search
top

Kesän huumaa jatko 3

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (22 votes, average: 2.64 out of 5)
Loading...

Lupasin ottaa selvää kenen opissa veljeni Mikko oli ollut äitini mentyä kyläilemään naapuriin.Tavoitin veljeni aitasta menin viereen pussasin pyysin saada kysyä yhtä asiaa Mikko nyökkösi.Esitin suoran kysymyksen ketä olet pannut ennen minua ja Leenaa koitti hetken hiljaisuus sitten Mikko alkoi kertoa.Noin puolivuotta sitten oli mennyt käymää kolmenkilometrin päässä naapurissa päivällä ja talosa kotona oli vain Vieno emäntä alta nelikympinen.Emäntä keitti vieraalle kahvit ja Mikon kertoman mukaan esitteli hyvännäköistä vartaloaan hänelle istuutuen keinutuoliin levittäen jalkansa jotta nuorimies näki paljaiden reisien välistä ohuiden housujen peittämän pullottavan pillun.Kysyen Mikolta pitikö tämä näkemästään johon vejeni sanoi pitävänsä ja haluaisi tutkia lähemmin jos saisi luvan.Vieno pyysi veljeni mukaansa vanhalle saunamökille joka oli pihapiirin laidassa kuusten siimeksessä ja toimi emännän matonkutomona talvisin oli tänäänkin lämmitetty.

Mikko kertoi heidän päästyä mökkiin emäntä laittoi oven säppiin,ettei kukaan yllätä alkaen riisua vaatteitaan Mikko sanoi tehneeen samoin.Emäntä painautui alastonta veljeäni vasten suudellen käskien imeä nännejä Mikko sanoi alkaneensa imeä nännien noustessa sojottamaan pystyyn.Laskeneen kätensä levällään olevien jalkojen väliin tunnustellen ensi kertaa aikuisen naisen sakean karvan peittämää koholla olevaa pillua laskien kättään alemmaksi tunustellen märkien häpyhuulien välistä.Veljeni kertoi kullinsa kovenneen ja Vienon ottaneen sen käteensä vedellen edestakaisin varovasti.Sitten olivat siirtyneet mökissä olevaan sänkyyn jatkaen toistensa hyväilemistä joka muuttui kiihkeämmäksi ja emännän pyyntöön nousta hänen päälleen levällään olevien jalkojen väliin kullin ohjautuessa auenneiden liukkaiden häpyyhuulien väliin.Mikko kertoi tuntuneen niin hyvälle että oli vähällä saada orkun hetken rauhoitutua alkaneen liikua liukaassa vaossa.

Hetken kuluttua emännän käsi tartui kovaan kullin ohjaten oikeaan kohtaan käskien työntyä varovasti sisään.Mikko sanoi tuntuneen erittäin hyvälle kookkaan kullin painuessa tiukkaan kiiman liukastamaan häpyyn sisälle tavoittaen pohjaan emännän ulahtaessa.Oltuaan paikoillaan hetken aikaa,ettei saisi vielä siemensyöksyä alkoi hiljalleen liikkua.Emäntä oli pyytänyt Mikkoa panemaan lujaan ja käskenyt antaa orkun tulla veljeni sanoi alkaneen tehdä koko kullin mittaisia työntöjä painaen,niin syvälle kuin mahtui terskan osuessa pohjaan saaden emännän ulahtamaan joka kerta eikä ollut kauvan mennyt kun Mikko sanoi tunteneen kullinsa suurenneen ja painaneen niin syvään kuin pystyi ja ruiskuttaneen valtavan lastin siitiöitä Emänän pilluun vasten kohdun suuta.Mikko kertoi emännän suudelleen kiitokseksi ja kertoneen jos sinulla ei ole kiirettä niin kunhan palaudut niin naidaan uudelleen.

Emäntä kysyi Mikolta ettei kertoisi kellekkään ja kävisi heillä salaa kun oli vain mahdollisuus ja lisännyt vielä koska miehensä ei saa häntä paksuksi voisitko sinä yrittää nyt alku on ainakin hyvä. Veljestäni se oli kuulema erittäin mielenkiintoinen pyyntö johon ei voinut vastata kieltävästi en malttanut olla kysymättä joko on onnistanut siihen sain vastaukseksi vain pusun.Mikko kertoi panneen toisen kerran joka kesti pitempään ja emännän saaneen valtavan orgasmin huudon saattelemana. Veljeni kertoi käyneen päivittäin hoitamassa velvollisuuttaan ja oppineen Vienon opastuksella miten kiimaista naista pannaan ja sanoi soveltaneen opiaan minuun ja Leenaan. Neljä päivää oli kulunut minun esimmäisestä panemisesta nyt teki mieli tunsin housuni kastuneen häpyni paisuneen ja nännien sojottavan pystyssä puseroani vasten tunsin kiihottuneeni olin valmis Mikon pantavaksi. Siitä kerron uudessa kertomuksessa.

Yksi kommentti viestissä: “Kesän huumaa jatko 3”

  1. lukeeliikaa says:

    oikein kirjoitus? miten tota pystyy edes lukemaan

Kommentoi

top