search
top

Sain Äitiä ja tytärtä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (80 votes, average: 2.51 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kauppa Nikon Nais seikkailut

Vietin vapaapäivää töistä, maaten sängyllä lukien kerrostalo asunnossani kun kuulin naisen pitävän meteliä käytävässä, menin ovelle, avasin sen ja näin naisen selin minuun ja kumartuvan, jolloin kiinnitin ensiksi huomiota naisen leveään takamukseen, katselin sitä ja odotin että nainen pääsi pystyyn. Moikkasin ja nainen kääntyi minuun päin ja hymyili leveästi, hänellä oli sylissään muuttolaatikko. Nainen oli keski-iässä selvästi ja oikein kaunis ikäisekseen. Nainen esitteli itsensä Katariina Koskelaksi ja tarjouduin ottamaan laatikon, Katariina kiitteli ja antoi laatikon minulle, huomasin samalla Katariinan isot rinnat ja yritin pitää mieleni kurissa. Samalla hetkellä kuulin kun tytön ääni huikkasi, ” äiti, mihin vien tän toisen laatikon”. Katariina esitteli: Tässä on Vilma, mun tytär. Kiinnitin huomioita Vilman kasvoihin, jotka olivat kauniit ja meikkiä oli vähän. Katsoin nopeasti rintoja, ilmeisesti Vilmalle oli siunattu c-kupin rinnat ja sopusuhtainen kroppa, lantio oli ihan tavallinen, ei yhtä levee kuin äidillä, joten ajattelin että oli onneksi säästynyt leveältä perseeltä. Katariina sanoi tässä on naapuri ja kysyi nimeäni, Niko vastasin ja hymyilin naisille hymyäni, jota kaverit on sanonut pepsodent hymyksi.

Tarjosin apuani muutossa, joten ravasimme kaikki kolme edes takaisin hakemassa ja viemässä laatikoita, odotin kunnes Vilma oli tullut luokseni ja otimme yhdessä viimeisen laatikon. Vilma sipsutti ohi ja vilkaisin peppua, harvoin näkee niin hyvää perää. Kiinteä ja pyöreyttä oli juuri sopivasti siinä. Kannoimme laatikkoa ylös ja kyselin niitä kysymyksiä, mitä nyt yleensä uusilta ihmisiltä tavatessa kysytään, että esim: ikä, lukio vai amis, mikä koulu, mitä teet jatkossa, ammattihaaveita, mitä äiti teki, entäs isä jne. Vilma vastasi kiltisti olevansa 16 ja juuri aloittanut lukion, mietin samalla kun nousimme rappusia 5. kerrokseen, että kuinka moni kuolasi Vilmaa, oliko joukossa opettajia ja heti päähäni rävähti pervo mielikuva, jossa mies opettaja lykkii melaansa Vilman tiukkaan pilluun, samalla kun tämä brunette voihki ääneen. Hillitsin ettei rupeaisi heti seisomaan.

Vasta nyt Vilmalla topin, ja mieleeni tuli heti muutamia tilanteita, joissa voisin katsella tuon teinin rintoja. Saimme laatikon kannettua asuntoon, mikä vaikutti oikein kivalta, kunhan laatikot saadaan pois tieltä. Katariina rupesi selostamaan että mitä tulee vielä minnekkin ja huomasin sivusilmällä miten vilmaa hävetti. Tyttö istuutui alas ja kysyin kohteliaasti saisko kahvin, kahvihammasta kolottaa. Katariina innostui ja riensi keittiöön keittämään kahvia. Vilma nojasi eteenpäin nojatuolissa tylsistyneen näköisenä ja tarjosi hyvän näkymän paitansa alle, katselin sivusilmällä noita teiniherkkuja, jotka oli näkösällä, housuissa rupesi heräilyä tapahtumaan ja näytin hapanta naamaa ikkunaan päin ja naama näkkärille kun käänsin pään, Katariina tuli takaisin ja kertoi kahvin kohta valmistuvan, juttelimme sitten niitä näitä ja kun kahvi oli valmista, Katariina haki kahvit, Vilma kieltäytyi kahvista ja ajattelin, että kyllä minäkin tuossa iässä, en kahvista tykännyt. Joimme kahvit ja Katariina ilmoitti menevänsä vessaan. Heti kun Katariina oli poistunut, Vilma käveli eteeni ja sanoi koirapentu ilmeellä,jossa oli sekoitus kiimaa että tykkää vanhemmista miehistä ja ei ole koskaan ennen saanut miestä. Yllätyin ja totesin että, etsi tyttö, ikäistäs seuraa, olen liian vanha sulle.

Vilma oli heti että en ole. Nousin pystyyn lähteäkseni, mutta Vilma tarttui minuun ja avasi housuni, kulli ponnahti esiin boksereissa, Vilma totesi, että onpas iso ja naurahdin, niin se on, aikuisilla miehillä. Ohjeisin miten kulliin pitää tarttua, vilma totteli, sanoin myös nätisti, miten kullia pitää liikutella, teinitytön kädet liikkuivat kulliani pitkin ja nautin tilanteesta, samalla hetkellä Katariina tuli huoneeseen ja järkyttyi nähdessään kun Vilman kädet olivat kullini ympärillä. Kerroin tilanteen ja vähitellen Katariina alkoi lämmetä, hän meni polvilleen, otti paitansa pois paljastaen d-kupin rinnat ja totesi samalla, ettei ollut saanut miestä hänkään vähään aikaan kun oli eronnut Vilman isästä vuosi sitten. Mietin miksei tuollaisella pakkauksella ollut yrittäjiä, mutta ajatus keskeytyi samantien kun Katariina otti kullini käteensä ja sanoi: ” Nyt näet miten miestä pitää käsitellä, seuraat mitä teen” Vilma nyökkäsi merkiksi siitä että oli ymmärtänyt.

Tuosta alkoi jako, molemmat naiset imivät vuorotellen ja toinen runkkasi, tai hiplasi palleja tai nuoli kullia sivulta. Tunsin että vaihto ja käskin naiset ylös perseet minuun päin. Naiset tottelivat ja kääntyivät peput minuun päin, laskin molemmilta farkut ja siirsin syrjään alushousujen ja stringien reunoja, jolloin pääsin sormettamaan molempia naisia yhtä aikaa. Molemmat nauttivat ja menivät istumaan, jotta toimenpide toimisi paremmin. Menin heidän eteensä polvilleni ja nuolin ja sormetin vuorotellen, molemmat nauttivat ilmeistä ja äänistä päätellen, joka oli aika yksipuolista. Voihkimista ja pyyntöjä, tee tuo minullekkin jne. Katariina avasi rintsikkansa vapauttaen isot rintansa koskettelua varten. Vilma seurasi perässä ja sain ihailla kahta paria upeita rintoja. Hieroin niitä toisella kädeellä ja toinen oli sormetuksessa. Katariina huikkasi, että hae Vilma kortsuja, mun käsilaukus on.

Vilma ryntäsi hakemaan ja palasi kohta kumin kanssa. Pistin kumin paikoilleen ja odotin seuraavaa liikettä. Katariina meni nelinkontin ja asetuin hänen taakseen, työnsin kalun surutta sisään ja aloitin panemisen, otin hiuksista kiinni että sain lisää tehoa, vilma katseli kiimaisena kuinka hänen äitinsä sai nuoren miehen kyrpää. Panemista kesti hetken kunnes Katariina sanoi, vilma tee kuten minä ja tyttö totteli. Menin vilman taakse ja aloin nussia tätä neitsytpillua hullun lailla, työnsin toisen käden sormet Katariinan pilluun ja hieroin samalla kun iso melani rassasi neitsyttä. Vilma huusi melkein kovaan ääneen, kun iso lävisti hänet, lykin ja nautin äänistä asunnossa. Panemista kesti ja kesti, kunnes tunsin tulevani ja ilmoitin siitä, Katariina tarttui kumiini ja heitti sen menemään, lopuksi hän runkkasi ja laukesin hänen kasvoilleen.

Vilma katseli sivusta ja tuli äitinsä viereen saamaan osansa mällistäni, he lypsivät minua kuin lehmää. Olimme lattialla, kunnes kiitin kahvista ja seksistä. Puin päälleni ja lähdin suihkuun omaan asuuntoni. Vilma ja hänen äitinsä huikkasivat että tervetuloa toistekin ja kiitos seurasta. Nämäkin naiset pukivat päälleen ja totesivat toisileen että kyllä on kiva mies naapurissa ja nauroivat ääneen. Ajattelin itsekseni monta päivää näitä kahta ja hymyilimme toisillemme aina kun näimme. Päässäni oli tasan yksi lause: Kyllä kannatti auttaa muutossa viehättäviä naisia

7 kommenttia viestissä: “Sain Äitiä ja tytärtä”

 1. jussi says:

  Minä tein remonttia yh-äidille ja sain palkaks niin äitii kun tytärtäkin koko viikonlopun ajan ja vähän sen jälkeenkin.

 2. Poika says:

  Itse en koskaan jaksa lukea mitään ylipitkiä tekstejä jotka etenee aivan liian hitaasti. Tuossa kyllä seksi tapahtui nopeasti ja muiden mielestä ilmeisesti tökkösesti, mutta itse pidin 🙂 oikein hyvää luettavaa oli ^^

 3. Gehenna says:

  Kiitos, pekka kun korjasit kappalejaon

 4. Pekka says:

  Korjasin kappalejaon, toivottavasti tarina on nyt vähän luettavampi. Kirjoittajalle sellaista palautetta, että tarina on muuten ihan hyvin kirjoitettu, mutta se kaatuu äidinkielen perusvirheisiin: toistelet liikaa samoja sanoja (liian moni lause alkaa sanalla Vilma), kappalejako puuttui, vuorosanat kannattaisi sijoittaa lainausmerkkeihin tai keskusteluviivoihin, jne. Harjoitusta vaan niin kyllä se siitä lähtee sujumaan. 🙂

  – Pekka

 5. Katriina says:

  no joo… kappalejako on kyllä välttämätön, eikä kannata yrittää ylipitkiä virkkeitä ellei ole Volter Kilpi….

 6. Koodi says:

  Kappalejako ois kannattanu ja eihän täs ollu teini poikaa vai oliko?

 7. mr Mr says:

  Alku oli hyvä, mutta seksiin siirtyminen oli töksähtävä ja aktin kuvaileminen voisi olla yksityiskohtaisempaa

Kommentoi

top