search
top

Hyvä disco

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (87 votes, average: 2.79 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Omistettu "Mä ja Essi" -tarinoiden kirjoittajalle.

Kaikkiahan meitä naurattaa. Oli oikein hauska lähteä koulun diskoon. Jos joku olisi tullut kysymään minua diskoon ala-asteella, tai vaikka yläasteen alussa en olisi millään lähtenyt sinne. Mutta nyt vähän vanhempana olin tajunnut että se olikin oikein hauskaa. Isoveljeni oli hakenut minulle muutaman karhutölkin, ja niinpä kaverini Maukan kanssa suuntasimme nyt koulun aloitus pippaloihin.

Maukka oli minua muutaman kuukauden vanhempi ja hän oli jo kokenut diskoissa kävijä. Koulun disko pidettiin koulun liikuntasalissa, jonne Maukka vei minut mopollaan. Mopojen lisäksi Maukka tunsi myös naisten salat ja oli useasti kertonut minulle kuinka oli päässyt koskettelemaan jo kahden tytön pyllyä, disko tarjoaisi varmasti minullekin mahdollisuuden tutustua vastakkaiseen sukupuoleen. Ulos kantautui diskosta Lady GaGan musiikkia: “No one can ried my Poker Face.”

Tuntui jännällä tavalla kutittavan mahassa. Olihan tuokin sanoitus vähän kuin symbolinen, toivottavasti pokkani pitäisi koska halusin kovasti itselleni tyttö ystävän. Olin aika reppana, mikä oli ikävää kun kaikilla muilla oli tyttöystävä tai ainakin oli ollut. Ja tuntui että kaikki joivat enemmän ja panivat enemmän. Mutta tällä kertaa en aikonut jäädä parketille toljottamaan, vaan olin valmis toimintaan. Maksoimme Maukan kanssa pääsymaksun ja pian musiikki koveni niin paljon että keskustelu alkoi käydä tuskalliseksi.

Kävelimme Maukan kanssa liikuntasaliin, minne oli asetettu kirkkaat storpo-valot ja isot vahvistin-basarit. Tanssilattialla moni tyttö ja poika olikin jo tanssimassa. Kokenein elkein, ja olihan hän vuoden vanhempana (hän oli kerran jäänyt luokalle) myös aika vaikuttava ilmestys, Maukka käveli erään tytön luo ja vilautti tytölle povitaskussaan olevaa pulloa. Tyttö alkoi kikattaa ja jonkin ajan kuluttua tajusinkin jo Maukan ja tytön kävelevän samaan suuntaan.

Minäkin menin pois tanssi salista vessaan ja avasin yhden 0,33 cl oluen. Join kunnon kulauksen ja irvistin. Seos oli pistävän väkevää, mutta uskoin että se auttaisi minua kestämään painetta paremmin. Tyhjensin tölkin pikaisesti ja astuin jälleen kerran tanssilattialle, missä silmiini osui äärimmäisen kaunis tyttö. Heidi oli samalla luokalla kuin minä, enkä ollut koskaan uskaltanut jutella hänelle muutamaa sanaa enempää. Väkevä alkoholi kuitenkin sekotti järjestelmäni astuessani tanssilattialle valmiina näyttämään liikkeeni.

Aloitin villin lantion pyörityksen ja tunsin miten kankkuni keinuivat puolelta toiselle. Olinkin ansainnut hyvällä kunnollani ja notkeudella liikunnasta kasin, ja nyt nämä taidot tulivat vihdoin käyttöön. Heidi ja moni muukin katsoi minua kiinnostuneena kun pyörin kuin hyrrä, vaikka itse sanonkin.

Menin hetken kuluttua Heidin luokse ja kysyin haluaisiko hän pyrähdellä kanssani. Hän kuitenkin kieltäytyi ja näytti vähän huvittuneelta. Samassa tajusin syynkin, Heidillähän oli jo poikaystävä. Iso nahkatakkinen amis. Sellaiselle ei kannata ryppyillä! Niinpä valitsin erään toisen paikalla näkyvän tytön, jolla oli vähän hassu nimi Omena. Hänkin oli hyvännäköinen ja muutaman kerran ollut kanssani samassa historian ryhmässä. Hän tiesi tosi paljon Suomen historiasta.

Kun toistin saman kysymyksen Omenalle, huomasin pettymyksen kareen hänen kauniilla kasvoillaan. Voisiko olla, että hän olisi toivonut minun kysyvän ensin häneltä. Omena kuitenkin suostui tanssikutsuuni. Omenan leveä lantio huojui puolelta toiselle heiluttaen lyhyttä farkkuhametta rikollisen korkealla. Tanssini alkoi monilla monimutkaisilla liikkeillä, mutten kyennyt pitämään näppejäni irti Omenan muodokkaista sääristä. Minua alkoi naurattaa uudestaan kun ajattelin kuinka muodokas Omppu olikaan. Minullakin oli jotain muodokasta mukanani. Ei kyrpäni nyt mikään metrihalko ole, mutta koulun suihkussa suorittamieni vertailujen perusteella tiesin sen kuitenkin olevan keskimääräistä isompi. Se olikin eräs niistä asioista joista olin ylpeä itsessäni.

Tunsin että “siellä alhaalla” alkoikin tulla jotain eloa, kun aloin leikitellä ajatuksella siitä miten ihanaa seksi tulisikaan olemaa. Porno elokuvien perusteella tiesin että mitä isompi kyrpä niin sen parempi. Ja ymmärtäähän sen, ei pienitissiset tytötkään ainakaan minun makuuni olleet. Mietin myös että uskaltaisikohan peppupanoa ehdottaa jo ekalla kerralla, kun se ehkä kuitenkin on vähän henkilökohtainen juttu monille.

Olin varma että nyt tärppää joten lopetin tanssimme ja kysyin haluaisiko Omppu jotain juotavaa. Myöntävän vastauksen kuultuani pyysin häntä odottamaan, ja suuntasin itseni kohti eteisessä olevaa kioskipöytää. Ostin pullon kokista. Mieleeni kävi kuitenkin Maukan neuvo: Kissat on kahta kiihkeämpiä kännissä, tämä oli Maukan neljän k:n teoria. Päätin siis tyhjentää puolet cokiksesta viemäriin ja lisäsin hieman olutta virvoikkeeseen. Yhden neljäsosan tyhjennettyäni otin kunnon kulauksen tölkistä ja vein pullon Omenalle.

Tanssilattialle palatessani huomasin kuitenkin luokkamme etovimman oppilaan Rutkun (lempinimi) ahdistelevan Omenaa. Rutku oli aika lyhyt ja laiha kaveri ja hänellä oli rasvainen musta sotkuinen liimatukka. Hänellä oli myös pizzanaama.

Olimme jätkien kanssa keskustellessamme tulleet tulokseen että todennäköisesti Rutku olisi pistetty erityiskouluun mutta ehkä hänen vanhempansa olivat lahjoneet koulun rehtorin. Emme keksineet muutakaan selitystä että niin kuvottava kaveri olisi ollut normaalien ihmisten koulussa. En kuitenkaan uskaltanut mennä suoraan Rutkua kolkkaamaan, sillä hän olisi varmaan tartuttanut minuun AIDSin pelkällä kosketuksella.

“Hei Rutku! Lähes siitä kuvottamasta meitä kuvottava kuvotus!” runoilin Rutkulle ylimielisesti hymyillen.

“Homo! Tapan sut!” sanoi Rutku ja syöksyi minua kohti. Olin täysin unohtanut Rutkun temperamentin. Kerran ala-asteela Rutku oli heittänyt kivellä yhtä tyttöä ja potkaissut koulun lähellä majaillutta koiraa. Rutku otti kuitenkin tällä kertaa liian ison palan nieltäväksi. Nappasin nopeasti taskustani kaljatölkin ja heitin polttavat kaljat Rutkun naamalle, jonka jälkeen monotin häntä lenkkarillani nenään.

Tämä teko herätti muissa paikallaolijoissa kannustus huutoja, jotka olivat kerääntyneet ympärillemme seuraamaan draamaa. Yksi luokkalaisistamme, Jeppo, joka oli yksi kovimmista sälleistä paikkakunnalla (hän poltti pikkusikareita), tuli luokseni pikkuisen kännissä, tiesin sen koska hänen juttunsa olivat tavallistakin härskimpiä. Hän löi minua olkapäälle ja sanoi että hän voisi tämän jälkeen tarjota minulle joskus tupakan. Jännitys kihelmöi ruumiissani. Nyt tiesin että oli ollut oikea ratkaisu tulla discoon. Omena tarttui käteeni hymyillen ja yhdessä astelimme ulkopuolelle meluisasta huoneesta, jossa minusta oli tullut sankari.

Annoin Omenalle “kokis” pulloni ja hän maisteli sitä iloisesti. Omenan juomatahti oli kuitenkin niin nopea, että huolestuin hänen maksansa puolesta. Nappasin pullon itselleni ja sanoin että hänen tulisi vähän hillitä.

“Anna se takasisin! Tarvitsen sitä!” sanoi Omena yllättävän vihaisesti. Vaikutti siltä että Omenan käytös muuttuu kännissä.

“Minä näytän sinulle mitä tarvitset!” sanoin mahtipontisesti ja työnsin kieleni Omeanan kurkkuun ja annoin hänen maistella alkoholin huuruista sylkeäni. Tunne oli ihana. En ollut koskaan ennen suudellut, mutta sen täytyi olla ihanaa koska Omena ähki kuin suuren intohimon vietävänä. Pussailtuamme jonkin aikaa menimme ulos ja istuimme koulun portaille.

Ohitse meni eräs seitsemäsluokkalainen huutaen: “Vittu mä oon kännissä.” Tunsin oloni huvittuneeksi, sillä pojalla oli kädessä siideri pullo ja oli selvää ettei hän ollut juonut muuta kuin tästä pullosta muutaman huikan. Sanoin tämän myös Omenalle ja hän alkoi kikattaa huvittuneesti. “Sä olet sitten aina niin hauska. Ja oot kyllä oikeessa, vittu noi vitun mopot on ärsyttävii ku ne vaan luulee olevansa niin kovia.”

“Tiedätkö muuten mikä on oikeasti kova?” kysyin Omenalta kuiskuttaen. Omenan ilme muuttui pohtivaksi , joten siirsin suuni hänen korvansa viereen ja kuiskasin vastauksen. Omena punastui ja alkoi katsoa minua viettelevästi : “Meillä ei muuten ole tänä yönä ketään kotona.”

Tästä tarjouksesta en voinut kieltäytyä joten nousimme ylös ja lähdimme huojuen kävelemään kohti Omenan kotia. Matkattuamme jonkin aikaa tulimme koulun parkkipaikalle. Tajusin kuitenkin ettemme ehkä kännissä pääsisi Omenan luokse, muutenkinhan hän asui parin kilometrin päässä. Kävellessämme autojen ohi huomasin ettei yhden auton kuskin ovi ollut mennyt kunnolla kiinni. Sanoin Omenalle kaksimielisesti, että tuossahan näkyy olevan nuppi ylhäällä, mikään ei estäisi työntymästä sisään. Hän kikatti lisää ja alkoholin voimalla saamani rohkeus auttoi minua riuhtaisemaan oven auki. Äkkiä sisään ja olimme taas toistemme kimpussa.

Hetken aikaa nuolekeltuamme nenääni tunkeutui kuitenkin pahaa enteilevä tuoksu. Makea tuoksu sai minut hetkeksi keskeyttämään Omenan hien maistelun, kun käänsin katseeni taustapeiliin, jossa roikkui viisi pientä kuusta. Pakokauhu täytti ajatukseni, kuin muistin kuinka väkialtaisia nuo nuoret ammattikoululaiset ovat. Uskoin että en pääsisi pakoon juosten, joten päätin käynnistää auton johdoista. Olin kuunnellut tarkasti fysiikan tunneilla, joten onnistuin nopeasti. Selitin Omenalle tilanteen samallla kun lähdin peruuttamaan pois parkkipaikalta. Omena yhtyi ajatuksiini ja piti myös pakoa parhaimpana toimena.

Kun olimme päässeet pois koulun pihalta kuulin takapenkiltä naisen äänen. Vilkaisin sinne ja Heidihän siellä oli, puhuen hiukan ääneen unissaan, mitä ilmeisemmin runsaan alkoholin käytön tajunnan menettäneenä. Ohjastin auton taakseni vilkuillen pois parkkipaikalta. Parkkipaikkaa vastapäätä oli pieni metsikkö, jonka suojaan auton ajoin. Omena kehaisi minua huikeista auton käsittely taidoistani. Virnuilin ylpeästi ja kaivoin esiin karhua. Olin kuullut isoveljeni kutsuvan karhua parhaaksi olueksi, joten esitin kokemustani myös sillä saralla selittäen Ompulle että karhu on joka miehen ykkösvalinta illanviettoon. Heti kauniin naisen jälkeen tietenkin.

Omena kietoi kätensä kaulani ympärille ja alkoi hyväillä ruumistani hänen tuhdilla povellaan. Päätin hiukan kiusata Omenaa sillä tytöt tykkäävät dominoivista miehistä. Nostin auton käsijarrun ylös ja hyväilin sen nupilla Omenan vaaleanpunaisia pikkuhousuja.”MmmMhm!” Omena ähki samalla kun aloin riisumaan hänen hamettaan. Omena siirsi päätään alemmas ja alkoi nuoleskella farkkujeni sepalusta avaten samalla vetoketjua. Omena kaivoi penikseni esille ja nuolskeli sitä paljon. Laukesin tuulilasille.

“Tuleepas sulta paljon. Se on hyvä vaan!” Omena sanoi hymyillen iloisesti. Hän nosti pois paitansa ja näin ettei hänellä ollut ollenkaan rinta liivejä. Nännit törröttivät selvästi ohuen Hellou Kitty aluspaidan läpi. Minua alkoi naurattaa sillä itselläni oli Hellou Cthulhu paita jonka hiukan “geekki” isoveljeni oli minulle antanut syntymäpäivä-lahjaksi. Paljastinkin sen riisumalla mustan hupparini pois.

Nauroimme molemmat kyyneleet silmissä, sain kuitenkin pian kontrollin takaisin ja aloin riisumaan Omenan paitaa. Samalla Omena hyväili penistäni sukillaan. Omena oli todella taitava ja sai minut taas laukeamaan. Tämän jälkeen aloin riisua Omenan pikkuhousuja. Kaivoin lompakostani esiin kondomin(huom! kaikkien tulisi muistaa käyttää kondomia ettei AIDS leviä!) Ja aloin asetella kikkeliäni Omenan sievään tuheroon. Omenan ilme oli ensin hiukan kivulias mutta vaihtui sitten nautinnolliseksi. Hän parkaisi mielihyvästä ja alkoi vuotaa verta. Hyvä sillä ei minulle olisi tähteet kelvannutkaan

“Mä oon ilonen että mun eka kerta oli sun kanssa, Heimo.” (Nimeni on Heimo, kuten tulette huomaamaan.) “Niin minäkin. Tämä oli minunkin 1. kerta,” vastasin huohottaen. Samassa laukesin vielä kerran huutaen kovaan ääneen. Omenakin kiljui. Silloin taka penkiltä alkoi kuulua humaltunutta hekotusta.

“Näyttääpä hauskalta! En tiennytkään että sääkin Heimo osaat olla mies välillä,” kuulin Heidin äänen analysoivan. Tunsin kovan puristuksen kivespusseissani kun Heidin kämmen kietoutui niiden ympärille. Heidin dominoiva puristus juuri oikeasta kohtaa sai minut nopeasti lyhyen rynkytyksen jälkeen laukeamaan Omenan kasvoille. “En tiennytkään Heimo että sulla on auto, mää taidankin jättää mun amis poikaustävän ja otan sut!” Heidi sopersi humalassa. “Eks sä tiedä et mä oon katellu sua? Mut sitte sä valitsitkin ton toisen. Yritä nyt vittu mies päättää mitä teet! Kai mullekki riittää mälliä vielä?”

Avoin pilkka sai kullini vähän lopahtamaan, mutta Heidi kiillotti kokenein käsityöläisen ottein kullinnuppiani ja pian se oli taas pystyssä. En pystynyt kontrolloimaan miehistä himoani ja hyppäsin penkin yli heidin yläpuolelle ja revin hänen tiukat farkunsa hänen yltään. “Grooh!” murahdin eläimellisesti samalla kun huomasin että heidillä oli vain hyvin pienet stringit farkkujen alla. Asettelin pikkuhousut sivuun ja työnsin kovan pippelini Heidiin. Käskin Omenaa määrätietoisesti nuolemaan Heidin nännejä samalla kuin nain häntä. Omena alkoi työhön käskettyä.

Pian tunsin että laukeaisin taas. Tiesin kuitenkin etten heti laukeamisen jälkeen pystyisi enää seksiin, joten vetäydyin ulos Heidistä. Heidi älähti ja kertoi haluavansa perseeseensä. Jumalauta, nämä tytöthän olivat todellisia herkkupaloja. Työnsin kullini Heidin tiukkaan anus-reikään ja se venyi kullini ympärille kullini työntyessä sisälle anukseen. Omena katseli vieressä himokkaan näköisenä hyväillen itseään edestä ja takaa. Kohta väsyin kuitenkin tähänkin asentoon, ja kun Omenakin alkoi käydä yksinäiseksi, ja tytöt esittivät minulle yhteisen toiveen että saisivat imeä yhdessä kulliani. Otin siis kullini ulos Heidin anuksesta ja pyyhin sitä hiukan Heidin paitaan.

Kullini aromit eivät tuntuneet menoa hidastavan sillä tytöt olivat nopeasti sen kimpussa kielet ojossa. Laukesin pian yhteisen kielihyväilyn tuloksesta. Kerrin tytölle toivomukseni, että he asettautuisivat päällekkäin halaten toisiaan ja minä naisin heitä molempia samaan aikaan. Tytöt suostuivat iloisesti ja Heidi asettui Omenan päälle. Penikseni tuntui niin hyvältä tytöistä, että he alkoivat suutelemaan toisiiaan.

Tunsin valtavaa kiihkoa, peto heräsi sisälläni. Huorat voihkivat kun heiluttelin kikkeliäni heidän tiukassa syleilyssään. Laukesin kohta ja he laukesivat kanssani samaan aikaan. Heitin mällit molempien suuhun, paitsi osan suihkusta ohjasin heidän rinnoilleen. Kikkelini tuntui tämän jälkeen väsähtävän, mutta tytöt halusivat viellä ja saivat kyrpäni heräämään niin että laukesin vielä kerran Omenan suuhun minkä jälkeen hän ja Heidi halailivat kiihkoisasti (tiesin heidän olleen ala asteella parhaita kavereita) ja pussailivat toisiaan. Olimme kaikki saaneet hyviä orgasmeja, joten jäin autoon nukkumaan. Heidikin jäi nukkumaan taka penkille, mutta Omena käveli kotiin. Ennen lähtöä sanoin vielä tytöille vihjailevasti että voisimme ottaa joskus uusiksi. He kikattivat. Aamulla sitten heräsin kassit tyhjinä ja lähdin hyvillä mielin kotiin syömään pizzaa.

18 kommenttia viestissä: “Hyvä disco”

 1. Parodiat surkeista novelleista on parasta, ja ES! says:

  “Koulun disko pidettiin koulun liikuntasalissa, jonne Maukka vei minut mopollaan.”
  Heh, jonne-maukka.
  Mutta siis loistavaa työtä, totaali hajoaminen tuli viimeistään tuossa laukeilukohdassa. Myös kaljan maistelu ja ohi ajava 7. luokkalainen 5/5, näin jonnetermajä käyttäen.

 2. Grauh says:

  Jos on lukenut noi alussa mainittavat mä ja essi tarinat niin tajuaa kyllä kuinka loistavasti tää on kirjoitettu. Eihän tästä nyt nautintoa saa hirveesti, mutta hyvää vittuilua paskoille novelleille

 3. Kagi says:

  Läppä tarina, vaikka muutama epälooginen kohta olikin.

 4. wauh says:

  Tää on oikeesti just paras! Kunhan tajuaa ottaa novellin huumorilla vastaan:)

  Kattelin aluks, että mitä paskaa tää on, mut sit hokasin, et täähän on kirjotettu ironisesti. Ja päätelmän vahvisti alun kommentti. Suuri kiitos kirjoittajalle päivän parhaista nauruista!

 5. sukkamato says:

  “grooh!”

 6. ... says:

  nauroin eniten näille kommenteille…

 7. Hjkj says:

  Toivon että läppä:D sai hymyilemään, kiitos

 8. blaah says:

  Naurettavia kirjotusvirheitä. Ennen ku julkaset novellin nii lue läpi. Esim se on hello kitty eikä hellou kitty.

 9. nappi says:

  Suurin osa lukijoista ei osaa lukea. Kirjottajan kommentti tekee selväks että TÄÄ ON LÄPPÄ.

  Mutta siis oikeesti ihan mahtavaa. Hienosti parodioitu, hajosin ihan liian pahasti 😀

 10. Minneli says:

  Vain tosi kova jätkä juo Karhu-olutta ja tuumii, että “Seos oli pistävän väkevää, mutta uskoin että se auttaisi minua kestämään painetta paremmin” 😉 Ja varmasti Karhu-Cokis saa naisen kuin naisen sekaisin.

  PS. Tulisitko joskus hyväilemään minuakin auton käsijarrun nupilla? Ei sillä, etten muuten saisi. Ihan vaan kiinnostaisi, miten se käytännössä tapahtuu…

  PPS. Kiitos, pidensit juuri ikääni parilla vuodella. Nauru pidentää ikää 🙂

 11. keijo says:

  pakkohan tän on olla läppä? 😀

 12. joku pingu says:

  Toivottavasti tää on vitsi koska sain päivän parhaat naurut!

 13. mr Mr says:

  Jos tämä on kirjoitettu vitsinä niin sitten 2/5 jos ei niin 1/5

 14. noloo says:

  wau oli niin sekavaa seksia autossa että tuskin mitään mahdollisuutta todellisuudes jos auto ei oo asuntoauto. ja kirjotus itsessään ei mitää kovin kehuttavaa eikä ees yhtää kiihottavaa

 15. skill2 says:

  Hmm. Puuttui jotain. Miten se Heidi sinne autoon on päättyny. 3/5. Harjoitus tekee mestarin.

 16. Koodi says:

  Tää mokattiin todella, älä kirjota, kiitos, idea oli hyvä mut se mokattiin,sori

 17. Lääke says:

  Toi omena nimi oli jotenki outo, ei ketään sanota omenaks, ja toi omppu nimi on usein lempi nimi esim nimelle onerva, olen kuullut käytettävän

 18. Laakkonen says:

  Tosi hyvä, vaikuttaa siltä, että samasta näppäimistöstä olisi tullut tämäkin, oikeasti tää o hyvä!

Kommentoi

top