search
top

aamuhämärässä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (36 votes, average: 3.72 out of 5)
Loading...

Joku silittää hellästi kättäni. En jaksa avata silmiäni. Onko vielä edes aamu? Pitääkö jo nyt herätä? En jaksa liikahtaakaan. Jatkat silittelyä. Kätesi on lämmin ja pehmeä. Se tuskin koskettaa ihoani. Tunnen lämpimän hengityksesi niskassani. Se saa aikaan kylmiäväreitä. Huomaat minun heränneen. “Huomenta rakas”, kuiskaat hiljaa. Miltei äänettömästi. En vastaa mitään, mutta käännyn selälleni ja hitaasti raotan silmiäni. Ei, vielä ei ole aamu.

Huone on hämärän peitossa ja pystyn tuskin erottamaan kasvon piirteesi. Olet komea. Vaikka en sitä usein sinulle kerro. Ja olen ylpeä sinusta. Ylpeä siitä, että olet minun. Rakastan lyhyttä tukkaasi ja kutittavaa parran sänkeäsi. Se on seksikäs. Mutta edes se ei voita uskomattomia silmiäsi. Ne ovat sinertävät, joissa on häivähdys vihreää. Pitkät, tummat ripset kehystävät ne kauniisti. Olen monesti vitsaillutkin, että jos ne olisivat minun, en meikkaisi enää ikinä.

Tuot kätesi hellästi poskelleni ja minä suljen silmäni. Olen vieläkin unen rajamailla. Sormesi hipovat kaulaani ja laskeutuvat siitä rintojeni väliin. Myös hengityksesi tuntuu
niillä main. Se on hieman tiheämpi kuin aiemmin. Myös viileämpi. Sormiesi seikkaillessa vatsallani suutelet minua poskelleni. Päästän pitkän huokauksen ja sormesi siirtyvät alemmas. Säikähdät minun tarttuessasi käteesi kiinni ja pysäyttäessäni sen juuri alkavan lyhyen karvoitukseni rajaan. Et sano mitään, mutta tiedän ajatuksesi… “miksi teit niin?”, ” täytyykö minun lopettaa?”, “enkö tosiaan saa jatkaa?”.

Saat. Kunhan härnäsin. Paljastan itseni ovelan näköisellä hymyllä ja lasken kätesi jatkamaan vaellustaan. Tunnen sen hyvin hitaasti laskeutuvan alemmas. Klitoriksen yli kostealle aukolle. Pysähdyt siihen. Avaan silmäni ja katson sinuun kysyvästi. Silmistäsi näen sen.. oli sinun vuorosi kostaa. Rentoudun jälleen. Sormesi löytää tien klitorikselleni ja hieroo sitä hitain, mutta rohkein liikkein. Tiedät mitä teet. Siksi minä sinua rakastankin. Et tarvitse ohjeita. Et ole enää poika. Olet mies.

Nouset hitaasti päälleni. Saan muutaman suudelman kaulalleni, sekä masulle. Sitten oletkin jo pyhimmässäni. Nuolet pitkin ja liioitellun hitain liikkein. Saat minut voihkimaan. Välillä kiihdytät tahtia ja minä yritän tukahduttaa kiimaiset kiljahdukseni puremalla huultani.
Pian tunnen sormesi sisälläni, mutta et liikuta niitä. Alan hieroa itseäni hitaasti sormiasi vasten. Tunnen kuinka ne uppoavat sisääni kerta toisensa jälkeen. Ja uudestaan. En saa vielä tulla. Ei, en vielä.

Työnnän sinut pois päältäni ja ohjaan sinut selällesi. Nyt olet minun armoillani. Näen hämmennyksen kasvoillasi, kun en hyppääkään suoraa päällesi.. Kierrän munakarvojasi hellästi sormeni ympärille ja piirrän sydämen napasi ympäri, jonka jälkeen sormeni lipuu munasi ohi kiveksille aiheuttaen kiihottavan nytkähdyksen aarteessasi. Leikin hetken kiveksilläsi, sinä pidät siitä.

Otan hellän puristavan otteen vehkeestäsi ja aloitan muutamalla runkkausliikkeellä. Voi luoja kuinka ikävä minulla onkaan ollut tuota kiihottunutta ilmettäsi. Huomaat
katseeni ja hymyilet minulle. Tiedät sen kiihottavan minua. Suljet silmäsi uudelleen. Huomaan munasi päässä muutaman pisaran ja nuolaisen ne pois. Se tekee sinut hulluksi. Pyydät minua nousemaan päällesi. Teen työtä käskettyä.

Tarraat kiinni lantiooni ja painat lähemmäs itseäsi. Tottelen sanatonta käskyäsi laskeutua, mutta teen sen kiusallisen hitaasti. Huokaat syvään samalla kun saavutat
pohjan. Täytät minut kokonaan. Sinussa ei ole mitään liikaa, ei mitään liian vähän. Olet täydellinen. Täydellinen minulle. Hidas tahti muuttuu nopeaksi ja huoneen
volymitaso nousee armottomasti. En voi purra enää huuliani yhteen, vaan päästän kaikki kiimaiset ja hieman härskitkin äänet valloilleen. Sinä rakastat sitä. Rakastat kuulla kuinka saat minut voihkimaan.

Ilmeesi muuttuu ja tiedän sinun tulevan pian. Ajoituksesi on täydellinen. Kun tunnen kuinka purkaudut sisääni, se saa minussakin orgasmin aikaan. Jään päällesi makaamaan.
Olet edelleen sisälläni. Nyt vaivaudun vastaamaan sinulle… “huomenta”. Hymyilet minulle tyytyväisenä, ikään kuin olisit suunnitellut tätä pitkään. Ehkä suunnittelitkin aamuyön
hiljaisina tunteina. Ehdotat suihkua. Eikä minulla ole mitään sitä vastaan.

5 kommenttia viestissä: “aamuhämärässä”

 1. lara says:

  Aivan ihana, unelma-aamu. Kirjoitat hyvin, jatka samaan malliin 🙂

 2. noitapilli says:

  Ihana. Kerrankin kirjoittajana nainen, joka osaa kuvailla ja herättää tunteita. Jatka ihmeessä. Hyvää kesää sulle ja rakkaallesi.

 3. neelia says:

  Ole hyvä. mukavaa että tykkäsit 😉 täältä irtoaa tyytyväinen hymy pelkästä kommentistasikin.

 4. noitapilli says:

  Kiitos. Kaunis tarina, hyvin kirjoitettuna. Olisit varmasti hymyillyt tyytyväisesti jos olisit nähnyt erektion, jonka tarinasi minussa sai aikaan 🙂

 5. mapidin says:

  Mukavan nätti tarina. Romanttinen niinkuin lupaus oli. Yksi sana särähti, “munakarvat”.

  Keskitasoa parempi. Neljä tähteä kuin 3,5 ei ole.

Kommentoi

top