search
top

Miinan kanssa varastossa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (26 votes, average: 2.81 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ensimmäinen Novelli, älkää olko turhan ankaria. HUOM! Tämä tarina on täysin fiktiivinen ja tämän ei ole tarkoitus loukata ketään.

Miinan kanssa varastossa

Tero oli päässyt kesätyöntekijäksi Maikkarille siivoojaksi ilta/yö vuoroon. Tero oli harjaamassa käytävää yksikseen kymmenen jälkeen kun hän näki ihastuksensa, Meteorologi Miina Mannisen kävelevän käytävällä häntä kohti. Tero oli fantasioinut Miinasta siitä lähtien kun näki tämän Tv:ssä, ja nyt tämä kaunotar käveli häntä kohti. Miina pysähtyi Teron kohdalla, ”empä ole sinua ennen täällä nähnyt, oletko uusi?” hän kysyi. ”Jep, aloitin tänään kesätyön” Tero vastasi, ”olen muuten Tero”. ”Miina, vaikka kyllä minut varmasti tunnet”, Miina sitten lähti kohti studiota ja Tero jäi jälleen yksin huiskimaan pölyjä. Käytävän siivottuaan hän puhdisti käytävän vessat ja siirtyi varastoon johon mentiin ulkokautta. Varasto oli iso ja täynnä erilaista tavaraa ja rekvisiittaa jota tarvitaan studiolla, Tero kirosi kun huomasi jonkun kaataneen ison purkin jotain väriainetta laittialle. Tero keskittyi hinkkaamaan ainetta niin tarmokkaasti ettei huomannut lähestyvää hahmoa, hän pelästyi silmittömästi tervehdystä jonka kuuli takanaan. ”Ai anteeksi, ei ollut tarkoitus pelästyttää”. Tero huomasi että tulija oli Miina, ”joo ei mitään, olisi itse pitänyt seurata ympäristöä. Mitä muuten teet täällä?” Tero kysyi, ”tulin hakemaan vain muutamaa tavaraa studioon aamua varten, kun pitää olla Huomenta Suomessa aamu säässä” hän sanoi.

Tero jatkoi läntin hankaamista ja oikoi raajojaan, kunnes Miina huikkasi tämän varaston ovelle. ”Ei sulla Tero ole avaimia, kun omat jäi tuonne studiolle” ”Katsotaan, kyllä mulla pitäisi olla täällä taskussa”. Aikansa kaiveltuaan Tero luovutti, ei hänelläkään niitä ollut. ”mitäs nyt tehdään, mulla ei ole kännykkää mukana” Miina kysyi vähän itkuisesti. ”No koitetaan saada aika kulumaan, kai tänne varmaan tulee joku vahtimestari tarkastus käynnille” Tero sanoi. Miina käveli varastossa edes takaisin ja Tero yritti saada ovea auki voimaa käyttäen, muttei onnistunut. Tero istuutui läheiselle tuolille ja alkoi katselemaan varaston tavaroita, miettien mihin niitä tarvitaan. Vähä vähältä hänen katse siirtyi Miinaan joka edelleen käveli ristiinrastiin. On se söötti, paljon kauniimpi livenä kuin televisiossa Tero ajatteli, Miinalla oli päällään lyhythihainen tiukka kauluspaita, tiukat farkut sekä hiukan pohkeet ylittävät saapikkaat. Tero myös huomasi että Miina hytisi joko pelosta tai kylmästä. ”Miina, onko sulla kylmä, kun noin hytiset?” hän kysyi, ”joo vaikka on kesä, niin on mulla kylmä”. Hetken katseltuaan Tero kirosi mielessä varaston, kaikkea muuta siellä kyllä oli, mutta ei yhtään vaatetta. Tero huomasi patjan joka nojasi seinää vasten varaston nurkassa. Hän ehdotti että he menisivät sen päälle istumaan nurkkaan ja painautuisivat yhteen pysyäkseen lämpimänä. Miinaa tämä kummastutti mutta vilu antoi vallan ja hän suostui.

Tero laittoi patjan maahan ja Miina meni istumaan seinän viereen ja Tero Miinan viereen. Aikansa lämmiteltyään Tero uskaltautui laittaman kätensä Miinan ympärille painaen häntä itseään päin enemmän, Miina katsahti Teroa muttei sanonut mitään. Tero huomasi että Miinan käsi oli siirtynyt Teron haarojenväliin, molemmat katsoivat toisiaan sanomatta mitään, kunnes Miina painoi huulensa Teron huulia vasten ”ihanaa kun olet siinä” hän kuiskasi suutelun lomassa. Pikku hiljaa Miina siirtyi alemmas ja oli kohta Teron housujen kimpussa, nopeasti hän avasi napin ja vetoketjun ja kaivoi seisokissa olevan mulkun esiin. Hän katseli sitä ja samalla teki pieniä runkkausliikkeitä, saaden sen kasvamaan entisestään, sitten hän kumartui Teron haarojen väliin ja otti terskan suuhansa ja leikki kielellään lipoen ja välillä hieroi sitä sormella. Pikkuhiljaa Miina otti mulkun kokonaan suuhunsa ja aloitti sellaisen suihinoton mitä Tero ei osaisi kuvitella, Miina hinkkasi itseään toinen käsi housuissaan samalla imien mulkku, nopeammin ja taas hitaammin, välillä kiusoitellen ja taas vauhdilla.

Tero ei kauaa kestänyt Miinan käsittelyä ja ilmoitti tulevansa kohta, Miina alkoi imeä entistä nopeampaan, ”nyt, nyt tulee!” ”anna tulla! Anna tulla kaikki” Miina ähisi ja otti mulkun kokonaan suuhansa tehden samalla pientä edestakasin liikettä mulkun tyvessä ,Tero purkautui voimalla , ampuen spermaa sykäys kerrallaan Miinan nieluun, Spermaa tuli ja tuli ja kaiken aikaa Miina piti mulkun visusti suussaan niellen kaiken mitä Tero antoi. Vähän kerrallaan Miina otti mulkkua suustaan samalla runkaten saadakseen viimeisetkin tipat. ”Se oli ihanaa” Miina sanoi ”jep” Tero vastasi. Rauhoituttuaan Miina katsahti Teroa, ”minä en muuten saanut orgasmia äsken, sille pitäisi tehdä jotain” hän sanoi iskien silmää. Tero ei epäröinyt hetkeäkään , Miina otti housunsa pois ja meni patjalle makaamaan, haarat levällään. Tero riisui Miinan stringit pois ja pisti päänsä hänen haarojen väliin. Ja aloitti villin kielileikin pillussa, hän työnsi kielensä sisälle pilluun nopeasti ja taas hitaasti. Hän myös sormetti ja hieroi klitorista minkä ehti, eipä mennyt kauaa kun Miina jo tärisi orgasmin kourissa. Hän sai niin kovan orgasmin että varasto kaikui. ”Kelpasiko tuo?” Tero kysyi naurahtaen, ”ai että kelpasiko? Se oli ihanaa. Tekisitkö sen saman myös tuolla mulkulla?” Miina kysyi.

Tero meni makaamaan patjalle otettuaan housut pois, ja Miina laskeutui hajareisin hänen päällensä, Miina sovitti mulkun pilluun ja aloitti hitaan ratsastuksen, hän osasi käyttää reisilihaksiaan erittäin taitavasti, mikä sai Teron kiiman huippuunsa. Miina suorastaan kiusasi Teroa hitaalla ratsastuksella miestä se ei haitannut, kun rakastelun kohde oli Miina. ”Kohta tulee!” ”jatka vain, älä vaan lopeta” Tero tunsi jälleen tunteen kiveksissään ja työnsi mulkkunsa niin syvälle Miinan pilluun kuin se meni, suoraan kohdunsuulle, samalla myös Miina sain orgasmin, hän tärisi kuin kohtauksen saanut, eikä Tero voinut pidätellä enää vaan antoi sperman suihkuta sykäyksittäin Miinan sisään, pillun lihakset suorastaan lypsivät sperman mulkusta. Samassa Tero muisti ettei heillä ole kortsua mutta Miina rauhoitteli, ettei se haitannut kun hän söi pillereitä. Miina nousi Teron päältä ja kumartui antamaan Terolle pusun, mutta hän veti naisen päälleen ja suuteli kunnolla häntä. ”Kiitos kun lämmitit mua, se oli ihanaa” Miina sanoi pukiessaan vaatteita päälle, Tero seurasi esimerkkiä. Heillä ei ollut mitään käsitystä mitä kello oli, kait yli puolen yön. Vähän aikaa käveltyään ristiin rastiin Tero kysäisi Miinalta että, mitä tehdä seuraavaksi. ”Jos vaikka lämmittäisit mua lisää” nainen vastasi ilkikurinen hymy kasvoillaa.

4 kommenttia viestissä: “Miinan kanssa varastossa”

 1. Uhah says:

  Laukesin ja kovaa

 2. fr11kk1 says:

  Tämä näyttääkin joko kokemattoman tai nuoren kirjoittajan novellilta, kaikki on varsin yksinkertaista eikä juurikaan pohjustettua ja sanavarasto tuntuu melko pieneltä. Näen tässä kuitenkin potentiaalia ja erityisesti tykkään julkkiksista kirjoittamisesta, näitä novelleja on ihan liian vähän. Vaikka pitikin googlettaa että kuka tuo Miina on, mutta ei jokaisen julkkisfantasian tarvikaan olla Kiira Korvesta tai Anna Abreusta. Jännitettä lisää ja sanavarastoa laajemmaksi, vaikka muita seksinovelleja ja ihan kirjoja lukemalla, niin kyllä siitä hyvä tulee.

 3. Surffari says:

  Kiitoksia palautteesta. Rakentavaa palautetta on ilo ottaa vastaan, kannustaa jatkamaan harjoittelua.

 4. reenari says:

  Kannattaa kirjoittaa ja harjoitella. Lukea toisten juttuja ja ottaa mallia, niin kyllä se siitä. Mutta harjoitusta kaipaat. Aihe oli ihan mukava ja siitä olisi saanut vaikka kuinka järisyttävän tarinan.
  Joa dialogeja käytät, niin erottele ainakin ne selvemmin.

Kommentoi

top