search
top

Pikku Prinsessa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (39 votes, average: 2.97 out of 5)
Loading...

Margaret ei ollut mikään kaunis nainen. Ei millään tasolla. En viitsi edes käyttää aikaa kuvailemaan Margaretin ulkonäköä, koska siinä ei ole mitään kertomisen arvoista. Ainoa kaunis asia Margaretissa ovat hänen silmänsä. Ne olivat kivan siniset. Muuten tyttörukka näyttikin ihan rupisammakolta. Margaret oli kuitenkin tottunut saamaan kaiken haluamansa. Isi oli koko valtakunnan kuningas, joten rahasta ja vallasta ei ollut pulaa. Kansalaisten yleinen puheenaihe oli, että miten Margeret voi olla niin pohjattoman ruma? Komea isä, kaunis äiti ja kuvankauniit sisarukset. Mikä oli mennyt vikaan? Kansalaisten keskuudessa levitettiin legendaa noidasta, joka langetti kirouksen Margaretin äidin niskaan kun hän odotti lasta. Väitettiin että Kuningatar oli suututtanut noidan ja karkoittanut hänet valtakunnasta. Oli syy mikä tahansa, Margaret oli ruma eikä muuksi muuttunut. Tyttö oli onneksi oppinut elämään ulkonäkönsä kanssa, eikä häntä huolettanut tulevat miesmurheet. Margaretin ei tarvinnut kuin osoittaa jotain poikaa valtakunnasta, niin hänen isänsä hoiti asiat sillä tavalla että hääkellot voisivat soida jo seuraavana päivänä. Isä oli kuitenkin huolissaan. Margaret oli pian 17-vuotias, eikä hän ollut osoittanut minkäänlaista kiinnostusta miehiin . Mikseiköhän?

Margaret heräsi kuumotukseen alapäässään. Hän oli taas uneksinut keittiön kauniista tytöstä. Pohjimmiltaan Margaret tiesi, että oli väärin uneksia tytöistä. Olihan hän kuninkaan ainoa lapsi, ja juuri hänen piti varmistaa että uljas suku jatkuisi. Margaret ei kuitenkaan tuntenut minkäänlaista vetoa miehiin ! Miehet olivat aina tirskuneet hänellä selän takana, haukkuneet rumilukseksi ja rupisammakoksi. Margaret olisi saanut noiden poikien pään pölkylle kolmessa minuutissa, mutta toisaalta mitä se olisi mihinkään vaikuttanut. Aina tulee uusia tirskujia. Koska Margaret oli ruma, ja hän tiesi sen hyvin. Tytöt eivät koskaan kiusanneet häntä. He hymyilivät aina kauniisti ja olivat kilttejä. Sen takia Margaret piti tytöistä. Ensimmäisen kerran hän kiihottui kunnolla kun hänen kylvettäjäkseen tuli nuori sorja neitonen vanhan noita-akan tilalle. Tyttö oli niin vaikuttava ilmestys. Kauniit vaaleat hiukset, täydelliset rinnat ja kaareva lantio. Ensin Margaretia hävetti märkyyden tunne alapäässä kylpemisen aikana, mutta nopeasti hän oppi ottamaan ilon irti tästä. Margaret laittoi kylvettäjänsä pesemään hänet kokonaan, hän pyysi saippuoimaan genitaalialueitaan erityisesti, etteivät “pöpöt leviä”. Ja lopulta asia johti toiseen, ja kylvettäjästä tuli Margaretin ikioma huora. Ja koska päivisin lellityllä tyttärellä ei ollut muutakun aikaa, kylvyt olivat pitkiä ja irstaita. Kylvettäjä nuoli Margaretin sykkivää pillua, sormetti häntä ja antoi myös helliä suudelmia. Voitiin puhua molemminpuoleisesta rakkaudesta. Mikään ei ole kuitenkaan ikuista, sillä kylvettäjä jäi kiinni varkaudesta, ja joutui telotetuksi. Margaret oli pitkään surun murtama. Hänen rakkaansa oli teloitettu, eikä hän kehdannut anoa armoa rakkaalleen, koska silloin Margaretin isä olisi saanut tietää salatusta rakkaudesta. Tapauksesta oli kulunut nyt 2-vuotta, ja Margaret alkoi olla valmis uuteen suhteeseen. Hän oli iskenyt silmänsä uuteen keittiö apulaiseen.

Sonja oli nuori tyttö, vasta 15-vuotta. Hänen perheensä oli kuitenkin köyhä, joten Sonjan piti etsiä töitä. Ja hän saikin töitä, keittiöapulaisena itsensä Kuninkaan hovikeittiöstä. Se oli vaativa työpaikka, jos teit yhden virheen tulit erotetuksi. Sonja kuitenkin piti työstä. Ja sai siitä mukavasti rahaakin, toisinkuin joissakin kuningaskunnissa, täällä sai ihan hyviä palkkoja töistä. Kuningas ei ollut rahan ahne ja välitti kansalaisistaan. Nuoresta iästä huolimatta Sonja oli todellinen kaunotar. Hän ei ollut pitkä, vain 165-senttiä, mutta silti hän oli muodokas. Isot rinnat, kaunis päärynälantio. Jokaisen miehen unelma. Paitsi Sonja ei uneksinut miehistä. Sonja tykkäsi tytöistä. Kauneudella tai ulkonäöllä ei ollut suurta merkitystä. Sonja rakastui tytöissä yhteen asiaan, silmiin. Jos hän näki jossain kauniit silmät, hän kiihottui uskomattoman paljon. Tällä hetkellä Sonja mietti vain yhtä asiaa, prinsessan silmiä. Ne olivat niin kauniit. syvänsiniset silmät, joista paistoi älykkyys. Ne olivat kauneimmat silmät mitä Sonja oli nähnyt. Hän ei kuitenkaan viitsinyt haaveilla liikoja. Sonja tiesi hyvin että Prinsessa Margaretia hän ei saisi. Margaret oli kuningasperheen ainoa lapsi, ja hänellä oli harteillaan kunigas-suvun jatkaminen. Ei hän tytöistä tykännyt. Toisaalta, ei hänellä miehiäkään ollut ollut. Olihan Margaret yleisen mielipiteen mukaan ruma, mutta jos prinsessa jotain halusi, hän sen myös sai. Mutta… Toivoa oli. Kyllä ilkeät soraäänet puhuivat, että kuninkaan ainoa tyttö oli lesbo. Ruma kuin piru, eikä miehistä piittaa, sanoivat vanhat tietäjänaiset. Sonja ei välittänyt että Margaret näytti rupisammakolta. Hänellä oli kauniit silmät. Ja muulla ei ollut väliä. Kyllä Sonja kuvitelli joskus, että silloin tällöin prinsessan katse poltti hänen niskaansa, mutta se taisi olla vain kuvittelua, haaveunta.

Margaret yritti pysyä piilossa. Hän ei halunnut että kukaan näkee häntä työläisten joukossa. Olisi noloa jäädä kiinni kielletystä keittiövisiitistä. Mutta jos niin kävisi, hän voisi aina sanoa että tuli nälkä. Ei Margaretilla nälkä ollut, paitsi ehkä seksinälkä. Hän oli viimein päättänyt “iskeä” Sonjan, hänen suuren ihastuksen kohteensa. Margaret tiesi että Sonja oli liian kaunis hänelle, ja varmasti piti miehistä. Ei Margaretilla todisteita ollut, mutta hän oli silti aivan varma siitä. Sillä ei kuitenkaan ollut väliä, kun prinsessa halusi jotain, prinsessa myös sai sen. Nyt Margaret näki Sonjan, kuinka kaunis hän olikaan. Vaikka Sonjalla oli päällään tylsä kokin asu, muodot tulivat hyvin esille. Margaret halusi häntä, mutta eihän hän voisi vain mennä ja töksäyttää asiaansa. Piti suunnitella. Sitten Margaret keksi.

-Hei, te siellä ! Haluan välittömästi pullollisen viiniä huoneeseeni, Margaret käskytti.
-Mutta en minä voi.. Olen vain apulainen, epäröi Sonja.
-Jos haluatte säilyttää työpaikkanne, suosittelen tuomaan viinipullon huoneeseeni viipymättä.
Ja mitä muuta Sonja voisi tehdä? Työpaikka oli hänelle kaikki kaikessa, eikä sitä saisi menettää. Joten Sonja kertoi kiltisti asiansa keittiömestarille, ja hän sai luvan viedä viinipullon prinsessalle. Sonja otti viinikellarista parhaimman pullon minkä löysi, ja poistui keittiöstä. Hän ei ollut edes aivan varma missä prinsessan huone oli, mutta oli Sonjalla sentään jonkinlainen käsitys. Piti kävellä valtavat portaat ylös. Sonja tunsi itsensä todella pieneksi kävellessään portaita ylös. Linnan seinät näyttivät kolkoilta. Oli asiassa hyvätkin puolensa, tuumi Sonja. Pääsisin ehkä juttelemaan prinsessan kanssa. Jokainen tyttö tarvitsee tytön jonka kanssa puhua. Ehkä jopa sen takia prinsessa oli painottanut että juuri Sonjan täytyy tuoda viinipullo ! Saattoi olla haaveilua, mutta ei suinkaan täysin mahdotonta. Tuhmassa mielessään Sonja halusi jotain muutakin, kuten upottaa kielensä prinsessan ihanaan vaginaan ja juoda kuninkaallista rakkauden mettä. Mutta kunpa prinsessa haluaisi edes puhua. Sonja tuli viimein isolle ovelle. Tämän täytyy olla prinsessan huone, hän tuumi. Pienet hennot sormet koputtivat oveen. Kuului askelia, sitten ovi avautui.

He katselivat toisiansa. Kaksi tyttöä, toinen kuvankaunis ja toinen ruma kuin rupisammakko. Heitä yhdisti kuitenkin yksi asia. Molemmat pitivät toisiaan kauniina. Molempien silmissä paloi rakkaus. Samaan aikaan he tajusivat jotain. Molempien unelmista voisi tulla totta. Rakkaus roihusi Margaretin syvänsinisissä silmissä, noissa silmissä joihin Sonja rakastui.
-Toin viinipullonne, teidän korkeutenne, Sonja sai vaivoin sanotuksi.
-En minä viinistä välitä, haluan sinut , vastasi Margaret.
Sonja nielaisi. Tuntui kuin hänellä olisi pala kurkussa. Voiko tämä olla totta ? Hänen unelmiensa nainen kertoi haluavansa hänet. Sonja otti askeleen kohti Margaretia, ja sanoi:
-Olen rakastanut sinua siitä hetkestä lähtien kun näin silmäsi, ne ovat niin kauniit.
Margaret katsoi Sonjaa. Voiko olla totta, että tämä keittiötyttö todella rakasti häntä?
-Minä olen rakastanut sinua siitä lähtien kun näin pohjattoman kauneutesi, vastasi Margaret. Eikä tarvittu enempää sanoja. Margaret ja Sonja kietoutuivat toisiinsa, he aloittivat villin ja kiihkeän suudelman. Miten absurdi pari he olivatkaan. Ruma prinsessa ja kaunis keittiötyttö. Suudeltuaan he katsoivat toisiaan, ja hymyilivät. Molemmat tiesivät mitä halusivat. He alkoivat riuhtoi vaatteitaan pois. Pian he olivat molemmat täysin alasti. Sonjan kaunis ja kaareva vartalo, prinsessan hieman pulska ja muodoton vartalo. Jälleen he suutelivat. Rakkaus huokui heistä.

Margaret lopetti suutelemisen ja alkoi työntämään Sonjaa kohti sänkyä.
-Mä haluan sut Sonja, sanoi Margaret. Sonja oli sanaton. Kun Margaret sai Sonjan sängylle, Sonja vaikeroi :
-Ota minut Margaret…
Ja Margaret päätti tehdä työtä käskettyä. Hän työnsi kaksi sormea Sonjan pilluun, ja huomasi pian että pillu tarvitsisi paljon muutakin kuin kaksi sormea. Niin kostea se oli. Margaret laittoi kaksi sormea lisää, ja aloitti tutkimusmatkan Sonjan kuumaan ja kosteaan pilluun. Sonja vaikeroi, hän huohotti ja ulisi. Sonjan unelmat olivat käyneet toteen. Nyt Margaret liikutti sormiaan nopeasti kireässä pillussa, lakanat olivat jo nyt märkänä Sonjan pillumehuista.
-Sormeta mua, Margaret! Huusi Sonja. Mutta Margaret halusi maistaa Sonjaa. Hän keskeytti tutkimusmatkansa sormilla, ja vei kielensä pillun huulten väliin. Hän aloitti hitaan lipsuttamisen, samalla katsoen Sonjaa silmiin. Sonjan katse kertoi kaiken. Silmät sanoivat, nuole minua, anna minun tuntea sinut. Ja Margaret nuoli, kovalla tahdilla, välillä klitoriksesta, välillä huulista. Ei mennyt kauaa, kun Sonja jo ulisi ja vaikeroi orgasmin merkiksi. Margaret halusi myös omansa.

Sonja makasi hetken aikaa paikoillaan. Orgasmi oli niin raju. Sitten hän muisti oman enkelinsä, joka oli tämän jättiorgasmin takana. Hän hymyili kauniisti ja viekottelevasti ja pyysi Margaretin menemään makuulle. Sonja aloitti sormetuksen. Ensin hän laittoi vain yhden sormen Margaretin kireään pilluun. Voi kuinka kostea se olikaan. Ja kireä. Sonja kiihdytti tahtia, yksi sormi teki vinhasti töitä kiihkeässä pillussa. Mutta ei yksi sormi riittäisi, tarvittaisiin lisää. Joten Sonja lisäsi sormien määrän kolmeen. Alkuun liikuttaminen oli vaikeaa, mutta kuninkaallinen pillumesi teki tehtävänsä, ja pian kaikki kitka oli poistunut. Margaret ulisi käsittelystä. Pikku prinsessa voihki ja vaikeroi, kun hänen unelmiensa nainen sormetti pientä pillua. Ei tarvittu enää paljoa, kun Margaret jo kiemurteli, sätki ja potki orgasmin voimasta. Väsyneenä Sonja romahti sängylle Margaretin viereen. Kumpikin oli hiljaa. Margaret rikkoi hiljaisuuden sanomalla:
Sonja, minä rakastan sinua.

6 kommenttia viestissä: “Pikku Prinsessa”

 1. Nunnu says:

  ^…Mä mietin samaa?

 2. just says:

  ..kuvankauniit sisarukset mutta kuitenkin ainoa lapsi?

 3. ... says:

  kertaa pää- ja sivulause, niiden pisteellä erottelu erittäin tönkköä. Myös väli ennen huutomerkkiä ärsyttävä… Suuri kompastuskivi oli myös se, että toinen piti silmiä kauniina ja toinen koko tyyppiä. Tarina myös typistyi kerronnallisesti kohti loppua. Mutta ihan hyvä noin muuten.

 4. Köyhän miehen Hemingway says:

  Okei, kiitos kommentista ! Ruma päähenkilö oli laskelmoitua, mutta sanantoistelu on kyllä ärsyttävää. Pitäis aina oikolukea nää tarinat ja poistella turhat sanat.

 5. anom. says:

  “Nobody wants to look at ugly people” – pakkoko päähenkilön oli olla susiruma? Ja “mua/sua/jne” hyppi simille.

 6. sepi says:

  Sulla ihan hyviä tarinoita,kiitos.Toivoisin sellaista n/n tarinaa jossa,esim.jossain juhlien jälkeen jatkoilla, täysin hetero naimisissa oleva n.30v. nainen tulee vietelletyksi ja ehkä vielä tuttu, nimenomaan heteron kertomana,hitaasti,onko se räsypokkaa,hierontaa vai mitä ??

Kommentoi

top