search
top

Kesän huumaa jatko 4

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (24 votes, average: 2.21 out of 5)
Loading...

Mikon kertomus kiihotti minua olin valmis riisumaan vaatteeni antamaan pillua tunsin kovan kullin painavan lonkkaa.Tiesin äitini tulevan minä hetkenä hyvänsä kotia ja tulevan aittaan katsomaan olemmeko siellä.Mikko ehdotti että mennään rantavajalle niin ei kukaan pääse yllättämään saadaan naida oikein kunnolla.Käskin Mikon mennä edeltä käyn sisällä ja tulen hetken päästä viivyin parikymmentä minuuttia suuntasin kohti rantavajaa.Tulessani lähemmäksi näin Mikon tulevan vajasta ja näyttävän kädellään minulle, että menisin meidän käyttämään katselu paikkaan.Tiesin että vajalle oli tulut joku enkä voisi tulla sinne kiersin kauenpaa,ettei minua huomattaisi ja lähestyin varovasti.Päästyäni hijaa vajalle paikkaan mistä näin hyvin sisälle huomasin Mikon pussailevan kauppiaan tytärtä Tiinaa joka oli saman ikäinen veljeni kanssa.Riisuin housuni jotta voin katsellessani hyväillä pilluani ja saada orkun en viitsinyt mennä kolmanneksi koska Tiina voisi säikähtää eikä Mikko pääsisi naimaan.

Mikko sai pyytelemällä Tiinan tulemaan patjalle viereensä huomasin Mikon varovasti kädellään sivelevän isohkoja rintoja suudellen samalla.Vähitellen Tiina alkoi vastata suudelmiin nännien noustessa näkyviin ohkaista puseroa vasten.Hame oli noussut ylöa pajastaen pienet pikku housut jossa oli pillun kohdalla märkä läikkä joka todisti Tiina tulevan kiimaan.Hyväilin omaa pilluani varovasti etten tulisi liian aikaisin kuulin Mikon pyytävän Tiinaa riisuman puseronsa jottta voisi suudella rintoja.Mikko auttoi puseron päältä ja riisui myös hameen,jonka mukana menivät myös pikkuhousut pajastaen tummakarvaisen pillun ja pikkasen raollaan olevat kosteutta kiiltävät häpyhuulet.Mikko keskittyi suudelmiin ja nännien imemiseen näin Tiinan levittävän koko ajan varovasti jalkojaan kiiman lisääntyesä näin Mikon vähentävän vaateitaan ensin housut jotta eivät olisi tiellä kulli näytti olevan kovassa seisokissa.

Samassa säikähdin kovaan koska viereeni laskeutui isäni työkaveri Eemeli joka oli päässyt huomaamatta tulemaan olin keskittynyt seuraamaan veljeäni ja hänen etenemistään.Tunsin Eemelin ison kouran tunustelevan kiihottunutta pilluani ja seuraavan veljeni etenemistä Tiinan kanssa huomasin Eemelin riisuvan vaateensa ja nousevan selkääni käskie levittää jalkani tein mitä pyydettiin.Seurasimme tarkasti Mikkoa joka nousi Tiinan päälle levällään olevien jalkojen väliin alkaen työntyä edestakaisin,kuin etsien sisään pääsyä.Huomasimme Mikon pakaroiden kiristyvän ja työtyvän kovaan vasten Tiinaa jonka huusi immekalvon puhjetessa halkeavansa Mikko jäi paikoilleen antaen pillun tottua kovaan vierailijaan.Samassa tunsin pilluni joutuvan hyökkäysen kohteeksi valtavan terskan pakoittavan aukoni laajenemaan tuleessaan sisään.

Eemeli tiesi kullinsa suuruuden ja minä tiesin tulevani nussituksi perusteelisesti huomasin Mikon alkavan työnnellä kullin mittaisi työntöjä ulatelevan Tiinan tiukkaan pilluun.Eemeli pani säälimättä kullin osui pillun pohjaaan joka työnnöllä samassa sain tajun suumentavan orkun huusin minkä keuhkoista lähti.Mikko sanoi Tiinan säikähtäneen mutta saaneen rauhoittumaan kertoessaan minun olevan ulkopuolella niin Mikko kuin Eemelikin panivat naistansa.Huomasimme Eemelin kanssa Mikon panevan sakeaan ja työntyen syvään jääden paikoilleen lantion nykiesssä laskien siemmenet sisään ja vetävän jonkun ajan kuluttua limaisen pehmenneen kullin pois Tiinan pillusta laskeutuen viereen suudelen kiitokseksi.Minä sain koko ajan kullia pilluni alkoi olla perusteellisesti nussittu tunsin Eemelin´painuvan pohjaan alkaen tehdä pientä liikettä tunsin kullin kovenevan lisää ja suurenevan tunsin kipua kullin mennessä vasten kohdun suuta ruikkien siittiöt sisääni.Kullin pehmetessä Eemeli vetäytyi kovia kokeneesta pillustani hyväillen kiitokseksi.

Tiesin saaneeni kylän suurinta kullia ja pilluni tulleen nussituksi perusteellisesti palautumiseen menisi muutama päivä.Huomasimme Mikon ja Tiinan alkavan pukeuta taas oli veljeni kulli saanut yhden immekalvon puhkaistua,miten monta ennenkuin syksy tulee.Tässä tällä kertaa uusia kertomusia tulee lisää.

Yksi kommentti viestissä: “Kesän huumaa jatko 4”

  1. Keränen says:

    Miksi et pannut näitä tekeleitä samaan pötköön. Mitä järkeä näitä pätkiä oli erotella omiksi pläyksiksi? Ihan mettästä.

Kommentoi

top