search
top

Kesän huumaa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 2.40 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Minun ensimmäinen novelli. Älkää olko liian negatiivisiä tästä, vaikka tää onki pikkasen huono. Mut kuiteski, mun eka novelli.

Noniin! Mietin mielessäni, kun olin putsannut kaikki talon ikkunat. Ajattelin, että kun porukat eivät ole kotona pariin päivään, niin voin chillailla sohvalla ja rentoutua. Hiki päässä menin sisälle keittiöön juomaan vettä, kun näin naapurin Elinan pihallaan. Hän on 16 vuotias, eli suunnilleen minun ikäiseni. Katsoin, kun hän oli ottamassa pyykkiä narulta. Hänellä oli päällään tiukat farkkushortsit, ja lyhyt t-paita. Aina kun edes katsoin hänet, sydämmeni alkoi lyödä lujaa. Tiesin, että olin ihastunut häneen. Join vesilasin ja menin ulos istumaan. Istuessani huomasin, että Elinä oli vieläkin ottamassa pyykkia pyykkinarulta. Katsoin häntä ihaillen koko ajan. Yhtäkkiä hän huomasi että katselen häntä. Hänkin alkoi katsoa minuun. Hänen katseensa oli kaunis, mutta katseeni pysähtyi siihen, kun hän sanoi: Mitä sä tölläät? E… En mittään. Sain sanottua. Hän katsoi minua vakavana vähä aikaa, ja käveli sitten sisälle. Voi vittu! Ajattelin mielessä.

Seuraavana aamulla heräsin tosi aikasin, ja menin keittämään kahvia. Huomasin, että Elina oli ottamassa aurinkoa heidän pihallaan. Hän istui puisella tuolilla silmät kiinni. Hellettä oli, ja paljon. Otin kahvia, ja menin ulos istumaan juomaan. Näin, että hän huomasi minut, mutta ei välittänyt. Ajattelin, että kutsuisinko hänet kahville tänne terassille? Ajattelin pyytää anteeksi eilistä tölläystä. Otin syvään henkeä, ja huusin: Hei, haluaisitko tulla kahville? Hän ei sanonut mitään, mutta kuitenkin alkoi kävellä tänneppäin. Hänen katseensa oli taas vakava, joten epäröin koko ajan, että ei tästä tule mitään. Kun hän istui viereeni, minä sanoin: Anteeksi eilinen vahtaaminen. Ei ollut tarkotus loukata. Hän katsoi nyt minua ystävällisen näköisenä, ja sanoi: Anteeksipyynnöt minultakin, kun olin niin ärhäkkä. Hän näytti todella ystävälliseltä, vaikka juuri äsken hän oli tosi vakavan näköinen. Tota, haluaisitko kahvia? Sain kysyttyä. Tottakai, mutta ilman sokeria, hän sanoi. Menin sisälle, ja koko ajan mietin: Mitä tapahtuu seuraavaksi? Kaatoin kahvin mukiin, ja olin juuri menossa ulos, mutta Elina olikin keittiössä, ja sanoi: Juodaan sisällä, koska en halua äidin näkevän että juon kahvia vieraan kanssa. Okei, sanoin ja mentiin ruokapöytään juomaan.
Oletko yksin kotona? Hän kysyi. Porukat on huvipuistossa, Sanoin. Hetken oli hiljanen hetki, kunnes hän sanoi: Tota, oon katellu sua jo jonkin aikaa. Sydämmeni alkoi hakata, ja ajattelin että kuulinko oikein? Unelmieni ihastus on katsellut minua? Kokosin itseni, ja sanoin: No kyllä minäkin olen katsonut sinua, jo aika kauan. Nyt hän katsoi minua lempeällä katseella, ja sanoi: Ootko sä sinkku? Hätkähdyin, ja ajattelin että kuulinko oikein? Oon minä sinkku, entä ite? Sain sanottua. Kyllä minäkin oon sinkku. Hän sanoi. Haluaisitko mennä sohvalle istumaan, sanoin. Ehdottomasti, hän sanoi. Menimme sinne istumaan, Ja puhuttiin kaikenlaista. Rupattelun jälkeen hän sanoi: Tota mä haluaisin antaa sulle, mun neitsyyden. Kun kuulin sen, mulla alkoi sydän pompottaa tuhatta ja sataa. Kokosin jälleen itseni, ja sanoin: Oletko aivan varma? Kyllä, hän sanoi. Me alettiin lähestyä toisia, ja lopulta me suudeltiin. Suutelu oli lempeää, ja ihanaa, mutta pikkuhiljaa se muuttui muhinoinniksi. Lopulta aloin riisua ja hänkin alkoi. Kun hän otti t-paitansa pois, näin ihanat, pienet rinnat ja kullini suorastaan pomppasi pystyyn. Kun olimme riisuttu vaatteet pois, Elina meni makaamaan sohvalle selällän. Menin pano asentoon, mutta ajattelin ensin nuolla. Alkoin hellästi nuolemaan hänen klitoristaan, ja huomasin, että hän nauttii siitä. Työnsin hellästi kieltäni sisään ja nuolin. Huomasin, että hän oikeasti nautti siitä todella paljon. Sen jälkeen työnsin kullini varovasti sisään, ja alkoin mennä edestakaisin. Ensin huomasin, että häneen sattui, joten hidastin liikettä. Vähä aikaa myöhemmin hän alkoi voihkia, joten lisäsin vauhtia. Nyt tuntui siltä, että tulisin ihan kohta. Itsekkin alkoin jo pikkusen voihkia, mutta en paljoa. Pysähdyin hetkeksi, että orkku menisi pikkusen kauemmas. Odotin jonkin aikaa, ja aloin taas panna. Elina voihki äänekkäästi ja toisti kokoajan. Pane pane aahhh! Tunsin taas tulevani ja en pystynyt enään pidättämään, ja tulin isot lastit hänen sisäänsä. Se oli varmaan nautinnollisin, ja isoin orgasmi mitä minulla on koskaan ollut. Kullini pumppasi melkein loputtomiin lastia, mutta se sitten loppui. Jäin makaamaan Elinan päälle, ja hän sanoi: Kiitos todella paljon. Nautin äskeisestä paljon. Nyt kulli alkoi taas kovettua ja vedin itseni pois hänen päältä. Puimme vaatteet päälle, ja ennen kun hän lähti, hän sanoi: Toivottavasti tämä ei jää tähän. Ei varmasti jää, sanoin hymyillen.

5 kommenttia viestissä: “Kesän huumaa”

 1. J.J says:

  Iha ensinmäiseks mä huomasin kirjoitusvirheet ..

 2. Laakkonen says:

  Aikia hyvä, jatko-osasta puhumattakaan. Tuo panokohta meni hiuka ohi, mut muute hyvä. Jatka samaan tahtiin:)

 3. Letkuspede says:

  Jatka ihmeessä kirjoittamista, mutta lue pariin kertaan tuo giorgoksen kommentti. 2 tähteä.

 4. giorgos says:

  Ihan ekaks sellanen asia kuin oikeinkirjoitussäännöt, lainausmerkit, sanojen taivutukset yms. epämukavaa lukea tekstiä joka on kirjotettu ihan miten sattuu. Dialogi on aika käppyrää, mieti millä tavalla sä ite juttelisit ihmisille, todennäkösesti siellä olis hieman useampi lause ja tapahtuma ennen ku kysytään lähes tuntemattomalta naapurilta “ootko sä sinkku”. Mistä päästäänkin kolmanteen aiheeseen eli juoneen, joka on aivan liian nopea, aika epärealistista, että 16v neitsyt heittäis läpän “mä haluan antaa mun neitsyyden sulle” yhden nopean kahvikupillisen jälkeen.

 5. ihan ok says:

  Ihan ok tarina esikoisnovelliksi. Hieman oli ehkä lyhyt,olisit voinut kuvailla asioita hieman tarkemmin.Ei kuitenkaan kovin huono, joten jatka vain kirjoittamista!! 😉

Kommentoi

top