search
top

Kesän huuma jatko 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (34 votes, average: 2.85 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Insesti ja sukulaistarinat

Mikko käski meidän riisua loputkin vaatteet ja nouti patjan levittäen lattialle riisuen vaatteensa kullin sojottaessa paljaspäisenä kohti kattoa.Laskeutuen patjalle pyytäen meitä viereensä otimme Mikon keskeemme suudellen vuorotellen.Sitten tuli pyyntö hyväillä toisiamme Mikko nousi taakseni siirryin vähän arastellen Leenaa vasten suudellen johon vastattiin.Painoin kovina sojottavat nännini vasten Leenan rintoja tunsin nännien osuvan toisiinsa ja äänähdin mielihyvästä.Tunsin Mikon nostavan jalkaani ja sormien tunustelevan mätästäni levittäen turvonneita kiiman liukastamia häpyhuulia alkaen nuolla vakoa paljastaen klitoriksen imien sitä huudahdin mielihyvästä hetken kuluttua Mikko teki samaa Leenallekin äänistä päätellen.Mieleni teki pyytää Mikkoa imemään klitoristani pitempään jotta saisin orkun joka oli aivan lähellä olin vähän ymmälläni kuka oli opettanut veljelleni miten nainen hyväillään valmiiksi ottamaan kova kulli piikaseen pilluunsa.

Mikko käänsi Leenan selälleen nousten pääle painaen povillaan jalat haralleen ohjaten terskan auenneiden häpyhuulien väliin työnnelllen verkalleen liukasta vakoa saaden Leenan ääntelemääm osuessaan napakasti nöpöttävään klitorikseen.Kuulin Leeenan hengityksen kiihtyvän orgasmin lähestyessä samassa Mikko nousi siirtäen Leenan jalat käsivarsiensa päälle pakaroiden noustessa pillu oli täysin kuin tarjottimella.Tässä vaiheessa tiesin jonkun opettaneen vejeäni ei minkään laista hapuilua.Kiihotuin katsellessani ja hyväillessäni kädelläni klitoristani hidastin tatia Mikko teki pieniä painalluksia osuen oikeaan kohtaan terskan mennessä vähän sisään.Sitten Mikko käski minun alkaa hieroa Leenan klitorista niikuin hierot omaasi tein mitä käskettiin kulli liikkui pienin painalluksin edestakaisin vain terskan ollessa sisässä Leenan hengityksen kiityessä.

Leenan orgasmi alkoi rajusti kovalla huudolla samassa Mikon painoi kullin kerralla sisään niin syvään kuin pääsi.Leenan huusi että koskee vedä pois Mikko oli liikumatta antaen pillun tottua kovaan vierailijaan joka oli puhkaissut ehjän immenkalvon.Otin käteni pois häpyjen välistä keskittyen omaan pilluuni Mikko alkoi tehdä pientä liikettä Leenan ulahdellessa ja pyydellessä lopettamaan se oli aivan turhaa.Mikko lisäsi vauhtia painaen pitkillä työnnöillä pohjaan saakka Leenan pyynnöistä välittämättä samalla minäkin sain orkun oli pakko huutaa tuntui niin hyvälle.Toivuttuani huomasin Mikon panevan säälimättä joka työnöllä pohjaan saakka ja alkavan panna nopeaa äkkiä painautuen syvälle jääden paikoilleen lantion nykiessä ruikkien siitiöt sisään kovia kokeneeseen pilluun.Mikko veti Leenan sisästä vänhän immenverestä värjäytyneen kullinsa ojensin äidiltäni jääneen pyyhkeen Mikko pyyhki kullinsa antaen Leenalle joka laittoi sen jalkojensa väliin.

Mikko suuteli Leenaa hyväillen kiiman loputtua nännit palasivat normaaliin kokoon minun sojottivat pystyssä olin kovassa kiimassa halusin veljeni Mikon puhkaisevan immenkalvoni katseemme kohdatessa tiesin niin tapahtuvan.Juttelimme Leena sanoi pillunsa olevan kipeä johon Mikko sanoi pillun olevan muutaman päivän päästä pano kunnossa.Mikko tuli viereeni näin kullin kasvaneen tiesin kohta joutuvani pantavaksi silloin tuli tunne,että pääsisinkö karkuun Mikko imi nännejä saaden mielen muuttumaan tiesin,ettei välillämme ollut muuta kuin puhdasta kiimaa.Otin kullin käteeni runkaten edestakaisin tunsin kullin kovenevan paksunevan sormeni eivät yltäneet ympäri säikähdin miten mahtuu minun pieneen pilluuni.Päätin yrittää karkuun vaikka mieleni teki kullia pyörähdin mahalleni,mutta turhaan Mikko oli samassa selässäni painaen polvensa jalkojeni väliin pakottaen ne levälleen laskeutuen sekääni.Tunsin kullin tulevan takaa päin häpyhuulien väliin liikuen liukkaassa vaossa hyvin ja alkaen hieroa klitorista tunsin orkun olevan tulossa.

Mikko käski nousta polvilleni tein mitä pyydettiin kiihotuin asennosta oli kuin tamma astuttavaksi retkistin selkääni.Mikko painoi polvillaan jakojani leveämmälle olin samalla tavoin avoin kuin Leena vaikka toisellaisessa asennossa.Tunsin terskan osuvan aukkooni,kuin tunnustellen käsien otteen tiukkenevan uumallani retkistin selkääni saadakseni terskan hieromaan klitoristani.Tunsin Mikon tempaisevan minut itseään vasten ja samalla työntävän kullin sisään puhkaisten immenkalvon kerralla,työntyen niin syvään kuin pääsi tunsin ,että taju lähtee kivusta yritin huutaa,mutta ääntä ei lähtenyt kuin hetken päästä.Pyysin Mikkoa lopettamaan en saanut vastausta tunsin kullin alkavan tehdä pientä liikettä kuin tunnustellen alanko tottua pienen pillu täytävään kovaan kulliin.Minun oli turha yrittää saada Mikkoa lopettamaan tiesin tulevani nussituksi perusteelisesti niikuin Leenakin joka oli seurannut tarkasti panemista.

Mikko painoi minut mahalleen alkaen panna tasaista tahtia painaen joka kerta tiukasti vasten kohtua ulahteluistani välittämättä.Mikko tuntui kestävän pitkään tunsin pilluni alkavan tottua tunkeilijaan sitten alkoi tiukka pano Mikko työnsi niin sakeaan kuin pystyi painaen kullinsa siskonsa pilluun niin syvälle kuin mahdollista ruiskuttaen siitiö sisään.Täytyy todeta että veljeni puhkaisi imenkalvoni perusteelisesti,kunhan pilluni paranee minun täytyy saada teitää kuka nainen on opettanut veljestäni noin mahtavan pano miehen.Siitä kerron uudessa kertomuksessa.

3 kommenttia viestissä: “Kesän huuma jatko 2”

  1. Öö.. says:

    Kuinka huonosti sitä voi ihminen kirjoittaa? Hirvittävää tekstiä…

  2. Sussipussi says:

    Olen täysin samaa mieltä Lukijan kanssa

  3. lukija says:

    Hyvä idea ja tarina, mutta hädintuskin lukukelpoinen. Paljon kirjoitusvirheitä ja vähän välimerkkejä. Lauseet ovat liian pitkiä ja sekavia ja tekstiä on raskas lukea. Vaikuttaa ekaluokkalaisen kirjoittamalta. En tiedä, onko sinulla lukihäiriö vai oletko vain surkea äikässä, mutta pyydän, pidä lauseet lyhyinä ja tarkista teksti kirjoitusvirheiden varalta ennen julkaisua. Älä yritä hienostella monimutkaisilla sanajärjestyksillä ja taivutetuilla sanoilla. Muista myös “lainausmerkit” kun joku puhuu.

Kommentoi

top