search
top

Kesän huumaa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 2.08 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Toinen osa. Toivottavasti parempi ensimmäiseen osaan verrattuna

Heräsin paukkeeseen, kun porukat tuli kotiin. Ville, me ollaan kotona! Äiti huusi. Joo joo! Huusin perään. Menin aamusuihkuun. Suihkussa ajattelin koko ajan Elinaa. Aloin runkata. Ja eipä kestänyt kauan tulemiseeni, koska ajattelin eilistä seksituokiota. Tukka märkänä menin ulos nojatuoliin ottamaan aurinkoa. Ollessani siinä kuulin, että Elina huusi: Oot tainnu käydä suihkussa! Elina alkoi juosta tänneppäin. Hänen pienet rinnat heiluivat hänen juostessaan, ja huomasin ettei hänellä ole rintaliivejä. Pikkukaveri alkoi heti nousta, mutta pidätin sitä. Elina pomppasi viereeni ja sanoi: Ompa sulla märkä tukka. Joo, kävin just aamusuihkussa, Sanoin. Sä tuoksut tosi hyvälle, Elina sanoi, ja suuteli minua. Me suudeltiin siinä vähän aikaa, ja sitten huomasin äidin katsovan ikkunasta. Lopetin siihen. Elina katsoi huolestuneen näkösenä, ja sanoi:

– Onko kaikki hyvin?

– On on, mutta äiti vaan huomas että me muhinoidaan täällä.

Elina katsoi minua helpottuneen näköisenä, ja sanoi: No, miten olis? Haluaisitsä tulla mun huoneeseen?
Aloin heti ajatella seksiä, ja sanoin innoissani: Kyllä! Elina hymyili ja otti kädestäni kiinni. Menimme Elinan talolle, ja huomasin että ketään ei ole kotona. Menimme Elinan huoneeseen. Siellä hän alkoi katsoa minua tuhman näköisenä. Hän otti t-paitansa pois, ja sieltä ilmestyi paljaat rinnat. Olin siis oikeassa, hänellä ei ole rintaliivejä. Hän polvistui eteeni, ja alkoi avata housuni nappeja. Ajattelin, että nyt saan kokea, miltä tuntuu kun nainen imee kullia! Hän otti kullini käteensä, ja alkoi hiljaa runkata sitä. Hän katsoi sitä vähän aikaa, ja sanoi: Onpa tää puhdas. En vastannut, mutta hymyilin hänelle. Hän näki hymyni, ja otti kullin suuhun. Jalat meinas pettää, kun se tuntu niin hyvältä! Hän imi ja nuoli sitä, ja samalla runkkasi sitä. Se oikeasti tuntui niin hyvälle, että meinasin oikeasti pyörtyä. Tunsin että tulen, ja sanoin: Aaahh, tulen ihan kohta! Hän kuuli sen selvästi, mutta ei lopettanut. Hän selvästi halusi lämpimän spermani suuhun. Hän jatkoi imemistä ja runkkausta, kunnes sain uskomattoman nautinnollisen orgasmin. Nyt oikeasti melkein kaaduin nautinnosta, ja kullini pumppasi lastia Elinan suuhun. Elina kyllä nieli aivan kaiken. Sitten hän nousi ylös, ja suuteli minua. Samalla maistoin aika kirpeää makua, ja arvasin että se on spermani makua. Suutelun jälkeen, sanoin:

– Kiitos rakas Elina. Tuo oli kyllä nautinnollisin orgasmi ikinä. Jalat meinas pettää.

– Eipä mitään.

hän vielä antoi minulle pikkupusun, ja sanoi: Sinun olisi paras lähteä, koska äiti tulee juuri kaupasta. Lähdin kotiin. Kotona hyppäsin sängylle makaamaan, ja ajattelin jälleen kerran Elinaa.

5 kommenttia viestissä: “Kesän huumaa 2”

 1. --/ says:

  Erittäin mukavaa lukemista, mutta vähän pitempi vielä vois olla, että saa nää yön pikkutunnit kulumaan 😉 .

 2. skill2 says:

  4/5. Teeppäs pidempiä sitte.

 3. Laakkonen says:

  Tosi hyvä, pituus oli se ongelma. Jatko-osa saa olla jongun verran pidempi 🙂

 4. Hyvä oli says:

  Tosi lyhyt, mutta Ihan hyvä. Muista jatkossa tehä pitempiä tarinoita.

 5. joik2ww says:

  Kiva tarina, mutta vähän kuin lukisi jonkun päiväkirjaa.

Kommentoi

top