search
top

Kesätyöetuudet

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (26 votes, average: 2.85 out of 5)
Loading...

Heräsin kellon hälytykseen aikaisin alkukesän aamuna. Edessä olisi työpäivä. Nousin ylös sängystä ja valmistelin aamukahvit. Kahvia juodessani mietin tulevaa työpäivää. Olin hakenut kesätöitä läheisestä kaupasta. Se oli kyläkauppa kymmenkunta kilometriä taajaman ulkopuolella. Työmatka ei ollut liian pitkä tai lyhyt. Ainakin se oli tarpeeksi pitkä, jotta voisin miettiä Kaisaa.

Kaisa oli kaupan vakituinen työntekijä. Ikää oli 25 ja hän oli työhön ohjaajani.Hänen puoleensa käännyin, jos minulla oli ongelmia jonkin asian kanssa. Tosin suurimmat ongelmat tulivat, kun hänen puolestaan piti kääntyä pois. Hän nimittäin oli tyrmäävä, kaunis ja hehkeä nainen, joka saisi jopa toisen naisen kiihottumaan. Pelkällä tukanheilautuksella hän sai kaluni kovettumaan. Seksikään pitkä ja norja sääri aloitti silmien hellimisen. Polven jälkeen ilmestyivät kimmoisat, ruskettuneet reidet, jotka suorastaa kerjäsivät katsetta. Pyöreän hedelmäinen perse ilmaisi tämän 175cm pitkän kalunkovettajan keskikohdan. Siitä kaksi vaaksaa ylöspäin loppuivat vaaleat, palmikoidut hiukset. Etupuolella tätä kaunotarta koristi kauniit kasvot ja niiden alapuolella kaksi kappaletta suurta, pyöreää, himottavaa ja kiihottavaa rintaa.

Saavuin kaupalle ja kuljin sisään takaovesta. Yhtä aikaa kanssani sisälle astui runkkaushetkieni fantasia, Kaisa. Olin ollut työpaikalla vain joitain sekunteja, kun ensimmäinen stondikseni ilmaisi Kaisan pitävän yllään farkkushortseja ja aavistuksen liian pientä toppia. Tällainen rento pukeutuminen oli tänään ymmärrettävää, sillä ei ollut varsinainen työpäivä. Kauppa olisi tänään suljettu, sillä oli siivouspäivä.
”Me ollaanki sitte tänään kahden” , Kaisa sanoi.
”Kauppias soitti olevansa kipeä”

Ulkoisesti yritin näytellä pettynyttä, mutta sisälläni riemuitsin. Voisin ahmia silmilläni Kaisan muotoja, jotka olivat kuin hedelmähylly, kenenkään häiritsemättä. Kaiken kruunasi muistinpilkahdus, joka kertoi, että tänään olisi tilipäivä. Palkkani maksetaan kaksi kertaa kuussa käteisenä. Yksikään käteisumma ei kyllä korvaisi sitä silmäruokaa, jonka tänään tulisin saamaan. Menimme Kaisan kanssa takahuoneeseen josta otimme vettä ja pesuainetta lattian pesemistä varten. Syrjäsilmälläni tarkkailin Kaisan rintoja, jotka pomppivat askeleiden tahdissa, kuin metsäjänis pellolla. Menimme kaupan puolelle ja aloimme harjoilla jynssäämään mustia kengän aiheuttamia viiruja. Kaisan rinnat heiluivat ja tanssivat, kuin kynttilän liekki, kun hän nojasi alaspäin ja harjasi lattiaa. Katselin tarkoin näitä rintoja, joita niin kovasti himoitsin. Kun hän kääntyi tosinpäin, jäin katselemaan kalu kovana pyöreää persettä, joka keikkui naamani edessä, kuin odottaen puristusta. Sitä ei kuitenkaan tullut. Sen sijaan Kaisa nosti shortsejaan, ja näin selvästi, kuinka ne halkoivat pakaroita. Kimmoisat reidet jatkoivat perseen aloittamaa liikettä, kuin Kaisa käveli pois. Hän haki vasullisen kylmää saippuavettä ja alkoi pudistamaan kylmiöallasta. Kun hän kumartui eteenpäin, oli laueta housuuni. Tiukka, rehevä perse oli kuin tarjottimella. Rinnat hieroutuivat altaan lasiseinää vasten ja puristuivat tiukasti yhteen. Haaveilin, kuinka olisin ratsastanut tätä kalunkovettajaa käyttämällä palmikkoa ohjaksina.
”Voi perse!”
Kaisa kirosi, koska oli kaatanut vasun täynnä sitä kylmää vettä päällensä. Suoraan rintakehälle. Suurena näpöttävät nännin koristivat nytkiviä rintoja, kuin kirsikkana kakun päällä. Kaisa haukkoi hengitystään. Hengitäpä itse paremmin vastaavassa tilanteessa. Minäkään en hengittänyy pahemmin. En uskaltanut. Halusin vain nähdä kaiken tämän. Kaisa pudisti vedet käsistään ja sanoi menevänsä suihkuun pesemään saippuat pois.

Vaikka kauppa oli pieni, oli siellä hyvät pukutilat ja suihku. Kun kuulin suihkun oven menevän kiinni, hiippailin pukuhuoneeseen. Otin Kaisan topin käteeni ja haistoin sitä. Se tuoksu oli huumaava, vaikkei vetänyt vertoja tuoksuun, joka lähti hänen vaaleanpunaisista stringeistään. Äkkiä suihkun ääni kuitenkin lakkasi ja minä ryntäsin salamana kaappiin, joka oli pukuhuoneen seinällä. Kaisan tullessa pukuhuoneeseen, raotin ovea vähän. Näin alastoman Kaisan, joka kuivasi vartaloaan. Näin valtavat rinnat, jotka lepäsivät kylkiluita vasten. Näin kiihottavan pillun, jota koristi lyhyeksi ajettu karva. Turhan äkkiä tämä näytelmä kuitenkin loppui ja Kaisan vetäessä housuja jalkaan sain ihastella hänen pyöreää persettään. Kokoajan olin runkannut varovasti.

Äkkiä kaapin jalka petti ja minä lensin kaapsita ulos, muna kourassani.
“Mitä helvettiä sä siellä teet? Saatanan pervo!”
En saanut sanaa huuliltani
“Tiedätkö sä mitä mieltä mä oon tommosista ihmisistä? Minäpä näytän!”
Kaisa käveli luokseni. Suljin silmäni ja odotin iskua joko kasvoilleni, tai munilleni. Mitään ei tapahtunut. Iskun sijaan tunsin munassani kiihotusta, kuin sen olisi ympäröinyt jokin lämmin. Katsoessani alaspäin näin Kaisan imevän 17- vuotiasta kyrpääni pitkin ja hitain vedoin. Hän oli riisunut toppinsa ja laski kaluni rinnoilleen. Otin kaluni ja työnsin sen Kaisan tissien väliin. Puristelin niitä ja hyväilin niillä kaluani. Kaisa nousi ylös, meni pukuhuoneen penkin luo ja asettui samanlaiseen etunojaan, kuin oli ollut pestessään kylmäallasta.
“Tästähä sä tykkäsit”
Menin Kaisan luo ja varovasti silitin hänen pyöreää persettään
“pilluaha sä halusti! Älä sitä vaan hivellä, vaan tee sille jotain”
Ihemeen keinolla sain Kaisan farkkushortsit pois ja riisuin hänen stringinsä. Ihanan lämmin ja kosta pillu sykähteli, kun kieleni hyväili sitä. Sormellani hyväilen Kaisan klitorista. Toisella kädellä puristin hänen rintojaan.

Kyrpäni laitoin Kaisan pillun huulille ja yhdella voimakkaalla liikkellä se oli vartta myöten Kaisan sisällä. Kaisa päästi voimakkaan voihkaisun. Käteni laitan Kaisan lanteille. Vedin munani lähes kokonaan ulos ja aloin vetämään Kaisaa toden teolla. Kaisa voihki ja kiemurteli tahtini pysyessä tasaisena. Hänen rintasta pomppivat tasaiseti vetojeni kanssa. Äkkiä Kaisa vetäisee itsensä pois otteestani ja tönäisee minut penkille istumaan. Hän käskee minun pysyä siinä ja hakee suhkusta saippuaa, jolla voitlee kyrpäni. Voimakkain vedoin hän levittää saippuaa aina palleille asti
“Etköhä sä ny oo tarpeeks liukas”
Kaisa sanottua tämän hän nostaa minut seisomaan ja kääntyy selin minuun. Hän ohjaa kyrpäine perseensä päälle, ja sieltä peräreijälle. Hän haluaa perseseksiä. Varovasti ujutan liukkaan vehkeeni Kaisan peräsuoleen ja alotan taas voimakkaat vedot. Kaisa voihkii edessäni. Tunnen sulkijalihaksen hyväilevän kyrpääni. Valtava painen valtaa munani ja laukean. Vedän munani ulos ja heitän spermat Kaisan perseelle. Katson, kuinka valkea töhnä valuu eroottisiä reisiä pitkin. Peseydymme suihkussa. Hommat jatkukoot huomenna.

3 kommenttia viestissä: “Kesätyöetuudet”

  1. --/ says:

    jatka vaa kirjottamista!

  2. Luumu says:

    Alku oli tosiaan hyvä, tilanteen rakentuminen oli kiihoittavasti kirjoitettu. Mutta sitten kun päästiin asiaan, niin homma lässähti ja alkoi muistuttamaan 14-vuotiaan yksinkertaista seksifantasiaa.

  3. The Chosen Pessimist says:

    Loppu mokattiin, alku oli hyvä, mikä tässä oli eritteit?

Kommentoi

top