search
top

Isin tyttö ajo-opetuksessa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (74 votes, average: 3.42 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Luku I. Perustuu hatarasti tosiasioihin. Jatko on tulossa, jos joku haluaa?

LUKU I
Auto tuli hiekkateitä kurviin hienoisessa sivuluisussa. Sora roiskahti ja ropisi tienvarsipöpelikköön. Maantie pölisi pitkään maasturin jo hävittyä seuraavan mutkan taakse. Auton ratin takana näytti olevan nuori nainen tai tyttö miehen sylissä. Mutkan takana auto jarrutti rajusti ja melkein pysähtyi, jatkoi titten rauhallisesti eteenpäin.
”Huh, olipa se täpärällä” huokaisin. Oli meneillään Ninan toinen ”oppitunti”. Eihän tyttö ollut vielä ajokortti-iässäkään, mutta halusi kuitenkin oppia. Yksin en halunnut ratin taakse päästää. Minun piti olla hallintalaitteisiin nopea pääsy. Jalat polkimilla olivat menneet kummallakin sekaisin ja jarrun sijaan Nina painoikin kaasun pohjaan. Sain onneksi ohjauspyörästä heti otteen ja olimme täpärästi välttäneet ojaan ajon. Nina vain nauroi. Olin kalpea vilkaistuani itseäni taustapeilistä.
”Seuraavasta oikealle, tuolle metsätielle” komensin. ”On aivan liian suuri riski ajaa yleisellä tiellä” huomautin tytölle. Oli sillä reittivalinnalla toinenkin tavoite. Vaihdoin automaatin hitaalle nelivedolle ja huokaisin helpotuksesta. Painoin sähkönappulaa ja kattoluukku liukui hitaasti taakse. Havupuiden pihkan tuoksu tulvahti sisään. Heinäkuu ja helle.
Metsätie oli tehty puutavaran ajoon sahalle. Tie oli ollut käytössä jo kauan, ruohottunut, moukkuinen, kiviä ja kuoppia, joita piti väistellä. Töyssyt hyppyyttivät meitä. Välillä tuntui, että Nina liioitteli sylissäni pomppuja ja sai kaluni entisestäänkin kovemmaksi. En epäile yhtään etteikö se olisi tuntunut tyttäreni pyllyä vasten. Sanoin: ”Nyt saat ohjata aivan yksin ja irrotin käteni ohjauspyörästä. Laskin kädet Ninan polville, mihinkäs muualle ne olisin tunkenut. Tytön lyhyt kesämekko oli noussut tohinassa ylös ja paljastanut hyvin ruskettuneet reidet. Annoin käteni levätä polvilla.
Kattoluukusta tuleva ilmavirta löyhytteli tytön hiuksia kasvojani vasten. Nautin nuoren neidon läheisyydestä, tuoreesta raikkaudesta. Äiti ei ollut vielä ostanut tytölle edes ensimmäisiä rintaliivejä vaikka selvästi jo tarvitsisi. Korjasin taustapeiliä vaivihkaan ja näin valkoista t-paitaa vasten törröttävät nänninnäpykät. Olikohan Nina kiihottunut? Poskilla erotin aavistuksen punaa, mutta reisi käteni alla oli kananlihalla.
Hetken hellyydenpuuskassa suutelin sylissä olevan tyttäreni niskaa. Nina säpsähti ja teki tarkoituksettoman ohjausliikkeen. Vauhti oli hiljainen ja sain onneksi ratista heti kiinni. Mitään vastalauseita ei kuulunut ja siitä rohkaistuneena laskin käteni jälleen hänen polville. Hiukan jo hyväilin reittä. ”Saahan isi vähän silittää?” Nina ei vastannut ja tulkitsin sen myöntymyksen merkiksi. Tytöllä pitkät vaaleat hiukset ylettyivät melkein lantioille. Tummat kulmakarvat oli peritty minulta. Hoikat pitkät jalat toivat mieleen varsan.
”Isi, ei saa!” Äänen sävy ja kehon kieli kertoivat kyllä aivan muuta. Pikemminkin siitä oli aistittavissa viesti: ”isi älä vain lopeta”. Käteni olivat vapaat. Ninan piti keskittyä kokemattomana kuljettajana auton pitämiseen tiellä. Käytin tilaisuutta hyväkseni ja hivelin kauniin tyttäreni reisien sisäpintaa aina vain ylemmäksi. Nostin kesämekon helman aivan ylös ja näin valkeat pikkupöksyt. Hetkessä oli sormeni pikkupöksyjen puntista sisällä. Vastoin odotuksiani Nina ei puristanutkaan reisiään yhteen vaan pikemminkin teki tilaa sormilleni.
Tunsin untuvaisen karvoituksen. ”Isi älä!” Mutta se oli jo myöhäistä. Etusormeni oli jo tunkeutunut häpyhuulten väliin ja etsiytyi klitorikselle. Tunsin kovan nappulan sormellani. Painelin ja pyörittelin. Ninan ajosta ei enää tullut mitään ja pysähdyimme tukkipinon viereen. Tyttö kostui nopeasti ja kokeilin sormea sisään emättimeen. Liian pieni ja tiukka. Suutelin niskaa, kaulaa ja suuta. Toisella kädelläni tunnustelin pikkuisia rintoja ja nänninpäitä. Nina värisi sylissäni. Kielemme kiemurtelivat välillä toisen ja toisen suussa. Ihanaa.
Painoin Ninan ohjauspyörää vasten ja vedin penkin mahdollisimman taka-asentoon. Laskin tyttären valkoiset pitsihousut polviin ja avasin omien housujeni vetskarin. Nina nappasi mulkkuni näppärästi housuistani ja ohjasi sitä samalla kun laskeutui alemmas syliini. Kyrpäni kosketti märkää, kuumaa, pikkuista pillua. Ah, taivallista. En uskonut mahtuvani nuoren tyttäreni sisään. Ensin vähän terskaa, sitten takaisin ylös ja uudelleen hiukan syvemmälle ja lopulta pohjaan. Tosin koko pituus ei mahtunut. Pimppa oli äärettömän tiukka. Onneksi Nina oli niin suunnattoman märkä ja kiimassa, se auttoi sisään viennissä.
Tyttö ratsasti kyrvälläni kuin mikäkin narttu. Hyväilin nuoria pikkuisia tissejä. Pillu oli niin tiukka, että pelkäsin laukeavani liian aikaisin. Näin kun elimeni upposi sisään ja tyttö taas nosti pyllyään. Kyrpäni kiilteli märkänä oman tyttäreni eritteistä. Tunsin hetkemme lähestyvän. Vedin tyttöäni itseäni vasten ja purin häntä niskaan, kuten ori astuessaan tammaa. Signaali osui oikealle hetkelle ja Nina alkoi saada orgasmeja lyhyin välein. Laskin kaikkiaan seitsemän tyttäreni orkkuja. En itsekään voinut enää pidättää vaan annoin tulla syvälle Ninan nuoreen vittuun. Isi antoi nyt tyttärelleen siementä tavaran täydeltä.

Pienen matkan päässä seisoi haalaripukuinen mies pensaiden suojassa ja katseli tarkkaavaisesti autoa kohti, joka keinui rakastelevaisten tahdissa. Metsäkoneurakoitsija Tahvanainen sai kerrankin silmilleen iloa. Runkkasi ja katseli silmät kiiluen mitä tapahtui. Jalustalla oleva järjestelmäkamera raksahteli tasaisesti.
Tyttö jäi syliini vielä toviksi. Olin hänen sisällään ja se tuntui hyvältä. Suutelimme, mutta kumpikaan ei halunnut irrottautua. Arvasin, että nesteet valuu pillusta alas farkuilleni, mutta väliäkö sillä. Hellimme toisiamme vielä pitkään. Nina nosti pyllyään ja painoi taas alas. Puolijäykkä kaluni nautti olostaan lämpimässä luolassa. Melkein tunnin nautimme tästä ihanassa läheisyydessä. Ja kuten arvasin farkkujeni etumus oli limassa. Nina yritti pyyhkiä tahroja paperinenäliinaan, mutta huonolla menestyksellä.
Ajelimme kotiin kiertoteitä kuluttaen aikaa. Matkalla pysähdyimme sopivissa kohdin suutelemaan ja hyväilemään toisiamme.
Vaimoni oli taas ylitöissä tai ”ylitöissä”, onneksi. Laitoin farkut pesukoneeseen ja aloin valmistaa päivällistä meille kahdelle. Vaimolla varmaan menisi myöhään. Kännykkä soi ”tuntematon numero”. Vastasin silti. Käheä, muunneltu ääni sanoi: ”Näin kaikki.” – Olin ymmällä. ”Mitäääh!?” ”Näin kun nussit tytärtäsi” ääni puhelimessa sanoi. Haukoin henkeäni. Ääni jatkoi: ”Voin olla hiljaakin, mutta sillä on hintansa. Mieti sitä! Otan pian yhteyttä.” Vapisin raivosta.
Mietin tilannetta. Mikä häpeä ja Nina, rakas tyttäreni saisi kaiken loan silmilleen. Itse varmaan saisin joko ehdollista tai ehdotonta vankeutta. Mitähän todisteita kiristäjällä olisi? Ehkä jopa valokuvia. Päivällisen jälkeen sain hirvittävän päänsäryn ja ilmoitin Ninalle meneväni aikaisin nukkumaan. Tuskin nukuin yöllä silmäystäkään. Kuulin kun vaimoni tuli kotiin. Työkaveri, siis mies, toi hänet. Olin nukkuvinani. Arvasin vaimoni maksaneen kyydin luonnossa, koska meni heti suihkuun.
Työni oli etätyötä, ja toimistolla kävin suurin piirtein kerran viikossa. Aamulla kerroin meneväni toimistolle. En tietenkään mennyt toimistolle, vaan ajoin pikkuteitä kuluttaen aikaa, odotin soittoa.
”Tuntematon numero” pärähti soimaan. Ajoin tien sivuun ja vastasin. Ääni kysyi kuka olin. Vastasin totuuden mukaisesti. Hiukan ääni tuntui nyt tutulta. ”Haluan samaa kun sinäkin sait”. Ensin en ymmärtänyt, mutta sitten aavistin pahaa. ”Haluan tytärtäsi!” Olin henkisesti varustautunut rahavaatimuksiin. Ei, ei. Puhelimeen sen sijaan sanoin: ”Tästä en voi yksin päättää.” Ajattelin, että konnan saan kyllä satimeen ja miten se nyt hienosti sanotaankaan ”neutralisoidaan”. Konna sanoi soittavansa vielä samana iltana ja kertovansa miten toimitaan.
Ajoin kotiin ja minun oli pakko kertoa Ninalle koko juttu. Tytär vastusti ehdottomasti väkivallan käyttämistä ja ettei se nyt maata kaada jos… Alistuin rakkaan tyttäreni tahtoon.
Ohjeet tulivat samana iltana tekstiviestinä puhelimeeni. ”PAIKKA, TUKKIKÄMPPÄ VERÄJÄMÄENTIEN PÄÄSSÄ. KELLO 23:00 HUOMENNA. TULKAA MOLEMMAT!!!
En tietenkään olisi edes harkinnut päästää Ninaa yksin tuollaiseen hämärään osoitteeseen. Onneksi vaimolla oli taas joku kirottu ”seminaari” ja yötä poissa. Olin ottanut varmuuden vuoksi 9-millisen automaatin povariin. Ninalle en tietenkään siitä kertonut.
Tiesin paikan. En ajanut suoraan sudensuuhun. Ajoin naapurimökille, koska arvelin ettei siellä ketään ole ja kiertäisimme rannan kautta paikan päälle. Halusin varmistaa mihin olemme joutumassa.
Aivan oikein, naapurissa ei oltu paikalla. Jalkauduimme mökin pihassa. Matkaa sovittuun
kohtaamispaikkaan olisi vajaat 200 m. Vilkaisin kelloon. 22:43. Ehtisimme hyvin, mutta vanha strategia-sääntö sanoo, että pitää olla joko etuajassa tai myöhässä. Näin saadaan vihollinen hämmennyksiin tai yllätettyä. Mietin mitä Sun Zu olisi nyt neuvonut.
Lähestyimme tukkikämppää. Valo paloi. Rantasora rahisi kenkiemme alla ilkeän äänekkäästi. Sorsa rääkäisi kaislikossa.
Pysähdyimme katsomaan valaistua ikkunaa. Joku istui nuokkuen pöydän ääressä. Lähestyimme kuistia. Otin CZ-pistoolini esiin.
Isku tuli takaa. Jousipamppu, kuten myöhemmin sain tietää.
Tolkkuihini tullessa olin jo istutettu tuoliin nippusiteillä yhteen vedetyt ranteet tuolin takana. Metsäkoneurakoitsija Tahvanainen oli kumartuneena vuoteella olevan tyttäreni yli. Tytön vaaleat hiukset olivat viuhkana lakanalla. Köriläs kääntyi minuun päin ja ärisi: ”Olet nussinut vaimoani, nyt kostan. Nussin tytärtäsi ja saat katsoa. Saat myös syytteet lapseesi sekaantumisesta ja …” Sylki lensi Tahvanaisen suusta kun hän vaahtosi. ”Kaikesta voidaan sopia” yritin. Nina katsoi minuun. Katse oli rukoileva. Mitä minä olisin voinut tehdä muuta kuin puheellani yrittää hallita tilannetta. ”En ole vaimosi kanssa ollut” valehtelin. ”Älä valehtele, tiedän kyllä. Kun olin työmailla kävit panemassa vaimoani päivisin.”
Nina sanoi tai rukoili: ”Päästä isä ja äläkä tee pahaa meille. Saat muuten tehdä mitä haluat.” Tahvanainen näytti silmin nähden ilahtuvan. Nina oli heitetty sängylle. Nyt Juuso Tahvanainen alkoi riisua tytärtäni. Pusero ja pitkikset lensivät lattialle. Sonni oli kovakourainen ja nautti selvästi niskan päällä olemisesta. Se T-paita oli seuraava. En ollut edes kunnolla, tai ainakaan tarpeeksi asti, aikaisemmin nähnyt Ninan tissejä, mitä nyt viimeksi käsikopeloinut. En voinut mitään sille, että kiihotuin katsellessa. Olisin halunnut pelastaa Ninan, mutta ei ollut nyt mitään keinoa.
Tahvanainen oli iso raavas, kalju mies, varmasti yli 100 kiloa. Härän niska, kädet olivat kuin leipälapiot, sormet turpeat kuin tavallisen miehen kalu, selässä kiharaa vaaleaa karvaa.
Ninalla oli nyt vain pikkuhousut päällä. Hän näytti alistuvan siihen mitä oli tulossa. Tahvanainen repäisi yhdellä riuhtaisulla pikkuhousut riekaleiksi tyttäreni jalasta. Tyttö yritti käsillään peittää rintojaan ja häpyä. Karju tunki päänsä tytön jalkojen väliin ja teki arvatenkin kielellään jotain mitä en nähnyt.
Tahvanainen kouri tyttäreni rintoja. Kieli ties missä. Alkoi harmittaa, kun Ninan ilme vähitellen vaihtui kauhistuneesta täysin toiseen äärimmäisyyteen, – kiimaan. Hän ilmiselvästi nautti käsittelystä. Tytön hengitys kiihtyi. Nännit olivat pakettinappuloina pystyssä. Pienet kiinteät rinnat kuin poimimista odottavat helelmät. Olin erottavinani huokauksia. Tuo saatanan sonni saa tyttäreni kiihottumaan. Vitutti.
Nyt siitä ei ole epäilystäkään. Nina avaa reitensä vieraan tehdä mitä haluaa. Toivon kuitenkin hänen teeskentelevän.
Tahvanainen ottaa loput vaatteensa pois ja Nina katsoo hämmästyneenä isoa kalua, paksumpaa kuin isillä. Nina levittää jalkansa valmiina ottamaan sisäänsä mahtikalun. Sydäntäni särkee ja olen mustasukkainen. ”Tuo ei ainakaan voi mahtua” parkaisen. Minua ei kuuntele kukaan.
Kiihotun lisää kun Nina ottaa kalusta kiinni ja ohjaa se häpyhuultensa väliin. Sehän piti olla vain minun paikkani?
Nina ummistaa silmänsä alkaa ottaa kalua pieneen tiukkaan pilluunsa jalat äärimmilleen levitettynä. Varmasti sattuu.
En tiedä mitä on meneillään, mutta minuun ei enää kiinnitetty mitään huomiota. Tyttäreni kiemurtelee miehen alla, antaa ja ottaa. Nina kietoo hoikat pitkät säärensä Tahvanaisen leveän selän ympärille ja ikään kuin lukitakseen itsensä häneen. Pylly on noussut patjalta ylös ja keinuu miehen työntöjen tahdissa. Tahvanainen on on käsivarsiensa varassa ja kyrpä takoo höyryvasaran lailla nuorta, pientä, tiukkaa pillua. Patja ottaa vastaan voimakkaat työnnöt. Niina on takertunut mieheen kuin hukkuva. Kynnet ovat painuneet syvälle parkkiintuneeseen, ruskettuneeseen selkänahkaan.
Katselen tyttäreni kasvoja. Ilme muuttuu hetki hetkeltä yhä kireämmäksi. Voihke ja rakastelun äänet raastavat minua. Harmikseni minulla seisoo helvetisti. En voi sille mitään, että tilanne, vaikka onkin paha, kiihottaa suunnattomasti.
Ninan suu aukeaa äänettömään huutoon, mutta mies painaa oman suunsa tytön huulia vasten. Kiihkeä suudelma kliimaksin pyörteissä. Pari näyttäisi syövän toisensa elävänä. Nina kiemurtelee ja vääntelehtii orgasmissa. Enää ei mies pysty pidättelemään vaan laukeaa karjuen rakkaan, oman tyttäreni sisälle. Tahvanainen lysähtää päälle ja minä pelkään tytön litistyvän puristuksessa. Ovat siinä hetken. Vihdoinkin tuo karhumainen peto vetäytyy gaselli-naaraasta mulkku puolijäykkänä ja limasta kiiluen. Tytön pillusta valuu vana muodostaen märän läntin lakanalle.
”KOSTETTU ON, mutta tämä ei päätykään tähän!” Tahvanainen mylvii tyytyväisenä. Nina vilkaisee minuun päin kasvoillaan syyllinen ilme. Eihän hän ole mitään voinut luonnon vietille. Ehkä tuollainen alkukantainen olemus vetoaa joihinkin naisiin saaden heidät tolkuttomaan kiimaan. Haluaisin antaa anteeksi, mutta en voi, en ainakaan vielä.
—-
Pyydän poistamaan siteeni. Hyväntuulinen Tahvanainen ottaakin ne pois. ”Miten nyt” tokaisen? ”Kyllä minunkin pitää saada sinunkin tytärtäsi” sanoin. ”Hah, hah, senkun vaan otat sen pikkuhutsun, en ole sitä siittänyt.”
”Nyt sinä Sakke kuuntelet. Minä määrään tämän kupletin tahdin” Tahvanainen kivahti. ”Minulla on runsaasti kuvamateriaalia sinun ja tyttäresi kutemisesta siellä metsätien kääntöpaikalla. Istut monta vuotta linnassa alaikäiseen tyttäreesi sekaantumisesta.”
Nyt vasta havainnoin muutakin ympäristöä. Pöydän ääressä istunut ”ukko” makasi nyt pöydän alla. Variksenpelätin oli tehty pitkästä takista. Takin sisään oli tungettu täytteeksi pari täkkiä ja pään virkaa toimitti tyyny, jossa lierihattu. Hölmöyksissäni luulin ikkunasta katsoessani variksenpelätintä Tahvanaiseksi ja annoin yllättää itseni.
Automaattipistoolini oli pöydällä. Lippaasta oli poistettu panokset, luisti oli taka-asennossa, siis vaaraton tai pikemminkin nyt vain pienen hetken käyttökelvoton. Kirosin hiljaa mielessäni monia tekemiäni virheitä. Kaksi varalipasta oli kyllä vyössäni. Laskeskelin mahdollisuuksiani siepata ase pöydältä ja työntää täysi patruunalipas pistooliin. Se veisi aikaa korkeintaan 2 sekuntia, olin sen harjoituksissa mitannut.
Aivan kuin Tahvanainen olisi lukenut ajatukseni.
Älä Sakke perkele yritä mitään! Olen tallettanut kamerani muistikorteista kolmet kopiot eri paikkoihin. Jos minulle tapahtuu jotain lähtevät kopiot suoraan viranomaisille. Samoin käy, jos et tee kuten määrään. Oikeastaan jos tyttäresi ei tee mitä käsken, tai sinä jotenkin estät häntä. Siinä ikävässä tapauksessa poliisi ja sossutädit saavat kaunista katseltavaa.
Jatkuu…
Luku II myöhemmin

8 kommenttia viestissä: “Isin tyttö ajo-opetuksessa”

 1. Jussi says:

  Hyvää kerrontaa!

 2. Wou! says:

  Jatkoa!

 3. fr11kk1 says:

  Tarinan alun insestikohtaus tuli täysin puun takaa, kun en ollut ensin huomannut sun aiempaa novelliasi, josta tämä ilmeisesti jotenkin jatkuu. Tällä novellilla on hyvä juoni, mutta kerronta välillä jotenkin sekavaa. Lukisin kyllä mieluusti jatkoakin.

 4. jalmari says:

  Loppu on kyllä muutaman luvun takana. Tämä oli eka luku luku tarinasta.

  Koneurakoitsija Tahvanainen kyllä kiristää jatkossakin tytärtä. Isä on mustasukkainen ja yrittää vahtia, mutta miten käy…

 5. Make says:

  Alku aivan loistava,loppu surkea…Mielelläni alun mukaista tarinaa kyllä lukee ja nauttii…

 6. :DDD says:

  Eeppistä kamaa! Tätä kyllä nyt ehdottomasti lisää. Pirun hauskaa kamaa ja tahtoo tietää muutenkin miten tarina jatkuu.

 7. Nimimerkki says:

  Alku hyvä, olisi kyllä parempi kun olisi ollut joku muu kuin “isä”, vaikka joku autokoulun opettaja… Ja loppu sitten taas olikin aika huono, liian vähän kuvailtu ja eteni nopeasti.

 8. tykkäsin says:

  jatkoa tälle! olis myös mielenkiintoista, jos isä ihan kunnolla siementäis tyttärensä raskaaksi, koska fantasiaahan tämä vaan on 😉

Kommentoi

top