanut aikoinaan oman kortin ja kuinka hienoa se oli ollut. Katselin siinä samalla sivusilmällä Annen rintoja, jotka vaikuttivat ihan mukavan kokoisilta näin päällepäin katsottuna.

Timo kysyi yllättäen, että mitä ajattelin tehdä illalla. Hän sanoi, että tulisinko heidän luokseen saunomaan ja poristaisiin samalla lisää. Vastasin myöntävästi ja lupasin tulla illalla heidän luokseen. Kävin päivällä hieman pelaamassa korista kavereiden kanssa ja illan tullen olinkin jo Timon ja Annen ovella.

”Käy sisään”, huikkasi Timo, kun avasi oven. Hän sanoi, että sauna on jo lämmin, ja että voimme mennä sinne heti, jos haluan. Kerroin sen sopivan minulle, koska olin hikinen päivän peleistä. Timo heitti Annelle, että eikö olekin komeassa kunnossa, tämä meidän naapurin poika. Anne hymyili minulle ja vastasi myöntävästi. Menin hieman hämilleen vaikka tiesin sen kyllä olevan totta. Olin pitkä ja hoikka nuori mies ja tunsin olevani elämäni kunnossa.

Saunaan mentyämme Timo tarjosi minulla saunakaljan ja hörpimme sitä samalla kun puhuimme Timon aikaisemmista autoista. Timo naureskeli ja kertoi tarinaa, kuinka hän oli kyyditellyt tyttöjä hänen ensimmäisellä autollaan ja oli tuntenut olonsa niin miehiseksi silloin. Hän vinkkasi mulle silmää, että mulla on nuo hetket vielä edessä ja huokaisi sitten perään, että ne oli sitten hyviä aikoja.

Hetkeksi vaivuimme kumpikin ajatuksiimme ja nojasimme saunan takaseinään. Heitimme hiljalleen löylyä ja jonkin ajan kuluttua Timo kysyi haluaisinko toisen kaljan. Vastasin myöntävästi ja Timo poistui hetkeksi saunasta ja palasi kohta käsissään kaksi kylmää olutta. Kun Timo ojensi minulle avattua kaljaa, horjahti hän hieman saunan rappusissa ja kaljaa läiskähti suoraan haarojeni väliin. Kylmä kalja sai minut säpsähtämään ja Timo pyyti anteeksi hieman nolona. Sanoin, ettei se mitään ja nousin lauteilta ja kävin suihkussa huuhtelemassa vehkeeni puhtaaksi.

Kun palasin saunaan, Timo vilkaisi ohimennen haarojani ja naurahti, että nyt ne on taas puhtaana ja entistä ehommat. Naurahdin siihen jotain myöntävästi ja istuin lauteille Timon viereen. Hörpimme taas kaljaa ja jatkoimme juttelua. Sivusilmällä katsoin hieman Timon haarojen väliin, ja näin siellä pienoisen vatsakummun alla kalun, joka oli varustettu päästään isolla, punertavalla terskalla. Tuijotin sitä hieman ja ajattelin, miltäköhän Annesta tuntuu saada tuota sisäänsä. Yllättäen Timo lopetti puheensa ja huomasin jääneeni tuijotuksesta kiinni.

Punastuin hieman, mutta Timo sanoi, että ei kannata punastua, se on ihan normaalia, että tuossa iässä hieman vertailee toisten peniksiä. Ihan mukavan kokoinen vehje sinullakin on, Timo sanoi ja vinkkasi silmää. Naurahdin jotain siihen vastaukseksi ja nojauduin taas taaksepäin seinään. Timo teki samoin ja heitti hieman lisää löylyä. Huomasin Timon levittävän jalkansa hieman leveämmälle, niin että hänen kalunsa oli selvästi kokonaan näkyvissä. Nyt erotin myös melko isot kivekset hänen kalunsa alla ja näin että terska oli todellakin hyvin iso kooltaan. Otin huikan kaljastani ja annoin saunan lämmön rentouttaa lihaksiani. Timon jatkaessa tarinaa ihan kuin ennenkin, otin itsekin hieman leveämmän haara-asennon. Timon kertomat jutut naisista ja autoista, oli saanut omaan kaluuni hieman eloa, ja se makaili puolivelttona haarojeni välissä. Timo vilkaisi siihen ohimennen ja kertoi, kuinka itsekin haluaisi vielä olla ikäiseni.

Kysyin Timolta, että mitä hän eniten kaipaa iästäni, hän sanoi, että sitä, kun hormonit virtaa ja kalu seisoo pienestäkin ärsykkeestä ja rupesi nauramaan päälle. Samalla hän katsoi kaluani ja sanoi, että tuolle ei tarvitsisi näyttää kuin tissin puolikasta, niin se osoittaisi suoraan kattoon ja vinkkasi minulle silmää.

Olin hieman hämilläni Timon jutuista, mutta samalla pidin tunnelmasta, joka minulla oli Timon kanssa. En kokenut oloani ollenkaan vaivautuneeksi ja sanoinkin Timolle, että sulla on aika vaikuttava kalu myös. Timo katsoi omaa kaluaan ja otti sen käteensä. Hän piti sitä sormiensa välissä ja sanoi sitten, että kieltämättä hän oli itsekin tyytyväinen siihen tappiin, mikä hänellä oli haarojensa välissä ja etenkin sen isoon päähän.

Samalla kun Timo käänteli kaluansa käsissään, hän tokaisi kuin ohimenne, että saa sitä kokeillakin, jos haluaa. Aluksi en oikein tiennyt oliko Timo tosissaan, mutta kun hän katsoi minua ja nyökkäsi hyväksymisen merkiksi ojensin käteni hänen kalulleen ja tunsin sen jäntevyyden ja suonikkuuden. Otin hänen terskansa sormieni väliin ja puristelin sitä hieman. Samalla huomasin, kuinka Timon kalu alkoi kovettuvaan ja terska tuntui kasvavan entisestään. Timo siirtyi kunnolla minun viereeni niin että reitemme oli vastakkain ja tunsin hänen lämpimän ihonsa minua vasten.
Timo otti oman kaluni käteensä ja alkoi vetelemään esinahkaa edestakaisin. Tunsin kuinka kaluni kovettui tästä täysin uudesta tilanteesta huolimatta. Tilanne oli kaiken kaikkiaan epätodellinen, mutta silti niin luonnollisen oloinen. Mehän olimme vain naapurukset saunomassa ja hieman kokeilemme toistemme kaluja. Ei tässä mitään sen kummempaa, vakuuttelin itselleni.

Samalla kuulin Timon hengittävän raskaammin ja näin hänen silmissään lasittuneen kiihkon. Timo tarttui minua vyötäisiltä, ja nosti minut ylös. Hän ohjasi minut haarojensa väliin seisomaan ja painoi minua hieman olkapäistä alaspäin. Kun laskeuduin alaspäin, tunsin jotain kovaa pyllynreiälläni. Säikähdin hieman, mutta Timo hyssytteli minulle rauhoittavasti ja sanoi jotain, että ollaan hiljaa, ettei Anne kuule.

Samalla tunsin kuinka valtava paine alkoi lisääntymään sulkijalihastani vasten. Tunsin pistävää kipua ja olin jo huudahtaa, kunnes muistin Timon sanat Annesta. Ajattelin, ettei Anne saanut tietää, mitä täällä tapahtui. Olin jumissa Timon haarojen välissä enkä päässyt siitä mihinkään. Tunsin kuinka Timon valtava Terska alkoi ujuttautumaan sulkijalihasteni väliin ja porautuvan milli milliltä syvemmälle. Kipu tuntui kasvan samalla sitä mukaa ja tunsin kyyneleiden tulevan silmiini. Hetki tuntui kestävän ikuisuuden ja pyllyni oli koko ajan kuin tulessa.

Ikuisuudelta tuntuneen hetken jälkeen tunsin kuinka pallomainen mollukka luiskahti sulkijalihasteni ohi suoleeni. Timo antoi hetken minulle rauhoittumisaikaa, ja sanoi, että ei mitään hätää, nyt on kaikki hyvin. Tunsin paineen suolessani ja Timo alkoi nostelemaan minua hiljalleen ylös ja sitten alas ja joka kerta tunsin Timon kullin painuvan syvemmälle suoleeni.

Kohta tunsin, kuinka Timon kivekset osuivat pakaroihini ja Timo pysähtyi hetkeksi paikoilleen. Hän huokaisi pitkään ja liikutteli vielä jonkin aikaa itseään sisälläni. Kohta hän teki vielä pari nopeaa nykäisyä ja sitten tunsin kuinka hänen kalunsa alkoi sykkimään sisälläni. Samalla kun terska värisi suolessani, ruuttasi se siemennesteet sisääni ja tunsin kuinka liukas neste täytti suoleni. Timo hengitti raskaasti ja suuteli kaulaani. Hänen peniksensä alkoi löystymään sisälläni ja aloin pikkuhiljaa tajuamaan mitä oli tapahtunut. Nousin ylös peniksen luiskahtaessa pyllystäni ja katsoin Timoa uskomatta itsekään mitä oli tapahtunut. En tuntenut enää kipua pyllyssäni enkä häpeää. Tunsin vain suuttumusta, ja Timo tuntui tajuavan tämän itsekin.

Hän katseli minua selittelevä ilme kasvoillaan ja sopersi jotain, kuinka ei ollut voinut itselleen mitään ja tilanne oli vain ajautunut siihen. Hetken mielijohteesta tartuin Timoa päälaelta kinni ja ojasin hänen kasvonsa kaluni eteen. Timo tajusi mitä hänen täytyi tehdä, ja otti kullini kiltisti suuhunsa. Työntelin kaluani hänen suuhunsa samalla kun Timo imi sitä ahnaasti. Sanoin Timolle, että tämä ei vielä riitä. Seuraavaksi on hänen vaimonsa vuoro, onko tämä selvä. Timo nyökytteli jotain vastaukseksi ja sanoin, että hyvä, alapa mennä hakemaan vaimosi saunaan ja tuo samalla lisää kaljaa.

Timo poistui saunasta ja minä jäin istumaan sinne kalu pystyssä. Hyväilin sitä samalla kun ajattelin Annen tissejä ja hänen herkullista pyllyään. Tunsin kuinka kaluni värähteli innostuksesta ja hymyilin leveällä kahdeksantoistavuotiaan hymylläni itsekseni, kun kuulin Annen äänen pukuhuoneesta.

4 kommenttia viestissä: “Naapurin kanssa saunassa.”

 1. ... says:

  jatkoa kiitos.. ;P

 2. --/ says:

  Yhdyn Lukijan kommenttiin. Jatkoa!

 3. Lukija says:

  En pidä homoilusta mutta toivottavasti Anne tulee saunaan ja tarina jatkuu ilman Timoa. Olet kuitenkin hyvä kirjoittamaan.

 4. Gehenna says:

  Jatka ihmees, hyvä stoori

Kommentoi

top