search
top

Kesän huumaa jatko 5

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (28 votes, average: 2.82 out of 5)
Loading...

Saimme vieraita viikonlopuksi setäni vaimo tuli kahden teini ikäisen tyttönsä kanssa kylään aikoivat viipyä muutaman päivän.Pidin serkuistani he olivat mukavia samoin setäni vaimo näin Mikon katselevan setäni hyvävartaloista vaimoa Maria kiinnostuneesti eikä tytötkään jääneet Mikolta huomaamatta.Voisin mekein lyödä vetoa kaikkien kolmen saavan tutustua Mikon kulliin ja vielä minullekin pitäisi jotakin jäädä.Äitin pyysi Mikkoa mukaansa laskemaan verkot jotta saataisiin tuoretta kaalaa minulle tuli jotenkin outo tunne joka nyt varmistui äitini oli kovassa kiimassa ja antaisi varmaan Mikolle jos tämä yrittäisi.Mikolla oli nyt kotona naitavaa yhteensä viisi kappaletta setäni tytötkin kohta kahdeksantoista vuotiaita.Mari aloitti ruuanlaiton ja tyttäret pelasivat korttia minä menin ulos muiden huomaamatta tiesin Mikon tulevan hakemaan verkot aitan ylisiltä.Tarkoituksenani oli naida ylisillä Mikon kanssa enenkuin toiset naiset kerkiää.

Piilouduin etten tulisi huomatuksi jos äitini tulisi kuulin puhetta äitini tuli ensiksi kysyen alhaalla olevalta Mikolta mitkä verkot otetaan.Mikko sanoi tulevansa itse valitsemaan ja valitsi verkot antaen ne äidilleni joka laitteli ne vasuun.Mikon kääntyessä huomasin verkarien etumuksen pollottavan uhkaavasti ja tartuvan selin olevaa äitiä kiinni vyötäröltä vetäen pullottavaa etumustaan vasten.Tiesin äitini tuntevan kovan kullin pakaroitaan vasten Mikko nosti hameen helmaa laittaen kätensä housuun sisälle koittaen pillua äidin levittäessä jalkojaan.Hetken hyväiltyään käski riisua housut ja käymään polvilleeen Mikon levittämälle säkille.Äitini riisumat ohuet housut olivat haaroista märät laskeduttuaan povilleen Mikko meni äidin taakse jalkojen väliin paljastaen kovana seisovan kullinsa.Äiti retkisti selkäänsä pillun tullessa hyvin esille Mikko otti käsillään lantiosta kiinni työntäen kullin levällään olevien häpyyhuulien väliin.Työnnellen muutaman keran liukasta vakoa tyrkäten rajusti sisään äidin ulahtaessa poikansa kullin tavoittaessa pohjaan selän noustessa köyryyn.

Mikko siirsi kätensä äidin jalkojen väliin alkaen hieroa klitorista naiden lujin työnnöin märkää lutskahtelevaa kiimaista pillua.Tiesin ison kovana seisovan kullin täyttävän pillun täysin äiti alkoi ulahdella lantion nykiessä saavuttaessaan orgasmin.Luulin Mikon lopettavan mutta annettuaa äidin rauhoittua veti limaisen iso terskaisen kullin sisästä käskien käydä selälleen äitini teki mitä pyydettiin Mikko nosti jalat käsivarsiensa päälle.Naitu pillu repsotti häpyhuulet levällään Mikon upottaessa kerta työnnöllä kullin kokonaan sisään äidin älähtäessä.Mikko nai lujaan työntäen säälimättä niin syvään kuin pääsi märän pillun lutskahdellessa äidin alkaessa huohottaa äkkiä huutaen saavutti orgasmin samalla Mikkon työntyessä syvään jääden paikolleen lantio nykien laski siemmenet äitimme sisään.Olin hyväillyt pilluani mutten tehnyt orkua säästin sitä toivoin saavani sen miehen kullista.Mikko nousi äidin päältä autaen ylös suudellen kiitokseksi ei tavinnut kummaa arvaajaa mitä ylisillä oli tehty äiti oli naidun näköinen.Tämä kertomus tässä vbielä löytyy lisää.

2 kommenttia viestissä: “Kesän huumaa jatko 5”

 1. Mammanpoika says:

  Näitä vois tosiaan laittaa samaan pötköön. Oikeinkirjitukseen vois myös kiinnittää huomiota lisää.

  Tää kyseinen pätkä oli mun mieleen. Tekee mieli ens kerralla omaa äitiä tavatessa tulla äidin tuolille takaapäin, siirtää kädet äidin isoille luomurinnoille ja alkaa suudella kaulaa samalla kun todella toivoo että äidin turpeiden pilluhuulien välissä olis mullekkin tilaa. Ehkä ei tullu koskaan tirkistelystä puhumaan koska halus esitellä niitä uskomattomia rintojaan ja katella kun hiivin oikeeseen paikkaan runkkaamaan…pitää muistaa et mikäli voit nähdä jonkun jostain paikasta niin kohde saattaa nähdä sut yhtä hyvin. Oikeeseen aikaan kun oli liikkeellä niin pysty kuuntelemaan äidin voihkintaa kun jellydildo tuottaa äidille hyvää oloa.

  Vielä pitänee tyytyä löytämiini alastonvideoihin äidistäni, mahtaviin facebook kuviin sekä omaan käteen ja mielikuvitukseen kuinka pojan kulli työntyy äitiin.

 2. en pitänyt says:

  Tämä olisi mahtunut muiden kanssa samaan, niinkuin eräs edellä jo ehdottikin. Ei paljoa viehätä lukea kolme kappaletta kerrallaan ja sitten vaihtaa taas “kanavaa”.
  Ihan siasta. Joten päätös oli se, ettei kannata edes avata. Good bye ja jatkoja.

Kommentoi

top