search
top

Nuoruuteni osa 4

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 2.40 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Neljsä osa

Tämä on neljäs tarinani. Tarina sijoittuu noin puoli vuotta ennen Eeron kanssa tapahtunutta seksihetkeä. Tarina sijoittuu kouluun ja poikien väliseen seksihetkeen.

Olin koulussa liikunnan tunnilla. Olin omasta mielestäni luokkani yksi parhaimista liikunnassa. Pelit olivat ohi ja jäin tapani mukaan juttelemaan liikunnanopettajani kanssa. Hänelle oli meidän jälkeen tulossa vielä yksi oppilas ”tukiopetukseen”. Hän oli Samu joka oli kuudes luokkalainen jo kerran luokalleen jäänyt idiootti tai sellaisena minä häntä pidin. Opettaja ei ollut lainkaan mielissään, että joutuu opettamaan yliajalla yksin Samua. Minä ehdotin, että voin jäädä avuksi jos haluat. Se sopi opettajalle mainiosti.

Samu saapui viisi minuuttia myöhässä liikuntasaliin.Opettaja kiukku vain lisääntyi, mutta ei antanut sitä näkyä. Hän juoksutti Samua ympäri salia ja lopussa laittaa pelamaan minua vastaan sählyä. Votin mennen tullen vaikka olinkin selvästi nuorempi. Samun ilme oli täynnä kiukkua kuntopiirin aikana joka tehtiin lopuksi. Kaiken tämän jälkeen opettajalla oli kiire ja sanoi meille, että hän lähtee. Käykää pojat suihkussa ja laittakaa ovi lukkoon. Lähdin siitä sitten Samun perässä suihkuun. Samu keräsi heti kamat ja lähti juosten pois, että opettaja ei saisi häntä kiinni kun hän ei käynyt suihkussa.

Itse riisuin vaatteet pois ja menin suihkuun. Otin pyyhkeet ja saippuan mukaan. Avasin suihkun ja odotin, että se lämpeää. Kuuma vesi virtasi lattialla. Minulla oli tapana pissata suihkuun. Nytkin tein saman. Pippelistä alkoi tulla pissaa ja samalla kaivoin peppuani kun sieltä kutitti. Sormeini varmasti meni kaiken kokemani jälkeen syvemmälle kuin muilla saman ikäisillä lapsilla. Siinä kun pissasin kuulin äänen selkäni takaan. Se oli Samu. Samu huusi, että täälläkös se opettajan pikku homo on. Säikähdin. Kysyin Samulta, että etkö lähtenyt jo ja Samu vastasi, että meillä on hiukan asioita kesken. Samu jatkoi, että arvasinkin että sussa on jotain homoa. Täällä vaan pissaat ja sormetat peppua. Pyysin Samua lähtemään, mutta se oli tyhmä teko. Samu suuttui selvästi ja sanoi, että nyt saat kärsiä. Samu tönäisi minut päin seisään. Minä vaikeroin lattialla ja Samu nauroi. Yllätykseni Samu avasi farkut ja alkoi pissamaan. Samu pisasi minun päälleni. Samu nauroi ja totesi, että nyt saa pikku hintti munaa. Katsoin Samun munaa ja se näytti isolta. Samu käski minut ylös ja hinasi minut pukukoppien vieressä olevaan saunaan.

Saunassa Samu laski housunsa ja heilutti sitä naamani edessä. Samu käski ottamaan suihin. Epäröin hiukan, mutta se oli turhaa, koska Samu otti minua takaraivosta kiinni ja veti uuni hänen pippelilleen. Samun pippeli seisoi ja se oli mielestäni iso. Pippeli oli lähes kokoajan kurkussa kun Samu nussi minua suuhun. Samalla hän huusi, että nyt saa opettajan pikku hintti poika oiken kunnolla munaa. Pidin silmiäni kiinni ja toivoin, että kaikki on pian ohi. Mutta päinvastoin. Samun pissahätä ei ollutkaan loppunut vaan hän veti pippelin pois suustani ja pissasi naamalleni. Samu vaan nauroin ja nautti. Heti kun pissa loppui niin pippeli taas suuhuni. Pissa mastui voimakkaasti ja meinasin oksentaa, mutta pidin sen sisälläni.Sitten Samulle riitti hän tönäisi minut pois ja alkoi taas haukkua hintiksi.

Sitten Samukin riisui paidan pois. Minulla oli tosi kuuma ja hiki virtasi. Samu käski odottamaan ja kävi sillä aikaa soittamassa puhelun. Kuulin vaan, että tuu tänne sitten minua alkoi pelottamaan. Meinasin karata alasti, mutta Samu tuli jo takaisin saunaan. Samun pippeli seisoi ja hän runkasi sitä matkalla minua kohti. Samu käänsi minut mahalleni. Menin ilman taistelua. Tunsin kuinka Samun paino tuli päälleni. Samu otti telineestä saippuaa ja saippuoi pyllyni sillä. Sitten se oli menoa. Ei Samu pippeliään hiljaa laittanyt pyllyyni vaan kovalla vauhdilla. Sinne sujahti ja kipu oli todella kova. Samu paino koko painollaan minua lauteita vasteen ja en saanut happea kunnolla. Pyllyssäi oli suuri kipu kun Samu nussi pyllyäni pitkillä työnnöillä. Samu repi hiuksistani ja huusi, että nyt saa pikku hintti munaa perseeseen! Itkin hieman, mutta Samu ei välittänyt. Sama tahti jatkui kunnes Samu tuli. Tunsin kuinka pyllyni täyttyi spermasta ja kuinka sitä valui jalkojani pitkin. Samu otti pippelinsä pois pyllystäni ja vilkaisin Samun pippeliä. Se oli spermassa ja hieman veressä. Tiesin mistä veri oli tullut. Kipu oli kova, mutta helpotti kun pippeli ei ollut enään sisällä.

Samu lähti pukuhuoneen puolelle ja käski odottamaan. Kipu oli niin iso, että en lähtenyt mihinkään. Pukuhuoneen ovi narahti ja kuulin äänen, joka kysyi missä se on? Tunnistin äänen ja se oli Joni. Samun paras kaveri. Kummatkin tulivat saunaan. Samu oli alasti ja Joni käveli sisään housut kintuissa. Pidemmittä puheita Joni lykkäsi seisovan pippelin pyllyyni ( onneksi oli puolet pienempi kuin Samulla). Joni painautui myös päälleni ja alkoi nussimaan Samun täyttämää pyllyä. Joni ähli paljon enemmän ja tuli melko nopeasti. Juuri ennen kun Joni tuli pippeli luiskahti pyllystä ulos ja sperma lasti lensi pakaroille ja alaselälle. Ajattelin jo, että nyt riittää mutta ei. Samulla seisoi taas ja meni makamaan lattialle. Joni pakotti minut Samun päälle. Pippeli sujahti taas pyllyyn ja Samu alkoi nussia sitä. Kipu oli taas valtava, mutta ehkä jo hieman nautinkin kun omanikin alkoi seistä. Jattelin, että okei kärsitään nyt tämä, mutta Joni oli erimieltä. Jonillakin seisoi taas ja pojat halusivat kokeilla pornolefasta tuttua kaksi pippeliä yhdessä pyllyssä tyylillä. Samu veti minut häntä vasten ja Joni koitti laittaa pippeliään minun sisälle. Pitkään hän yritti, mutta ei onnistunut. Joni tyytyi vain rukkamaan minun rinnalle. Samu taas ähisi ja selvästi huomasi, että sperma on vähissä. Jotain sieltä kumminkin tuli ja suoraaan sisääni. Nousin ylös ja Joni halusi vielä leikkiä. Joni kaivoi pyllyäni ja hänen sormensa oli spermainen. Joni lykkäsi sen suuhuni ja pakotti imemään. Kun se oli tehty niin pojat kiirellä laittoivat vaatteet päälle ja Samu nappasi vielä kurkustani kiinni ja uhosi jos kerron niin henki lähtee. Ei käynyt mielessä edes kertoa.

Pojat lähtivät ja minä palasin suihkuun. Pissahätä oli taas eli pissaus suihkuun jatkui…

Tässä oli neljäs parina nuoruudesta 1-2 jäljellä.

6 kommenttia viestissä: “Nuoruuteni osa 4”

 1. tyyppi says:

  Lisäää

 2. Jonne says:

  Hyi vittu mitä paskaa

 3. Hmm says:

  Siinä oli hieman kirjoitusvirheitä, eikä ollut sun parhaimpia

 4. Telttailija says:

  Lisää

 5. poju says:

  Lisää!

 6. Vanhus says:

  Aika karmeaa luettavaa. Kuvailu tosi heikkoa ja lauseet hyppivät liian nopeasti ajankohdasta toiseen.

  Kirjoitit varmaankin muutamassa minuutissa?

  Harjoittele, älä kirjoita enää jatkoa.

Kommentoi

top