search
top

Kesän huumaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (47 votes, average: 2.98 out of 5)
Loading...

Kotini oli kauniin järven rannalla, asuin vanhempieni ja kahden veljeni kanssa. Aloitin lomani kesäkuun puolessa välin. Isäni ja vanhin veljeni lähtivät ruotsiin työkomennukselle,  joten jäimme teini-ikäisen veljeni ja nelikymppisen äitini viettämään kesälomaa. Viikko kului joutuin saunoimme lauantaina kolmestaan, huomasin saunassa saman minkä myös äitinikin, veljelläni oli jalkojen välissä jo aikamiehen vehkeet. Olin täysin kokematon miehien suhteen vaikka jo kaksikympinen jotenkin tuntui kiihottavalta katsella vaakatasossa sojottavaa kullia. Tiesin alastoman vartaloni ja myös äitini vaikuttavan veljeeni. Peseydyimme ja poistuimme saunasta veljeni lähti aittaan nukkumaan iltapalan jälkeen jäin äitini kanssa juttelemaan. Äitini kysyi huomasinko miten suuri kulli on kasvanut Mikolle sanoin huomanneenni emme keskustelleet asiasta sen enempää.

Sunnuntaina saimme vieraaksi naapurin Leenan, lähdimme veljeni kanssa Leenan mukaan käymään hänen tätinsä luona. Oikaisimme metsän poikki polkua pitkin emme kerinneet kuin vähän matkaa, kun Mikko huomasi tietä pitkin miehen tulevan kotiamme kohti. Tunsimme tulijan toiselta puolen kylää olevaksi Erkiksi katsoimme toisiamme silmiin ja Mikko sanoi se menee meille kylään ja yrittää varmaan panna äitiä johon Leena sanoi nähneen äitini juttelevan kaupan edessä Erkin kanssa. Arvasimme saneen kusun tulla käymään vaikka isä oli poissa Mikko sano, että lähdetään takaisin ja mennään rantavajalle, koska arveli äitini tulevan Erkin kanssa sinne jos haluavat, ettei heitä yllätetä. Mikko tiesi hyvän piilopaikan ulkopuolelta, josta voisimme seurata vajan sisälle tulematta huomatuksi.

Jonkun ajan kuluttua alkoi kuulua ääniä ja ovi aukaistiin äitini tuli ensin Erkin edellä ja käski laitta oven salpaan ettei kukaan yllätä. Alkaen välittömästi suudella hyväillen toisiaaan Erkin riisuesssa äidiltäni mekon ja itseltään paidan. Ätini käski Erkin odottaa ottaen seinän vierestä varaamansa patjan levittäen sen lattialle lasketuen sille pikälleen huomasimme pikkuhousut haaroista märiksi. Erkki riisui vaateensa paksun pitkän kullin sojottaessa kovana kohti kattoa autaen äitiäni riisumaan loput vaatteet laskeutuen viereen. Hyväilyt alkoivat välittömästi suudellen käsien tutkiessa toisiaan näin äitini kiihoituvan levittäen jalkojaan lantion nykiessä tunsin omankin pilluni kostuneen nännien nousseen sojottamaan pystyyn. Huomasin myös Leenalle käyneen samoin.Mikko kuiskasi korvaani käskien riisua housuni, jotta voisi hyväillä pilluani ja kuiskasi samoi toisella puolen vieressään olevalle Leenalle myös.

Kohottauduin katsomaan Leenaa joka nyökkäsi riisuen huosujaan ja tein samoin levittäen jalkani samassa Erkki nousi äitini pääle levitettyjen jalkojen väliin painaen kullin sisään äidin ulahtaessa alkaen työntyä koko kullin mitallla äitini vastatessa nostaen lantiotaan. Tunsin Mikon sormien hyväilevän häpyhuuliani hieroen pystyyn noussutta klitoristani tunnustellen limaista aukoani syvemmältä kurkistin Leenaa näin hänenkin saavan saman kohtelun. Näin Erkin kiidyttävän tahtiaan äidin huohottaessa liikuen alla minkä pystyi. Äkkiä äitini huusi nostaen lantiotaan kaarelle saadessaan orkun samaan aikaan Erkki painoi kulliaan kuin yrittäen saada sen vieläkin syvempään jääden äkkiä paikoilleen lantion nykiessälaski siittiöt syvälle sisään. Erkki veti velton kullin pois kovia kokeneesta äitini pillusta tuvonneiden häpyhuulien olessa levällään.

Pyysin Mikkoa hieromaan varovasti, etten saa orkua ja jottei meitä huomattaisi. Seurasin Erkin hyväilyjä tiesin äitini saaneen kunnolla kullia kiimaansa ja saisi varmasti jatkossakin mikälli puheet Erkin panotaidoista pitivät paikkansa. Suudeltuaan ja äitini pyyhittyä pillunsa alkoivat pukeutua ja lähtivät tehden rehvit huomeneksi samaan paikkaan. Mikko suuteli Leenaa ja teki saman minulle käskien meitä tulemaan vajan puolelle seurasimme. Päästyämme sisälle Mikko salpasi oven vetäen meidät kummankin itseään vasten painaen kovan kullinsa mätästäni vasten tehden saman Leenallekin sanoen puhkaisevansa kummaltakin immenkalvon se onkin sitten eri kertomus.

4 kommenttia viestissä: “Kesän huumaa”

  1. Speed says:

    Välimerkit kohdalleen! muuten ideana ihan hyvä, asiat vähän pomppailivat välillä.

  2. Letkuspede says:

    Käytä ihmeessä välimerkkejä, niin on helpompi lukea, nyt ei oikein se ajatus aukene. Sarkasmia taitaa olla tuo edellinen kommentti. Suosittelen myös oikolukeman tekstin ennen kuin sen lähettää eteenpäin. Ajatus hyvä toteutus ei.

    -Edit välimerkit lisätty.-

  3. sepeteus says:

    jatkoa , pliis

  4. AK says:

    oikein mukava lukea, mutta kerro ihmeessä loputkin mielenkiintoni heräsi.

Kommentoi

top