search
top

Uuden opetussuunnitelman seksuaalivalistus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (150 votes, average: 3.83 out of 5)
Loading...

Yläasteen liikuntasali oli poikkeuksellisen hiljainen. Koko luokallinen oppilaita oli asettunut jonoon opettaja Sarin eteen. Sari oli noin 25-vuotias juuri OKL:sta valmistunut kuuma pakkaus. Hän käytti varsin tiukkoja vaatteita, jotka korostivat hänen pyöreitä rintojaan ja kurvikasta lantiotaan. Tämä yhdistettynä liikuntatuntien mataliin venytyksiin ja hypähtelyihin sai luokan kuumottumaan pelkästä katselusta.

Sarilla oli kädessään pahvilaatikko, jonka sisällä oli eri värisiä kuulia. Kukin nosti vuorollaan sokkona yhden kuulan. Nyt oli vuorossa Tapio ja hän sai käteensä punaisen kuulan. Tapio katseli jo kuulansa poimineita, mutta kenelläkään ei ollut vielä punaista. Hän siirtyi kuulansa poimineiden joukkoon ja katseli, kuinka luokkatoverit yksi kerrallaan poimivat omansa.

Aina kun kaksi oppilasta sai samanvärisen kuulan, he muodostivat parin. Yksi kerrallaan parit löysivät toisensa ja hakeutuivat toistensa luo. Lopulta kaikki olivat ottaneet kuulansa.

– Ovatko kaikki jo löytäneet parinsa, opettaja huusi. Kuka jäi vaille paria?

Tapio nosti kätensä ylös. Sari etsi hänet katsellaan ja vinkkasi luokseen.

– Tapio siis. Tulepa nyt tänne. Te muut, muodostakaa puoliympyrä tähän näin.

Vähäisen säädön jälkeen oppilaat olivat pareittain kaaressa Sarin ja Tapion ympärillä. Tapio kierrätti katsettaan joukossa ja katsoi millaiset parit sattuma oli arvonnut. Ensimmäisenä olivat Elina ja Jaakko. Tämä ei varmasti miellyttänyt luokan kovista Kallea, jonka tyttöystävä Elina oli. Hänen parikseen oli päätynyt Viivi, joka tunnettiin korkeasta äänestään. Seuraavan parin muodostivat Anna ja Kirsi, jotka olivat selkeästi hieman yllättyneitä ja hämillään. Satu ja Keijo sen sijaan eivät tuntuneet olevan moksiskaan vaan nojailivat toisiinsa rennosti. Viimeisenä parina oli kaksikko Pekka ja Toni, joista ensiksimainittu oli lyhyenläntä ja jälkimmäinen vastaavasti kookas. He näyttivät parivaljakkona vähän Ohukaiselta ja Paksukaiselta.

– Onko kenelläkään kysyttävää ennen kuin aloitetaan, Sari tenttasi edessään olevilta oppilailta.

Kukaan ei sanonut mitään. Kaikki odottivat vaan innostuneina oppitunnin alkua.

– Tänään pääsemmekin jo itse asiaan. Tapio, vaihdetaanpa nyt asustusta.

Sari tarttui kiinni paitansa helmaan ja veti sen pois päältään. Urheilurintsikoissa piileskelevät täyteläiset rinnat hyppäsivät esille. Sari heitti paidan viereensä lattialle ja kääntyi katsomaan Tapiota. Tämä teki hivenen nolostuneena työtä käskettyä ja otti myös paitansa pois samalla kun luokan kaikki pojat keskittyivät ahmimaan katsellaan opettajansa uhkeita ryntäitä.

Seuraavaksi Sari otti päälishousunsa pois ja laski ne paitansa viereen maahan. Hän oli nyt koko luokan edessä pelkissä alusvaatteissaan. Pikkupöksyt olivat naisellisen vaaleanpunaiset ja niiden vyötärönauhassa oli vatsan kohdalla pikkuinen rusetti. Sari kääntyi katsomaan oppilaita pitäen kaikki muotonsa ylpeänä esillä samalla kuin Tapio riisui housunsa ja seisoi luokkatovereidensa edessä pelkissä mustissa kalsareissa. Hänen kalunsa pullisteli vähän ja hän aavisteli että muissa kalsareissa tapahtui parasta aikaa samaa.

– Kun vaatteita on saatu hieman vähennettyä, kannattaa tehdä muutama erittäin läheinen suudelma. Esimerkiksi näin.

Sari veti Tapion tiukasti syleilyynsä. Sari oli hivenen pidempi, joten hän kumartui alaspäin ja painoi huulensa oppilaansa huulia vasten. Pehmeät tissit painautuivat Tapion kaulalle ja rintaa vasten. Koko luokka katsoi kuin paikalleen naulittuna kuinka opettaja suuteli heidän luokkatoveriaan intohimoisesti. Äkkiä hän kuitenkin irroittautui ja kääntyi puhuttelemaan oppilaitaan.

– Pojilla on yleensä vaikeuksia käsiensä kanssa. Ne voi hyvin laittaa pakaroille ja hyväillä niitä kevyesti, esimerkiksi siis näin.

Sari tarttui Tapion käsiin ja vei ne pyllylleen. Sitten hän pyöräytti niitä kevyesti näyttäen miten halusi niitä siveltävän.

– Sillä lailla, ei liian kovakouraisesti. Oikeassa tilanteessa kannattaa jatkaa suutelua suulle ja eri puolille kasvoja, mutta koska aikaa on vähän niin siirrytään nyt eteenpäin.

Sari vei kätensä selän taakse ja avasi rintsikoidensa hakasen. Pian rintsikat olivatkin muiden vaatteiden seurassa mytyssä ja Sarin upeat tissit heiluivat vapaana Tapion naaman edessä.

– Rintojen nuoleminen on erittäin mukavaa. Kyllä te pojat tiedätte, mitä tarkoitan. Tytötkin tykkäävät siitä, koska nännipiha on erittäin herkkää aluetta. Näytetäänpä esimerkki. Aloita tästä, Sari osoitti sormellaan oikean rintansa alapintaan. Nuole sitten hitaasti tänne asti!

Tapio teki käskyn mukaisesti ja nuoli kielellään Sarin rintaa koko pituudeltaan. Sitten hän lipaisi nänniä pari kertaa ja vaihtoi vasempaan rintaan. Muutaman nuolaisun jälkeen Sari tarttui häntä kevyesti leuasta ja työnsi poispäin.

– Näin. Kun tätä on tehty molempien mielestä riittävästi voidaan viimeinkin aika siirtyä itse asiaan.

Sari polvistui Tapion eteen ja käänsi tämän kohti puolikaaressa edelleen seisovaa, kasvoiltaan jo hivenen punoittavaa koululuokkaa. Sitten hän tarttui Tapion alushousujen reunoista kiinni.

– Kuten näette, Tapion penis on selkeästi erektiossa ja painaa housujen kangasta vasten. Annetaan sille vähän lisää tilaa.

Sari laski Tapio alushousut nilkkoihin. Teini-ikäinen kulli pompsahti ulos ja sojotti kovana noin 45 asteen kulmassa ylöspäin. Luokan tytöt katselivat kullia kiinnostuneina yrittäen kuitenkin samalla näyttää siltä etteivät olisi juuri kiinnostuneet.

– Tässä näemme, kuinka esileikki on tehnyt tehtävänsä.

Sari puristeli kullia kokeillen sen kovuutta.

– Penis on erittäin hyvässä erektiossa. Jos katsotte tarkkaan niin näette kuinka Tapiolla penis seisoo kohtuullisessa kulmassa ja kaartuu aivan hivenen vasemmalle.

Sari käänteli Tapiota vasemmalle ja oikealle niin että kaikki varmasti näkivät hänen seisovan mulkkunsa joka suunnasta. Sitten hän kietoi kätensä sen ympärille.

– Esinahkaa on keskimääräisen paljon. Katsokaapa tytöt nyt tarkkaan, näin miestä masturboidaan.

Sari veteli Tapion esinahkaa hitaasti edes ja takaisin muutamaan kertaan.

– Fiiliksen mukaan tässä kohtaa voi myös ottaa kevyesti suihin. Pitää kuitenkin olla tarkkana, ettei mies laukea jo heti tässä.

Sari otti Tapion kullin suuhunsa ja pumppasi sitä muutaman kerran.

– Kieltä kannattaa käyttää, kokeilkaa eri kohtia. Esimerkiksi tämä alue on yleensä hyvin herkkä.

Sari työnsi kielensä pitkälle ja lipoi Tapion nupin juuren alapintaa. Tämä sai aikaan muutamia huohotuksia.

– Katsotaanpa seuraavaksi naisen kiihottumista. Se ei ole yhtä näkyvää kuin miehellä. Haarovälini on kuitenkin jo erittäin kostea. Tulkaapa lähemmäs katsomaan.

Sari käänsi pyllynsä kohti oppilaitaan ja kumartui alas nojaamaan polviinsa.

– Tapio, voisitko …

Sari viittasi päällään kohti innostunutta yleisöä käännettyä persettään. Tapio ymmärsi vihjeen ja meni Sarin viereen. Hän tarttui pakaroiden yli pingoittuneisiin pikkupöksyihin, jotka olivat pillun kohdalta hieman tummuneet. Sitten hän veti pikkupöksyt pois peittämästä Sarin kuumana hehkuvaa pillua.

– Se on ehkä vaikea havaita näin ensimmäistä kertaa nähtynä, mutta häpyhuulet ovat selkeästi hieman turvonneet. Jos katsotte tarkkaan niin voitte nähdä vaginasta valuvan kosteuden. Minä ainakin itse tunnen sitä hivenen reisilläni. Jos ette näe niin voitte tulla lähemmäs katsomaan.

Opettaja pyöritteli persettään niin että kaikki oppilaat varmasti näkivät mistä on kyse.

– Ennen kuin mennään penetraatioon niin minulla on vielä yksi juttu.

Sari kääntyi ympäri ja istuutui lattialle. Sitten hän levitti reitensä niin että pillu levisi koko mitaltaan oppilaiden silmien eteen.

– Kun penis laitetaan vaginan sisään niin pitää olla tarkkana, sillä …

Sari levitti pillunhuulensa toisella kädellään ja vei toisen käden etusormen sisäänsä.

– Itse aukko on alempana kuin arvaisi. Jos yrittää mennä aluksi voimalla sisään ja tähtää liian ylös, se voi olla erittäin kivuliasta naiselle.

Sari tarttui Tapiota kädestä, veti hänet päälleen ja meni makaamaan selälleen.

– Aloitetaan lähetyssaarnaajalla. Se on erittäin hyvä asento harjoitteluun. Eikä siinä kyllä ole mitään vikaa muutenkaan. Laita peniksesi sisään omaan tahtiin, ole hyvä.

Tapiota jännitti suunnattomasti, mutta hän vei kullinsa opettajan pillun huulille. Hän tutkaili ensin kohdetta sormillaan etsien pillun aukkoa.

– Huomaatte, kuinka Tapio etenee rauhallisesti. Seksuaalisuudessa tärkeintä on muistaa, että ei ole mikään kiire. Pidä muuten jalkoja levällään, ettet vahingossa peitä näkyvyyttä.

Tapio korjasi hivenen asentoaan ja jatkuviin keskeytyksiin kyllästyneenä työnsi kullinsa yhdellä tasaisella vedolla pohjaan asti. Ennen kuin hän ehti vetää sitä ulospäin, Sari veti hänet tiukasti päälleen.

– Näin se käy. Nyt voitte tulla yksi pari kerrallaan katsomaan, miltä penetraatio ja yhdyntäliike oikeasti näyttävät. Aloitetaan sieltä, Sari sanoi osoittaen kädellään joukon oikeaan reunaan.

Satu ja Keijo menivät vatsalleen ja toivat kasvonsa aivan muutamien senttien päähän opettajan pillusta, jossa Tapion kulli edelleen oli liikkumattomana.

– Tee nyt yksi pumppausliike, mutta hitaasti, Sari ohjeisti Tapiota.

Tapio veti kalunsa miltei ulos asti. Salaa hän toivoi että olisi tönäissyt perseellään Keijoa nenään, mutta hänen harmikseen niin ei käynyt. Hän tyytyi työntämään kullinsa takaisin Sarin kuumottavaan pilluun.

– Hyvä. Vielä toisen kerran.

Pumppausliikkeen jälkeen opettaja vaihdatti katsovaa paria ja pumppautti Tapion kullia uudestaan eestaas. Tätä toistettiin kunnes jokainen pari oli saanut katsottua yhdynnän lähietäisyydeltä.

Sari nousi istumaan, veti pillunsa irti kumppaninsa kalun ympäriltä ja rupesi ohjeistamaan luokkaa.

– Nyt on vuorossa käytännön harjoittelu. Ottakaa itsellenne sopiva määrä tilaa ja aloittakaa yhdyntä annettua esimerkkiä noudattaen. Poikkeuksena on … hetkinen.

Sari avasi vierellään olevan repun ja kävi sitä hetkisen läpi. Lopulta hän veti sieltä esiin vyötärödildon.

– Anna ja Kirsi, te käytätte tätä. Saatte itse valita kumpi on vastaanottavana puolena.

Sitten hän kääntyi toisen parin puoleen.

– Pekka ja Toni! Teillä on muuten sama kuin muillakin, mutta vaginan sijaan anaaliyhdynnällä. Sen kanssa pitää sitten olla todella varovainen. Ottakaa tästä liukuvoidetta ja penetroitte niin hitaasti kuin mahdollista. En halua yhtään loukkaantumista luokalleni! Onko selvä?

Parit hajaantuivat, etsivät sopivan vapaan tilan ja levittivät mukaansa ottaneet pyyhkeet ja aloittivat keskinäisen kiehnäämisensä. Näkyä voitaisiin pitää omituisena: viisi täysin satunnaisesti valittua paria rakastelemassa koulun liikuntasalissa samalla kuin ilkialaston opettaja käveli heidän keskuudessaan ohjeistaen toimintaa.

Sari katseli oppilaiden edistymistä. Kallella ja Viivillä näytti olevan hienoisia vaikeuksia. Kalle vilkuili jatkuvasti miten hänen tyttöystävällään Elinalla meni. Elina otti parasta aikaa suihin Jaakolta, mikä tuntui häiritsevän Kallen keskittymistä. Sari päätti katkaista tämän ja kyykistyi hajareisin suoraan Kallen näkölinjalle. Levällään oleva pillu ja C-kupin kiinteät tissit katkaisivat Kallen ajatuskulun.

– Keskitytäänpäs nyt! Sinulla on oma kumppani siinä alla. Hän kaipaa huolenpitoa. Mene nänneille!

Sari veti Viivin rintsikat pois ja painoi Kallen pään suoraan tisseille, joita Kalle alkoi tottelevaisesti nuolla.

– Miten on, Viivi? Onko hyvä?

Viivi voihkaisi kevyesti ja nyökkäsi opettajalleen.

– Hyvä. Pidetään fokus tiukasti kumppanissa. Kaikki muu on yhdentekevää.

Sari valvoi Kallen toimintaa hivenen aikaa ja kun näytti siltä, että hän oli jättänyt tyttöystävänsä ajattelun taakseen, Sari alkoi hakea katseellaan seuraavaa opastettavaa paria.

Anna ja Kirsi olivat saaneet toisensa riisuttua alastomiksi ja dildon vyötettyä Annan lanteille. Kirsi oli kontillaan Annan edessä ja nuoli muovista kullia kuin se olisi ollut aito. Anna ohjasi käsillään Kirsin päätä.

Sari astui tyttöparin viereen ja veti Kirsin pään irti kullista.

– Asetutko Anna selinmakuulle, Sari ohjeisti.

Anna totteli ohjetta ja asettui selälleen. Sari painoi Annan jalat koukkuun niin että pillu tuli näkyviin syljestä kostean tekokullin maatessa Annan vatsalla.

– Naiselle annettavaa suukseksiä me ei keritty käymään läpi, mutta tässä on pikainen opastus. Kannattaa aloittaa uloimmista häpyhuulista näin.

Sari meni teinitytön pillun viereen ja nuolaisi sitä kielellään. Anna voihkaisi nautinnosta. Sitten hän nuoli sitä pari kolme kertaa lisää. Kirsi katsoi uskomattoman kiihottavaa näkyä kun 25-vuotias opettajatar lipoi hänen luokkatoverinsa pimppiä noin kymmenen sentin päässä hänen naamastaan.

– Voinko minäkin kokeilla, Kirsi uteli ujosti.

– Tottakai, tule tänne vaan.

Kirsi nojautui eteenpäin ja pian opettajatar ja oppilas nuolivat vuorovedoin Annan ekstaasissa olevaa pillua. Sari vetäytyi irti.

– Teillä näyttäisi olevan homma putkessa, jatkakaa samaan malliin.

Kirsi syöksähti Annan päälle suutelemaan tätä intohimoisesti. Pian Annan vyötäisillä ollut tekokulli olikin jo Kirsin sisässä pumpaten villisti edes takaisin.

Opettajanvaistonsa ohjastamana Sari jatkoi salissa kävelyä ja etsi opastettavia. Hän huomasi, että Pekka oli juuri aikeissa upottaa kullinsa nelinkontin olevan Tonin perseeseen. Hän meni tarkastamaan tilanteen.

– Ihan hyvältä näyttää, mutta Tonin asento ei ole paras mahdollinen. Laita polvet koukkuun ja työnnä pakarat niin ulos kuin vaan pystyt. Se levittää anusta ja tekee penetraation helpommaksi.

Tonin toteltua Sari tarttui käsillään pakaroista kiinni ja levitti niitä mahdollisimman leveälle.

– Siitä vaan Pekka. Mutta muista sitten: varovasti!

Pekka toi kullinsa Tonin persereiälle ja alkoi painaa sitä sisään.

– Juuri noin. Sano Toni heti, jos tuntuu pahalta.

– Ei mitään, antaa tulla vaan.

Sari vilkaisi Tonin kulliin, joka sojotti kivikovana haarojen välissä. Vielä pari vuotta sitten pojat eivät oikein tykänneet, jos saivat arvonnassa parikseen pojan, mutta asenteet ovat selkeästi muuttuneet. Opettajan miettiessä Pekan kullin nuppi oli jo löytänyt tiensä sisälle anaaliin.

– Ota se ulos, anna anukselle vähän aikaa tottua ja laita uudestaan sisään, Sari ohjeisti elämänsä ensimmäistä kertaa perseeseen panevaa teinipoikaa. Pian Pekan kulli olikin taas juurta myöten luokkakaverin perseessä. Sari ohjeisti Tonin nousemaan kontilleen.

– Oikein hyvä. Olkaa nyt vähän aikaa liikkumatta, että Tonin anus tottuu sisällään olevaan penikseen. Odotellessa voitte vaikka suudella ja Pekan kannattaa masturboida Tonia muutamalla vedolla. Sitten kun siltä tuntuu, voitte aloittaa varsinaisen yhdyntäliikkeen.

Sari totesi poikien olevan hyvällä mallilla ja jatkoi salissa kiertelyä. Suurin osa oli jo päässyt yhdyntävaiheeseen, joten liikuntasalin täytti tasainen voihkinnan ja litinän ääni. Sari tarkasteli joukkiota ylpeänä. Tästä luokasta tuntuisi kasvavan seksuaalisesti tasapainoinen joukko. Mitä muuta opettaja saattoi oppilailtaan toivoa.

Sitten hänen korviinsa tarttui tiukempi ähinä. Joku pojista oli laukeamassa. Hän etsi tämän silmiinsä. Rajan yli oli juuri menemässä Keijo. Hän oli vetänyt kullinsa ulos Satun pillusta ja mennyt tämän naaman eteen ilmeisenä aikomuksenaan laueta kasvoille. Satu yritti työntää kullia sivulle päin samalla kuin Keijo runkkasi viime vetojaan.

Juuri kun Keijo oli laukeamassa, Sari hyökkäsi sivusta ja otti Keijon kullin tiukasti käteensä. Hän puristi siemenjohtimen umpeen juuri nupin alapuolelta samalla kun Keijo lopulta laukesi. Opettajattaren tiukka ote kuitenkin esti spermaa valumasta ulos. Keijo yritti venkoilla irti Sarin otteesta, mutta hänen sormensa puristivat teinikullia kuin pihdit.

– Luokka! Lopettakaa hetkeksi ja tulkaa tänne! Sari huusi määrätietoisen kovaäänisesti.

Hän joutui toistamaan komentonsa pariin otteeseen. Lopulta kuitenkin koko luokka oli hänen edessään. Viisi kiimasta märkää tyttöä ja viisi kivikovassa erektiossa olevaa poikaa olivat valmiina kuuntelemaan opetusta vaikka mieluummin he olisivat kaikki olleet tekemässä jotain aivan muuta.

– Keijo aikoi juuri ejakuloida kasvoille vaikka Satu yritti viestiä ettei halua sitä. Tässä on tehty kaksi virhettä. Ensinnäkin, älkää hakeko oppia pornoelokuvista. Kasvoille laukeaminen ei ole sellainen juttu, jota pitäisi tehdä joka kerta. Toisekseen, kumppanin reaktioita pitää seurata hyvin tarkkaan. Jos yritätte jotain ja hän näyttää epäröivältä tai vastustelevalta niin silloin lopetatte HETI!

Sari osoitti etusormellaan yksi kerrallaan luokan jäseniä, niin poikia kuin tyttöjäkin.

– Rakastelemisessa kaikkein tärkeintä on luottamus kumppaniin. Ilman sitä ei ole mitään. Se on se pohja, jolle seksuaaliset kokemukset rakennetaan. Ja koska Keijo meni pettämään luottamuksen …

Sari puristi edelleen Keijon nyt jo hivenen pehmennyttä kullia sormillaan. Toisella kädellään hän käänsi Keijon selälleen makaamaan. Sitten hän asettui korkeaan polviasentoon ja nosti Keijon pakarat polveaan vasten. Keijo makasi nyt vaikean näköisessä asennossa olkapäät lattiassa perse kohti kattoa. Opettajattaren yhä puristama kulli oli suoraan hänen kasvojensa yläpuolella osoittaen alaspäin.

– … niin nyt saat itse kokeilla miltä naamalle tuleminen tuntuu.

Sari höllensi otettaan ja kulliin varastoitunut sperma lähti liikkeelle. Se pulppusi ulos ja läiskähti suoraan Keijon poskelle. Toisella kädellään Sari esti Keijoa suojaamasta kasvojaan käsillään. Jatkoryöpsähdykset levisivät opettajan ohjaamina pitkin nolostuneen teinin kasvoja. Sperman loputtua opettaja laski Keijon maahan ja nousi seisomaan. Hän laittoi kätensä vyötärölle, veti keuhkonsa täyteen ilmaan ja työnsi rintansa ulospäin näyttääkseen kaikessa alastomuudessaankin mahdollisimman dominoivalta.

– Luotan siihen että asia tuli selväksi!

Muutama poika kierrätti katsettaan lattiassa. Sari hymyili sisäisesti. Tämä opetus oli tiukka, mutta lopputulos oli kaikkien kannalta parempi.

– Tämän kerran harjoituksissa tulette aina sisään! Nyt voitte jatkaa yhdyntää.

Opettajan sanojen vapauttamat teiniparit palasivat nopeasti omilla paikoilleen ja jatkoivat antaumuksellista nussintaansa.

Yhdellä poikkeuksella.

Paria vailla ollut Tapio istuskeli yksinään liikuntasalin lattialla edelleen alastomana ja muna pystyssä. Hän pystyi yhä tuntemaan opettajan pillusta tarttuneen kosteuden kullillaan. Se ei juuri helpottanut hänen oloaan, joka oli rehellisesti sanottuna vittuuntunut. Hänen ympärillään kaikki muut luokkalaiset harrastivat intohimoista seksiä, mutta hän joutui kykkimään tässä tyhjän panttina.

Tapion vieressä Elina ratsasti Jaakon kullilla rintojen pomppiessa ees sun taas. Tapio oli yrittänyt katsella ympärillään paneskelevia pareja ja runkata samaan tahtiin, mutta jotenkin se tuntui häiritsevälle. Edes Annan ja Kirsin lesboilun katsominen ei oikein tuntunut säväyttävän. Juuri sillä hetkellä he olivat kietoutuneina lähetyssaarnaaja-asentoon Annan puskiessa tekopenistään Kirsin kiimaiseen vittuun. Tyttöjen rinnat liukuivat toisiaan vasten ja kivikovat nänninnipukat hieroivat toisiaan. Heidän suunsa olivat liimautuineina yhteen himokkaaseen ranskalaiseen suudelmaan. Heidän kielensä olivat niin syvällä toistensa suissa, että oli ihme että he pystyivät voihkimaan niinkin äänekkäästi.

Tämä oli parempaa kuin mikään pornofilmi, jolle Tapio oli runkannut, mutta hän ei pystynyt keskittymään. Seuraavalla välitunnilla tultaisiin puhumaan vain tästä tunnista. Miltä se oli tuntunut. Oliko pari kuinka hyvä. Ja niin edes päin ja niin edes päin. Hän olisi täysin ulkopuolinen. Yksinäisenä salissa istuminen samalla kun kaikki muut nussivat ympärillä ei vaan ole sellainen asia josta kannattaisi puhua.

Yksi kerrallaan parit alkoivat laueta ja Sari kiersi kunkin luona sanomassa muutaman sanan ja asettamalla uupuneet rakastelijat lepäämään. Viimeisen parin jälkeen hän meni luokan eteen ja taputti käsiään kevyesti.

– Onneksi olkoon! Nyt olette onnistuneesti suorittaneet ensimmäisen yhdynnän. Kaiken kaikkiaan se meni erittäin hyvin. Voitte olla tyytyväisiä.

Sari piti hieman taukoa ja nautti oppilaistaan hehkuvasta onnellisuudesta.

– Vielä ei kuitenkaan olla valmiita. Suurin osa teistä on siinä tilassa, että toinen on saavuttanut orgasmin, mutta toinen ei vielä. Seksissä erittäin tärkeää on kumppanin nautinto, joten seuraavaksi hoidamme tämän asian.

Sari vilkaisi seinällä roikkuvaa kelloa.

– Koska aikaa on enää vähän, yhdistämme viimeisen osion suihkuun. Menette nyt pareina suihkuun, jossa orgasmin saaneen osapuolen tehtävänä on saattaa kumppaninsa myös orgasmiin. Saatte itse valita tavan, mutta suosittelen oraaliseksiä. Se toimii erityisen hyvin kun yhdistätte sen vesisuihkun antamaan stimulaatioon. Jos parista molemmat ovat jo lauenneet niin voitte joko vain peseytyä, katsella kuinka luokkatoverinne sen tekevät tai ottaa pikaisen toisen kierroksen. Jos Toni aiot penetroitua Pekkaan niin pidä huoli että kiinnostuneet voivat katsoa esteettä. Anaaliseksi on varmaan asia, joka kiinnostaa monia.

Toni siveli sormellaan Pekan peräreikää.

– Hyvä. Jos ei ole kysyttävää niin suihkuun mars!

Oppilaat keräsivät vaatteensa maasta ja lähtivät kepein askelin kohti suihkutiloja. Ainoan poikkeuksen teki Tapio, joka laahusti tylsistyneenä kohti ovea. Hän halusi vain mennä suihkuun ja häipyä paikalta näkemättä ketään. Mutta ei. Suihkutilat tulisivat olemaan täynnä kiimaisia ja voihkivia teinejä. Vapaan suihkun löytäminen tulisi olemaan vaikeaa ja peseytyminen vielä vaikeampaa ympärillä äänekkäästi rakastelevien tyyppien takia. Saattaisivatpa jotkut naida kiimaisesti pukuhuoneen lattialla tai penkeillä, vaatteitakaan ei varmaan saisi pukea rauhassa.

– Tapio, odotatko hetkisen, Sari totesi poistuvalle laumalle.

Tapio pysähtyi ryytyneenä ja kääntyi mahdollisimman hitaasti ympäri. Sari keräili ja pakkasi tarvikkeitaan laukkuun. Hän viittasi teinioppilaansa luokseen jatkaen samalla luokan siistimistä.

– Ennen kuin lähdet niin halusin kiittää sinua.

Tapio yritti piilotella harmistustaan kierrättämällä katsettaan katossa. Se ei onnistunut kovin hyvin.

– Malliesimerkkinä oleminen ei ole helppoa, mutta sinä teit sen oikein hyvin.

– Kiitos vaan. Joko saan mennä?

– Sinua varmaan harmittaa, kun et päässyt osallistumaan itse harjoitukseen.

– Emmätiä.

– Parittomat määrät oppilaita on vähän ikävä juttu, joku jää aina ilman paria. Kiitokseksi vaivastasi …

Yhä alaston Sari meni makuulle ainoalle salissa vielä olevalle pyyhkeelle. Sitten hän tarttui nilkoistaan kiinni ja veti jalkansa suoriksi levittäen pillunsa hämmentyneen pojan silmien eteen.

– … saat nyt saman oppimäärän yksityisopetuksena. Ja ehkä vähän enemmänkin.

Tapio pysähtyi paikalleen. Hän pystyi vain katsomaan jalat levällään olevaa opettaansa, joka oli juuri kutsunut hänet rakastelemaan kahden kesken.

– No, tule nyt vaan. Täällä on paikka, joka vaatii täyttämistä.

Tapio putosi polvilleen revittelevän Sarin eteen ja kallistui siitä hänen päälleen suutelemaan tätä kiihkeästi. Sitten hän haki kädellään Sarin pillun aukeaman ja työnsi aivan liian kauan yksinään olleen kullinsa sisään. Ihana lämpö ympäröi hänen aseensa ja Tapio alkoi työnnellä sisään ja ulos. Koska tilanne oli tullut yllättäen hän ei kuitenkaan saanut oikein rytmiä päälle. Pian hän tunsikin Sarin kädet pakaroillaan. Ne painoivat hänet syvälle sisään Sariin ja estivät ulosvetämisen.

– Tapio, rauhoitu ja katso minua silmiin!

Siirrettyään huomionsa pumppaamisesta opettajattarensa kasvoihin, joista paistoi rauhallinen ymmärtäväisyys.

– Ymmärrän kyllä että sinua vähän jännittää. Se on normaalia. Aloitetaan kuitenkin vähän rauhallisemmin. Suutele minua kaulalle.

Näillä sanoilla Tapio aloitti tutkimusmatkansa Sarin kaulalla. Ensin hän suuteli sitä kevyesti.

– Ahhh! Oikein hyvä. Ja nyt kieltä.

Suuteleminen vaihtui nuolemiseksi kun Tapion kieli vaelsi ylös ja alas Sarin kaulaa. Välillä se nousi korvalle asti, mikä palkittiin aina kevyin voihkaisuin. Pian Sarin kädet päästivät irti Tapion pakaroista ja tarttuivat häntä molemmista poskista. Sari käänsi kasvot vastakkain ja katsoi taas oppilastaan suoraan silmiin. Hetken aikaa molemmat olivat vaiti.

– Nyt voit aloittaa yhdyntäliikkeen. Mutta rauhallisesti!

Tapiolla ei ollut näkemystä siitä mikä olisi Sarin mielestä riittävän hidasta, joten hän veti kulliaan ulos niin hitaasti kuin vain suinkin kykeni. Nupin tultua pillunhuulille hän alkoi painaa munaansa sisään yhtä hitaasti.

– Ihanaa! Liu’utat tosi osaavasti. Jatka vaan!

Pohjaan päästyään Tapio teki uuden pumppausliikkeen, mutta tällä kertaa aavistuksen nopeammin.

– Oi, oi! Kyllä!

Hän jatkoi samaa tahtia. Sari veti Tapion huulet luokseen ja suuteli tätä kiimaisesti. Tämä molempien päiden samanaikainen kiihotus sai kipinät kulkemaan pitkin teinipojan selkärankaa. Hän kiihdytti vauhtia.

– Juuri noin, senkin kiihkeä paholainen. Vaihdetaan asentoa.

Sari vetäytyi irti Tapion kiimaisesta kullista, pyörähti ympäri kontilleen ja tuuppasi pillunsa takaisin halukkaan mulkun ympärille. Tapio ei kerennyt reagoimaan kun hän oli jo panemassa Saria takaapäin. Tai tarkemmin sanottona Sari pani Tapiota, sillä hän pumppasi liikunnanopettajan ketteryydellään persettään edes takaisin.

– Miltä tämä tuntuu?

Vastausta ei kuulunut, joten Sari oletti sen myönteiseksi.

– Rintani kaipaavat käsittelyä.

Saman tien Sari tunsikin jo uteliaat kädet panemisen tahdissa heiluvilla meijereillään.

– Hiero ja puristele niitä! Juuri noin!

Tapion kädet hädin tuskin yltivät rintojen ympäri, mutta se ei estänyt niitä hivelemästä ja vaivaamasta kohteitaan. Välillä sormet tarttuivat nänneihin ja nipistelivät niitä kevyesti.

– Ihanaa! Olet tosi taitava. Sinä voisit melkein opettaa minua.

Tapion hengitys alkoi korahdella epämääräisesti. Sari arveli, että hän oli lähellä laukeamista. Hän pysäytti pumppausliikkeen ja kääntyi katsomaan oppilastaan olkansa yli.

– Saat vielä yhden palkinnon hienosta työstäsi. Saat tulla kasvoilleni jos haluat. Haluatko sitä?

Tapio nyökkäsi kevyesti ja mumisi jotain epämääräistä myöntyvää.

– Selvä, täältä tulee!

Sari pyörähti ympäri ja otti Tapion kullin suuhunsa. Hän alkoi imeä sitä voimiensa takaa. Samalla hän alkoi runkata pilluaan, sillä tunsi olevansa itsekin aivan orgasmin partaalla.

Tapio laukesi ensin. Opettajattaren suutyöskentely oli liian taitavaa, että sitä olisi kestänyt kauaa. Tapion lastit pärskyivät Sarin kasvoille yksi toisensa jälkeen. Sari nuolaisi huuliltaan kuumaa spermaroisketta ja sen maku oli viimeinen pisara. Orkun voima iski häneen ja kaatoi nuoren opettajattaren kyljelleen. Tapio katseli edessään voihkivaa ja kouristelevaa naista samalla kun hänen kullinsa puristeli viimeisiä tippojaan hänen päälleen.

Tapio istahti taaksepäin jalkojensa päälle huohottamaan. Hän katseli vieressään makaavaa täysin uupunutta naista, jonka naama oli hänen vaalean spermansa kuorruttama. Pitkään aikaan kumpikaan ei sanonut mitään. Lopulta Sari rikkoi hiljaisuuden.

– Eiköhän sinun olisi aika rientää suihkuun, että ehdit seuraavalle tunnille.

Tapio poimi vaatteensa ja lähti kohti suihkutiloja. Sari jäi vielä saliin siivoamaan paikkoja ja itseään. Tapion askel oli nyt huomattavasti kevyempi. Hänellä saattaisi sittenkin olla jotain kerrottavaa ensi välitunnilla.

24 kommenttia viestissä: “Uuden opetussuunnitelman seksuaalivalistus”

 1. Hieskoivu says:

  Vanhan IT-orgin parhaita. Ei enää niin hyvä kuin silloin kun nuo ajat olivat lähempänä, mutta silti.

 2. tuhma tyttö says:

  hyvää tarina saisko jatkoa?

 3. tuhma tyttö says:

  hyvää tarina saisko jatkoa?

 4. KA says:

  Voi miten ihana <3 Tähän kun saisi jatko-osaksi läksyjen tekemistä…. 😉

 5. elsasex says:

  Kiitti kirjoittajalle ja mä niin haluaisin tätä meidän kouluun. Varsinkin jos pääsisi Nuutin pariks. Tai karlan. Emmätiiä.

 6. joku says:

  Loistava tarina. Lisää

 7. Tahtoo jatkoa! says:

  Aivan mahtava novelli! Lisää kiitos!

 8. nuoralla tanssija says:

  en saanut tarinasta kiinni ja tuli semmonen olo että tässä ois 2 kertojaa joka harvemmin toimii. Idea hyvä ja novellin luin loppuun asti. Kiitos kumminkin.

 9. Kaktus says:

  Epärealistinen ja irrallinen, mutta mitäpä niistä välittämään tai valittamaan. Tulin tänne lukemaan seksinovelleja enkä korkeakirjallisuutta, ja novelliksi tämä on loistava. 5/5

 10. jri says:

  ois pitänyt olla kuvia mutta hyvä viisi tähteä

 11. Mindie says:

  Enpä lähtis kehumaan, ei kiihottanut yritin etsiä jotain joka olisi temmannut mukaansa mutta ei tylsää loppuun asti.

 12. Belsebuub says:

  Tässä oli ihan kiihottava skenaario ja hyvin kirjoitettua tekstiä. Ensin kaipasin hiukan enemmän taustoitusta, mutta kun homma lähti käyntiin niin teksti vei mennessään.

 13. ooohhhh.... says:

  Tarina oli loistava, mutta olisin kaivannut enemmän henkilökuvausta.

 14. kiihotuin! says:

  Aivan mahtava tarina!

 15. Gruker says:

  Aika epäuskottava tarina mut todella hyvä!

 16. Wau! says:

  Upea tarina! Tämmöisiä lisää kiitos!

 17. L |_| K i j /-\ says:

  Tosi hyvä tarina ja oli pakko lukee loppuun asti.Kiitokset kirjoittajalle!

 18. uhh says:

  Epärealistinen ehkä, mutta en voinut jättää kesken… lukemista enkä muutakaan 🙂

 19. Memory Remains says:

  Tämmösii tunteit pitäis olla oikeesti olemas, hyvää tekstiä

 20. Nickname says:

  Loistava. Lisää!

 21. geo232 says:

  Loistavaa kerrontaa ja muutaman ekan kappaleen jälkeen olin aivan fiiliksissä, mutta valitettavasti epärealistinen juoni pakotti minut jättämään tarinan kesken. 3 tähteä.

 22. noloo says:

  pitkästä aikaa hyvä ja kiihottava novelli

 23. Lääke says:

  Mahtavasti tehty, jatkoa kiitos

Kommentoi

top