search
top

Valojen sammuttua

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (18 votes, average: 2.22 out of 5)
Loading...

Tulen illalla sinua vastaan töihin. Kaikki muut ovat jo poistuneet ravintolan sulkeuduttua, vain me olemme tyhjässä keittiössä ja alat vielä pesemään lattiaa valmiiksi aamuvuorolle.
Istun jalkojani heilutellen keittiötason päällä. Päälläni on helteen vuoksi vain ohut toppi sekä lyhyt hame. Toppi paljastaa kohonneet nännini, jotka paljastavat mieleni. Kuin vahingossa ruiskautat vettä päälleni ja ohut toppini liimautuu entistä tiiviimmin rintojani vasten paljastaen rintojeni kaaret ja saaden minut entistä himokkaammaksi.
Olet saanut työsi valmiiksi ja laitat pois siivousvölineet….
Tulet luokseni ja kiihkeästi suutelet minua. Tunnen jalkaani vasten kohouman housuissasi… Suutelemme kiihkeästi ja tunnen kuinka kätesi hivuttautuu hameeni alle, pyörität sormea klitoriksella ja tunnet kuinka lähes valun kiimasta.
Kaadat minut pöydälle ja alat kiduttavan hitaasti nuolemaan pilluani. Voihkin ja kiemurtelen kielesi alla… Tunnen kuinka kielesi työntyy hitaasti sisälleni samalla sormien pyöritellessä klitoristani… Olen laukeamisen partaalla ja haluat pitkittää hetkeämme. Nostat minut alas pöydältä, leivot rintojani ja näykit nännejä, vapautan kovan kalusi housujen puristuksista ja alan runkkaamaan kaluasi. Laskeudun polvilleni eteesi ja alan nuolemaan kulliasi entistä kovemmaksi… Nussit suutani hitaasti välillä tahtia nopeuttaen.. Tunnen kuinka laukeamisesi lähestyy, joten irrotan otteeni kullistasi… Hellästi kaadat minut kontalleni eteesi lattialle ja työnnyt sisääni takaapäin. Nussit rajusti pilluani ja vedät päätäni taaksepäin hiuksistani… En enää kauaa kestä kovan kullisi tuottamaa nautintoa vaan laukean huuten nautinnosta. Tunnet kuinka pilluni sykkii kovan kaulusi ympärillä ja yhdellä rajulla työnnöllä pilluni pohjaan saakka laukeat sisälleni murahtaen.

Hetken kokoilemme itseämme ja lähdemme kotiin… Onneksi ei siivoaja ehtinyt paikalle. 🙂

Yksi kommentti viestissä: “Valojen sammuttua”

  1. Kesäpäivät says:

    Mainio 🙂

Kommentoi

top