search
top

Kaverini Liisa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (83 votes, average: 2.87 out of 5)
Loading...

Liisa oli minun kaverini jo ala-asteelta. Olimme asuneet samalla kadulla, ja kävelleet koulumatkoja yhdessä. Olimme olleet samalla luokalla ala-asteella. Yläasteella olimme eri luokilla, mutta pidimme yhä yhteyttä. Nyt Liisa oli ammattikoulussa kokkipuolella ja minä lukiossa. Emme nähneet enää niin usein, mutta olin iloinen, kun Liisa kertoi tulevansa käymään meillä seuraavana viikonloppuna.

Kun Liisa saapui, halasin häntä ovella ja pyysin käymään peremmälle. Vanhempani olivat lähteneet kyläilemään, joten olimme kahdestaan. Kysyin Liisalta haluaisiko hän katsoa TV:tä ja hain meille hieman naposteltavaa. Tullessani keittiöstä, istahdin Liisan viereen ja tunsin hänen lämpimän reitensä omaani vasten.

Liisa oli aika tukevassa kunnossa. Hän oli ollut pyöreä jo lapsena, ja nyt vaikutti siltä, että kokki koulussa opitut reseptit olivat tehneet tehtävänsä. Vilkaisin sivusilmällä Liisan pulleita reisiä ja kumpuilevaa vatsaa. Vatsan päällä oli kaksi suurta palloa, joiden paljasta pintaa näkyi hänen paitansa kaula-aukosta. Katsoin hieman tarkemmin hänen tissivakoaan, ja mietin samalla, minkähän kokoiset Liisan rinnat mahtavat olla. Muistan, kuinka olin jo yläasteella huomannut hänen olevan varsin rehevä nainen.

Yhtäkkiä huomasin Liisan katsovan hieman punehtuen minuun. Olin jäänyt kiinni tuijotuksestani. En silti saanut ajatuksiani pois Liisan rinnoista ja päätin kokeilla kepillä jäätä. Kysyin häneltä ”Minkä kokoiset sun rinnat on? Liisa meni punaiseksi kasvoiltaan, ja änkytti, että mitä sä nyt tuollaista. En kuitenkaan päästänyt Liisaa pinteestä vaan katsoin häntä kysyvästi. Lopulta liisa sanoi että F tai G kuppikokoa, riippuu vähän mallista.

Siinäpä vasta meijerit, ajattelin mielessäni, ja mietin miltähän tuntuisi laittaa munaa niiden väliin. Kysyin Liisalta, että katsottaisko jotain DVD-elokuvaa ja hän nyökkäsi vastaukseksi. Pyysin häntä valitsemaan jonkun hyllystä ja laittamaan sen soittimeen. Kun Liisa oli löytänyt mieleisensä elokuvan, pyllistyi hän laittamaan sen soittimen sisään ja minä huomasin tuijottavani hänen jättimäistä ahteriaan. Ajattelin kuinka mukava olisikaan läpsäistä hänen paljaita pakaroitaan. Tunsin kuinka munani jäykistyi housuissani.

Kun Liisa kääntyi takaisin sohvalle päin, päätin toimia. Avasin nopealla liikkeellä housuni ja vedin munani esiin. Liisa jähmettyi paikoilleen ja tuijotti kovana seisovaa kaluani. Hetken jo ajattelin tehneeni suuren virheen, kunnes Liisa syöksyi eteeni ja otti munani ahneesti suuhunsa. Hän alkoi lutkuttaa sitä sellaisella vimmalla, että pelkäsin, ettei kalustani jäisi kohta mitään jäljelle. Kourin samalla hänen valtavia tissejään kun hän mumisi jotain mielihyvästä munani syvällä nielussaan.

Taivutin selkäni suoraksi taaksepäin ja antauduin täysin Liisan himokkaan suun käsittelyyn. Liisa repi housuni kokonaan jalasta ja teki saman tempun itselleen. Ennen kuin huomasinkaan niin näin Liisan paljaiden valtavien pakaroiden kääntyvän minua päin ja näin munani jäävän niiden alle. kun Liisa laskeutui kaluni päälle. Hän rynkytti pyllyään kaluani vasten ja tunsin sohvan tärisevän tästä eläimellisestä menosta. Liisa suoristi itsensä makaamaan päälleni ja olimme puolimakaavassa asennossa sohvalla minä alla, ja Liisa päälläni selin. Kourin samalla hämen suuria rintojaan kun haistoin kiimaisen hien ja pillun tuoksun.

Jatkoimme hieman vielä tässä asennossa, kunnes Liisa nousi ylös ja minä tein samoin. Liisa kävi kontilleen sohvalle ja käänsi valkoisen pyllynsä ylös minua kohti. Näin hänen punoittavat häpyhuulensa ja niiden yläpuolella ruskean ryppyisen reiän. Hetken emmittyäni suutasin kaluni kärjen tuolle reiälle ja painoin kaluni päättäväisesti pohjaan saakka. Liisa kiljaisi hiukan, mutta alkoi kohta pumppaamaan työntöjäni vastaan. Samalla kun painoin hänen tiukkaa pyllynreikäänsä takaapäin, läpsin häntä välillä hänen leveille kankuilleen. Liisa hieroi toisella kädellään klittaansa ja kohta hän sai orgasmin mahtavasti kiljahtaen.

Tämä oli minulle tarpeeksi ja tunsin kuinka silmissä alkoi tummumaan ja lasti siirtyi piipun suuhun. Kun tunsin kuinka lasti lähti liikkeelle, vedin kaluni vielä pois ja annoin mällini roiskahtaa pitkillä kaarilla Liisan selälle ja hiuksille. Kun viimeisetkin pisarat oli valutettu, tarjosin kaluani Liisalle puhdistettavaksi. Hän imaisi sen tyytyväisen näköisenä huuliensa väliin ja ilmeestä päätellen tämä ei jäisi viimeiseksi kerraksi meidän välillä näissä merkeissä.

2 kommenttia viestissä: “Kaverini Liisa”

  1. Nimimerkki says:

    Jooh, novelli sieltä huonoimmasta päästä… Ei yhtään todentuntuinen, kuvailut huonoa, lyhyt.

  2. Gehenna says:

    alku oli hyvä mut toi munan näyttäminen oli vähän epäaitoa ja pilas koko jutun

Kommentoi

top