search
top

Pukukopissa…

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (65 votes, average: 2.80 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Parempi muihin mun novelleihin verrattuna. Palautetta kiitos =)

Oli kuuma kesäpäivä, ja olin menossa kavereitten kanssa järvelle uimaan. Laittoin uimakamppeet reppuun, ja alettiin porukalla kävellä järvelle. Matkalla Jukka, vanhin meistä sanoi, että oli saanut pillua viikonloppuna tyttöystävältään. Kaikki kuunteli häntä silmät pyöreänä, mutta minä en. Olin tavallaan kateellinen, koska en ollut saanut pillua ainakaan puoleen vuoteen, eli viimeksi joulukuussa. Varmaan muut kuunteli Jukkaa muna pystyssä, mutta mä vaan kävelin eteenpäin ja olin ihan että en olis kuullu mitään. Jukka ja muut huomasi sen, ja Jukka sano:

-Mikä sulla on? Ootko sä kateellinen?

-En oo, mua vaan ärsyttää ku en ite oo saanut puoleen vuoteen.

Kaikki naurahti. Ajattelin mielessä, että miksi vitussa edes sanoin äskesen.
Saavuimme järvelle. Juoksin pukukopille. Mennessäni sisään huomasin että sisällä oli joku nainen, joka oli laittamassa uimapukua. Hän ei huomannut minua. Nainen oli alasti, ja huomasin Keskikokoset rinnat ja kuuman näköisen hienosti ajetun pillun. Muna alkoi heti nousta, joten menin pukukopista pois. Ihmettelin vielä, että minkätakia koppi ei ollut lukossa? Menin toiseen pukukoppiin, ja otin vaatteet pois. Sitten kuulin pientä voihkimista seinän takaa. Seinässä oli reikä, joten katsoin siitä. Siellä se nainen vatkasi pilluaan, ja Kyrpäni pomppasi heti taistelu asentoon. Aloin hiljalleen runkata. Runkkasin siinä, mutta vahingossa potkaisin seinää, ja nainen huomasi että katson häntä seinän reiästä. Hän säikähti pahan päiväisesti, ja laittoi pyyhkeen ympärilleen.

– Senkin pervo!

– A..Anteeksi todella palj-on!

Nainen tuli sitten minun pukukopin taakse, ja käski avata oven. Käet vapisten avasin oven, ja odotin iskua naamalleni. Kuitenkin tunsin lämpimän henkäisyn terskani päällä. Katsoin alas, ja nainen imi ja runkkasi kyrpääni. Ajattelin, että onpa tässäkin nainen! Kun hän veti edestakas liikkeitä imien ja nuollen, hänen muhkeat tissit heiluivat komeasti. Voihkin pikkuisen siinä ja hyväilin hänen hiuksiaan. Sitten hän nousi ylös ja meni selällään makaamaan pukukopin penkille. Hän sitten sanoi: Hoida homma.
Tiesin mitä hän tarkoitti, ja aloin nuolla hänen pilluaan. Ensin klitorista, ja sitten työnsin kieltäni sisään. Hän voihki nautinnosta, ja minä nuolin ja imin. Jonkun ajan päästä lopetin nuolemisen ja työnsin varovasti kyrpäni sisään. Häneltä pääsi iso huokaus. Aloin mennä edestakaisin. Kiihdytin pikkuhiljaa vauhtia, ja nainen suorastaan huusi nautinnosta. Siinä tilanteessa en edes välittänyt, jos vaikka mun kaveriporukka kuuntelis oven takana munat pystyssä. Nainen sitten nousi istumaan, ja halusi vaihtaa asentoa ja sanoi haluavansa perse seksiä.

– Mutta ei ole liukastetta tai edes kortsua.

– Odotappas siinä.

Nainen juoksi sinne naisten pukukopille varmaan hakemaan kortsua ja liukastetta. Odotin siinä penkillä, kunnes nainen tuli liukaste pullo ja kortsu kädessä takaisin. Hän laittoi kortsun paikoilleen minun puolestani ja laittoi siihen pikkuisen liukastetta. Sitten hän pyllisti ja käski minun kokeilla työntyä sisään. Kostutin liukasteella vähän peukalollani hänen kuumaa ja tiukkaa pyllynreikää. Työnnyin varovasti hänen suoleen, ja oikeastaan kyrpäni meni sinne ihan helposti. Aloin tehdä taas panoliikkeitä ja nainen vaan voihki edessäni ja toisti: Aaahhh jatka jatka aaaaahhh! Näin sivusilmästä, että oven alla näkyi kaksi jalanvarjoa, joten veikkasin että Jukka tai muu kuuntelee meitä, mutta ei se minua haitannut tässä tilanteessa. Jatkoin panemista hänen suolessaan ja sitten alkoi tuntua, että tulen.

– Aaahh tulen ihan just!

– Ni.. Niin minäkin. Aaahh.

Mutta ennen kuin tulin, hän yhäkkiä alkoi huutaa kurkkusuorana, joten veikkasin että hän sai orgasmin. Nyt hän huusi niin kovaa, että varmaan se kaikui järven toiseen päähän. Vetäsin itseni pois ja heitin kortsun menemään. Nyt nainen kääntyi ja alkoi taas imeä kyrpääni. Tässä vaiheessa nautinto oli niin voimakas, että kyrpäni alkoi pumpata isoa lastia hänen suuhunsa. Nyt minulta tuli iso huokaus ja sain aivan mahtavan orgasmin! Sitten nainen nousi ja sanoi:

– Kiitos paljon äskeisestä.

– Minunhan tässä pitäisi kiittää, koska sain jumalattoman nautinnollisen orgasmin.

Hän hymyili minulle, ja laittoi pyyhkeen ympärille ja lähti. Itse putsasin kullini ja laitoin uimahousut jalkaan. Menin pois pukukopista, ja Jukka juoksi paikalle, ja sanoi:

– Miksi sulla siellä noin kauan kesti?

– No, kerron sitten myöhemmin.

9 kommenttia viestissä: “Pukukopissa…”

 1. seksihiiri says:

  En ehtiny saada orgasmia eli aika lyhyt muuten hyvä

 2. Letkuspede says:

  “Mutta ennen kuin tulin, hän yhäkkiä alkoi huutaa kurkkusuorana, joten veikkasin että hän sai orgasmin.”

  Niinpä niin.. 2/5

 3. Panomies says:

  Ei oikeesti…Tää oli aika kehno, jos tää kerta oli sun paras novellis. Mielikuvitukseton, tylsä ja mitäänsanomaton. Tää oli tällänen missä joku vaan kertoo panostaan joka kesti muutaman minuutin tän perusteella. Kuvaile enemmän ja näin niin kehityt.

 4. Maire says:

  Tykkäsin

 5. lapset puhuu says:

  Ei aina tarvita kortsua ja vasinkaan mitään liukastetta jos ei harrasteta peppuhommia pyh sanon minä

 6. giorgos says:

  tekstissä huikee kehitys noihin sun kahteen edelliseen verrattuna! nyt vaan juonta kehittämään. uskalla vaan pohjustaa tapahtumia paljon hitaammin, saat tarinasta mielenkiintoisemman ja aidomman. ja keskity enemminkin kertomaan mitä kertojan pään sisällä liikkuu, miten kertoja kokee asiat, eikä ainoastaan yleisluontoisesti ‘ensin tapahtui näin ja sitten näin’. lukijan on silloin helpompi eläytyä tarinaan.

 7. jonihista says:

  Aika tylsä ja nopee

 8. noloo says:

  ai tää siis o parempi ku sun muut.
  No ei tätä oikee kaunokirjallisuudeksi voi kehua

 9. The Chosen Pessimist says:

  Epäaito, miten joku ei kuule ku toinen panee, alku ihan ok, loppu kustiin

Kommentoi

top